Hotspots Hotspots in Nederland

Italiaans uit eten in Amsterdam Oost bij Restaurant Novi

Restaurant Novi

Amsterdam Oost heeft er een nieuwe parel bij: Restaurant Novi, gelegen in de bruisende wijk Watergraafsmeer. Als voormalige bewoner van deze buurt was ik heel benieuwd naar dit nieuwe Italiaanse restaurant.

Bij Novi staat het creëren van een warme en uitnodigende sfeer centraal, waar families en vrienden samenkomen om te genieten van het beste van de Italiaanse keuken. De eigenaren, Eshwin en Maarten, hebben met hun andere restaurant, De Kop van Oost, al bewezen dat ze weten hoe ze gasten moeten verwennen met goed eten en drinken. Bij Novi streven ze naar een no-nonsense-horecaconcept met de nadruk op kwaliteit. Het menu is klassiek Italiaans, met af en toe een verrassende twist, en de gerechten worden bereid met lokale producten. In het prachtig ingerichte restaurant kun je in een gezellige sfeer heerlijk tafelen.

Beeld: The Creators Hub – Jordi Sloots

Ik kan nog steeds de heerlijke geur van de versgebakken focaccia ruiken en de smaak van hun heerlijke olijfolie proeven. Deze avond hebben we een groot deel van het menu kunnen proeven. Mijn favoriet was zeker weten de Porchetta tonato. Ook de Papardelle ragu, de Melanzane en de Bistecca Fiorentina waren heerlijk. Bestel deze gerechten absoluut als je hier komt eten. We hebben echt genoten van ons diner en het personeel was ook heel aardig en attent.

Restaurant Novi

Wil je ook genieten van een culinair avontuur bij Restaurant Novi? Bezoek dan hun website voor het menu en om een tafel te reserveren.

Beeld: The Creators Hub – Jordi Sloots
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Ik mocht op uitnodiging komen dineren, maar dat weerhoudt mij er niet van om mijn eerlijke mening te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *