Persoonlijk

TAG: 10 Food confessions

foodconfessions

Ik werd uitgedaagd door Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet om mee te doen aan deze tag! Hier komt ie; mijn 10 food confessions:

 1. Ik eet altijd mijn bord leeg. Al-tijd.
 2. Ook ik eet vaak met mijn gulp open, dat eet toch ook veel lekkerder? Vooral als je zo een grote eter bent als ik!
 3. Als ik met mijn vriend samen eet, geven we elkaar altijd een kus voor we gaan eten. We wachten ook altijd op elkaar. We nemen geen hapje voor we elkaar een kus hebben gegeven. Dit doen we overigens ook in gezelschap.
 4. Koriander bij een maaltijd? Doe mij dan ook echt een lading koriander. Ik gooi zo een hele bos koriander over een maaltijd waar dit over hoort. Love it!
 5. Stiekem vind ik nutella even lekker als pindakaas #nutellalover
 6. Ik ontbijt al maanden iedere dag met hetzelfde: kwark met zoetstof, fruit en crueslie. Vandaar dat jullie geen spannende ontbijt receptjes voorbij zien komen.
 7. Als ik een maaltijd echt héél lekker vind, dan maak ik ook echt van die “mmmmm” geluidjes.
 8. Ik zou zo graag eens naar India willen gaan. Niet eens per se om het land of cultuur (dat lijkt me overigens ook echt awesome) maar vooral om het eten.
 9. Ik drink een liter frisdrank per dag: Cola light, Cola zero, Fanta zero of Icetea zero.
 10. Als ik op vakantie ga, kom ik altijd zwaarder terug. Altijd! “In nederland eet ik echt niet meer zo een goede pad thai, nu moet ik er van genieten zolang het nog kan” *besteld tweede bord*.

Nu is het jouw beurt! Wat zijn jouw food confessions?

Jenny

8 Comments Add New Comment

 1. Jup dat van nutella en pindakaas, i toooootaaaaally agree! I love them. En hehe bord gaat bij meestal ook leeg, oeps! En ook wil ik naar India, alleen niet alleen om het eten haha.

 2. Haha vooral punt 1 herkenbaar, ik eet mijn bord ook al-tijd leeg. Stoppen wanneer je vol zit? Nope, don’t work for me

  1. En niet te vergeten begrijp ik je frisdrank zero helemaal.. Het is toch ook zonde om je calorieën te drinken! Je zult me dan ook niet snel met een smoothie oid zien.

 3. Als je een echte koriander lover bent moet je zeker naar India! Ik ben er 2 jaar geleden voor school geweest, maar heb daar teveel koriander op om het nu nog lekker te vinden haha. Het is daar in iedergeval heel anders eten dan hier haha! (Mierzoete rijst als ontbijt óf juist hele pittige waar je van gaat huilen haha). Geweldige ervaring in iedergeval!

 4. Haha, moest lachen om punt 2. Ik drink ook een liter cola light per dag. En ik ben mezelf niet als ik geen goede kop koffie heb gehad. En een handje rozijnen? Nee hoor, geef mij de hele zak maar ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *