Persoonlijk

Terugblik op 2015

zwart

Over een paar dagen gaan we het nieuwe jaar in maar voor dat het zo ver is, wil ik nog even een blik werpen op dit jaar. Er is voor mij namelijk heel wat veranderd!

Zo woonde ik in 2014 namelijk nog in een studentenhuis (zo kan je het wel noemen) in het Centrum van Amsterdam met een van mijn beste vriendinnetjes Anouk, had ik een relatie, geen huisdieren, een gratis website, ben ik zowat niet in het buitenland geweest en begon ik aan het afronden van mijn opleiding Toegepaste Psychologie. Wat is er in 2015 veranderd?

Samenwonen & weer uit elkaar
In 2014 woonde ik grotendeels niet samen. Dit veranderde eind 2014. Ik maakte de grote beslissing om op 22 jarige leeftijd te gaan samenwonen. Daarnaast besloten we ook nog eens de twee liefste katjes in huis te nemen: Jacky & Mowgli. Ik heb heel veel van deze relatie en het samenwonen geleerd en heb er absoluut geen spijt van. De relatie verbrak en zo woonde ik vanaf November dit jaar niet meer samen. Dat is natuurlijk een grote verandering geweest. Geen relatie meer, het mooie huis niet meer, niet meer wonen in de Pijp. Gelukkig heb ik nog wel Jacky & Mowgli die me gezelschap houden. Ik woon nu samen met een vriendinnetje in West. In 2016 wil ik graag op mezelf wonen, het liefst weer in een huisje in de Pijp. Een huis wat echt mijn thuis wordt, met mijn eigen spullen. Daar ga ik voor!

Zzp’er & in vaste dienst.
In 2014 nam ik Healthyfans.com minder serieus dan nu. Het is nu echt mijn baan geworden. Ik ben van een gratis thema website overgestapt naar een website wat helemaal gemaakt is naar mijn wensen. Ik vind wat ik doe echt te gek! Dat ik een eigen bedrijf heb wat zo goed loopt, daar had ik jaren terug niet eens van kunnen dromen. Ik heb mijn passie gevonden waar ik ook nog eens brood mee op tafel zet. Hoe tof is dat? Maar wat ik nog veel leuker vind is dat ik met mijn passie zoveel nieuwe mensen heb leren kennen, waaronder Tom Barten. Tom is CEO van Changing life, het moederbedrijf van o.a. Personal Body Plan & DoorMeal. Voor mijn fotoshoot voor de LINDA. Meiden werd ik klaargestoomd door Tom. Ik begon aan mijn eigen Personal Body Plan. Dit beviel zo goed en ik stond zo achter Tom’s manier van denken. Ik wilde hier ook gaan werken. Met mijn opleiding kon ik hier goed aan de slag. Twee maanden later begon ik als Personal Body Coach bij Personal Body Plan en 11 maanden later heb ik mijn contract getekend om als Content Editor aan de slag te gaan binnen Changing Life. Een vaste baan, omringd met de leukste mensen. Ik kon mijn jaar niet beter afsluiten.

Op naar mijn diploma
In 2014 zat ik nog middenin mijn opleiding. In 2015 begon ik aan mijn scriptie. Helaas ging het mij niet makkelijk af en werd het een heel zwaar jaar. Mijn scriptie afronden heeft wel een jaar geduurd. Bloed, zweet en tranen. Zoveel stress! Ik kwam er niet goed in en maakte daardoor geen goede start. Gelukkig kan ik nu met trots zeggen dat ik het met een dikke 7 heb afgerond. Er staat nog 1 tentamen op mij te wachten (12 januari, duim je met me mee?) en dan kan ik mijn diploma in ontvangst gaan nemen. Ik kan niet wachten om dit hoofdstuk af te sluiten en mij volledig te richten op Changing Life en Healthyfans.com. To be continued.

Weer lekker veel reisjes gemaakt!
Ik bedacht me dat ik in 2014 zowat niet op vakantie ben geweest. Ik ben een paar dagen een vriendinnetje op gaan zoeken in Berlijn maar dat was het wel. What happened to wanderlust? Hier moest in 2015 natuurlijk verandering in komen! Dit jaar heb ik gelukkig wel wat tripjes mogen maken en daar wil in in 2016 nog meer verandering in brengen. Dit jaar ben ik naar Marrakech, Londen, Tallin, Newcastle en Barcelona geweest. Ik heb de smaak weer een beetje te pakken!

Ik heb echt heel veel geleerd van 2015, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ik weet ook zeker dat 2016 een nog veel mooier jaar gaat worden. In maart zit ik alweer in Bali en dit vooruitzicht doet me veel goed. Ik kan niet wachten, op naar 2016!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

12 Comments Add New Comment

 1. Jenny ik heb je gezien bij het puma event. je straalde daar zoveel kracht uit! houd dit vast zoek je geluk! je bent een topper! keep on going
  12 januari ga ik voor je duimen! maar het gaat je zeker lukken ! heel veel succes voor volgend jaar en alle ervaringen maken de mens die je nu bent!

 2. super leuk en mooi stukje !! ik zie je ook weer in 2016 want ik blijf terug komen als vaste lezer op je super gave site !

  Ps. Wil jou echt super bedanken het jaar 2015 is het jaar dat je me extra hebt gemotiveerd en gestimuleerd om aan pbp te beginnen en ik ben nu 4maanden bezig en ik kan echt niet geloven hoe goed dit gaat :D

  Liefs Sandra !
  Alvast gelukkig nieuwjaar:D !!

  1. Ah dankjewel lieve Sandra. Vind ike cht heel erg lief! Tof om te horen dat jouw PBP zo goed verloopt. Knallen de komende twee maanden!! Jij ook alvast gelukkig nieuwjaar toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *