Hotspots Hotspots in Nederland

Take-away: Sushi Fanatics in Amsterdam

Sushi Fanatics

Dit ziet er toch fantastisch lekker uit?! Ik word hier helemaal gelukkig van. Ik haalde dit af bij Sushi Fanatics. Via Cityguys las ik dat ik de sushi daar echt moest proeven. De kwaliteit zou heel hoog zijn en voor de Omakase Nigiri Deluxe box betaal je ook niet de hoofdprijs. Het is eigenlijk nogal een koopje als je het mij vraagt (voor de kwaliteit sushi die je ervoor terug krijgt), namelijk €23,-. In de box zitten 10 verschillende nigiri’s en 3 komkommer maki’s.

De sushi was zo goed. Vooral die vette tonijn nigiri: Otoro. Het smelt gewoon op je tong en dat maak ik niet vaak mee. Al dit lekkers bestelde ik trouwens voor mezelf. Uiteraard de Omakasa Nigiri Deluxe Box en daarnaast nog twee losse nigiri’s. In totaal betaalde ik €29,90. Ik heb ontzettend genoten. Ik wil het bericht van cityguys hierbij bevestigen en de tip met jullie delen. Ik vind Sushi Fanatics ook een aanrader. Als sushilover wil je dit zeker proberen.

Heel blij met Sushi Fanatics in Amsterdam

Sushi Fanatics zit op de Albert Cuyp in Amsterdam. De sushi van hoge kwaliteit wordt hier met liefde en aandacht bereidt. Meer informatie over de te bestellen gerechten en prijsinformatie kun je vinden op hun website.

Dat wordt smullen!

Sushi Fanatics
Sushi Fanatics
Sushi Fanatics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *