Acties Events Londen

WIN | 2 x PUMA outfit + event!

Puma-Boxing_014

Advertorial – Voor PUMA vloog ik samen met ILoveHealth, Dailylin, Glamour en Women’s Health naar Londen. In mijn Snapshot Diary van vorige week had je al wat kunnen lezen. Maar waarom helemaal naar Londen?

Woensdagavond stapten we het vliegtuig in op weg naar hartje Londen voor de introductie van een nieuw paar trainingsschoenen: PUMA Ignite XT. Eenmaal aangekomen doken we gelijk ons bed in want de volgende ochtend kregen we om half 7 een wake up call. Nee, niet met een ontbijtje maar met een grote PUMA tas inclusief een geweldige PUMA outfit. Super mooie sportbeha, broek, sokken en natuurlijk de Ignite XT’s!

Puma-Boxing_062 Puma-Boxing_070

We verzamelden in de lobby en pakten de taxi naar het Tate Modern Museum waar onze training plaats vond. Wat een uitzicht! Ik was nog nooit eerder in Londen geweest, ik vind dit echt helemaal ge-wel-dig. We maakten ons klaar voor een pittige boks training. Heerlijk, zo op de vroege ochtend! We krijgen les van Carlos Moreno, meervoudig bokskampioen. Knallen!

Puma-Boxing_253 Puma-Boxing_286

Ook in Nederland wordt de PUMA Ignite XT’s geïntroduceerd tijdens een pers & blogger event. Het event vindt plaats op 8 september van 10:00 tot 12:00. Ben je samen met mij hierbij aanwezig? Ik mag namelijk twee lezers uitnodigen en als jij een van de gelukkigen bent wordt je, net als wij in Londen, ook gestoken in een mooie PUMA outfit die wij dragen op de foto’s. En mag je die ook houden! Hoe leuk is dat?

Puma-Boxing_641Puma-Boxing_639Puma-Boxing_605 Puma-Boxing_622 Puma-Boxing_123

Hoe kun je de PUMA outftit + ticket winnen?
De slogan van deze PUMA campagne is: “What are you training for?” In Londen werd ons dit ook gevraagd en wij mochten ons antwoord op een grote muur schrijven. Ik wil jou hetzelfde vragen:

What are you training for?

Laat jouw antwoord in de comments achter onder deze blog en wie weet ben jij wel één van de twee winnaars van het event + PUMA outfit! Het event (+workout) vindt plaats op dinsdag 8 september van 10.00u – 12.00u, in Amsterdam. Houd hier dus wel rekening mee. Ik maak vrijdag 4 september de winnaars bekend onder de blog!

De PUMA Ignite XT ligt vanaf 7 september in de winkels bij Sport2000, Perry en Primo (Belgie). De kledingcollectie is alleen te koop bij Perry, Primo en PUMA.com


De win-actie is gesloten! De winnaars zijn:
Selena & Joyce Pots

Dit is een gesponsord artikel, zie disclaimer

95 Comments Add New Comment

 1. Voor een sterk en fit lichaam! Ik hoop ook nog steeds ern maatje 36 te trainen, maar dan moet ik stoppen met chocola. En ik hou dr zo van. Dus voorlopig ben ik ook erg blij met een straks lichaam in maat 38/40 :)

 2. ‘What are you training for?’: Voor een mooi lichaam, voor een sterk lichaam en voor een fit lichaam☺.

 3. Ik train om me lekker in mijn vel te voelen!
  Trainen geeft mij een blij en voldaan gevoel waardoor ik er weer even tegenaan kan !
  Live a happy fit life ( :

 4. Super tof event!
  Ik train voor mijn allereerste 10K in Amsterdam (en het liefst onder het uur) en daarnaast probeer ik steeds beter te worden met dansen en flexibeler te worden. Waarom? Omdat ik van hardlopen en dansen helemaal happy word en op die manier even heerlijk mijn hoofd leeg kan maken!

 5. Ik train voor mezelf! Door het sporten heb ik meer zin in het leven en kijk ik optimistisch tegen het leven aan. Door doelen te stellen daag ik mezelf uit!
  Mijn dagelijks werk als wijkverpleegkundige neemt wel eens de overhand in mijn leven, maar mijn clienten merken ook als ik niet lekker in me vel zit!
  Dus…. Laat mij met je meegaan en bezorg mijn clienten een gelukkige wijkverpleegkundige :)

 6. Trainen doe ik helemaal voor mijzelf! Natuurlijk wil ik bepaalde doelen nastreven, maar wanneer ik train kan ik mijn hoofd helemaal leegmaken en echt opgaan in het moment. Niemand met wie ik rekening hoef te houden, alleen ik kan het doen en mezelf kan blijven uitdagen. Naast werk, sociale activiteiten en andere verplichtingen zorgt een training altijd voor heerlijke ontspanning. Perfecte me-time! :)

 7. I’m training for… my own happiness! Sinds ik met PBP ben gestart kies ik sinds lange tijd weer eens voor mezelf. Mijn omgeving is niet zo van het op je voeding letten en al helemaal niet van 6x per week naar de gym. Ze vinden me te fanatiek, doe gewoon normaal… Maar ik vind trainen heerlijk! Het geeft me rust, onwijs veel energie en telkens weer die motivatieboost. Dat is mijn kick, mijn ontspanning en mijn ‘feel-good’ moment. Ik kies voor mijn geluk! (Een nieuw trainingssetje is ook niet verkeerd, loop constant te hijsen op de sportschool ;) “mega-feel-good-moment” btw)

 8. “What do you train for?”

  Als eerste en voor mijn misschien ook wel het belangrijkste, omdat ik het leuk vind. Ik was vroeger een meisje wat alleen maar cardio deed, maar dat verveelde me heel snel. Maar toen ik krachttraining ontdekte, vond ik het al snel een stuk leuker om vaker naar de sportschool te gaan. Ik vind het nu ook heerlijk om mezelf af te maken tijdens een les thaiboksen en ik met een voldaan gevoel naar huis kan!

  En als laatste, omdat ik mezelf een tattoo heb beloofd als ik wat meer ben afgevallen en er wat ‘strakker’ uit zie. Wat voor mij een heel goed doel en vooruitzicht is om regelmatig naar de sportschool te gaan en extra goed mijn best te doen!

 9. “What do you train for?”

  Ik train eerst en vooral voor mezelf: om terug een beetje op gewicht te komen én mijn hoofd regelmatig leeg te maken (ook belangrijk!) Vroeger vond ik sport helemaal niet fijn (heeft veel te maken met de L.O lessen in het middelbaar!) maar ik train sinds een halfjaar om een beetje aan mezelf te werken. Twee maanden geleden ben ik begonnen met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines mét een eetplan en ik moet zeggen dat ik nog nooit zoveel “deugd” gehad heb van sport dan nu! Sporten heeft voor mij veel veranderd: ik voel me beter in mijn vel, ik voel me sterker worden, ik drink meer water en voel me over het algemeen veel beter. Zoals ik hierboven al zei, maakt sporten mijn hoofd ook volledig leeg. Tijdens mijn workout kan ik aan niks anders denken en het is fijn om alles in je hoofd soms eens op “full stop” te zetten. Weg stress en weg slecht humeur! :-)

 10. Ik moet weer gaan trainen. Heb een lichte kromming in mijn rug. En wat tegenslag op het gebied van gezondheid gehad, onder andere een vitamine D tekort en (tegelijkertijd) een ijzer tekort ?. Dus ik kan wel wat spieropbouw ??, goeie rugoefeningen en krachttraining ➕? gebruiken! Bovendien heb ik altijd al een keertje willen boksen. Dus… round 1, kom maar op ?? ;)

 11. Waah wat een prachtige foto’s zeg! Looking good Jenny!

  Na een halfjaar rondgelopen te hebben met een blessure ben ik langzaam mijn trainingen weer aan het opbouwen. De spierkracht in mijn benen is hierdoor flink achteruit gegaan.
  Trainen geeft mij een gevoel van vrijheid, ruimte en geluk, thanks to the rush! The feeling after blijft iedere keer opnieuw heerlijk. Dat gevoel dat je alles aankunt! Dit gevoel wil ik weer iedere dag voelen. Daar train ik voor! Om mijn blessure te overwinnen, mijn kracht terug te winnen, te stralen en hiermee als coach anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

  Dit event zou voor mij een enorme inspiratie en motivatie boost zijn om de komende maanden te gaan knallen om mijn doelen te gaan bereiken en mijn kracht terug te gaan winnen!

 12. “What are you training for?”
  Om zelfverzekerd de wereld tegemoet te treden. Door trainen voel ik me sterk, gezond en fit en leer ik incasseren, doorzetten en afzien en ontspannen.

 13. Uiteraard train ik om de beste versie van mezelf te worden, maar de reden waarom ik mezelf elke keer naar de CrossFit box sleep? Omdat ik een enorme kick ervan krijg! Ik vind het heerlijk als ik merk dat ik langzaam, maar zeker steeds sterker word. Dat ik het aan mijn lichaam zie, is een enorme pluspunt! Ik krijg elke keer een kick als ik een WOD achter de rug heb. Sporten geeft een heerlijk gevoel en daar train ik dus voor!

 14. Het korte antwoord is: ik train voor de marathon van Eindhoven, waar ik een gigantisch PR wil lopen. Ik voel me elke dag fitter en sneller worden en dat is een heerlijk gevoel.

  Het lange antwoord: ik train omdat het me blij en geestelijk gezond houdt in een wereld vol stress, waar we veel op onze kont zitten. Mijn collega’s vragen me hoe het kan dat ik naast de tijdsdruk van het werk nog tijd heb om zoveel te trainen, maar ik weet zeker dat als ik dat niet zou doen, ik helemaal gek zou worden. Sporten is voor mij ontspanning en de dagelijkse zorgen en stress even achter je laten!

 15. Ik train omdat ik letterlijk onrustig wordt als ik het niet doe. Ik train omdat het de momenten zijn waarin ik tegen alleen mezelf strijd om beter te worden. Ik train omdat dan mijn gedachten alleen bij het sporten zijn en nergens anders. Ik train omdat ik even mijn stressvolle werk 100% los kan laten. Ik train omdat ik na het sporten (of dat nou hardlopen of rugby is) voel dat mijn lijf sterker en fitter wordt. Ik train omdat ik mezelf wil bewijzen dat ik meer kan. Ik train omdat ik niet zonder trainen kan.

  En ik zou het heerlijk vinden om mijn volgende training in een mooie nieuwe PUMA outfit te doen! :)

 16. waarom ik train? Eigenlijk heel simpel, een voorbeeld van een geluksmomenten is een trainingsmoment een geluksmomenten van vorige week hardlopen in het bos vlakbij huis ?, het was nog fris maar de zon brak door mijn hond trainde lekker mee en ik genoot van alles om me heen. De ontspanning die ik dan ervaar is het allemaal waard. Mijn lichaam is sterker en wordt iedere dag weer sterker ik voel me gezond en fit. Ik train voor mijzelf, bewandel daarin mijn eigen pad. Dat ik vind dat mijn lichaam er beter uit ziet dan dat het een jaar geleden eruit zag is mooi meegenomen. Ik ben trots op mezelf en wat ik bereikt heb en ga volgend weekend knallen op de strongsisterrun en het zou me super tof lijken om op 8 sept met jou mee te mogen trainen!

 17. Waar ik voor train?

  Om eindelijk met mijn zussen mee te kunnen hardlopen, in plaats van buiten te zitten en roken!

 18. Waar ik voor train? Ik train en leef bewust, omdat ik weet dat er altijd paar ogen naar mij kijken als ik bezig ben. Ik train omdat ik wil dat die paar ogen naar mij kijken en opkijken, om in mijn voetsporen te treden. Ik train, omdat ik wil dat mijn dochter opgroeit met een gezonde en actieve moeder. Ik train, zodat ik alle leuke actieve dingen kan doen met mijn dochter. Ik combineer het met studie en stage, maar voor trainen maak ik altijd tijd, omdat die paar ogen trots toe kijken hoe mama sport en haar aansporen om mee te sporten. ❤❤

 19. Ik train om meer zelfvertrouwen te krijgen. Een aantal jaar geleden was ik heel onzeker en werd ik als laatste gekozen met gym. Dat zorgde ervoor dat ik alleen nog maar onzekerder werd. Afgelopen jaar heb ik mijn eerste marathon gelopen, iets waarvan ik dacht dat ik dat nooit zou kunnen. Dat gaf me zo’n boost dat ik mezelf continu probeer uit te dagen en mn grenzen probeer te verleggen. Ik train nu weer voor een marathon, alleen wil ik hem nu sneller lopen!

 20. I train to be happy and live life without worries!

  Jarenlang heb ik last gehad van chronische vermoeiheid, overspannenheid en talloze kwaaltjes.
  Ik wist dat het lag aan mijn voeding en het feit dat ik het liefste op de bank zit, maar het weten en het veranderen is iets totaal anders.

  Er was voor mij niet simpelweg een lifestyle verandering nodig, maar een gedragsverandering. Oude gewoontes vervangen door anderen.
  De motivatie kwam een paar maanden geleden. Ik stopte met werken en heb alles omgegooid: om de dag zit ik in de sportschool en ik eet nu zonder conserveermiddelen/E-nummers, vrijwel suikerloos en met zo min mogelijk vet.

  Inmiddels ben ik 7 kilo afgevallen, een stuk strakker en een stuk gelukkiger! Ik ben niet meer moe, de stress zakt en de kwaaltjes komen enkel zelden :D

  Natuurlijk ben ik wel een mens en ben en blijf ik onzeker, ondanks mijn gewichtverlies. Vooral in de sportschool, al die slanke meiden en die gespierde gozers..

  Daarom kan ik deze prachtige outfit goed gebruiken! Zo kan ik met zelfvertrouwen de sportschool in lopen en doorgaan met mijn trainingen, zonder mij onzeker te voelen!

 21. Duhuh, die pindakaas smaakt me veel te lekker..

  haha nee nee, ik ben een jaar geleden begonnen met voeding en fitness. Naast fysiek ook mentaal super sterk geworden. Het voelt mega mega mega goed om jezelf uit de dagen iedere keer. OKE, soms is het ook een uitdaging om jezelf naar die gym te slepen. Ghehe!

  Op naar nog een jaar lichaam kneden, jippie. Dat zou super tof zijn in deze nieuwe outfit!

 22. Ik train omdat het mijn grootste passie is.
  Trainen is zo veel meer dan bijvoorbeeld alleen afvallen of aankomen.
  Vroeg deed ik het zelf ook om af te vallen echter door te leren kom je er achter dat het een levenstijl is wat heel je leven positief beïnvloed.
  Sinds ruim een jaar doe ik vooral crossfit en dit was precies de uitdaging die ik nodig had.
  Het gevoel van een PR breken of een hele zware workout gedaan te hebben is niet in woorden uit te drukken. Zo blij als een klein kind als je een PR breekt en tegelijk de teleurstelling als je er dichtbij zit en het lukt net niet. Van beide leer je en maakt je als persoon sterker. Op dit moment ben ik in de WW terecht gekomen wat alles behalve leuk is echter ik voel mij zo sterk en positief en ben er van overtuigd dat dit door het trainen komt.Alsof ik heel de wereld aan kan ook als het tegen zit. Eigenlijk is trainen voor mij de beste therapie. Zonder trainen zal mijn leven een stuk saaier, luier en negatiever zijn.
  Afgelopen 2 weken heb ik mij voorbereid op mijn eerste 8EM,veel te kort natuurlijk echter zegt het wel iets over mijn doorzettingsvermogen en vertrouwen dat ik opgebouwd door het trainen. Ik word mij elke dag bewuster waarom ik dit doe en wat het mij heeft opgeleverd. Training is the best way to change your life.

 23. Wauw! Super gave winactie! Ik doe crossfit en ik train hard om naar de Lowlands throwdown te gaan en over een aantal jaar hopelijk naar de regionals! (Europese kampioenschappen).

 24. Wat een goeie vraag! Hier mijn antwoord: op korte termijn train ik voor de dam tot Damloop, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn oude maar fitte vader, die gezellig met me mee rent en ik kan niets anders dan hem helemaal supporten hierin ;).

  En op de lange termijn train ik om lekker in balans te blijven; ik heb een rugscoliose (wervelverzakking) en krijg snel last van mijn rug. Behalve als ik voldoende train: als mijn rugspieren sterk genoeg zijn gaat het prima! Daarnaast hou ik nogal van lekker eten en koken, dus dat je fit blijft is een mooie bijkomstigheid, maar ik train vooral voor een sterk lichaam. Ik hou van het gevoel als je boven op een berg staat, uitgeput terugkomt van een dag surfen, verder dan eerst kan stretchen bij yoga of helemaal moe maar voldaan thuiskomt van een lange duur loop. Ons lichaam is zo veel sterker dan we denken :)

 25. Ik train voor mezelf. Ik zou mijn lijf graag wat strakker zien dus daarvoor het krachthonk. Dit is mede nodig voor dans. Ik houd van dansen maar het ontbreekt me aan de kracht om dit naar een hoger niveau te tillen. Oplossing = trainen dus!

 26. Ik train voor mijzelf, om overgewicht kwijt te raken en gezonder te worden, om gelukkiger te zijn, om te stralen en omdat ik volg jaar september op de bruiloft van mijn beste vriendin ceremoniemeester, getuige en bruidsmeisje ben en mij comfortabel wil voelen in een jurk.

 27. I train to be me, to be happy, to become better everyday. I am very happy with myself, but it’s always good to have a goal to become the best version of who you can be. Training makes me happy, makes me feel alive and gives me the opportunity to enjoy life to the max! I <3 my gym!

 28. I train to be fit and become happy, therefore I am a better person to others.

  Ik train sinds 6 maanden met personal body plan. Na de passie voor sport te zijn verloren toen ik helaas moest stoppen met het wedstrijdzwemmen op hoog niveau, heb ik weer hernieuwde passie gevonden voor trainen! Maar nog belangrijker, vind ik mijzelf weer leuk en mooi sinds jaren. Hoe gek het is dat je jezelf niet meer terug herkent, dat je nergens je passie kwijt kan en dat niemand je kan helpen alleen jijzelf. Eigenlijk is dat best treurig als je er over nadenkt. Ik ben niet de enige vrouw die dit wel heeft ervaren of ervaart.
  Wat ik nou zo waanzinnig vind is deze hele community van fitte mensen die elke keer weer bezig zijn om de beste versie van zichzelf te worden en te maken. Dit stimuleert mij en honderden anderen elke dag weer om vol voor zichzelf te gaan, lekker te trainen en super fit te worden!
  Het gaat maar om 1 ding en dat is dat je dit doet om jezelf lief te vinden, mooi te vinden, het oké te vinden dat je jezelf soms stom vindt, van jezelf kan genieten en daardoor dus ook van mensen om je heen. Uiteindelijk draait het allemaal om inner happiness!

  Deze shiney outfit mag niet ontbreken vind ik, want heej… na maanden zo hard trainen mag je je lichaam best wat moois gunnen toch? :)

 29. Ik train, omdat ik een betere versie van mezelf wil worden. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik hou van hardlopen en probeer dit twee tot drie keer per week te doen. Daarnaast doe ik nog een aantal keer per week krachttraining. Ik ben al drie jaar bezig om een goed en passend sportritme naast mijn drukke baan te behouden. Dit is soms lastig, omdat ik onregelmatig werk, daarnaast nog een opleiding volg en ook een sociaal leven wil hebben. Kortom soms is het lastig combineren, maar ik wil dit volhouden. Ik vind het gevoel na een training altijd erg fijn. Dit maakt dat ik trots ben op mezelf. Als je er dan ook nog eens fabulous uit ziet in een mooie outfit :) Dit zou zeker welkom zijn!

 30. Ik train voor een betere fysieke en mentale gezondheid. Als ik aan het trainen ben, denk ik nergens aan en heb ik gewoon plezier. En soms wat ‘pijn’ (Haha! Meestal erna trouwens). Daarmee voel ik dat ik leef en waar ik het voor doe. Om me sterker en zelfverzekerder te voelen. Daar heeft m’n omgeving ook profijt van trouwens… :-) Een win, win, win-situatie lijkt me!

 31. Ik train om fitter en sterker te worden. De lat steeds iets hoger te leggen! Ik vind sporten superleuk en het geeft me een heerlijk gevoel…crossfit, een Hiit training, kom maar op…..?

 32. Ik train om telkens mijn grenzen en doelen te kunnen verleggen.
  Zo werd -5 kg, -10 en ging die door tot -48… en nu doe ik niet meer aan gewichtsdoelen, maar train ik om strakker te worden!
  Zo werd 5 km hardlopen, 10 km hardlopen en train ik nu voor de halve marathon.
  Ik train om mezelf uit te dagen, te verbeteren en vooral om dit gelukkige gevoel te behouden.
  Van onzeker meisje naar gelukkige en fitte meid. Nee, ik heb geen blokjes, maar ik ben trots op mijn lichaam. Het vertelt namelijk mijn verhaal: met alle striae en losse velletjes. En ik train nu hard om een strakker hoofdstuk toe te voegen aan mijn lichaamsverhaal!

 33. Ik train om weer in mijn oude lijf te komen. Na 2 bevallingen heb ik een zgn mummy tummy die ik liever kwijt ben dan rijk. Dus work my ass of in de gym, fietsend naar werk, rennend achter een peuter en een kleuter en een kitten en probeer ook nog een beetje te ontspannen tussen al dat geren door ;-).

 34. What are you training for?

  Ik train om mijn lichaam zo sterk mogelijk te worden en zo goed mogelijk te laten functioneren. Sinds kort weet ik dat ik erg hypermobiel ben. Dit houdt in dat al je banden rond je gewrichten te los zitten. Ik heb hier sinds een aantal jaren last van. Iets wat ik erg moeilijk vind omdat ik extreem veel van sporten hou. Acceptatie is nog steeds het sleutelwoord hierin. Acceptatie en zoeken naar een manier om toch zoveel mogelijk te kunnen doen. Het blijft lastig want het is chronisch, vaak veel stijfheid en pijn, maar desondanks ben ik positief en wil ik er voor gaan.
  Ik train dus voor een lijf waar ik zo lang mogelijk plezier van kan hebben (om juist vooral de normale dingen te kunnen blijven doen)

 35. Ik train omdat het me zielsgelukkig maakt. Momenteel train ik met in het achterhoofd de bootcamplessen die ik mag gaan geven bij mijn werkgever. Ik wil iedereen aan het sporten krijgen en ik wil een super goed en motiverend voorbeeld zijn voor iedereen :D Oh, ik kan echt niet wachten ook al vind ik het súper spannend.

 36. Ik train om een einde te maken aan mijn verplichte drie jaar durende break om sterker terug te komen dan ooit om zo mijn loopcarrière bij de atletiekclub weer op te pakken!

 37. Ik sport 6 dagen in de week. Ik vind het heerlijk me uit te leven en steeds beter te kunnen presteren. Ik wil graag de beste zijn. Daarnaast kan ik mijn emoties ook kwijt met sporten en voel ik me fitter na de workout. Ik doe sinds een jaar ook crossfit. Hier kan ik mezelf helemaal in vinden en kan ik me grenzen verleggen. Sporten is een echte hobby van me en ik zou niet meer zonder kunnen.

 38. WAUW! Wat een te gekke winactie! Trainen doe ik om mezelf fit te houden en sterk te worden. Daarnaast vind ik het ook super leuk om te doen en kan ik er mijn ei in kwijt. Sinds kort doe ik naast mijn krachttrainingen ook Krav Maga om te leren hoe ik mijn kracht kan gebruiken in situaties dat dat nodig is.
  Ook vind ik het interessant om de kennis die ik opdoe bij mijn studie Bewegingswetenschappen te testen in de praktijk. Je leert zo een hoop over je eigen lichaam.
  Het lijkt me dan ook heel gaaf om deze ervaring te mogen delen met mensen die ook zo hard werken aan een goed fysiek en elkaar alleen nog maar meer te motiveren het beste uit jezelf te halen!

 39. Ik train omdat ik me fit wil voelen. Ik ben vrij stevig gebouwd en best wel onzeker over mijn lichaam. Maar na een aantal sportsessies voel ik me altijd beter. Het gevoel dat je sterk en fit bent en de wereld aan kunt is zó fijn! Voor dat gevoel werk ik me graag in het zweet :)

 40. trainen doe ik om mezelf fit te houden, maar ook om er blij van te worden!
  daarnaast het doel om mijn vetpercentage wat te verlagen

 41. Ik train voor balans. Met een erge drukke baan en veel verantwoordelijkheid vind ik mijn ontspanning in de sportschool. Sporten is voor mij een uitlaatklep en helpt me aan mijn zelfvertrouwen. Door jouw blog dagelijks bij te houden kom ik op leuke ideeën op het gebied van voeding en sport en dat helpt me aan het vinden van balans in mijn leven !

 42. Workouts, ik doe het om voor mijzelf de beste versie te zijn. Soms zijn trainingen leuk en soms ontzettend zwaar, maar daarna voel ik me altijd zoveel beter. Heerlijk om je hoofd leeg te maken. Samen trainen met m’n vriendje of zussen doe ik graag. Zowel gezellig als samen keihard werken. En elke keer net weer een beetje meer of zwaarder trainen. En natuurlijk met zo’n prachtige outfit wordt je er nog blijer van!

 43. Ik train, omdat het gewoonweg heerlijk is om 1 uurtje op een dag helemaal voor jezelf te hebben. Even je gedachten verzetten, even weg van al het rennen en vliegen. Daarnaast is het toch een fantastisch gevoel om jezelf oersterk te voelen!

 44. “What are you training for?”
  Mooi vraag. Ik train ook omdat ik een strakker lichaam wil hebben. Teven vind ik het ook lekker om mezelf uit te dagen tijdens het sporten. Maar ook train ik omdat ik mijn spieren sterk moet houden. Want na een bottumor heb ik veel slijtage opgelopen en is de enige mogelijkheid een nieuwe knie en dat wil ik nog even niet op deze leeftijd. Dus door gericht te trainen kan ik dit zo lang mogelijk uitstellen. En natuurlijk is een mooie outfit altijd leuk om erbij te hebben.

 45. Hi healthyfans, ik train omdat ik andere mensen wil motiveren met mijn enthousiastme! Zelf geef ik namelijk groepslessen op een sportschool en wat is er nu leuker dan andere mensen enthousiast maken een gezonde lifestyle na te leven! Fingers crossed! Xoxo Lilian

 46. Ik train voor mezelf, vanuit passie, om mezelf uit te dagen, mentaal en fysiek. Om ergens in te duiken en er sterker uit te komen dan dat ik had verwacht, zowel met als zonder gewichten ;p maar vooral om me goed, zelfverzekerd en sterk te voelen, beter te zijn dan dat ik daarvoor was. Daarom doe ik ook mee met de Strongman Run (21 km mét 33 obstakels) volgende week zondag, nog nooit heb ik zoveel km gerend, maar het is een challenge, and I accept every challenge in life, cause quitting or losing is not an option. ;)

 47. Omdat ik na mijn ziekte pas besefte dat mijn gezonde levensstijl en trainen voor een gezond lichaam belangrijker is dan ik ooit had gedacht. En omdat ik nooit had gedacht dat ik het zo leuk zou vinden en tegenwoordig niet meer kan wachten tot de volgende training. 3 jaar geleden had ik daar heel hard om moeten lachen en een zak chips open getrokken?

 48. Ik train voor een betere en gezondere versie vanmezelf. Ik heb een ongezonde levensstijl periode achter de rug en begin aan een gezondere levensstijl. Ik ben begonnen aan crossfit en gezond eten.

 49. Waar train ik voor? –> Samen met mijn vriend ga ik van december – maart backpacken in Azië. Ik train nu zodat ik er tijdens deze reis ‘the best version of me’ ben! Ben al hard aan het tainen, maar ben er nog niet… Hopelijk kan ik eind november zeggen: “Kom maar op met die zware backpack en bikini’s!” (PS: WAUW! Die outfit is zo gaaf!! )

 50. Jij vraag mij waar train ik voor, nou Jenny dat ga ik je vertellen.. voor zoveel train ik maar vooral om gewoon het mijn uitlaatklep is geworden en omdat het goed is voor je figuur en ik daar meer zelfvertrouwen van krijg en er door lekkerder in m’n vel zit!! En ook omdat ik mensen wil/kan motiveren in mijn omgeving nu dat dat geeft mij zo’n onwijze kick dat ik alleen maar harder ga trainen en me er in wil verdiepen.

  Momenteel train ik om m’n enkel weer sterker te maken ik had een tijdje geleden mijn enkelbanden helaas ingescheurd en daar door helemaal uit mijn sport/voeding ritme gehaald en daar baalde ik zo hard van dat ik nu graag 3 dubbel zo hard en gemotiveerd terug wil komen

  en en en omdat het PUMA event mij zooooo gaaf lijkt om mee te maken echt zo’n droompje die werkelijkheid word dan!! dus duimen maar hihi

 51. Ik train om mijn hoofd even helemaal leeg te maken, om even een momentje voor mezelf te hebben, om sterker en fitter te worden, om goed in mn vel te zitten (letterlijk en figuurlijk). Het steeds weer jezelf blijven uitdagen en verbeteren ….Ik krijg er zoveel energie van! En 8 september ben ik graag van de partij en zeker in die mooie outfit!

 52. What are you training for?
  I am training for a happy, healthy life and body and give this example to my two beautyifull children. When I work out I feel happy most of the time I do running.
  En ik doe natuurlijk graag mee 8 september ?

 53. Ik train om mijzelf fijn te voelen. Een half jaar geleden gestart met twee keer in de week bootcamp en ik voel me op het moment on top of the world! Het maakt me niets uit dat de progressie lichamelijk langzaam gaat, maar ik voel me ZÓ fijn sinds ik ben gaan sporten. Dit had ik eerder moeten doen!

 54. Ik train omdat ik me er goed bij voel en veel plezier haal uit de uitdaging. Ik heb recent besloten om de new york marathon in 2016 te gaan lopen. Ik kan niet wachten!

 55. Ik train omdat ik er letterlijk zoveel kracht uit haal dat ik weer in mezelf ben gaan geloven. Ik durf weer te vertrouwen op mezelf en ben een heel gelukkig persoon geworden door deze kracht lichamelijk en psychisch te ervaren!

 56. Ik train om de beste en vrolijkste versie van mezelf te activeren en te stimuleren.
  Voor de endorfines, en de ontspanning. Voor de zelfverzekerdheid en de spanning. Voor mezelf maar ook voor mijn omgeving.

  Ik train om het soms chagrijnige, vaak onzekere en veelal vermoeide meisje niet terug te laten komen.

  En hier voel ik me super bij!

  Supergaaf als ik deel mag uitmaken van de training 8 september!!

  Liefs Jacqueline

 57. Ik train om de betere versie van mezelf te worden! mezelf uitdagen is een doel en lifestyle, niet alleen op trainingsgebied maar ook in de keuken! We willen er allemaal toch goed uit zien en dan knallen in zo’n te gekke outfit van puma is weer een extra motovatie ? #strongissizeperfect

 58. Na een aantal jaar trainen voor zichtbare buikspieren, om strakker te worden en om er goed uit te zien in een bikini.. Ben ik eindelijk op het punt gekomen om te trainen voor mezelf! Omdat ik het leuk vind en het me een geweldig gevoel geeft!

 59. Ik train om mijn lichaam uit te dagen, mijn spieren te verrassen met verschillende workouts en te ontdekken tot wat mijn lichaam in staat is. Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn lichaam verandert: betere conditie, extra spieren, meer energie,… Ik train voor mezelf, een betere versie van mezelf!

 60. Ik train; omdat ik er fysiek tot toe in staat ben. En omdat ik het kan. Het eindresultaat is belangrijk, maar het proces waar je mentaal en fysiek door moet, is minstens zo belangrijk. Je leert om vol te houden. Je leert dat, het niet altijd van een leien dakje loopt. Maar je leert gelukkig te zijn. Gelukkig met jezelf, maar ook gelukkig elke keer dat je progressie boekt. Elke keer dat je net dat tikkeltje verder kan gaan dan de vorige keer.. Als ik mensen bezig zie, denk ik niet; ik wou dat ik dat ook kon. Maar; wauw, die hebben daar kei hard voor gewerkt. You live everyday, you only die once..

 61. Ik train voor mezelf!
  De progressie die ik er mee boek zowel van binnen als buiten, de “feelgoodmood” en kick die je er van krijgt na je training! I love it <3

  1. I train to beat myself!

   De progressie zowel van binnen als buiten, de “feelgoodmood” en kick!
   I love it <3

 62. I’m training for a healthy and beautiful future! Ik wil mensen graag inspireren en helpen om hun doelen te bereiken! #STUDENT #VED #DIO #XCO #INSTRUCTOR #SPORT #ADDICTED

 63. To be the best version of myself! Na lange tijden van onzekerheid over mijzelf en mijn eigen lichaam ben ik de strijd tegen de kilo’s aangegaan. Inmiddels ben ik 13 kg afgevallen en voel ik me beter dan ooit. Waar ik nooit gedacht had dat ik voor de lol zou gaan sporten, ben ik nu dagelijks te vinden met mijn gewichtjes in de sportschool, mijn hockeystick op het hockeyveld of mijn hardloopschoenen lekker in de buitenlucht. Het geeft me zo veel energie, ik zou niet meer anders willen! Het enige nadeel van zo veel sporten, je wasmachine draait overuren… Vandaar dat een extra setje sportkleding nooit verkeerd is, toch?!

 64. Ik train voor Regionals voor the Crossfit Games! Een groot doel, maar door hiervoor te trainen daag ik mezelf uit, het is een beetje eng, maar ik wordt er zó enthousiast van!! Ik wil niets liever dan meedoen aan competities. Helaas heb ik een bekkenscheefstand die me op het moment enorm in de weg zit, maar dit motiveert me nog meer om ervoor te gaan!! Daardoor ben ik dankbaar voor elk moment dat ik wel kan trainen en daarmee weer één stapje dichterbij kom bij mijn doel. Maar ook al zou ik dit doel niet hebben, dan zou ik trainen omdat ik Crossfit het allerleukste vind en die endorfines na een harde workout zijn nou ook niet bepaald vervelend ;)

 65. Ik kan een heel pleidooi gaan houden, maar het komt allemaal samen in: I do it for me! Ik ben er gek op; in alle opzichten. Uiteindelijk moet ik blij zijn met mezelf ??

 66. Ik train elke keer, dag in dag uit om de beste versie van mezelf te worden. 2 jaar geleden ben ik begonnen met de strijd tegen de kilo’s met een personal trainer. Inmiddels meer dan 20 kg lichter en een hoop spieren erbij, heb ik mijn passie he-le-maal gevonden die bij krachttraining, boksen en hardlopen ligt. Hier wil ik dan later ook carrière in gaan maken, in de sportpsychologie, vooral omdat mijn PT mij hierin zo geholpen heeft. Het is elke keer weer een uitdaging om een betere versie van mezelf te laten zien en ik vind het heerlijk om daar zelf de controle over te kunnen hebben. Ik word hier zo blij van en ik denk dat alleen mensen met dezelfde passie voor sport dit kunnen begrijpen. Ik mag sporten, elke dag, om de beste versie van mezelf te worden en dat heb ik zelf helemaal in de hand. Dat is toch heerlijk?!

 67. Een jaar geleden heb ik het trainen helemaal opgepakt en op dit moment train ik om de beste versie van mezelf te worden! In mijn studententijd altijd teveel gedronken, gegeten en alle slechte dingen gedaan die maar kon.
  Nu wil ik gewoon voor het eerst eens mezelf goed voelen in mijn eigen lichaam, en ik ben goed op weg maar de streep is nog niet in zicht;)
  Ik ben daarnaast obsessed met sportkleding, en puma is nog geen onderdeel van mij collectie en zou ik graag toevoegen!!

 68. Ik train om een gezondere/fitte versie van mezelf te worden! Ik kamp al jaren (wisselend) met overgewicht en heb werkelijk al van alles geprobeerd (soepdieet, sportschool, weightwatchers, puntenclub, acupunctuur, you name it) en ik val wel af maar kom uiteindelijk toch weer aan (en meer! :( ) Sinds een ruim jaar sport ik weer (heerlijk in de buitenlucht, bootcamp, kickboksen, hardlopen en sinds een paar weken personal training) en nu ben ik verslaafd! Ik sport minimaal 4 x per week, liever 5 x per week (vandaar dat dit setje meer dan welkom is, er valt bijna niet tegenop te wassen! ;-))

  Ik vind (voor het eerst van mijn leven) sporten leuk! Ik MOET niet sporten, nee ik MAG sporten! Zon, wind, regen, storm, I don’t care, ik ben er altijd bij!

 69. Ik voel me vrij door te trainen! Vrij om te bepalen wie ik ben en hoe ik eruit zie :)
  Supervette campagne van Puma ook, boxlessen geven in Londen haha!

 70. Ik train om een sterkere en fittere ik te zijn/worden. Nu ik wat minder heb getraind ivm met mijn vakantie & de vakantie van de sportschool, merk ik aan mijzelf dat mijn lichaam aan het terugvallen is. Ik kan niet wachten om weer te beginnen zodat ik me weer happy voel zonder al die pijntjes! :-)

 71. I train for HAPPINESS, want je wordt er toch blij van?! Elke keer weer doelen stellen en nastreven, mooie mensen ontmoeten met dezelfde passie, bezig zijn met je lichaam, zweten, sterker worden, blij worden als iets lukt… en dat alles in een leuke outfit :-D!

 72. I train for HAPPINESS! Elke keer weer nieuwe doelen stellen en nastreven, mooie mensen ontmoeten met dezelfde passie, zweten, je lichaam zien reageren en dat allemaal in een leuke outfit :-)!!

 73. Mijn droomdoel is om in 2016 de marathon van Berlijn te lopen voor Kika! Hier train ik voor, ik heb er expres een dik jaar voor uitgetrokken aangezien ik eigenlijk zo langzaam als een slak ben, maar ik hoop toch met een redelijke tijd (voor mijn doen) over de finish te komen! En met heel veel plezier en enthousiastme ga ik er alles aan doen om mijn doel te bereiken. Dit gaat een heel mooi en zwaar jaar worden en ik daar super veel zin in.

 74. ik train om de beste versie van mijzelf te worden. Eind 2014 zat ik niet lekker in mijn vel (ik had vel te veel) dit wil ik niet meer ik wil eind 2015 de beste versie van mijzelf zijn door middel van goed en gezond eten en trainen. Daarnaast wil ik een snellere dam tot dam loop lopen dan vorig jaar.

 75. Trainen doe ik voor mezelf, om mezelf uit te dagen, scherp te houden, maar ook zeker om te ontspannen! En het aller belangrijkste ervan blijven genieten en het leuk houden voor mezelf!
  En trainen wordt nog leuker met een aantal doelen, zo hoop ik over een maand mijn eerste Dam tot Damloop voor de Linda Foundation uit te lopen en een maandje later mijn eerste Halve Marathon! :-)

  Dus.. Ik train voor m’n plezier!!

  1. Ik train om lekker in m’n vel te zitten en mijn vetpercentage omlaag te krijgen! Anderhalf jaar geleden heb ik het roer volledig omgegooid door te stoppen met mijn relatie en zelf weer lekker in mijn vel te zitten. Mijn vetpercentage is omlaag, hoe mooi zou zon nieuwe outfit zijn, om mij de energie te geven om dit nog verder naar beneden te brengen :-)

  2. Een dag niet getraind is een dag niet geleefd ? al heb ik uiteraard ook mijn rustdagen haha Maar zelfs op de sportvrije dagen kriebelt het. Sporten en een gezonde levensstijl maken mij super gelukkig. Ik hoop op mijn 60e nog steeds een fitte chick te zijn. Lijkt me zo super cool haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *