Acties

WIN | Premiere nieuwe Ben & Jerry smaken

Sponsored – Tijd voor een win-actie.. en wel een hele lekkere!

 Weet je nog een tijdje terug, dat ik bovenstaande foto op mijn instagram had geplaatst? Dit is echt een van de lekkerste Ben & Jerry die ik tot nu toe heb geproefd. Als Peanut Butter Lover moet je deze gewoon proberen! Naast deze smaak; is er ook een speculoos en een chocolade variant. Die heb ik nog niet geproefd maar daar komt snel verandering in want donderdag 9 april is de premiere van deze drie nieuwe Cookie Core smaken en jij kunt daar bij zijn samen met een vriend of vriendin!

Op donderdagavond 9 april  is het namelijk zover, de officiële première van de nieuwe Ben & Jerry’s Cookie Core smaken. Ik mag twee kaarten weggeven voor deze avond (leuk leuk leuk!). De avond vindt zich plaats in Pathé Tuschinski, Amsterdam. Na de ijsproeverij, kunnen jullie ook naar de boekverfilming van Heleen van Royens ‘De Ontsnapping’, met Isa Hoes in de hoofdrol. Deze film wordt eigenlijk pas vanaf 30 april in de bioscoop gedraaid maar speciaal voor de Ben & Jerry avond kunnen jullie hem dus eerder zien!

De avond begint om 19:30. Bij binnenkomst op de ‘groene’ loper zullen jullie eerst op de foto worden gezet en hierna zal ontvangst plaatsvinden in de VIP lounge. Voorafgaand aan de film zullen Pim Veth en Alexander Webhofer de drie nieuwe smaken onthullen en laten proeven. Yumm! Daarna de film kan beginnen. Na afloop zijn jullie van ook nog welkom bij de afterborrel in de VIP lounge, waar jullie onder het genot van een fairtrade cocktail kunnen napraten. Een avond vol cookies, fun, Ben & Jerry’s ijs en Nederlands nieuwste speelfilm.

Lijkt het jou hier leuk om hier bij te zijn? Vertel mij waarom je deze smaken graag wilt uitproberen!  De winnaar die deze twee kaarten heeft gewonnen zal ik maandag een persoonlijk berichtje sturen. Good luck!


Jenny

Dit bericht is gesponsord, benieuwd wat dat inhoudt? Lees het nu in mijn disclaimer.

46 Comments Add New Comment

 1. Eigenlijk wil ik gewoon heel graag deze kaarten winnen om mijzelf op te vrolijke. Mijn relatie is vorige week uitgegaan na 3 jaar en Ben & Jerry zijn toch wel mijn beste vrienden om deze momenten. :(

 2. Een tijdje terug zag ik jouw foto op Instagram van de pindakaas versie. Ik als pindakaas verslaafde moest deze natuurlijk uitproberen, maar helaas pindakaas nog nergens te vinden bij ons in de supermarkt. Ik MOET deze dan ook echt proberen, zelfs in mijn baby/peuterboek staat genoteerd dat pindakaas als klein meisje al favoriet was. Hoe lekker moet dan het ijs wel niet zijn.

 3. Aaaaah dit wil ik heel graag winnen! En dan eigenlijk niet eens speciaal voor mezelf, maar voor mijn vriend. Hij is helemaal gek op ben & jerry ijs. Zou het super tof vinden om samen met hem hierheen te kunnen!

 4. skinny people are easy to kidnap. Voor mijn eigen veiligheid is het dus heel belangrijk om zo veel mogelijk b&j peanut butter binnen te krijgen :)

 5. Het is P-I-N-D-A-K-A-A-S……….& IJS wat kan ik nog meer zeggen.
  En ik zou graag een avond uit willen winnen met mijn vriendinnen die wel een verzetje kunnen gebruiken tijdens een nare periode op het moment. *fingers crossed*..

 6. Eerst had ik altijd een afkeer tegen pindakaas, vond het stinken als mensen het op hun boterham aten en kon niet begrijpen dat mensen het überhaupt lekker zouden vinden. Afgelopen zomer ging ik drie weken rondreizen met mijn zusje in Zuid-Afrika. Rondreizen betekende beleg kopen wat langer houdbaar was i.p.v. verse producten. Dus kochten we een pot chocoladepasta en een pot pindakaas. Die pot choco was iedere keer binnen no time leeg, begrijpelijk! Maar die pot pindakaas.. bleef maar staan. Halverwege de rest heb ik toch de gok gewaagd en een keer pindakaas geprobeerd. Sindsdien… nooit-meer-geen-pindakaas! Daar, in het verre Zuid-Afrika, is mijn liefde voor pindakaas dus geboren! Ook mijn zusje heeft hetzelfde meegemaakt. In april bestaat onze liefde voor pindakaas 10 maanden. Om deze reden zou ik, maar ook mijn zusje, het érg leuk vinden om dit samen te kunnen vieren door de nieuwe smaken van Ben&Jerry te proeven.

 7. Het lijkt me gewoon super gaaf om dit mee te maken. Om als limburgs ‘maedje’ voor het eerst naar Amsterdam te gaan. Om dan ook nog te proeven aan het lekkerste ijsmerk ever. Een première bij te wonen van een film geschreven door een vrouwelijke topschrijfster en een waanzinnig goede actrice. Sounds like a perfect night!

 8. ik wil graag hiermee m’n beste vriendin verrassen! Ze zit middenin de stressvolle tentamens en ik denk dat ze wel wat ontspanning kan gebruiken. Bovendien is haar favo snack bij een meidenavond een bak Ben & Jerry’s brownie haha. Dit zal haar helemaal opvrolijken :)

 9. Ben&Jerry’s is er altijd voor je.
  Als je even ‘vurig’ bent, koelt het je af.
  Pindakaas is er nog vaker voor me.
  Een lepel pindakaas en ik ben even in ‘de zevende hemel’.
  Bij het idee bovenstaande te combineren, loop het water mij in de mond. Hoe verrukkelijk zal dat smaken?
  Ik ben heel benieuwd dus Jenny laat jij deze fantasie uitkomen?

 10. I ♡ peanut butter! Die moet ik echt proeven, net zoals de andere twee smaken natuurlijk want ik kan geen genoeg krijgen van ijs! Of van chocola, of van speculaas… ik hou eigenlijk van alles! Samen met mijn moeder ben ik gezonder aan het eten en dat gaat heel goed:) dus hier zou ik haar wel mee willen verrassen! De film de ‘ontsnapping’ wil mijn moeder erg graag zien want ze heeft alle boeken van heleen van rooyen gelezen! Pick me!!

 11. The B&J Cookie Dough was sowieso al onze favoriet.. Maar deze nieuwe smaken overtreffen echt letterlijk alles! PINDAKAAS? SPECULOOS? CHOCOLATE COOKIE? En allemaal met een cookie core…
  Are you even serious?

  Ik zou graag vriendjelief willen verassen met, wat ik nu al zeker weet, onvergetelijke avond! Wij zijn sinds begin dit jaar weer hard aan het trainen en volgens (twee totaaaaaaal verschillende) voedingschema’s aan het eten. Clean, healthy (bio) en volgens schema eten is niet altijd even makkelijk. De trek in iets zoets/ongezonds zal bij beide van ons altijd vurig aanwezig zijn, maar we geven er ons verwonderlijk weinig aan toe. Ik ben zo trots op hoe we elkaar blijven motiveren en steunen richting onze doelen toe! Een t-shirt voor mij met de tekst: ”I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry” zou hier dan ook op zijn plaats vallen.

  Geef toe.. bij de première van B&J’s nieuwe smaken te zijn, alle drie de smaken te proeven, een nog uit te komen film te kijken (wellicht een klein bakje popcorn erbij ;)), bij de afterborrel aanwezig te mogen zijn, en dit allemaal in Pathé Tuschinski?

  Een betere cheatavond kan je je toch niet wensen?

 12. The B&J Cookie Dough was sowieso al onze favoriet.. Maar deze nieuwe smaken overtreffen letterlijk alles. PINDAKAAS? SPECULOOS? CHOCOLATE COOKIE? En dan nog eens allemaal met een cookie core?
  Are you even serious?????

  Ik zou graag vriendjelief willen verassen met, waar ik nu al zeker van ben, onvergetelijke avond. Wij zijn sinds het begin van dit nieuwe jaar weer hard aan het trainen met de bijbehorende voedingsschema’s. Clean, healthy (bio) en volgens een voedingsschema eten is niet altijd even makkelijk (de trek in iets zoets/ongezonds blijft bij ons vaak aanwezig), maar ben zo waanzinnig trots op hoe we elkaar motiveren en steunen! Een t-shirt voor mij met de tekst: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry, zou hier ook erg op zijn plaats vallen.

  Geef toe, bij de premiere van B&J’s nieuwe smaken te zijn, alledrie te mogen proeven, een nog uit te komen film te mogen kijken (misschien zelfs een bakje popcorn erbij), van een afterborrel te mogen genieten, en dit alles in het Pathé Tuschinski?

  Een betere cheatavond kan je je toch niet wensen?

 13. Woaaahhh die moet ik proberen als peanut butter lover!
  Waarom ik moet winnen? Ik heb nog nooit B&J ijs gehad (ja echt waar..) en ik wil het wel graag proberen! Maar het lastige is.. welke smaak?
  Straks koop je een smaak en valt hij vies tegen.. beetje zonde om hem dan leeg te lepelen, maar van 1 ding ben ik zeker: die pindakaas smaak zal zeker weten niet tegenvallen en die andere 2 klinken ook echt niet verkeerd <3

 14. (H)Eerlijk, ik reageer eigenlijk nooit op je blogposts, ben zo’n stiekeme volger weet je wel. Wel een grote fan trouwens!
  Maaaar, nu moest ik wel, ik kon het toch echt niet laten want ik ben net als jij echt een Peanut Butter Lover. Daarnaast ben ik ook gek op ijs, dus die combi is perfect.
  En waarom ik zeker wist dat ik nu toch echt eens moest reageren is vanwege het volgende:
  Ik kom uit het oosten en ben niet zo vaak in de randstad, als ik er wel ben maak ik er graag meteen een dagje van. In Amsterdam zijn is voor mij echt een uitje, ik hou van die stad. Nu heb ik toevallig donderdag 9 april ’s middags een sollicitatie (excited!!) in Amsterdam. Ik had die dag dus al een dagje Amsterdam gepland. Lekker vroeg op pad, eerst naar de Foodhallen (ik houd gewoon van eten), beetje shoppen en langs de grachten wandelen en daarna mijn sollicitatie. Het zou natuurlijk helemaal top zijn om hier de dag mee af te sluiten en te vieren dat ik een nieuwe baan heb. (en anders zoveel mogelijk B&J eten als troostvoer…) En natuurlijk ben ook ik gewoon heel nieuwsgierig naar de nieuwe smaken. Cookie Dough is al een eeuwigheid mijn favoriet, daar mag wel eens verandering in komen!

 15. Oh my god, pindakaas en B&J’s, must be heaven! Oh en speculoos ben ik ook groooot van van.. jum. Oh en die film wil ik sowieso nog gaan zien, mooie bijkomstigheid ;) Zou een lekker begin zijn van mijn weekje vakantie dat vrijdag begint!

 16. Ik wil heeeeel graag de smaken uitproberen ookal moet ik opbiechten dat ik de peanut butter smaak al geprobeerd heb. Deze stond bij de Albert Heijn en schreeuwde echt dat hij geproefd moest worden. Ik heb toen die arme bak Ben en Jerry’s maar geadopteerd (cheat cheat cheat).

  De speculoos wil ik ook super graag proberen. Ik heb een tijdje echt een speculoosverslaving gehad, en toen vertelde iemand mij dat ze de lekkerste speculoos alleen in België verkochten. Ik ben toen in de trein naar Spa gestapt om hem te kopen (ja, i know, dat kan eigenlijk echt niet).

  De chocola wil ik graag proberen omdat ik nooit chocolade ijs eet. Ik heb een keertje zo’n vieze bol chocolade ijs gehad dat ik het niet meer aandurf omdat te bestellen. Maar aangezien ik nog nooit een vieze Ben en Jerry’s smaak heb geproefd, durf ik het aan om dit chocolade ijs te proeven.!

 17. Ik heb jou instagram een maand of drie geleden ontdekt en het is mijn favo health blog! Ik heb al een paar van jou recepten zelf gemaakt (yum!) en ik vind jou een super cool meid! Sinds ik jou blog heb ontdekt ben ik ook een peanut butter lover! Heb al twee keer van bodyenfit shop gekocht en ik blijf het eten- verslaafd aan pindakaas! Daarom wil ik zo graag die peanut butter clutter ijs proeven, samen met mijn vriend die ook zo’n lief hebber is van pindas en bodyenfit. Hij heeft mij een keer op een date genomen maar ik wil deze keer hem op een date nemen, en ik denk dat een ben&jerrys proeverij en bios date super zou zijn! X

 18. OMG – Floor en Ik moeten hierbij zijn omdat wij sinds een paar maanden allebei met behulp van onze MyFitnessPal ons eet patroon on point proberen te krijgen. Het gaat eigenlijk super goed, zo goed zelfs dat we af en toe vergeten dat IIFYM je best eens een ijsje of taartje mag eten. Goede oefening voor ons dus! :-D
  Ps. Floor is mega speculoos fan en ik doe overal pindakaas op als ik mijn vet voor de dag niet lijk te halen…

 19. Wat een super leuke actie weer!
  Ik zou heel graag mee doen omdat ik dol ben op Ben & Jerry ijs maar eigenlijk veel te weinig smaken mag eten, vanwege mijn cacao-allergie :( en volgens mij mag ik er in ieder geval 2 van deze 3 wel eten dus die zou ik, als mede peanutbutterlover, heeeeel graag uitproberen! En het leuke is dat mijn vriend die dag jarig is.. dus ik zou hem graag meenemen voor een dagje Amsterdam en dit zou daar perfect bij passen ♡

 20. Ik ben echt helemaal zot van chocolade!! En eigenlijk ook pindakaas.. Ik kan echt niet kiezen. Het zou me echt ge-wel-dig lijken om naar Amsterdam te gaan en van mijn favoriete ijs te gaan smullen, samen met mijn mama, die er ook zo zot van is. Lijkt me echt een super toffe (en lekkere) avond, die ik absoluut zou willen meemaken!

 21. Ah super leuk! Mijn beste vriendin liet deze smaken ook al zien, to die for! Zij is echt een peanut-butter-monster. Ze smeert het echt OVERAL op. ‘Nee moet je écht proberen, pindakaas op je banaan/avocado/boerenkool/etc, is super lekker!!’ zegt ze dan haha. Zij móet deze peanut butter variant dus wel lekker vinden. Dus, mocht ik winnen, neem ik haar mee naar peanut butter heaven! :) Liefs!

 22. Omdat wij vanaf dat we klein waren al pindakaas kregen op brood en tussen de middag bij de overblijf had mijn moeder altijd broodjes pindakaas met hagelslag gesmeerd voor ons en zo is mijn beste vriendin ook hiermee in aanraking gekomen en helemaal dol op pindakaas -met hagelslag- geworden.
  Ik heb zelf al een keer speculoosijs gemaakt -recept op site van Annemerel- en dat was binnen no time op dus de combinatie van speculoos en Ben en Jerry lijkt me goddelijk en die andere smaak ook!

 23. I looooooooove peanutbutter and chocolate. Ik zal het maar toegeven, ik heb een pindakaas verslaving. Ik lust alles met pindakaas. Peanutbutter and jelly sandwich, peanutbuttercups, pannenkoeken met pindakaas, rijstwafels, brood, banaan…. Like i said… Alles! En het toeval wil dat ik ook alles met chocolade lust. Deze smaken moet ik uitproberen. Ik zou dat graag samen met mijn moeder deze actie willen winnen. Omdat ze altijd voor mij en mijn 4-jarige dochter klaarstaat. Niks is teveel gevraagd. Ik zou haar nu graag een keer in de watten willen leggen.

 24. Euhhhh waarom niet! Ik drink zelfs pindakaas smoothies! Dan ben je toch wel een echte pindakaas fan

 25. Whooooww Dit wil Ik ECHT ECHT ECHHHTTTTT proeven! !! Omdat k bijna elke dag de pindakaaspot leeg lepel. Wil ik nu de ice cream peanut butter leeg lepeleeeeeee

 26. Pindakaas, me love pindakaas. Een dag geen pindakaas is een dag niet geleefd! Die pindakaas lijkt me echt heerlijk en wil ik echt proberen, ook de chocolade lijk me heerlijk! maar wat mij helemaal ultiem lijkt is de combi van beide, chocolade met pindakaas is 1 van de lekkerste dingen die er is!
  Speculaas lijkt me ook lekker, maar ik ga toch eerst voor de pindakaas en de choco!!! Zou beide dus heel graag als 1 van de eerste proberen, liefst in combinatie ;).

 27. Jenny!
  Ik wil graag! Chocolade en pindakaas!! Jammieeeeeeee! <3
  9 April wordt ik weer een jaartje ouder (29!!) en de avond klinkt echt top om t feestje daar mee te kunnen vieren. Al dat lekkers proeven en proosten op Ben en tegelijkertijd mezelf! Sounds good. De oude smaken ken ik nu wel een btje, tijd voor wat NIEUWS, whiehoee, kijken of ze net zo lekker zijn als dat ze klinken!

 28. *vorige post was niet compleet!

  Peanutbutter overload! Ik kan me werkelijk niets lekkerders voorstellen dan pindakaas, er gaat geen dag voorbij dat ik het niet eet, wat een addict ben ik eigenlijk

 29. Ohmy!! Wat heerlijk! Ik hou zo erg van Ben&Jerry’s en van cookies!! Echt heerlijk!
  Ben heel erg benieuwd naar speculoos, want ik vind speculaas echt heel lekker.
  Pindakaas ook overigens, in alle vormen: op brood, in baksels, in smoothies, en in ijs!!
  En chocola.. Tjaa, welk meisje is er nou niet verslaafd aan chocola?!
  Ik zou heel graag met mijn lieve zus gaan, die om meerdere redenen wel een lekker avondje uit verdient!

 30. Ik ben GEK op pindakaas, chocola en speculoos op brood. Maar wat is er nou lekkerder dan deze drie goddelijkheden in combinatie met IJS gewoon los te mogen eten. Uit een bak. Met een lepel. Weinig meer aan toe te voegen. Daarom dus <3 Ultiem cheatmomentje met mijn beste vriendinnetje Lisette.

 31. Peanutbutter overload! Ik kan me werkelijk niets lekkerders voorstellen dan pindakaas, er gaat geen dag voorbij dat ik het niet eet, wat een addict ben ik eigenlijk

 32. Ik houd erg van pindakaas en ijs, dus dat Ben&Jerry’s ijs zou natuurlijk de ultieme cheat meal zijn ;)

 33. Super gave actie dat allereerst. Ieerden is helemaal lyrisch van BJ ijs. Eerlijk gezegd de laatste keer dat ik het op had was ik 13 of zo. Elke keer sta ik voor het schap (gisteren nog) en dan wil ik er een meenemen maar zoveel keuze. Alles klinkt lekker en eigenlijk wil je bijna alle smaken wel proberen. Sta ik met vijf smaken in mijn hand, want ik heb het chronisch twijfelkont-ik-kan-niet-kiezen syndroom, dan zie ik de prijs en ren snel weg. Eind van het liedje loop ik maar weer cliché de winkel uit met Tony en zonder BJ. Dus dit is wel een mooie gelegenheid om eens te proeven en fingers crossen dat het geen verslaving wordt.

 34. Precies de 3 smaken die ik lekker vind! Omdat ik de nieuwe B&J’s nog niet in mijn supermarkt heb kunnen vinden (baal baal) lijkt dit me de ideale aangelegenheid om de smaken te proeven. Bovendien kan ik het op die manier mijn baby (ik ben 3 maanden zwanger) met de paplepel ingieten. ;) En het kijken van de film is een super leuke extra!

 35. Pindakaas en cookies.. HEAVEN! Verder hoef ik dit niet uit te leggen, toch?!

  Boom chocolatta wil ik alleen vanwege de briljante naam, en speculoos is al heerlijk op brood, dus stel je eens voor dat die smaak zo in je mond smelt.. YUM!
  Ja, deze drie smaken MOET ik dus proberen, en dan bij voorkeur donderdag 9 april in Tuschinski. Ik denk dat ze daar nóg lekkerder smaken, dan thuis op de bank!

 36. Ben en Jerry’s zijn definitely de twee grootste geniën op aarde. Ik ben altijd al een grote fan geweest en dit zou echt een dream come true zijn. Samen met m’n zusje genieten we elke week van een pot Ben en Jerry’s om het weekend te vieren, het best moment van de week voor ons :) We zijn allebei helemaal fan zijn van pindakaas, chocola én speculaas! En niet te missen, ook ‘de Ontsnapping’ lijkt ons heel gaaf. Sinds ik net terug ben van 2 weken weg, is dit ook de ultieme kans om weer lekker bij te kletsen… onder het genot van een heerlijk ijsje en een goede film!

  P.S. Jenny, super leuke winactie, you’re the best :)

 37. Wauw!
  Een hemelse combinatie; film en PINDAKAAS (ijs)!!!
  Waar mijn liefde voor ijs en pindakaas samen komen…
  Lijkt me een feestje om daar bij te mogen zijn!!

 38. Mijn moeder is een ware pindakaasverslaafde en toen ze zwanger was van mij, slikte ze per dag hele lepels met pindakaas weg. Ze denkt altijd nog dat ik daardoor ook zo verslaafd eraan ben geraakt. Alleen de geur al vind ik zó lekker, laat staan het eten. Ik ben een ware pindakaasverslaafde en heb daarom laatst ook deze Ben & Jerry smaak gehaald én geprobeerd: HEMEL! ♡ Ik ben daarom ook erg benieuwd of de andere 2 smaken ook zo lekker zijn en wil deze erg graag uitproberen!!

 39. I love peanut butter!!!! Correctie……I need peanut butter!!!
  Lijkt mij reden genoeg :)
  Liefs, Dominique

 40. I LOVE PEANUT BUTTER!! (en Ben&Jerry’s natuurlijk!) Dit is dan ook de ideale kans voor mij om te genieten van pindakaas ijs! Ook is mijn lieve vriendje woensdag jarig en het lijkt mij erg leuk om hem hier mee te kunnen verassen. x

 41. Ik heb nog nooit Ben & Jerry’s op en wil het super graag een keer proberen!
  En ik ben eenmaal dol op pindakaas, dus <3<3

 42. Ik ben helemaal gek van pindakaas. Ik deel die verslaving samen met mijn beste vriendin. We houden allebei enorm van bakken en we maken samen vaak lekkere baksels met pindakaas. Ook aten wij onze eerste Ben&Jerry’s samen in Londen. Dus wij hebben hele goede herinneringen aan Ben&Jerry’s. Het lijkt me super leuk om haar dit als verassing te kunnen geven. Omdat we allebei in een andere stad studeren zien we elkaar niet zo vaak en dan kunnen we lekker samen een avondje weg en de nieuwe smaak met pindakaas uitproberen :)

 43. Ik wil vooral heel graag de chocoladesmaak proberen. Ik ben zo gek op chocola en vooral ook Chocolate chip cookies en volgensmij is deze smaak dus mijn favoriete koekje als ijs en dat wil ik natuurlijk niet missen! De speculoos lijkt me ook lekker maar de peanut butter laat ik aan mij voorbijgaan als niet-zo-liefhebber van pindakaas. Dit evenement zou ook een goede afleiding zijn bij het leren van mijn eindexamens

 44. Ik wil vooral heel graag de chocoladesmaak proberen. Ik ben zo gek op chocola en vooral ook Chocolate chip cookies en volgensmij is deze smaak dus mijn favoriete koekje als ijs en dat wil ik natuurlijk niet missen! De speculoos lijkt me ook lekker maar de peanut butter laat ik aan mij voorbijgaan als niet-zo-liefhebber van pindakaas. Dit evenement zou ook een goede afleiding zijn bij het leren van mijn eindexamens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *