Amsterdam Hotspots Hotspots in Nederland Nederland

Staycation in Amsterdam: Hotel V

Hotel V

Even ontsnappen aan de lockdown bubbeI? Ik heb een hele fijne tip voor je. Ik verbleef in Hotel V aan de Fizeaustraat in Amsterdam en dat was heerlijk. Ik boekte de Stay-in & Dine deal inclusief een gewelding ontbijt en daar ga ik je nu over vertellen.

Stay-in & Dine bij Hotel V

Met de Stay-in & Dine deal van Hotel V geniet je van een heerlijke 3-gangen diner van The Lobby en overnachting in hun premium kamer. De hotelkamer is mooi ingericht. Sowieso is het hotel een plaatje. Ze dekken de tafel in je kamer op en per gang haal je het eten op bij de keuken. Nu het mooi weer is kun je voor het ontbijt en diner denk ik ook aanschuiven op het terras (en binnenkort ook weer in het restaurant!). Al vond ik het ook echt wel knus en gezellig om op je kamer te dineren. Het eten was goed, erg goed. Ik kan niks anders zeggen. Ik vond het erg leuk om weer uit eten te kunnen. Het menu wisselt trouwens dus neem vooral een kijkje op hun website.

Hotel V
Beeld: Hotel V
Hotel V
Beeld: Hotel V

Na het eten rol je zo je bed in. Ik houd overigens wel van een stevig bed maar dit bed was iets te hard voor mij. Ik begreep dat niet alle bedden hard zijn dus wellicht dat je bij de reservering kunt vragen om een zachter bed. De volgende ochtend start je rustig op met een FANTASTISCH ontbijt. Het ontbijt is à la carte en je bestelt per persoon twee gerechtjes + koffie of thee. Wij gingen voor vers fruit, American pancakes met bosbessen en siroop, wentelteefjes van suikerbrood en toast van brioche met truffel roerei. Mmmmmm. Het was echt heeeeeerlijk. Ik denk dat ik nog nooit eerder zo lekker westers heb ontbeten in een hotel. Hier wil ik absoluut nog eens ontbijten. Het was echt een feestje! Check vooral ook deze post, deze post, deze post én deze post voor een sneak peek van al het lekkers.

Ben je ook toe aan een break? Dan is dit een deal die je eigenlijk niet wil missen. Voor €77,50 per persoon overnacht je in Hotel V, heb je een heerlijke driegangendiner en echt een geweldig ontbijt. Ik vind het een erg goede deal!

Hotel V
Fizeaustraat 2 – Amsterdam

Check deze link voor hun Stay-in & Dine deal

Hotel V

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *