Persoonlijk

Personal Update

Schermafbeelding 2015-11-03 om 16.57.27

Geen keuken, geen huis, geen camera, geen relatie en daardoor ook minder blogs. 

Misschien heb je al gemerkt dat ik de laatste tijd iets minder post? Dat klopt. Mijn leven is op dit moment chaos en mijn hoofd zit vol. Ik ken jou niet maar jij volgt me wel. Daarom vind ik het fijn dat jij ook weet van mijn persoonlijke situatie en waarom ik minder tijd besteed aan Healthyfans.com.

Ik heb in overleg met Nigel besloten om uit elkaar te gaan. Gelukkig heb ik hele lieve vriendinnen die er nu allemaal voor me zijn en bij wie ik nu elke nacht terecht kan. Zo heb ik wel een dak boven mijn hoofd, alleen elke nacht een andere. En daarom kan ik voor jou de komende tijd weinig recepten maken.

Francien belde me gisteren en gaf me het advies om dit aan jou te vertellen. Op haar website, www.girlslove2run.com, ga ik er dieper op in. Ik hoop dat je begrijpt dat het dus even iets minder met me gaat. Totdat het weer goed met me gaat. Tot snel!

Jenny

46 Comments Add New Comment

 1. Wat jammer dat jullie uit elkaar zijn :( Gelukkig kan je terugkijken op een mooie periode en je nu focussen op de toekomst en wat die je zal brengen. Wat fijn dat je al zo gauw een huisje hebt gevonden in West met de katjes <3
  'You're just one broken heart closer to happily ever after.'

 2. Hoi
  Heel veel sterkte in deze zware tijd

  Zo te lezen gaan jullie goed uit elkaar en blijven jullie elkaar zien als vrienden

  Precies wat ik en mijn ex ook hebben

  We gunnen elkaar alles
  Maar we konden elkaar niet gelukkig maken

  Je komt er sterker uit

  Beide

  Heel veel sterkte

  Bar

 3. Sterkte meis.
  Neem alle tijd die je nodig hebt.
  Fijn dat je al die lieve meiden om je heen hebt!
  Liefs.

 4. Heee Jenny! Hier Lenneke, je-weet-wel-die-met-die-blessure. Wat naar om te horen, maar ook goed dat je het samen hebt kunnen beslissen. Ik weet niet of het helpt, maar ik weet wat je doormaakt en hoewel alle ellende nu op je dak komt, wordt het weer beter. Veel sterkte, fijn dat je vrienden je opvangen. Liefs, ik hoop tot snel bij pbp.
  Lenneke

 5. Aai das niet zo mooi.
  Keuzes maken, hoe moeilijk ook, horen jammer genoeg nu eenmaal bij het leven. Sterkte de komende tijd.??

 6. Ahh superkut! Lastige beslissing ook.. Helaas kan ik er ook over meepraten.
  Gelukkig heb je wel vriendinnen waar je terecht kunt! :-)
  Heb je wel al reactie op je scriptie?? Hopelijk dan straks wel je diploma naast alles wat je nu even niet hebt! :-)

  Liefs,
  Christa

 7. Wat een vervelende situatie voor je op dit moment, snap dat je even niet de tijd/zin/energie voor je blog hebt! Concentreer je op jezelf en het afronden van je studie, daarna lekker even weg en dan de scherven opvegen en je leven weer verder opbouwen. Veel sterkte!

 8. Jeetje wat een vervelend nieuws. Zit in dezelfde ‘fase’ dus ik begrijp je mijn hoofd zit te vol punt helemaal.
  Maar goed dat je voor jezelf kiest!! Doe wat goed voor je voelt, dan komt het vanzelf goed. Dikke knuffel.

 9. Lieve Jenny, ik ken je niet persoonlijk maar wil je bij deze wel ontzettend veel sterkte wensen de komende tijd. Heftige ommezwaai in je leven! Gelukkig heb je lieve mensen om je heen. De komende tijd wordt ongetwijfeld lastig, en raar, maar je komt er vast weer sterker uit! Heel veel sterkte en pak vooral je rust. Eerst orde in de chaos scheppen, en de rest (o.a. het bloggen) komt wel weer als jij er klaar voor bent! Liefs Tessa

 10. Heel veel sterkte gewenst! Ook ik heb vorig jaar weer bij mijn ouders aan moeten kloppen voor onderdak. Het is inderdaad een moeilijke beslissing maar uiteindelijk weer een les over/voor jezelf!

 11. Hey Jenny
  Goh ik vond toch dat ik hier eventjes op moest reageren!
  Heel veel sterkte! Ik zit in hetzelfde schuitje… Geen huis, geen keuken, geen relatie meer… Thuis terug bij mijn ouders met een burn out. Ik las het en voelde het… Alles komt goed zelf ook weer op zoek naar een eigen plekje… Instagram staat ook stil… Dat komt wel weer! Eerst zelf alles weer op een rijtje… Voelt ook echt als een puinhoop he;)
  Liefs

 12. Lieve Jenny, wat ontzettend naar! Ik denk dat iedereen zich wel in jouw schoenen kan plaatsen en begrijpt hoe jij je voelt en waarom je doet wat je doet. Kies voor jezelf en neem de tijd en ruimte! Je hebt volgers omdat je een sterke vrouw en een voorbeeld bent, maak je dus geen zorgen, wij wachten met geduld :) dikke knuffel!

 13. achter deze donkere wolken hangt ook voor jou weer de zon jenny!
  Goed dat je het deelt want hier kan iedereen alleen maar begrip voor hebben.
  Heel veel succes en sterkte!

 14. Lieve Jenny!
  Moeilijk beslissing maar uiteindelijk weet je waarom je het doet. Ook al post je minder blijf ik je volgen want ik vind je een powervrouw ook al voel je je nu misschien minder zo.

 15. Net wat je zegt, we kennen je niet (ik dus ook niet), maar volgen je wel (ik dus ook). Dit is voor een ieder een rot situatie. Op nieuw beginnen. Maar je komt er vast sterker uit dan ooit! Kan je alleen maar een digitale knuffel geven, gewoon omdat elke knuffel en begrip er denk ik nu een is voor je. Dus daarom. Normaal reageer ik eigenlijk niet, maar wellicht dat alle kleine beetjes begrip en kleine leuke berichtjes je een kleine glimlach op je gezicht toveren. Daar ga ik in ieder geval voor. Groetjes Patty

 16. Och, dat zijn geen gemakkelijke beslissingen! Heel veel sterkte. Gelukkig heb je zulke lieve mensen om jou heen.

 17. He, wat vervelend!! Zo’n beslissing is onwijs moeilijk. Heel veel sterkte. Fijn dat je vriendinnen er zo voor je zijn, dit is echt een grote steun.

 18. Sterkte meis, maar je bent een sterke vrouw en ook hier kom je weer sterker uit! ook al denk je misschien nu van niet. Veel praten met je vriendinnen, helpt! X

 19. Vervelend! Begrijpelijk dat je nu met andere dingen bezig bent dan je blog. Lastig dat je relatie ten einde is, maar gelukkig kan je terugvallen op je vriendinnen. Dat maakt het een stukje dragelijker! x

 20. Lieve Jenny, wat erg voor je en ook totaal onverwacht! Ik wil je heel veel sterkte wensen… Laat je lekker vertroetelen en neem zoveel tijd als je nodig hebt. De komende tijd wordt zwaar, maar je gaat je er doorheen slaan ? Liefs en een dikke kus, Charissa

 21. Wat een vervelende situatie voor je zeg! Veel sterkte en hopelijk vind je snel een eigen plekje en kan je alles een plaats in je hoofd geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *