Hotspots Hotspots in Nederland

Restaurant Nela: Fine dining op open vuur

Restaurant Nela

Ik neem jullie mee naar een bijzondere culinaire ontdekkingsreis die ik samen met mijn lieve vriendinnetje Vanessa van Culinessa.com heb beleefd. We delen een grote passie voor eten en gaan regelmatig samen op zoek naar de meest verrukkelijke avonturen. Deze keer bracht onze zoektocht ons naar het fantastische restaurant Nela, waar fine dining op open vuur centraal staat.

Open vuur

Restaurant Nela bevindt zich in het iconische gebouw The Valley, gelegen in het hart van Amsterdam Zuid. Zodra je het restaurant binnenstapt, word je omarmd door een prachtige ambiance die je uitnodigt voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Het interieur straalt elegantie en stijl uit, waardoor je direct in de juiste stemming komt voor een uitgebreide lunch of diner. We hadden er zin in!

Bij Nela draait alles om de magie van koken op open vuur. Het is een beleving die teruggrijpt naar de oorsprong van koken, waarbij de intense hitte en rokerige aroma’s de gerechten naar een hoger niveau tillen. Elk gerecht bij Nela is zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten en dat proef je.

Nela
Restaurant Nela

Onze Nela favorieten

Bij Nela draait het om het delen van verschillende gerechten. We zagen zoveel lekkers staan op de kaart dat we niet eens een poging waagden. We lieten ons verrassen door de chefs, wat resulteerde in een tafel vol goddelijke gerechten. De delicate baby prei, verrukkelijke gegrilde langoustine, meest smaakvolle Chileense zeebaars en heerlijke artisjok behoren absoluut tot onze favorieten. Elk gerecht was een perfectie van smaken. We hebben zóóóó lekker gegeten, niet normaal! Het was een ware smaakexplosie en we hebben echt genoten met z’n tweetjes. Oh, en de drankjes.. Vanaf onze plek aan de bar zagen we de barman zijn creaties maken en ze waren niet alleen prachtig om te zien, maar ook ongelooflijk lekker. We hebben zowel mocktails als cocktails geprobeerd en ze waren gewoonweg mmmmm… fantastisch!

Gastvrijheid

Bij Nela draait het niet alleen om het heerlijke eten, maar ook om de warme gastvrijheid. Het personeel begroet je met open armen. In de Amsterdamse horeca is dit niet altijd vanzelfsprekend, maar bij Nela weten ze precies hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen. We loved it. De gastvrijheid is van een niveau dat ik normaal gesproken alleen in het buitenland ervaar. Het gepassioneerde en trotse team draagt bij aan de totaalervaring, waardoor je bezoek aan Nela extra bijzonder wordt.

Heb je iets speciaals te vieren? Dan is Nela absoluut de plek om naartoe te gaan. Hoewel de prijzen iets hoger liggen, kan ik je verzekeren dat elke cent de moeite waard is. Het is de perfecte plek om een bijzondere gelegenheid te vieren, of het nu een verjaardag, jubileum of gewoon een avondje uit met vrienden of familie is. Het team van Nela zorgt ervoor dat je je helemaal in de watten gelegd voelt!

Restaurant Nela vinden wij absoluut een aanrader!

Restaurant Nela heeft onze verwachtingen overtroffen met haar unieke concept van fine dining op open vuur. Het was een middag vol lachen, proeven en het delen van onze liefde voor eten. Samen rollend naar huis gaan was het bewijs dat we een geweldige culinaire ervaring hadden gehad. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om deze culinaire hotspot zelf te bezoeken en te genieten van de unieke fine dining ervaring op open vuur.

Voor meer informatie over restaurant Nela, zoals het menu en openingstijden, kun je terecht op hun website.

Beelden: Culinessa.com

Nela
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Ik mocht op uitnodiging komen eten maar dat weerhoudt mij er niet van om mijn eerlijke mening te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *