Hotspots Hotspots over de hele wereld Reizen

Restaurants in Dubai: hier kun je lekker en betaalbaar eten

Restaurants in Dubai

Onlangs ben ik naar Dubai geweest en ik moet eerlijk zeggen dat Dubai me eigenlijk niet zo aantrok vanwege de mega luxe levensstijl en de hitte.. Toch besloten we er naartoe te gaan en ik werd aangenaam verrast! Dubai blijkt een geweldige mix van culturen te zijn en dat zie je terug in het eten. We hebben echt fantastisch gegeten en het allerleukste was dat dit helemaal niet zo duur bleek te zijn.

Eten in Dubai kan zeker prijzig zijn als je voor de luxe en geïmporteerde delicatessen kiest. Maar als je, net als ik, houdt van authentieke smaken en verrassende culinaire ontdekkingen, dan is er echt meer dan genoeg te beleven zonder je bankrekening te plunderen. Overal in Dubai vind je restaurants waar je echt lekker én betaalbaar kunt eten. Ik deel hieronder een lijstje met onze favoriete betaalbare restaurants in Dubai waar je kunt genieten van heerlijk Pakistaans, Syrisch, Indiaas, Iraans en Jemenitisch eten.

Restaurants in Dubai

Restaurants in Dubai waar wij ONTZETTEND lekker hebben gegeten

  1. Nayaab Haandi Al Wasl – Pakistaanse verwennerij, buffetstyle. Vergeet vooral niet de Haandi te bestellen!
  2. Aroos Damascus Restaurant – Smaakvolle Syrische gerechten, puur genieten.
  3. Saravanaa Bhavan Karama – Authentiek Indiaas eten, om je vingers bij af te likken.
  4. Azal Mandi – Jemenitische lekkernijen, mmmm.
  5. Al Ustad Special Kebab – Perzisch eten, hele lekkere kebab!

Oh wat hebben we hier lekker gegeten! Ik zou zo nog een keer teruggaan naar deze vijf restaurants. We deelden iedere keer een aantal gerechten en konden dan lekker proeven. Grote porties ook! En het allerbeste van alles was dat we iedere keer ongeveer €15 per persoon kwijt waren. En dan heb je dus onwijs lekker gegeten en je buikje rond gegeten. Top!

Restaurants in Dubai

Dus als je naar Dubai gaat en je houdt van lekker eten, dan hoef je echt niet altijd voor de dure restaurants te kiezen hoor. Er zijn zoveel plekken waar je kunt genieten van goed, lekker en betaalbaar eten. Zo kun je ook als je reist met een budget toch volop genieten van de smaken en culinaire hoogtepunten die Dubai te bieden heeft.

Ik kan niet anders dan zeggen dat mijn eetavontuur in Dubai een TOP ervaring was. Dit culinaire avontuur heeft mijn beeld van de stad compleet veranderd en ik kan je dan ook zeker aanraden om Dubai ook eens te bezoeken en deze top restaurants te ontdekken!

Alvast eetsmakelijk en geniet in Dubai!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *