Persoonlijk

Weer back on track!

Back on track

Terug uit bali maar eigenlijk pas net weer uit de vakantiemodus. Ik heb het zo fijn gehad in Bali en heb me er ook echt lekker laten gaan. Wel gewoon door getraind maar qua voeding heb ik niks bijgehouden. Ultiem genoten maar nu vind ik het ook weer mooi geweest. Stap voor stap zet ik weer de stappen om weer in mijn ritme te komen. Hoe pak ik dit aan?

Als eerste heb ik weer een bestelling geplaatst bij Body & Fit. Mijn voorraad was zo goed als op en ik had weer nieuwe dingen nodig. Wat heb ik besteld?

 • De Low Calorie Bar in caramel smaak, mijn favoriete eiwitrepen! Lekker als tussendoortje!
 • Creatine Tasty tabs, voor krachttoename.
 • Liquid Grip Chalk, handig voor als ik zwaar wil deadliften bijvoorbeeld.
 • Multi Women, vitamines zijn belangrijk. Dit neem ik als aanvulling (dus niet als vervanging van) op mijn dagelijks voedselpatroon.
 • Marinol Omega 3, ook héél belangrijk. Dit levert een bijdrage aan het onderhouden van een gezond hart- en vaatstelsel.

Body & Fit shop

Ten tweede heb ik mijn lieve collega Tom Grootendorst (Personal Body Trainer) gevraagd om voor mijn een trainingsschema te maken. Dit is een beetje out of my comfortzone. Ik train namelijk al langere tijd zonder een schema. Een mooie uitdaging dacht ik zo. Deze week ben ik ermee begonnen and I like it! Weer even heel anders trainen. Twee dagen hypertrofie en twee dagen strength. Thanks Tom! Benieuwd naar mijn progressie.

Changing Life Hub

Ten derde wil ik mijn voeding weer wat scherper krijgen. Wel wil ik niet te streng zijn, zoals ik voor Bali deed. Ik kijk het nog even af zonder te tracken maar wellicht dat ik hier toch weer mee begin. Voor nu vind ik het prima zo. Ik ben een levensgenieter en houd ontzettend veel van eten. Lekker dineren en wijntjes doen met vriendinnen vind ik te leuk om helemaal links te laten liggen. Een sixpack hoeft voor mij daarom ook niet. Balans hierin vinden vind ik belangrijk en daar streef ik naar. Het lukt me aardig goed.

DoorMeal

Op kantoordagen bestel ik in ieder geval altijd een DoorMeal, zodat ik in de avond daar niet meer over hoef na te denken. Dit helpt mij al enorm. Ik merk dat als ik in tijdnood kom te zitten, ik toch sneller naar iets grijp wat minder voedzaam is. DoorMeal is voor mij dus echt een uitkomst. Daarbij is het ook gewoon onwijs lekker. Mij hoor je niet klagen!

En vertel, hoe gaat het met jou?!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

19 Comments Add New Comment

 1. Zijn al die Cola lights wel goed? Ik ben ook enorm dol op Coca Cola. Maar waarom kies jij voor de light versie ipv bijv de Life of de Zero?

  1. Ik kies de light of zero omdat deze nauwelijks calorieën bevatten :) In Life zitten nog wel calorieën dus deze kies ik nooit.

 2. Hey jenny

  Ik ga het ook weer oppakken, na een behoorlijke dip periode op alle vlakken. Ben ik nu aan het zorgen dat het zonnetje weer straalt.
  Ik heb een nieuwe baan te pakken en ga van onregelmatige tijden naar kantooruren. Heb jij misschien goede tips voor me, wat slim is om te doen als kantoormiep?

  Groetjes!

  1. Petra! Wat goed dat je het weer oppakt! Goed bezig! En gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik zit zelf ook drie dagen per week op kantoor en probeer altijd een wandeling in te plannen. Zoveel uur achter achter mijn bureau zitten vind ik niet fijn dus wat beweging tussendoor doet zeker goed. Aanrader!

   En qua eten? Mealpreps! Dan hoef je daar niet over na te denken. Daar heb ik al eens een artikel over geschreven: http://www.jennyalvares.com/mealpreppen/

   Hoop dat je hier wat aan hebt! Succes in ieder geval :)

 3. Hi Jenny!
  Ten eerste je ziet er altijd goed uit, dus wat je progressie ook gaat zijn je bent een topper.
  Hoe vaak gebruik jij de creatine tasty tabs?
  Merk je na langer gebruik dat de werking verminderd?

  Liefs Fleur

  1. Hi Fleur – Ik heb dit al een lange tijd, denk 2 jaar, niet gebruikt. Ik ga er nu dus weer mee beginnen. Kan je wel op de hoogte houden!

 4. Yeah, die DoorMeal ziet er zó onwijs lekker uit!

  Maar ik zou het zelf koken en recepten bedenken écht missen als ik zou bestellen een paar keer per week! Maar leuk om te zien dat je back on track bent!

  1. Ja, hij is ook echt onwijs lekker kan ik je vertellen. Ik werk maar drie dagen op kantoor dus de rest van de dagen genoeg tijd om zelf te koken :D

 5. Goed bezig! Wat ik me wel afvroeg. Vind je Doormeal niet een beetje duur voor elke dag? 10 euro voor alleen een avondmaaltijd is niet niks elke dag. Ik zou dat denk ik niet kunnen (of willen) betalen. De gerechten lijken me trouwens wel heel lekker dus ik moet het eigenlijk ook eens bestellen.

  1. Ik heb zeker niet elke dag DoorMeal. Ik werk drie dagen op kantoor en op deze dagen bestel ik DoorMeal! Ik vind het zeker het geld waard :)

 6. knap dat je weer zo goed verder gaat! Ik ben nu weer bezig met mijn tweede helft van pbp en ben zo benieuwd hoe mijn progressie gaat zijn na 1 jaar pbp!

 7. Je gaat weer goed aan de slag zo te lezen! Ik kan niet wachten tot volgende week als doormeal in heel Nederland kunt bestellen. Dat ga ik dus natuurlijk gelijk doen!

 8. Na zo’n heerlijke trip naar Bali zal het vast lastig zijn om de knop weer om te zetten naar ‘sport-modus’. Goed dat je weer aan het knallen bent. Succes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *