Persoonlijk

Sneak Preview Linda + Hello Sushi

Ik heb jullie een aantal weken in spanning gehouden. Drie weken terug kreeg ik een belletje of ik mee wilde doen aan een sporty fotoshoot voor in een groot tijdschrift. Drie weken lang heb ik voor deze shoot samen met Tom Barten getraind en heeft Paul Bosma me geholpen met voeding (beide van Personal Body Plan). Gisteren was dan eindelijk de grote dag; op instagram hebben jullie al wat foto’s voorbij zien komen!
Chris, Ashley en ik staan in Maart in de LINDA. Meiden. De foto wat je hierboven ziet; is trouwens niet de foto voor de LINDA maar hadden we wel op de set gemaakt. Dit zijn namelijk shirtjes van Loavies. De gehele opbrengst van het shirt gaat naar Serious Request! Jouw shirtje koop je hier.

Als afsluiting zijn we nog gaan eten bij Hello Sushi, dat hadden we wel verdiend! Kijken jullie mee? Alvast een kleine sneak preview van de shoot..

IMG_8523

En de avond sloten we af bij Hello Sushi in de Pijp Amsterdam. Ik was hier nog nooit geweest maar Ashley wel al super vaak en ze zei dat de sushi echt heeel erg lekker was maar dat we ook echt ruimte over moesten houden voor dessert! De sushi die we kregen was ook nog eens gezonder want Hello Sushi gebruikt namelijk niet alleen witte rijst maar een mix van rood/bruin en witte rijst wat betekend dat er ook nog eens meer vezels in de sushi zit. Ze hebben ook net een nieuw wintermenu; konden we gelijk even uit testen dus. En ja; mega goed gekeurd hoor!

 

We hebben heel veel sushi gegeten maar mijn favoriet was toch echt de Handroll met zalm & avocado en de maki tempura shrimp. Echt een aanrader. En dan de desserts.. wauw! De sushi is echt al hemels maar de dessert was echt de perfecte afsluiting. Kijk maar eens mee: Sesame Icecream, Brown Tea Panacota, Chocolate Mochi with rum sauce en Mochi Fondue. Als je van plan bent binnenkort te gaan eten bij Hello Sushi; houd dan aub een klein beetje ruimte over voor de desserts! You won’t be sorry!

De LINDA. Meiden waar we in staan ligt in Maart in de winkels. Gaan jullie hem kopen?

Liefs,

Jenny

15 Comments Add New Comment

 1. Zodra die Linda uitkomt zit ik voor een jaar in Australië maar ik ga zeker aan m’n vriendinnen vragen of ze hem kunnen opsturen. Jullie zijn ’n inspiratie, keep it up!

 2. Zo leuk Jenny, ik zag het al voorbij komen op IG, je staat nu al leuk en mooi op de PICS and your body is inspiring.

  Hello Sushi is top idd, die zalm is nice.

  Fijn weekend, XX Char

 3. Hi,

  Echt onwijs leuk t-shirt!
  Ik wil hem ook direct bestellen.
  Ik vroeg me af hoe ze vallen? Want ik twijfel tussen
  een S of een M…
  Groetjes!!!

 4. Jenny!
  Wat zie je er super goed uit !:D ik ga de magazine van maart zeker halen ben zo benieuwd!

  Liefs Sandra @mutsje100u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *