Hotspots Hotspots in Nederland

Review: Ter Marsch & Co in Amsterdam

Ter Marsch & Co

Waar je de lekkerste burgers van Amsterdam eet? Dat doe je nog steeds bij Ter Marsch & Co! Ik was er niet meer geweest sinds de verbouwing. Ze waren een tijdje gesloten daardoor maar ze zijn nu alweer een tijdje hartstikke open. Tijd voor een bezoekje.

Toen ik de nieuwe zaak binnenliep, was het een compleet andere Ter Marsch & Co dan een jaar geleden. Voorheen deed het me een beetje denken aan een bruincafé. Nu is het interieur over the top. Heel veel kleur, neon licht, een safari behang en overal bloemen. Het is me allemaal net iets te druk maar dat is natuurlijk smaak. Er staat nu ook een met bloemen omringde bar midden in de zaak. Mijn tafelgenoot en ik schoven aan en bestelden twee cocktails. We gingen voor de eerste en derde cocktail die op de kaart stonden. De ‘Tease me’ cocktail, het Amsterdamse zusje van de Pornstar Martini, en de ‘!no milk shake!’ cocktail. Cheers! Beide érg lekker.

Ter Marsch & Co
De nieuwe zaak
Ter Marsch & Co
De tease me en de !no milk shake! cocktails

Na de cocktails gingen we aan tafel. Voordat we aan de burgers gingen, kregen we nog een voorafje: Prosciutto di Parma D.O.P. met knapperig platbrood. Lekker maar verder niet zo heel bijzonder. Ik was met m’n gedachten al bij de burgers die we zo krijgen denk ik. Ik was zo benieuwd of ik deze burgers nog steeds de lekkerste burgers van Amsterdam zou vinden.

We krijgen ieder de ‘Burgeresse’. De Burgeresse bestaat volgens de menukaart uit: Scottish Angus en Japans Wagyu met lakjus van wintertruffel, sla, boerenkaas, pruimtomaat, Spaanse ui, augurk, pancetta, truffelmayo en Ter Marsch saus. Ook delen we een portie friet, uiteraard de signature fries: zoete aardappelfriet met pecorino. Hier kregen we look- en truffelmayonaise bij. Mmmm.

Ter Marsch & Co
De Burgeresse
Ter Marsch & Co
Ons tafeltje
Prosciutto di Parma D.O.P. met knapperig platbrood
Ter Marsch & Co
Zoete aardappel friet met pecorino kaas
Je krijgt hier een slabbetje!

De beste burgers eet je nog steeds bij Ter Marsch & Co

Het was weer feest! Wat hebben we enorm genoten van de burgers. Dit is hoe je je burger wil hebben. Lekker groot, veel vlees, precies genoeg saus, goed broodje ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat je hier nog steeds de lekkerste burgers van Amsterdam eet.

Geloof het of niet. Ik had nog ruimte voor het dessert. Ik was heel benieuwd naar de Snickers brownie. Op hun Instagram zag ik dit dessert al voorbij komen. Kijk maar. Ziet er goed uit toch? Helaas was hij helemaal uitverkocht. Jammer. Daar komen we nog een keertje voor terug hoor.

Ter Marsch & Co is een ontzettende aanrader als je goede burgers wil eten in Amsterdam. Plan je burgeravond met je vrienden maar alvast in! En nu Ter Marsch & Co een make-over heeft gehad, is deze heerlijke tent ook ideaal voor een drankje op de vrijdag of zaterdagavond.

Aanraders: de !no milkshake!, de signature fries en de Burgeresse.

Voor meer informatie ga je naar www.termarschco.nl

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Ik mocht op uitnodiging komen eten maar dat weerhoudt mij er niet van om mijn eerlijke mening te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *