Persoonlijk

PUMA Nightcat collectie

Sponsored – De klok is afgelopen weekend een uurtje terug gegaan waardoor het nu nog eerder donker is buiten.Ook is het langer donker buiten. Wat betekend dat voor ons renners? We zullen waarschijnlijk heel wat uurtjes rennen in het donker. Het is wel belangrijk dat je dit veilig doet.. maar hoe zorg je ervoor dat je veilig over straat gaat? Twee weken geleden heb ik samen met Francien van Girlslove2run en de Urbanrunners model gestaan voor de nieuwe Nightcat collectie van PUMA en deze collectie.. die is hartstikke gaaf!

Rennen in het donker gevaarlijk? Nee hoor. Met de juiste kleding niet meer! Met de Nightcat collectie hoef je in het donker echt niet bang te zijn dat fietsers of auto-bestuurders je niet kunnen zien tijdens je run. De Nightcat collectie zorgt er namelijk voor dat jij tijdens je run goed zichtbaar bent voor andere in het donker. In de kleren zitten hoogreflecterende materialen verwerkt. En niet alleen hoogreflecterende materialen, nee. Er zitten ook daadwerkelijk lampjes in de kleding.

Deze nacht collectie is toch echt wat anders dan andere. In het jasje bijvoorbeeld langs je schouders/nek zitten lichtgevende draden en op de schoenen zitten er lampjes. Ik vind deze collectie helemaal awesome en vond het ook echt geweldig om hiervoor model te mogen staan! Thanks PUMA, ik hoef me in ieder geval echt geen zorgen meer te maken over rennen in het donker!

De PUMA Nightcat collectie kun je vanaf vandaag kopen bij Run2day webshop of in de Run2Day winkels Amsterdam Overtoom of in Utrecht! Wat vind jij van deze collectie en hoe zorg jij normaal gesproken dat je opvalt in het donker?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Dit bericht is gesponsord, benieuwd wat dat inhoudt? Lees het nu in mijn disclaimer.

3 Comments Add New Comment

  1. Super goed gevonden van Puma! En de schoenen en kleren zien er nog leuk uit ook :) Handig voor wanneer ik ook in het donker zal moeten lopen, ik kijk er eerlijk gezegd niet echt naar uit.. Misschien helpt een nieuwe leuke (veilige) outfit wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *