Persoonlijk

Mijn favoriete Wanderlust momenten van 2016

Dit jaar ben ik erg veel weggeweest. Een aantal landen en momenten sprongen er uit en wil ik graag met jou delen. Kijk je mee naar mijn favoriete wanderlust momenten?

1. De bende van Bali

Begin dit jaar ging ik op vakantie met Jelmer, Tom en Hannah. Het was eigenlijk een beetje spontaan gegaan allemaal. Ik had al een ticket naar Bali geboekt. Jelmer boekte kort daarna ook zijn ticket naar Bali en uiteindelijk gingen Hannah & Tom ook. Als we er toch met z’n vieren zitten, kunnen we net zo goed een dikke villa huren. And so we did. Ik heb écht een hele leuke vakantie gehad met deze drie leukerds! Dit was ook de vakantie waar het allemaal begon tussen Jelmer en mij. Ik kan alleen maar met een lach terug denken aan deze mooie weken.

New York

2. New York City

Jelmer had New York al geboekt en ook al stond NYC helemaal niet op mijn wanderlust lijstje, wilde ik toch graag met hem mee. Ik boekte ook maar een ticket en samen vlogen we naar The City That Never Sleeps. Ik ben zo blij dat ik ben mee gegaan want deze stad is geweldig. Ik wil zo graag terug! Alles is er leuk en indrukwekkend. Ook heb je er de leukste eettentjes. Er is nog veel meer te doen en ik wil alles ontdekken. Ik hoop zo dat ik in 2017 deze stad weer ga bezoeken.

Beijing

3. De Chinese Muur

Ook China stond niet op mijn lijstje maar we zagen een goede deal op secret flying waardoor we voor geen geld vlogen vanaf Amsterdam naar Beijing. China heeft me verrast! Ik vond vooral de Chinese Muur heel bijzonder. We hebben er ook nog een mooie drone shot van gemaakt, welke je hier kunt bewonderen.
Leuk weetje: het was helemaal niet zo rustig op de muur maar Jelmer heeft erg goede photoshop skills waardoor het lijkt alsof we de enige waren ;)

Rio de JaneiroRio de Janeiro

4. Rio de Janeiro

Dit was zeker weten de meest bijzondere trip van 2016. We gingen samen naar mijn geboortestad, Rio de Janeiro. Ik was er al zeker zes jaar niet meer geweest en had mijn familie daarom ook zo lang niet gezien. Ik vond het geweldig om Jelmer “mijn stad” te laten zien, mooie herinneringen op te halen en mijn familie weer te zien.

5. Luchtballonvaart in Marrakech

Ik zou het zo weer doen, dit was zo gaaf. Met een luchtballon boven de Sahara hangen en van het uitzicht genieten. Heel tof! Marrakech is sowieso erg leuk om te bezoeken. Ik ben er nu al twee keer geweest en zou zo weer gaan.

Kaapstad Diary

6. Tafelberg beklimmen

Momenteel zitten we in Kaapstad voor een maand. Er zijn alweer twee weken om, tijd vliegt! We hebben vorige week de Tafelberg beklommen en dat was zwaar maar zo vet! Mocht je ooit in Kaapstad zijn, skip de kabelbaan en ga klimmen! Het is een kleine 3 uur durende wander/klimtocht.

Ik vind een top van een berg bereiken een van de mooiste dingen om mee te maken. De wandeltocht vind ik op sommige momenten niet al te leuk en soms denk ik “why ben ik hier aan begonnen?”. Maar het moment dat je boven bent.. een prachtig uitzicht en geeft de prestatie je een gevoel van uiterste voldoening. Doen dus!

Ik ben zo dankbaar dat ik al mijn reizen heb kunnen en durven doen dit jaar. Ik ben heel benieuwd wat volgend jaar voor me in petto heeft. Er staan al een aantal mooie trips op de planning!

Wat zijn jouw mooie wanderlust momenten?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

2 Comments Add New Comment

  1. Wat een mooie foto’s weer! Ik vind het heel tof om te zien wat jullie allemaal zien van de wereld! Ben benieuwd wat jullie in 2017 allemaal gaan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *