Acties

WIN | Een gezond tussendoortje met Peijnenburg

Peijnenburg

Peijnenburg

AdvertorialPeijnenburg, een typisch ‘Hollands’ merk waar ik in mijn jeugd oneindig van heb gesnoept. Het ‘gezonde’ tussendoortje dat altijd kan! Peijnenburg komt nu met nieuwe producten op de markt! Waaronder de mini’s!

Voor velen is suiker een barrière voor het eten van ontbijtkoek. Ik heb daar zelf geen problemen mee, suiker heb je juist nodig. Helaas denken mensen nog steeds dat suiker slecht voor je is. Voorheen werd vet nog als boosdoener van overgewicht gezien en nu is het stokje doorgegeven aan suiker. Dat vind ik jammer. Ik heb daar een artikel over geschreven (zie hier), mocht je daar meer over willen lezen.

Naast het “suikervrije” eten, zijn er ook meer trends: glutenvrij eten, natuurlijke suikers eten, biologisch eten en letten er vele mensen nu meer op hun calorie inname.

Peijnenburg heeft hier goed opgelet en speelt hier in door nu exclusief bij AH 10 nieuwe ontbijtkoekvarianten te introduceren waaronder: 100% Honing ontbijtkoek (natuurlijke suikers), 3 smaakvarianten van Mini’s (minder calorieën), Glutenvrije ontbijtkoek (voor de Joy’s onder ons) en Biologische ontbijtkoek. De keuze is nu dus nog groter geworden en voor ieder is er wat wils.

Zoals ik al zei, ben ik niet bang voor suikers. Ik grijp zo nu en dan ook lekker naar een plak ontbijtkoek. Geen schuldgevoel en het is ook voedzaam door de vezels uit rogge. Ook juist heel fijn voor of na een workout, omdat een ontbijtkoek rijk is aan koolhydraten (energie). Het is voor mij ook een beetje een jeugdsentiment: vroeger hadden wij altijd zo’n parelkandij ontbijtkoek thuis. Zo lekker met een dikke laag boter. Mmmm! Kan ik echt nog steeds van genieten. Ik was daarom ook heel benieuwd naar de mini’s! Allereerst de verpakking, kijk nou hoe cute?

PeijnenburgPeijnenburg

En door de verpakking zijn ze ook gericht op kleinere porties en dus minder calorieën (47 cal per stuk). Ze zijn per stuk verpakt en verkrijgbaar in 3 smaken: Naturel, Parel Kandij en Appel/Kaneel. Gezond maar lekker eten, dat willen we allemaal en dat kan nu ook overal thanks to deze mini’s. Je kunt er lekker thuis van genieten als tussendoortje. Het staat zo leuk op tafel in een schaal bijvoorbeeld! Maar door de handige verpakking blijft de koek ook vers en wordt het dus niet zo zompig. De koek blijft lekker stevig en smaakt altijd vers. Ideaal voor onderweg. Je kan er dus nu overal op elk moment van genieten.

Peijnenburg

Achter je bureau op werk bijvoorbeeld

Peijnenburg

Of onderweg van A naar B

Peijnenburg

Niet meer ervoor of erna maar gewoon tijdens het sporten, why not?!

Peijnenburg

Lekker aan het zwembad

Peijnenburg

of gewoon IN het zwembad

Peijnenburg

Genietend op bed

Peijnenburg

En natuurlijk ook in bed

Kortom; overal dus! En omdat ik zo enthousiast ben over dit product, wil ik ook graag jou de kans geven om de onder andere de mini’s te ervaren en dus verantwoord te snacken. Ik geef daarom onderstaand Peijnenburg pakket weg.

Deze winactie is gesloten en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. 

Bekijk trouwens voor meer informatie/inspiratie voor ontbijtkoek eens op: www.peijnenburg.nl en www.rogge.nl

Peijnenburg

Eet jij wel eens ontbijtkoek als tussendoortje of ontbijt?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Dit is een advertorial – zie mijn disclaimer.

 

45 Comments Add New Comment

 1. Oh lekker peijenburg ontbijtkoek ook jeugdsentiment. Kregen vaak een plak bij de thee of lekker bij de lunch. Ik ga snel de mini uittesten lekker makkelijk voor onderweg of als tussendoortje als ik niet thuis ben dus ja dat pakket lijkt mij superleuk om te winnen:) omdat ik ook niet bang ben voor de suikers welke erin zitten soms heb ik dat gewoon even nodig!

 2. Uhm, ontbijtkoek yeah!

  Koolhydraten hierrrrrr

  Vooral die optie met kaneel lijkt me erg lekker (Appeltaart anyone?)

 3. Lekker, ben gek op ontbijtkoek. En een mini variant is al helemaal super! Heb het een tijdje niet meer in huis….net als roggebrood….moet maar weer eens boodschappen gaan doen -_-

 4. Ken alleen de klassiekers dus de normale ontbijtkoek en gemberkoek. Maar heb ze de laatste jaren niet veel kunnen eten aangezien ik 14 jaar in het buitenland gewoond heb. Ben nu weer in dit kikkerlandje en zou super graag de nieuwe smaken willen proberen. Ook lijken me die mini’s super handig zijn om mee naar de uni te nemen. Lekker tussen de les smikkelen. Dus hoop heel erg graag dat ik deze win :)

 5. Love ontbijtkoek. Maar eet eigenlijk altijd de naturel variant. Deze ken ik allemaal nog niet?! Heel benieuwd.
  Heel fijn ook die mini’s, om in je tas te hebben wanneer je enorme trek krijgt.

 6. Wat een toffe winacties heb je! Ook deze winactie zou ik wel weer graag willen winnen. Ik ben altijd aan het rennen en vliegen, van hot naar her. Soms kom je er dan opeens achter dat je eten nog op het aanrecht in de keuken is achter gebleven. Altijd Peijnenburg achter de hand hebben in de auto lijkt me een uitkomst!

 7. Leuk!! ik moet meer snelle koolhydraten eten na m’n training maar verder dan een banaan kom ik vaak niet dus ik wil dit graag uitproberen!

 8. O nostalgie! Ik ben altijd al dol geweest op ontbijtkoek. Op de basisschool nam ik altijd een plakje (lees: homp) oude wijvenkoek van Peijnenburg als ik uit school kwam. Helaas heb ik door issues met eten heel lang geen ontbijtkoek gegeten, maar nu durf ik er eindelijk weer van te genieten. En nu ik net begonnen ben met werken, wacht mijn bureaula met smart op nieuwe tussendoortjes :)

 9. Ik at deze vaak als tussendoortjes wanneer ik nog kind was. Na al die jaren eet ik ze nog altijd even graag en zou ik ze doodgraag nog eens in huis halen!

 10. Ik vind het altijd leuk om te zien als zo’n merk met vernieuwende producten, ingespeeld op de doelgroep, komt! Ik at enkele jaren geleden iederee dag steevast om 10 uur twee plakken parelkandij ontbijtkoek met een lekkere laag boter. Altijd weer een momentje waar ik blij van werd. Overigens ook alleen de variant van peijnenburg, deze blijft het allerlekkerste en smeuïgste.
  Door verandering van mijn leefstijl ging ik inderdaad over naar tussendoortjes met minder suikers maar ik heb nog vaak cravings ernaar. De kleintjes lijken me ideaal maar ook de biologische- en glutenvrije varianten ben ik erg benieuwd naar.

 11. Ik at vroeger echt ontzettend vaak ontbijtboek maar dit is een beetje naar de achtergrond verdwenen. Geen idee waarom want de verpakkingen zien er super lekker uit allemaal! Let’s taste!

 12. Hmmmm wat een smeuïge winactie! Leuk hoe Peijnenburg inspeelt op voedingstrends. Ik ben zelf groot fan van de Mini variant, want geef toe, deze zijn echt mega cute! Ik zou dit pakket graag winnen om als foodie en diëtist in opleiding deze nieuwe productjes uit te testen. En natuurlijk als ideaal snackmoment, voor als ik weer eens snelle trek krijg!
  Groetjes, Suzanne

 13. Wat een leuke actie! Ontbijtkoek is voor mij ook echt een jeugdsentiment, lekker mee naar school of we kregen een lekkere plak als je op visite waren bij oma. Het lijkt me heerlijk om de nieuwe ontbijtkoeken van Peijnenburg te proberen, gewoon om dat jeugdsentiment weer even naar boven te halen :)

 14. Hoi Jenny,

  De reden waarom ik dit pakket heeeeeel graag zou willen winnen is heel simpel…

  Ik ben topsportster ( handbal ) en leef daarvoor in het buitenland ( duitsland ).
  Maar ik mis de Nederlandse snackjes natuurlijk super erg, ALS ik in Nederland ben ga ik ook altijd langs de supermarkt om met 2 volle boodschappentassen terug te keeen naar mijn huisjs in de buurt van Stuttgart…

  Voor mijn sport let ik natuurlijk ook op mijn voeding, maar zoals jij altijd schrijft houd ik ook altijd heel erg van genieten ;-)
  Ontbijtkoek is iets wat hier niet verkrijgbaar is en je zou me dus super blij maken als er zo’n heerlijk nieuw pakket mijn kant op zou komen!!!!
  Ben natuurlijk ook erg benieuwd naar hoe ze smaken!

  Fijne vakantie wens ik je’
  Groetjes Maura

 15. Ik ben echt super nieuwsgierig naar deze nieuwe producten van Peijnenburg! Waarom dit pakket? Omdat ik zeker weet dat het me een duwtje in de goede richting geeft. Ik ben onlangs begonnen met afstuderen en ik merk dat ik het nu lastiger vind om gezonde tussendoortjes te pakken, er wordt sneller gesnaaid om het maar even te zeggen. Een oplossing is om niets ongezonds in huis te halen en deze Peijnenburg collectie zal in ieder geval zorgen voor een gezondere snack. De vraag is alleen wel of je het bij 1 mini kan laten maar met genoeg discipline moet dat lukken! Er zijn natuurlijk gezondere dingen in het leven maar het is een kwestie van balans toch? En zo schadelijk zijn deze nou ook weer niet zo te zien ;-P

 16. Wauw. Ik HOU van ontbijtkoek. En helaas claimen veel dat het ongezond is maar het is hetzelfde als met al het eten: met mate en in een gezonde levensstijl. Ik kan niet wachten om na mijn reis door Azië van 3 maanden weer lekker gezond te eten mét af en toe ontbijtkoek! Yam!

 17. Hi Jenny,

  Wat heb je dit super leuk gedaan! Moest lachen, vooral je onder water foto haha ;)

  Het lijkt me super tof om dit te winnen! Wij hebben thuis ook altijd ontbijtkoek staan – dus je maakt er niet alleen mij blij mee maar ook heel mijn familie! Ik hoop dat ik win.

  Fijne avond, liefs!

 18. Hoi Jenny,

  Vanaf volgende week moet ik mijn eetlijst (ES Behandeling) uitbreiden met een extra tussendoortje in de vorm van een koek. Dit lijkt mee een erg fijn en lekker tussendoortje. Na jouw artikel in de AH gekeken, maar helaas niet kunnen vinden.

  Liefs,
  Alissa

 19. Aaaaah lijkt me ideaal om dit te winnen, zo leuk! Ik denk dat het bij mij een stukje “dit weer durven eten” is, wat me tegenhoudt in de supermarkt. Leuke winactie en te mooie foto in het zwembad haha!

 20. Ik mis heel vaak een tussendoortje in mijn eetschema en weet vaak niet gauw wat te nemen, deze lijken me erg handig dus het lijkt me leuk om te winnen ?

 21. Heey lieve Jenny,

  Super leuk al die foto’s en verschillende ideeën. Best wel grappig aangezien ik een blogspot van Jelmer heb gelezen waarin hij zei dat ontbijtkoek “rommel” is ;)
  En op dat moment moest ik aan alle momenten denken waarop ik uit school kwam en mijn moeder met een plakje ontbijtkoek op mij wachtte. En toen ik net begon met hardlopen, ging ik niet weg voordat ik een plakje ontbijtkoek had gegeten. Ondertussen sport ik elke ochtend en de ontbijtkoek is nog steeds favoriet!

  Dus ja; je zou mij ontzetten blij maken :D (doe je sws al, want ik lees met veel plezier je blog!)

  Liefs Nana

 22. Hahah, moest wel lachen toen ik alle foto’s zag! Je kan zo’n tussendoortje natuurlijk voor elk moment nemen. Ik mistte er alleen nog 1 en zou die graag willen uitproberen! Namelijk tijdens het wachten op het station! Heb altijd veel vertraging wat gepaard gaat met trek.. Volgens mij is zo’n mini dan precies wat je nodig hebt!

 23. Ik heb ontbijtkoek meegenomen op vakantie, we hebben een roadtrip gedaan waarbij we veel in de auto zaten maar ook enorm veel gelopen hadden. Dus we hadden wel wat energie nodig, zeker toen we de bergen gingen beklimmen, kan dus inderdaad altijd en overal. ;-)

 24. Oeh ik ben dol op ontbijtkoek! Je hebt helemaal gelijk, suikers kunnen geen kwaad en die parelkandij snoepte ik vroeger zelfs altiid ‘stiekem’ van de hele ontbijtkoek af (alsof niemand dat doorhad haha). Je zou me heel blij maken met het pakket! En ik zal beloven niet alleen de kandij op te eten… ;-)

 25. Hi Jenny,

  Helemaal mee eens wat betreft suikers. Deze hebben we juist nodig om ons lekker energiek te voelen! Daarnaast is de oer-Hollandse peperkoek een must in elke Nederlandse keukenkast. Van een plak Peijnenburg met een dikke laag boter op zijn tijd word ik net als jij ‘even zen’. Ik ben als Freelancer veel onderweg. Niet erg praktisch, zo’n ouderwetse peperkoek-boomstam in mijn laptoptas. Deze gezonde en compacte snackjes lijken mij de perfecte uitkomst! Dat test ik graag voor je uit :-)

  Groetjes, Vera

 26. Ohh zo leuk! Bijna niks meer aan je verhaal toe te voegen, die lekkere leuke genietmomentjes kunnen overal. Hier thuis 5 man sterk die dol is op ontbijtkoek en dan natuurlijk met name die van Peijnenberg. Hoe leuk als ik hun hiermee kan verrassen! (en natuurlijk ook mezelf?..)

 27. Ik ben gek op ontbijtkoek! En zeker niet bang voor wat suiker ;-). Ben heel benieuwd naar dit pakket, onze plaatselijke supermarkt verkoopt deze producten nog niet so fingers crossed!!

 28. Ik woon sinds kort in het buitenland en helaas hebben ze hier geen Peijnenburg. Daarom zou ik het echt heel fijn vinden als ik hem kan winnen want dan kan ik er ook lekker van genieten. Het duurt namelijk even voordat ik pas weer naar Nederland kan komen om het te proeven.

 29. Dit zou een perfecte snack voor mij zijn op mijn nieuwe werk. Vorige week mijn diploma behaald en Ik ga volgende week beginnen als doktersassistente. En ik denk stiekem dat mijn collega’s hier ook blij mee gaan zijn!

 30. Dit pakket ziet er echt super leuk en lekker uit! Dit zou ideaal zijn om lekker op kantoor te snacken. Sinds drie weken werk ik op kantoor en zit ik zowat de hele dag, dus ik wil niet teveel ongezonde dingen in m’n mond proppen. Zou super leuk zijn om dit pakket te proberen op kantoor, maar ook wanneer ik thuis kom :)

 31. Oh wat fijn die mini’s. Ik heb auto immuun diabetes en in combinatie met 4 keer in de weken sporten leidt dat geregeld tot een lage bloedglucosewaarde. Ontbijtkoek is daarvoor de perfecte oplossing, maar een hele plak is meestal weer te veel. De mini’s zouden hiervoor perfect zijn!

 32. Lekker tussendoortje die ik goed kan gebruiken tijdens mijn colleges op de uni. Plus ik kan me medestudenten er ook even blij mee maken!

  :) :)

 33. Dit is nou de perfecte snack voor mij als docent. Snel even tussen de lessen door een mini snacken of in de pauze op brood (is ook echt superlekker namelijk)! Komt dus als geroepen! ;)

 34. Ik ben al m’n hele leven groot ontbijtkoek-fan. Vroeger bestond mijn ontbijt vaak uit alleen ontbijtkoek (4 van die dikke plakken met boter mmmm). Tegenwoordig doe ik dat niet meer, maar ik eet (bijna) iedere dag nog wel minstens 1 plakje, heerlijk bij de koffie, voor de lekkere trek om 4 of na het eten, maar ook als toetje van mijn lunch. Dit pakket zou mijn innerlijke ontbijtkoekmonster heel heel blij maken! :-)

 35. Lekker! Een aantal in mijn sporttas, in mijn bureaula, in mijn handtas Perfect formaat om mee te nemen en een gezonde snack te nemen ipv in de honger valkuil te vallen ;-)

 36. Ik ben gek op ontbijtkoek, klein of groot en in alle smaken dus je zou mij er een heel groot plezier mee doen :)!
  Liefs Brenda

 37. Ik zou graag het Peijnenburg pakket willen winnen omdat het me hele lekkere tussendoortjes lijken ! Ook handig dat het niet zo’n grote repen zijn en je ze dus makkelijk in je tas of lunchbox kunt stoppen ideaal! En daarnaast is het ook nog eens gezond :)

  Liefs, Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *