Acties Events

Fotoverslag: PUMA event + Kortingscode!

_PUMA-IgniteXT 016

Advertorial – Herinneren jullie de win-actie nog van vorige week? Gisteren was het dan zo ver!

PUMA organiseerde een hele leuke ochtend waar we de nieuwe IgniteXT schoenen mochten uitproberen (en houden!). Ik mocht twee lezers meenemen en er waren ook nog andere bloggers aanwezig: Madelon, Dani, Claartje, Jessica en Roos. Super tof!

_PUMA-IgniteXT 017 _PUMA-IgniteXT 019_PUMA-IgniteXT 091_PUMA-IgniteXT 035 _PUMA-IgniteXT 001

Het was natuurlijk niet alleen kletsen en mooi wezen in onze nieuwe outfit.. Nee, er moest ook nog gezweet worden! Wat er op het menu stond? CROSSTRAINING! Het was een pittige work-out. Ringrows, boxjumps, burpees en roeien. Maar we did it! Ik doe eigenlijk nooit aan crossfit dus ik werd wel even uitgetest;) Gelukkig kunnen volhouden! We did it!

_PUMA-IgniteXT 004 _PUMA-IgniteXT 005 _PUMA-IgniteXT 215_PUMA-IgniteXT 219 _PUMA-IgniteXT 029 _PUMA-IgniteXT 022 _groepsfoto-PUMA-IGNITEXT2015

Wisten jullie trouwens dat de ambassadeurs van de Ignite XT campagne overigens niemand minder dan Bolt en Rihanna zijn? Check onderstaand filmpje!

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=YMn6fIcsflI[/embedyt]

En nu het allerleukste: Ik heb een hele fijne kortingscode voor jou, waarmee je 25% korting kunt krijgen op de PUMA Training collectie bij Perry Sport die op deze pagina vermeld staan. De code = IGNITE. Deze code moet je dan toevoegen in je winkelwagentje en daarna moet er op ‘Activeer je kortingscode’ worden geklikt. Leuk toch?! Wat vind jij van de collectie?

Jenny

Dit is een gesponsord artikel, zie disclaimer

7 Comments Add New Comment

  1. het was echt super, zwaar maar oh zo leuk !
    de kleding is echt top die legging is met stipt mijn nummer 1 sportlegging geworden. de pasvorm zit gewoon top!!

    1. Hi Linda – Dat is helemaal geen stomme vraag hoor! Er zit geen touwtje in de legging. De legging heeft een hele brede en vooral ook hoge tailleband. Hij zit hoger dan andere hoge leggings dan ik bezit en dan vind ik zelf echt heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *