Hotspots

Truffel Menu 5&33

Truffel Menu 5&33

Als je gek bent op truffel, like me, dan móét je hier heen! Voor de tweede keer op een rij heeft Chef Nadia van restaurant en hotspot 5&33 een exclusief truffel menu voor de jaarlijkse kick-off van het truffelseizoen samengesteld. Zo onwijs lekker!

Truffel Menu 5&33

Kom je vaker bij restaurant 5&33, dan ben je vast wel bekend met dé welbekende truffelpasta die bij ze op de kaart staat. Zo niet; probeer deze truffelpasta gauw eens uit. Hij is ongelofelijk lekker! En op dinsdag, truffle tuesday, betaal je €20,- voor een flink bord truffelpasta inclusief een glas prosecco. Mooie deal he?

Naast deze truffelpasta heeft restaurant 5&33 nu ook een truffel menu die tot en met 23 december (2016) verkrijgbaar is. Je hebt dus nog even de tijd dus maar wees snel want dit menu wil je als truffle lover écht niet missen.

Truffel Menu 5&33

Truffel Menu 5&33

Het truffel menu bestaat uit 5 gangen en heeft een prijs van € 65,-. Uiteraard zijn alle gerechten ook los te bestellen. Dit zijn de gangen:

  1. Bruschetta met zwarte truffel en ansjovis boter
  2. Langzaam gekookt eitje met witte truffel
  3. Risotto met truffel én prosecco
  4. Runder gebraad met wilde paddestoelen en zwarte truffel
  5. Chocolade mousse, olijfolie kaviaar en zwarte truffel

Jelmer en ik hebben gisteren genoten van dit truffel menu. We vonden het allebei bizar lekker! Onze favorieten? Het langzaam gekookte eitje met witte truffel, het runder gebraad met wilde paddestoelen en zwarte truffel en de chocolademousse met olijfolie kaviaar en zwarte truffel. Vooral het dessert vond ik heel bijzonder.

Voor meer informatie & reserveren ga je naar www.5and33.nl.

Jenny

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *