Persoonlijk

The Peanut Butter Lovers Trui

peanut butter lover

Als je me een tijdje volgt; dan weet je dat mijn liefde voor pindakaas groot is. Volg je me nog niet? Aangenaam, I’m the peanut butter queen.

Ik weet dat ik zeker niet de enige ben. Mijn liefde voor pindakaas deel ik met meer. There are so many peanut butter lovers out there! Ik wilde daar iets mee doen. Ik heb zitten brainstormen en brainstormen en uiteindelijk ben ik hierop gekomen. Meet the Peanut Butter Lovers trui!

peanut butter loverpeanut butter lover

Dat hartje links onder de trui staat natuurlijk voor liefde. Peanut butter lover. Ook staat het hartje in verbinding met mij. Het hartje is asymmetrisch, net zoals een echt hart en net zoals mijn tattoo op mijn pols. Niet alles is perfect. Ik vind asymmetrische dingen juist mooi. Het heeft iets, het pakt me. Ik wilde het asymmetrische hartje terug laten komen in mijn trui.

Peanut butter loverpeanut butter lover

Deze organic & fairtrade trui is gemaakt van 85% organic ring spun katoen & 15% polyester. Hij is heerlijk zacht, van hoge kwaliteit en heeft een fijne pasvorm.

Ben jij ook een peanut butter lover? De trui is vanaf nu hier te bestellen voor €39,95 inclusief verzendkosten. Ben jij de volgende die in deze trui rondloopt?

Jenny

Ps: Let op: er zijn slechts 25 truien beschikbaar dus wees er snel bij! Je kunt bestellen tot en met woensdag 11 maart 2015, mits de 25 truien niet eerder op zijn.

PPs: Thanks lieve Joyce Bongers voor alle super mooie foto’s! Jouw manier van fotograferen is een ware kunst.

22 Comments Add New Comment

 1. Oh jammer ik ontdek deze geweldige trui nu pas ik wil hem zo graag hebben, komt er echt geen nieuwe voorraad meer?

 2. Hey Jenny,
  Vertel me alsjeblieft dat er nog nieuwe peanut butter lover truien komen? Ik wil er een!!! Of een voor elke dag van de week! :-)

 3. Jenny, helaas heb ik niet zo’n super toffe sweater kunnen bemachtigen, maar ik zou er nog wel graag een willen. Komen ze nog een keer in de verkoop?

  greetz, Denise

 4. Hoi Peanutbutter-queen.
  Allereerst, wat een leuke site is dit!
  Ik zat even rond te neuzen en zou heel graag die leuke trui bestellen….
  Wanneer kan het weer??
  Ik hoop binnenkort (:
  Liefs, Elsemieke

  1. Hi Lieve Elsemieke,

   Helaas zijn de truien allemaal verkocht en komt er ook geen nieuwe voorraad. Wel volgt er nog een win-actie!

 5. Jeej!! je nieuwe website is live ! Ziet er echt super mooi uit !!
  Keep it up ;)

  LIefs Sandra

 6. Awesome trui Jenny, ik heb hem ook direct besteld. Pindakaas all over the place, kan geen dag zonder! :)

 7. Ik heb ‘m ook besteld! Kan niet wachten tot ik erin rond kan lopen.. De potten pindakaas zijn hier niet aan te slepen.. <3

 8. Geweldig! Ik heb er net een besteld :D Ik kan echt niet zonder pindakaas, dus dit is de perfecte trui voor mij :) Hij ziet er echt heel mooi uit, dus ik kan niet wachten tot hij er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *