Persoonlijk

One year anniversary

one year anniversary

Healthyfans bestaat vandaag 1 jaar! Maar zo voelt het helemaal niet. Het voelt alsof ik al heel lang bezig ben en helemaal niet pas 1 jaar. Zo gek! Er is zo veel gebeurd en verandert dit jaar.

Soms kijk ik terug en dan denk ik: wauw, wat ben ik toch blij en wat heb ik toch eigenlijk al veel bereikt in een korte tijd.. Tijd voor een terugblik. Lees je mee? Dankzij Healthyfans..

Heb ik zoveel leuke lieve en inspirerende mensen ontmoet ♥ En nieuwe vrienden gemaakt ♥ Weet ik zo veel meer van voeding ♥ En van trainen ♥ En leer ik elke dag meer en meer ♥ Werk ik nu bij Personal Body Plan ♥ En heb ik de leukste collega’s die je maar kan bedenken ♥ Heb ik in het run2day magazine gestaan ♥ En in de Grazia ♥ En in de LINDA. Meiden ♥ En vanaf april ook in de Women’s Health ♥ Woon ik nu in een geweldig appartement ♥ Word ik elke dag gemotiveerd door lieve lezers ♥ Heb ik nu een eigen onderneming  ♥ Staan er nog zoveel leuke projecten op de planning!

Op naar het tweede jaar!

Jenny

28 Comments Add New Comment

 1. Gefeliciteerd!!! Ik volg je alweer een tijdje en vind het altijd superleuk als er weer een blog online staat. Ga zo door :)

 2. Gefeliciteerd Jenny met je eerste jaar! Wat heb je veel bereikt zeg..
  Sinds een paar maanden lees ik met je avondturen mee en ik vind je blogs ontzettend leuk en inspirerend! Ik ben benieuwd wat het komende jaar je gaat brengen!

 3. Holyshoot, wat inspireer je me, Jenny! Heb de Linda!Meiden gekocht, terwijl ik helemaal niet zo’n tijdschriftenfreak ben. Hoewel het oprecht lastig is om in de week tijd te vinden voor sporten (ik ben muzikante en heb daarnaast ook nog een baan die behoorlijk veel tijd opslurpt), ben ik sinds deze week écht mijn leven aan het beteren. Gezonder eten, meer sporten. Je blogs zijn te gek. Gefeliciteerd met je 1-year anniversary. You go girl!

 4. Waauw! Hieperdepiep hoera!
  Het eerste dat ik dacht was, huh? een jaar pas, voor mijn gevoel is het ook al veel langer. Erg leuk! Hoop dat je nog lang inspiratie hebt om hiermee door te gaan. Naast de inspiratie, is het erg tof om je te volgen :)

  Een hele fijne, zonnige dag gewenst!
  Liefs Marlon.

 5. Wow, geweldig! Gefeliciteerd! Lees altijd mee, zo inspirerend en leer steeds weer. Kijk uit naar het tweede jaar ;-)

 6. Gefeliciteerd Jenny! Echt geweldig hoeveel je kan bereiken in 1 jaar. Heel veel geluk en plezier in het komende jaar. d

 7. Wanneer ik dit lees, chapeau!
  Proficiat met wat je al bereikt hebt, ben er zeker van dat er je nog veel moois te wachten staat. Je bent top bezig!

 8. Wauw, alweer één jaar Healthyfans. Je bent echt heel goed bezig Jenny, een echte inspiratie voor! Gefeliciteerd en op naar nog veel jaren dat ik jouw leuke blog kan lezen en je recepten kan namaken

 9. Wow! en dat allemaal in één jaar, gefeliciteerd Jenny :) Veel liefs en keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *