Acties

Hulp bij je goede voornemens!

innocent smoothie plus

Advertorial – Het is 1 Januari! Tijd om onze goede voornemers waar te maken. Dit jaar helpt innocent drinks je hierbij met hun nieuwe Smoothie Plus & een nieuwe app. Daarnaast kun je ook nog een heel vet reisje winnen naar Reykjavik. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Goede voornemens
In het nieuwe jaar heeft iedereen wel goede voornemers waar men zich aan wilt houden. Dit is soms nog wel een lastig punt. De meest voorkomende voornemers zijn toch wel stoppen met roken, gezonder eten en meer sporten. innocent drinks wil je helpen deze voornemens beter vol te kunnen houden. Want, zo blijkt uit onderzoek, houdt slechts 25% van de mensen die zichzelf een voornemen stelt het ook daadwerkelijk vol. innocent helpt je daarbij in feite je betere toekomstige ik te worden. Deze hulp komt voor uit de campagne ‘de smoothies van de toekomst’.

 

 

innocent smoothie plus

Smoothies Plus: De Smoothie van de toekomst
Waarom de toekomst? Omdat ze 5 types of goodness bevatten, en daarmee ver hun tijd vooruit zijn op de meeste bestaande smoothies. Zo zijn de smoothies naast fruit verrijkt met groenten, zaden, botanicus en vitaminen. Daarnaast zijn ze ook erg lekker. Winning dus! En nu over naar de goede voornemens. Hoe houd je deze namelijk vol?

IMG_2106

Word de baas van je eigen toekomst
Het is wetenschappelijk bewezen dat je goede voornemers beter slagen als je vrienden je helpen. Natuurlijk zijn die niet altijd in de buurt en daarom lanceert innocent de allereerste app voor jouw goede voornemers: My Future Me. In deze app kun je namelijk hulp vragen om jouw vrienden. Vul je goede voornemen in en ga ervoor. Heb je er moeite mee en sta je op het punt van bezwijken? Druk op de rode HELP knop in de app en je vrienden komen je redden. Handig toch? De My Future Me app is vanaf 1 januari gratis verkrijgbaar via Google Play en vanaf 4 januari in de App store.

innocent smoothie plus

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=aJQmhP44URE[/embedyt]

Daarnaast maak je dus ook nog eens kans op een reisje naar Reykjavik! De smoothies bevatten namelijk codes die je kan invullen in de app. Als je de code invoert en je nog twee andere opdrachten vervult maak je kans op dit reisje. Ik ben benieuwd naar jouw toekomstige ik? Welk voornemen heb jij om #debesteversievanjezelf te worden?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Dit is een advertorial – zie mijn disclaimer.

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *