Persoonlijk

Mijn favoriete chocolade reep ♥

favoriete chocolade reep

favoriete chocolade reep

Advertorial – Mede dankzij Jelmer de Boer ben ik in aanraking gekomen met deze chocolade reep..

Ik krijg de laatste tijd veel vraag naar mijn favoriete chocolade (hmm vinden jullie dan echt dat ik zoveel chocolade eet?) dus deze advertorial komt eigenlijk als geroepen. Mijn favoriete chocolade is namelijk de Milka Oreo. Ik ben zelf niet zo fan van Oreo’s als de rest van de wereld (call me crazy) maar in combinatie met melk chocolade.. Naar mijn mening een van de lekkerste chocolade repen die er bestaan. Echt waar.

favoriete chocolade reep

En wat blijkt? Er is zijn nu dus ook XXL varianten van Milka repen. En ook van mijn favoriete reep: EEN XXL Oreo! Dit is echt een mega dikke reep met hele oreo’s er tussen in plaats van kleine stukjes. Talk about foodporn! Deze reep is dus echt drie keer zo groot als de normale Milka Oreo. Insane! Oke oke, confession: de 100 gram reep ging bij mij wel echt zo op dus dit is ook wel nodig;) Nu is het tenminste een reep die ik kan en wil delen.

favoriete chocolade reep

De Milka XXL repen zijn er trouwens in drie smaken maar de Oreo variant is by far mijn favoriet. Ze hebben deze XXL repen ook in de smaak Chocoswing & Hazelnoot en zijn verkrijgbaar voor €2,79 in jouw supermarkt.

Wat is jouw favoriete reep chocolade? En heb jij mijn favoriet in XXL al geprobeerd? Ik ben benieuwd!

Jenny

– Dit is een advertorial, zie disclaimer

7 Comments Add New Comment

 1. Nooooo dit is echt niet goed. Haha
  Had pas een kleine versie ervan! Heel lekker inderdaad ;)

 2. My one and only: Tony’s chocolonely karamel-zeezout.

  Sinds kort heb ik Seed & Bean toegevoegd aan mijn favorieten-lijstje, ook wat aan de prijzige kant en twee keer zo dun als een Tony’s reep, maar dat helpt dan ook gelijk om er wat zuiniger mee te doen en niet de halve reep weg te werken :)

 3. Zeker ook mijn favoriet!!
  Rond de feestdagen (na dagen van veel cheats) hielden we onverwacht een gezellige spelletjes avond waar de vriendin van mijn zus met heeeel veel eten(voornamelijk chocolade, en dus deze) kwam. Deze reep ging dus door mij&mijn zus volledig op.. oeps. Voor die avond had ik al maaanden geen chocolade meer gegeten haha

 4. Zag de reclame voor Milka Oreo inderdaad voorbij komen.. Kreeg er spontaan zin in. Toch nog maar even niet gehaald, maybe dit weekend ;)

 5. M’n vriend had ‘m een keer meegenomen vanuit Zwitserland. Was iets sneller op dan mij lief was, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *