Acties

WIN | Eet Taart Krijg Een Sixpack van Jelmer de Boer

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Wie kent hem niet: Jelmer de boer. De jongen die zo gek is op Milka Oreo, Crème brûlée en alle soorten taart. Hoe doet hij dat toch, zo strak blijven en al deze rotzooi eten? Hij vertelt het je in zijn eerste boek: Eet Taart Krijg Een Sixpack.

Wie is Jelmer de Boer?

Jelmer de Boer is een ware internet celebrity, de mannelijke #fitgirl van NL, influencer, mijn vriend en nu ook nog eens auteur. Ook maakt hij hilarische video’s op YouTube en schrijft hij blogs voor zijn eigen website www.jelmerdeboer.nl.

Deze Jack of all trades, master of none begeeft zich tussen de hardloopchickies en havermouttrutjes. Je vindt op deze website vrijwel al mijn hersenspinselen die ook maar enig raakvlak hebben met de door mij ernstig vermeden (maar door anderen gretig gebruikte) term gezondheid – Aldus Jelmer de Boer zelf.

Eet Taart Krijg Een Sixpack

 

You either love him or hate him. Deze 30 jarige (zou je niet zeggen he?) heeft namelijk altijd wel een op- of aanmerking over alles. Hij weet altijd maar weer jouw strenge dieet volslagen belachelijk te maken in zijn kritische maar oh zo vermakelijke blogs. Suikervrij eten? Dat is voor debielen. Een sapkuur? Voor idioten. The Green Happines? The next best zeepbel.

En nu heeft deze knappe vent ook nog eens zijn eigen boek op de markt gebracht. Ik ben zo trots als een pauw. Ik heb natuurlijk van dichtbij gezien hoe hard hij hiervoor heeft gewerkt. Dit boek wil je hebben en waarschijnlijk ook cadeau geven aan al je vriend(innen).

Rio de Janeiro

Eet Taart Krijg Een Sixpack

In zijn boek “Eet Taart Krijg Een Sixpack” vertelt Jelmer je namelijk dat je niet hoeft te detoxen of suikervrij hoeft te eten om die gewilde sixpack te krijgen. Hoe dan wel? Dat lees je in zijn boek. In hapklare hoofdstukken vertelt Jelmer je hoe je lichaam nou écht werkt en hoe je die sixpack krijgt, óók als je taart eet die je volpropt met Milkarepen.

En had ik je al verteld dat er een interview door Arie Boomsma in staat? This book got it all!

Benieuwd geworden? Een inkijkexemplaar van het boek vind je hier. Eet Taart Krijg Een Sixpack ligt nu in de (digitale) boekhandel voor €20,00.

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Ik mag drie exemplaren weggeven!

Deze winactie is gesloten en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Wil je nou nóg meer weten over Jelmer de Boer? Check dan zijn blog www.jelmerdeboer.nl of ga naar zijn account @geentroep op Instagram!

Zijn trotste vriendin,

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookPinterestSnapchat & Instagram

In dit artikel zijn affiliate links verwerkt – zie mijn disclaimer.

232 Comments Add New Comment

 1. Nou, ik heb geen zin in sporten, blijkbaar werkt sporten bij mij niet. Misschien werkt Jelmer’s methode wel? Ik volg je en Jelmer op Facebook.

 2. Oehh, hopelijk kan ik nog nét last minute mee kan doen!
  Ik vind Jelmer namelijk geniaal? Zijn humor is echt ??. En zijn kijk op voeding is ook gewoon lekker nuchter, daar houd ik van. Niet dat extreme gefocuste van Oeh gluten, melk, tarwe en die bullshit.
  Daarom lijkt me zijn boek echt heel leuk!?
  Ben benieuwd!

  Liefs,
  Pien.

 3. Ja ik wil het boek winnen. Ik kan wel weer wat leesvoer gebruiken en als ik de blogs van Jelmer zo lees lijkt dit boek me echt intens grappig. Ik heb het alvast in de praktijk gebracht want mijn ontbijtje bestond vandaag uit een groot stuk chocoladetaart. Kom maar op met die sixpack!

 4. Een boek. Misschien de zoveelste in de rij. Wat eten. Wat niet. Hoeveel. Hoezo. Het blijft vreemd dat we voor alle dieren precies weten wat ze moeten eten. Maar voor onszelf blijft dat een oneindige discussie. Want ja. Voor welk voedsel zijn wij nou gemaakt? Alleen maar plantjes, alleen maar pizza’s? We maken zoveel meer eten, is dat dan allemaal nutteloos omdat we het niet ‘mogen’ eten?
  Dit boek geeft (denk ik) op een andere manier een uitleg over eten. En dan eten op een menselijke manier, op een manier waar wij voor gemaakt zijn?
  En daarom ook HEEL BENIEUWD wat er in staat!
  X

 5. Ben zooo benieuwd naar dit boek! Ben zelf een dietist en koop de meeste boeken met de dieethypes (zandloper, broodbuik,noem maar op) om op de hoogte te blijven van alle onzin die mensen lezen.
  Ik vind Jelmer geweldig met zn uitspraken en deel ze regelmatig haha!
  Ben heel benieuwd naar zijn boek en alle informatie die erin staat!

 6. Taart wordt hier in Limburg met de paplepel ingegoten, maar die sixpack lijkt toch uitgesloten. Ik weet zeker dat die sixpack mij wel staat, dus zou graag willen lezen hoe ik dat doe mét taart ?

 7. Ik wil het boek super graag winnen omdat ik op dit moment in de voorbereiding van de SAPcup zit. Daarna wil ik weer normaal eten en lekker sporten zal dit boek wel van pas komen en leuk om te lezen!
  Ik ben super benieuwd naar het boek en lijkt me tof om te lezen :)

 8. De vriend van mijn zus, wil graag afvallen dus. Doe ik graag voor hem mee. Want zelf een sixpack nou nee. Niet mijn ding hoor, maar J gaat daar graag voor. En dan is zus ook helemaal blij, Reuze fijn toch? voor mij ! Kom ik goed voor de dag, Dus wanneer je de winnaar kiezen mag. Hoop ik dat je mijn rijmpje leuk vind & dan speel ik een beetje voor Sint ;)

 9. Uhm… lijkt me duidelijk! Ik had een goede, fijne, enthousiaste coach bij PBP, maar na drie maanden kreeg ze een ander leven, iets met een nieuwe vriend die ineens ook boeken schrijft, reizen, te weinig tijd enzo. En nu heb ik dus niet die sixpack die ik voor ogen had. Zou mooi zijn als toch *iemand* mij die sixpack kan ‘bezorgen’ :-)! Vraag ook even aan Jelmer of hij het boek wil signeren.

 10. Ik werk als dietist en kan altijd erg lachen om Jelmer’s verhalen :D
  Dit boek zou voor een hoop lolligheid tijdens consulten kunnen zorgen, dat kunnen we soms wel gebruiken! Lachen is gezond, toch Jelmer? Of is dat ook een fabel ;)

 11. Omdat ik nog nooit een dieetboek of kookboek heb gehad en dit mijn eerst #fitspiratie boek zou worden.
  Ik volg Jelmer op Twitter en vind hem erg grappig. Ben benieuwd naar dit boek!

 12. Ik wil graag mijn andere boeken (hallo Fajah die zegt dat je van honger moet houden) door de papierversnipperaar flikkeren, want daar word ik niet wijzer van. Jelmer op de plank klinkt toch een stuk beter!

 13. Ohh dat is nog eens super….ben gek op taart en zoetigheid. Alleen tja net behoorlijk afgevallen en wil graag zo blijven. Lijkt me geweldig om nu te lezen/zien/leren hoe ik lekker kan eten en zo mijn vetpercentage kan aanpakken. Liken en delen dat heb ik gedaan ….hoop dat het boek binnenkort in mijn keuken mag staan.

 14. Jaaaa! Omdat ik Jelmer thunder grappig vind en heel benieuwd ben naar zijn boek! En omdat ik van taart hou (dûh)

 15. Ik ben gek op taart en koekjes, en ik wil ook graag beter worden in sporten, waarvoor vetpercentage verlagen een goed idee zou zijn.

 16. Omdat ik gek ben op een goed lichaam maar ook taart nooit kan weerstaan!!!! Zou perfect passen hier, dus heel graag!!! Heel hard duimen nu!

 17. Heb vorig weekend definitief besloten om wat kilootjes te verliezen, maar aangezien milka oreo, taart en slagroomsoesjes onweerstaanbaar lekker zijn, kan ik dit boek zeker goed gebruiken! Een dieet volgen waarbij je niks lekkers meer mag eten, is niet echt mijn ding, dat geeft naar mijn idee toch geen blijvend resultaat. Ben heel benieuwd naar dit boek en zou ‘m graag willen bemachtigen!

 18. Ooo wat een leuk boek en een goede titel ? Dit boek lijkt me erg leuk, ik hou van sporten .. maar ook van taartjes en vooral chocola. Dus erg benieuwd naar dit boek ! ??????

 19. Alle dieet hypes zijn niet mijn ding, net als alle veel te gezonde leefstijlen. Ik word al moe als ik naar de green happiness kijk. Geef mij maar taart en blijf slank!

 20. Mijn vriend verdient dit boek van Jelmer! ( en stiekem ben ik ook echt heeeeel nieuwsgierig)
  Hij eet clean en krijgt niet eens eens een sixpack.. misschien dat dit de uitkomst voor hem is?! LET’S TRY ??
  Leuke verrassing, omdat hij mij altijd motiveert in de gym + bijna 4jaar samen zijn en dat vieren wij met TAART! (en een sixpack?!)
  #traintogetherstaytogether #andalwayseattogether

  ❤️

  Zijn trotse vriendin,

  Winnie

 21. Haha ik vind hem zo tof! Ik ben erg benieuwd naar zijn boek. Ik hoop dat het net zo vermakelijk is als zijn blogs, daar ga ik vaak stuk om ?. Ben benieuwd of Jelmer mij aan een sixpack kan helpen ?. Laat dat boek maar komen! Liefs Evi

 22. Teach me how to be skinny and eat chocolate.
  Jelmer staat op de 2de plek in de top.
  Faja” Killerbody op 1. Om eerlijk te zijn, ik heb het boek van Faja, ik volg het boek van Faja, kook als Faja. Maar ik mis alles wat ongezond is, chocola, taart, snoep… In het weekend eet ik aller er weer bij aan. Ik moet echt het boek van Jelmer lezen mme zijn denkwijze voor een haalbare levensstijl.

 23. Wow, ben n vaste volger. Maar lijkt me geweldig boek!
  heb precies t zelfde gevoel over al die dieeten!, maar kan wel tips gebruiken hoe dan!!!!

 24. Omdat ik vandaag jarig ben en heeeeel veel taart ga eten! Dus laat dat geheim voor die sixpack maar komen ?

 25. Na afgelopen weekend alvast mijn verjaardag gevierd te hebben en heel veel tijd gegeten te hebben, heb ik gisteren op de echte dag taart geweigerd. Gewoon omdat ik bang was mijn doel niet te halen!!

  Dus ik denk dat het boek van Jelmer een zeeer goede aanvulling is op mijn boekenplank en ik het zeker kan gebruiken om lekker van taart te genieten op verjaardagen (en van milka oreo en andere dingen).

  En ik zou hem ook graag willen hebben vanwege zijn hilarische en directe schrijfstijl, geen geouwehoer er om heen maar straight to the point ;)

 26. Ik ben gek op taart, chocolade en al het slechte op deze wereld. Maar ik moet afvallen. Teach me how – ik wil weten hoe ik van 2 walletjes kan eten.

 27. Als jonge moeder (23) ben ik nu al 4 maanden na mijn bevalling bezig nog 7 kilo kwijt te raken, ik ben tijdens mijn zwangerschap 20 kilo (ik kon niet sporten door een gebroken stuitje!) aangekomen, en de meeste hiervan heb ik echt zelf er aan gegeten, dus een stukje taart als ontbijt zou ik zeker wel lusten ;)! Ik ben nu weer begonnen met sporten, maar met dit boek hoop ik echt weer zo op mijn oude gewicht/ oude figuur te zitten.

 28. ohh leuk leuk! een boek dat niet alleen voor mij maar ook voor mijn vriend interessant en een stille hint is ;-)

 29. Wauw, wat een fantastische titel!! Als de inhoud net zo briljant is dan lees ik dit boek in 1 adem uit. Al is het alleen al omdat een vriendin het áltijd over taart heeft. Met dit boek kan ik eindelijk weer afspreken zonder me zorgen te maken over taart op tafel. Ik kan niet wachten… ?

 30. Mijn vriend moet en zal minimaal 400gr per dag eten om af te vallen… en dan in het weekend eet hij zich een slag in de rondte, heeft hij weinig zin om te bewegen, dat extra bord gaat er ook wel in.

  Met andere woorden van het ene extreme in het andere, een balans is ver te zoeken. Zou dit boek hem inzicht kunnen geven hoe hij het kan vinden? Hoop het!!
  Krijg een sixpack; dat wilt hij heeeeul graag, en ik gun het hem :) (en mijzelf ook ;-) )

 31. Oh wat tof. Nou omdat ik gek ben op taart en helaas het lastig is om het boek in het buitenland te kopen. Ik kan niet wachten tot ik weer in Nederland ben, wat wel nog zo een beetje ik gok wel 4 maanden kan duren. Ik kan toch echt niet zolang zonder taart en niet zonder sixpack :P
  Al zit dat sixpack nog even verstopt maar ach, who cares, taart I am all in :)

  Ik vind het trouwens heel leuk om je blog te lezen in je nieuwe vorm en layout. Ik snap zeker heel goed wat je bedoeld qua fitgirl. Op een gegeven moment heb je er ook genoeg van

 32. Gewoon omdat die “humor en droge taal” bij mij past. wie wil nou niet een sixpack krijgen van taart eten? ik niet. oh toch wel!

 33. Tof! Een sixpack met taart, lijkt me heerlijk! Lekker recht door zee, een boek waar je ècht iets aan hebt.. Weer eens iets anders dan: als je een ei eet, eet je eigenlijk de ongesteldheid van een kip, whoehoe.

  En, omdat ik Jelmer stiekem gewoon heel erg leuk en grappig vind! Maar no worries, jij mag hem houden hoor, topstel!

 34. Hey hey pick me #durftedromen
  – Ik volg jullie beiden al een tijdje #kechCity❤️
  – Ik heb alle idiote dieten geprobeerd!
  – Ik ben nu eindelijk op de goede weg, maar eigenlijk valt mijn “lifestyle” nog steeds onder “dieet” #teneinderaad
  – Ik ben mijn fitjourney in de zomer serieus begonnen (na ziekte), maar ik noem het liever “fitpromise” #promisetomyself#aintgotnothingtoprooftoanyone
  – Even serieus ik ga het zonder dat boek echt niet redden hahah plus ik ben voltijdstudent dus ik kan wel een meevaller gebruiken ;) #stuDYING
  – Ik wil inspiratie, motivatie en TAART!!!!
  – Kortom: pick me ☺️? or someone who deserves it like me #alleshelpt

 35. First of all; jouwn vent is echt Geniaal! !

  De manier hoe hij schrijft , zn Humor !!

  Ik heb zo’n 20 kookboeken!
  Dr is nog plek voor 1 ?

  Bring on the sixpack

 36. Mijn vriend eet al taart met een sixpack, ik kan natuurlijk niet achterblijven! Ik vind jullie allebei super tof en zou het boek graag willen lezen!

 37. Ik ben te ”stevig” volgens mijn vriendin, andere woorden dik.
  Ik mag volgens haar meer de ”fitgirl” mentaliteit krijgen.
  Dus nu een mooie kans om dat te worden door middel van taart eten.
  So beat that cake out!

 38. Ik wil Jelmer zijn boek zodat ik weet hoe ik mijn sixpack kan houden door taart te eten.

  En omdat Jelmer een baas is natuurlijk..

  Oh en als laatste reden zodat ik tegen m’n vrienden kan zeggen dat ik een boek heb gekregen van de vriendin van Jelmer.

  Doei!

 39. Dit boek moet ik zeker hebben als nieuwe coach van pbp ;) kan ik alle nieuwe deelnemers verwijzen naar dit boek :)

 40. Hee Jenny,

  Logisch dat je trots bent, heel terecht! En je schrijft zelf ook echt hartstikke leuk, lovende woorden over Jelmer. Hate him or love him zeg je, en ik hoor bij de ‘love him’. Stiekem ben ik zelf ook dol op sarcasme en hou ik er van hoe Jelmer over vrijwel alles een kritische mening heeft.
  Ohja, en taart is mijn lievelingseten!

 41. Na besodemieterd te zijn door al die fitgirls wil ik het boek van deze echte “fitgirl” wel eens lezen!?

 42. Whaaa! Omdat ik over 7 weken op het podium sta voor mijn eerste bikini wedstrijd en daarna niks liever wil dan mijn lichaam volproppen met lekkers zonder mij er schuldig over te voelen. Ik metk dat ik het nu al dood eng vind om toch wel naar wat ongezonds te grijpen. Dus ik denk dat dit boek mij perfect gaat helpen met het balans krijgen en lekker genieten van eten! :)

  En sws de combi taartjes en sixpack? HELL YES.

 43. Dit boek moet op mijn boekenplank komen staan! Niet alleen omdat ik fit wil worden (met als doel een sixpack) en nog steeds taart wil kunnen eten maar ook omdat ik altijd zo moet lachen om Jelmer! dus ik weet zeker dat dit boek me super zal bevallen!

 44. Hee Jenny,
  Leuke actie! Jelmer zal vast denken “pff al die reactie, willen wel het boek maar niet betalen ?” just kidding! Jullie kunnen trots zijn op jullie achiefments! Mocht ik het boek niet winnen dan koop ik hem wel, leuk voor vakantie ;-) wie weet kom ik met een sixpack thuis ipv een dikke pens. Take care! And keep up te good work.
  Liefs Nancy

 45. Waarom ik dit boek wil? Omdat ik 5 dagen per week in een bakkerij werk waar ik word omgeven door taart! Het ziet er nu naar uit dat al dat vreten op werk er voor zorgt dat er geen enkel blokje meer overblijft en ik alleen maar zwembanden aan het creeeren ben dus ik zou wel de tools willen hebben om een sixpack te krijgen en toch die taart in mn snuffert te kunnen blijven duwen! :)

 46. 1: Ik eet graag taart.
  2: Graag zou ik een sixpack willen.
  Reden genoeg, toch ?.
  Daarnaast staat het super leuk tussen al die andere dieetboeken in ons nieuwe huisje met nieuwe keuken (lekker te verstoffen) op de keukenplank ??. Oké dat overdrijf ik.
  Oja ben ook bijna jarig, nl de 23e. Kan ik mijn visite voorzien van taart en sixpacks. Staat leuk bij mijn oma! ??

 47. Wauw ik zou het dolgraag uitproberen. Na het proberen van wat soorten “health eating” is het wel eens tijd voor gezonde taarten om eens door te gaan. Nu na een buitenland ervarin weer terug in Nederland en sinds 2 weken weer begonnen met sporten om er weer flink tegenaan te gaan. Daarbij hoort ook een gezonde stijl. Ik ben wel eens benieuwd wat ik voor 1 januari kan bereiken en dan is een taart zeker niet verkeerd om te maken. Ik hou van dingen uitproberen !

 48. Wauw ik zou het dolgraag uitproberen. Na het proberen van wat soorten “health eating” is het wel eens tijd voor gezonde taarten om eens door te gaan. Nu na een buitenland ervarin weer terug in Nederland en sinds 2 weken weer begonnen met sporten om er weer flink tegenaan te gaan. Daarbij hoort ook een gezonde stijl. Ik ben wel eens benieuwd wat ik voor 1 januari kan bereiken en dan is een taart zeker niet verkeerd om te maken. Ik hou van dingen uitproberen !

 49. Ik wil dit boek niet voor mezelf winnen, maar voor mijn vriend.
  Hij kampt best wel met zijn gewicht, juist omdat hij gek is op zoetigheid; hij eet meer chocola dan ik wanneer ik ongesteld ben. Hij heeft alles geprobeerd: soepdieet, fitness, geen koolhydraten, noem maar op.
  Dit boek is voor hem de kans om op een andere manier naar eten te kijken. Daar komt bij dat ik hem graag cadeautjes geef, dus dat is dan een win-winsituatie. ;-)

 50. Ik denk dat dit het perfecte boek is voor/over mij! Ik hou van taart, koekjes (vooral chocolate chip), chocola, nutella, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het liefst eet ik dat de hele dag, maar dat kan natuurlijk niet… Dus daarnaast sport ik ook en hou ik van bewegen. Ik ben dus zo benieuwd naar dit boek! Een soort van “eindelijk een boek geschreven over mijn leefstijl door een super grappig persoon met de droogste humor waar ik van hou”-boek dat ik MOET hebben ?

 51. Ben ik heel kort door de bocht als ik zeg dat het enige antwoord kan zijn dat dit te maken heeft met hoevaak je die taart eet, afgezet tegen de overige inname calorieen en lichaamsbeweging? :-/

 52. Ik volg jullie beiden al jaren en vindt het ten eerste onwijs tof dat jullie een stel zijn, en ten tweede heel leuk dat Jelmer een boek op de markt heeft gebracht met de nuchtere waarheid. Ik ben zelf gek op milka repen en taart en kan dat dan ook niet laten liggen. Door zijn blogs weet ik hoe Jelmer over diëten en suikervrij eten denkt en ik zou heel graag ook het boek willen lezen (onder het genot van een reep milka oreo) aangezien ik me vrijwel altijd kan vinden in zijn ongezouten mening.

 53. Na jarenlang in de maling te zijn genomen en het enigste resultaat één grote MINDFUCK blijkt te zijn. Heb ik zin in de waarheid en mijn resultaten behalen adhv van THE BOOK!

  ??

 54. Alleen al de titel is een heerlijke schop tegen de macro’s tellende, groene smoothies drinkende en goija bessen etende fitgirl-hype! Ik ben dus reuze benieuwd naar de inhoud van Jelmer’s boek. Je mag met recht trots zijn op je vriend, maar ook op jezelf. Gezond en fit zijn is erg belangrijk voor een lang en gelukkig leven, maar dat is op zijn tijd genieten van elkaar, rust en lekker eten ook!

 55. Op dit moment ben ik mij steeds meer aan het verdiepen in voeding icm sporten. Dit boek kan mij de goede kant op helpen, want ondanks dat ik graag gezond wil eten icm sporten hou ik ook ontzettend van taart en andere lekkere dingen! Ik hoop dat dit boek mij kan helpen om hier een middenweg in te vinden!

 56. Het zou wel eens leuk zijn om een fitness/health boek te lezen waarin geen onzin staat (“lose 7 pounds in one week with this new no-bread-more-kale diet!!!”), van een persoon waarmee ik het maar al te vaak eens ben. Zelf ben ik ook gek op de gym en op mijn volgende leg day gun ik mezelf graag een groot stuk van die milka-oreo-kinder caloriebom. Heel benieuwd naar het boek!

 57. Omdat ik me nog steeds schuldig voel als ik taart (of iets anders lekkers met suikers en vetten) eet ondanks dat ik 7kg kwijt ben en inmiddels keihard train.. die knop in mn hoofd moet nog om dat het goed is om soms te genieten! Ook al weet ik dat ik het niet volhoud zonder lekkere momenten tussendoor.. blijft lastig.

 58. Ik hou van taart.
  En heb nog geen sixpack.
  Dus wat doe ik verkeerd?
  Dat wil ik graag lezen in jou boyfriend zijn boek!!
  Lieve groetjes Pascale Aay
  Fingerscrossed.

 59. Hai Jenny & Jelmer, gefeliciteerd met het boek! Ik heb geen FB dus ik hoop een kansje te maken via deze reactie. Ik ben erg benieuwd naar het boek! Hoe doe je dat taart eten en toch een sixpack krijgen / houden? Lijkt me fijn! Haha. Ik moet altijd zo lachen om de recht voor zijn raap humor en verhalen van Jelmer dus ik denk dat ik dit boek ook heel interessant ga vinden en het leest vast lekker weg.

 60. Jaaa ! Taarten bakken heb ik al aardig onder de knie, de laatste tijd probeer ik me op de sixpack te richten, helaas nog niet de juiste balans kunnen vinden. Ik weet zeker dat dit boek hierin kan helpen.

 61. Eindelijk dat boek van Jelmer! Ben weer benieuwd naar zijn, soms harde, maar vooral eerlijke uitspraken over diëten. Heerlijk komisch vind ik hem! Ik lees graag zijn kijk op taart eten (vezelrijk of niet) en een fit lichaam krijgen/houden. Heel benieuwd!!

 62. Hey hoi,

  Wauw.. Dit is toch geweldig!!
  Ik ben erg bezig met sporten, krachttraining, mind track, voeding cursussen. En jha dit klinkt toch zo geweldig en die titel maakt me zo nieuwschirig. Wil zo graag op de hoogte blijven van alles wat rond om sport en voeding te maken geeft dus dit is een super kans..

 63. Uhm, taart eten én een sixpack krijgen? Wie wil dat nou niet? Ik heb geen kookboeken omdat ik die eigenlijk altijd r*k vind. Maar deze wil ik graag in mijn kast. Voor ‘die periode van de maand’, lunch, toetje, ontbijt….naja eigenlijk voor alles dus. Fingers crossed

 64. Ik zou dit boek graag willen omdat ik benieuwd ben hoe hij zo’n strak lichaam kan hebben. Ik wil heel graag weten wat er allemaal in zijn boek staat zodat ik dit ook kan toepassen en een strak lichaam kan krijgen.

 65. Jelmer = humor
  humor = lachen
  lachen = vrolijk
  vrolijk = gezond
  gezond = sixpack
  sixpack = taart.

  Jelmer = taart
  taart = blije Karlijn

  nuf said!

 66. Omdat ik me soms best irriteer aan de betweterigheid van jouw vriend Jenny, maar hem toch wel gelijk geef. En omdat ik stikjaloers ben; mijn vriend eet dan geen Milka-Oreo-Peanutbutter-cheesecake-taart zoals Jelmer, maar wel rustig 3 burgers van de McDonald’s plus een grote friet, 9 kipnuggets én een McFlurry en dan toch gewoon zijn sixpack houden? Echt hoé doen die mannen dat?!

 67. Omdat ik altijd bezig ben met gezond eten maar ONTZETTEND veel van taart houd!! En omdat ik Jelmer al heeeel lang volg en zijn schrijfstijl enorm leuk vind!!

 68. Omdat ik zijn manier van schrijven enorm leuk vindt! En dit is eindelijk niet een “jemagnikseten” boek. Ik ben super benieuwd!

 69. Ik wil dit boek op mijn boekenplank omdat de kaft super mooi is en ik hou van milka en ik wil een six pack geef boek pls thx

 70. Wauw! Coole actie! Ik wil dat boek wel op mijn boeken plank tussen al die onzin dieet boeken zien shinen. Ik houd van taart met die suikertroep, maar ik wil ook graag een sixpack en dat lukt me dus mooi niet. Als ik taart mag eten en een sixpack krijg van dit boek dan ben ik Jelmer eeuwig dankbaar. Ik ben benieuwd naar het boek en wil deze graag winnen hoor. ?❤?

 71. Ik wil dit boek heel graag in mijn buffetkast. Ik heb al een leuke stapel verzameld, maar dit is anders. Dit is uniek. Ik houd van de nuchtere kijk die Jelmer heeft op het fitnesswereldje. Gewoon nadenken en niet als een stel bimbo’s de volgende hype klakkeloos overnemen. En dat brengt hij wat cynisch en met een dosis humor. Ik ben super benieuwd of dit boek een sixpack kan creëren. Ik heb in ieder geval net een milka oreo xl gehaald. Begin is er…

 72. Heel eerlijk omdat ik hem eigenlijk best irritant vind extra nieuwsgierig naar wat er in zijn boek staat haha

 73. Ik ben afgelopen maar echt veel afgevallen door gezond te eten en veel te sporten. Nu weet ik inmiddels door pbp dat ik op mijn eten moet letten en erbij moet bewegen maar al dat zoetigheid kan ik niet weerstaan waardoor ik de nodige kilo’s weer ben aangekomen. De combinatie minder eten en toch de zoetigheid kunnen eten is perfect voor mij, denk ik! Misschien dat dit boek mij daarbij kan helpen.

 74. Als fanatieke pbp’er zou ik veel hebben aan nog meer informatie over het vinden van de juiste balans. Taarten blijven bij mij niet langer dan een dag onaangebroken in koelkast staan en zijn dan ook binnen no time op. Daarnaast zou dit boek perfect op mijn mooie zelf gemaakte steigerhouten boekenplank staan nadat ik hem heb uitgelezen!!!

 75. Dit boek moet op mijn boekenplank omdat ik Jelmer al lange tijd volg & echt super benieuwd ben naar het eindresultaat! Daarnaast vind ik al die diëten onzin, ik ben van mening dat je gewoon (met mate) taart mag eten en met dit boek komt dat wel goed ?

 76. Ik volg Jelmer al een lange tijd en ga stuk om z’n nuchtere kijk op al die gezonde hypes. Laat ik me weer is meeslepen in een trend, zie ik een post van Jelmer en kan ik weer normaal doen. Dit boek zal me helpen realistisch te blijven en te laten genieten en toch strak te zijn (over 2 jaar misschien).

 77. Ik wil het boek graag winnen, omdat wij gaan trouwen en dus hard moet trainen voor een sixpack in m’n bruidsjurk maar ik houd ook mega veel van taart! Dus kan wel wat hulp gebruiken om aan dit doel te werken! ?????‍♀️

 78. Een boek over taart eten zonder een taartrecept? (als ik het goed heb begrepen uit de recensies) dat wil ik lezen! Met een stukje taart ernaar natuurlijk. ??

 79. Wat een toffe actie! En ik snap wel dat je een hele trotse vriendin bent! :)
  Bij deze doe ik heel graag mee met deze actie omdat ik wel heeeeel nieuwsgierig ben naar dit boek. :)
  En omdat Jelmer ook gewoon een leuke vent is. ;)
  Groetjes,
  Lian Lieke

 80. Omdat taart geweldig is en een sixpack ook, ultieme combi! Taart eten en strak worden zodat ik over n half jaar sexy in m’n trouwjurk ben lijkt me een goed plan ?

 81. Waarom ik dit boek zou moeten winnen? Well, let me think… nou daar ben ik snel achter.
  Wie wilt er nou geen sixpack en taart eten? Maar het allerbelangrijkste is toch wel.. ik mis een man tussen al mijn boeken. Alle boeken die ik heb zijn door vrouwen geschreven: vol recepten, work-outs en tips. Nu is tijd voor een boek van een man, met zijn blik op deze ‘healthy’ ‘foodie’ world.

  Dus dat!

 82. Ik ben een groot voorstander van het doe-allemaal-maar-lekker-normaal dieet en ik houd van taart! Dit boek past dus helemaal bij mij ;). Daarnaast vind ik Jelmer hilarisch! I’m in!!

 83. Ohhh, ik wil dit boek heel graag winnen, omdat
  1) mijn vriend en ik altijd helemaal in een deuk liggen om zijn koken-met-jelmar videos
  2) mijn vriend altijd zo gezond doet en hoop dat we door dit boek vaker kunnen genieten van lekkers en toch slank kunnen blijven
  3) omdat ik dit boek gewoon heel graag wil hebben

 84. Hee Jenny,

  Wat super tof dat hij dit boek heeft geschreven! Ben erg benieuwd naar de inhoud(: Vind de titel al veelbelovend! Met dit boek hoop ik het gezin en vrienden heerlijke gerechten voor te zetten(:
  Er zijn al zoveel reacties, dat ik bang ben dat ik dit niet win.. Ben benieuwd wat jij er uit gaat maken! Ik hou in ieder geval je blog en fb in de gaten(:

  XX

 85. Ik ben al jaren bezig mezelf een normale eetgewoonte aan te leren. Dit wordt mij altijd moeilijk gemaakt, omdat ik voor het beroep kok heb gekozen. Ook daarom ben ik onwijs nieuwsgierig naar de recepten die hierin staan. Ik hoop door dit boek te winnen, ik eindelijk me goed in m’n vel ga voelen zonder me schuldig te voelen over een stukje zelfgebakken taart! ??

 86. Ik probeer al jaren een manier te vinden om een mooie gespierde buik te krijgen, maar ik vind suikers gewoon veel te lekker. Nu wil ik dus graag lezen in het boek hoe ik dit kan combineren. Lijkt mij echt te gek om het boek te winnen!!!

 87. Dit is echt tof! Ik snap wel dat je super trots bent! Ik ga altijd helemaal stuk om zijn blogs, dus dat er nu eindelijk een boek van is, is natuurlijk helemaal winnen. ;D
  Het boek winnen of niet, het zou mooi staan tussen m’n andere ‘gezondheids’ boeken, die hier nog wel iets van kunnen leren haha.

  Liefs Dinne

 88. Jullie zijn zooo leuk om te volgen! Ik volg jullie al een tijdje via social media en ik blijf altijd even hangen bij de foto’s en filmpjes. Je boek heeft me nieuwsgierig gemaakt. Wie houdt er nou niet van taart? :- ) Tijdens mijn zwangerschap na een lange actieve sportcarrière ben ik ook lekker even los gegaan…nu moeten we weer een beetje opletten maar taartje op zijn tijd mag nog best toch? :- )Ik zou hem graag willen hebben….en ben benieuwd naar een mogelijk vervolg? Waar zou die over gaan? :- ) ik blijf jullie volgen. Succes!

 89. Hoe tof is het om een titel als ‘Eet Taart En Krijg Een Sixpack’ op mijn boekenplank te hebben staan in mijn keuken. Ik bedoel je wordt gewoon aangemoedigd om taart te eten tijdens het bereiken van je doel. En ik weet uit ervaring dat je echt geen nee hoedt te zeggen. En laten we zeggen. Je kan niet ‘niet’ fan zijn van Jelmer de Boer! “Fingers Crossed”

 90. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ik wil het boek van je vriend HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL GRAAG!! zoals iedereen deze hier graag wil uiteraard! ben enorm nieuwsgierig naar het verhaal achter de 6pack en de niet-vetrolletjes! kijken of het me lukt en wederom anderen kan insprireren! succes met de verdeling van de 3 boeken :-)

 91. Het lijkt mij onwijs tof om dit boek op mijn keukentafel te kunnen plaatsen. Zelf ben ik al een aantal jaren aan het jojo’en met mijn gewicht. Kan ontzettend streng zijn, en kan ook vier cheesecakes op een dag eten. Maar om motivatie te krijgen ben ik ook op instagram mensen gaan volgen, en zo stuitte ik ook op jou Jenny, healthyfans. Sowieso complimenten, een super fijn account die ik al lang met veel plezier volg. Via jou ben ik ook terecht gekomen bij Jelmer, die ik (vaak met een grote glimlach) ook aan het volgen ben. Een soort van Tim Hofman, maar dan op voedingsgebied. Ik geniet er wel van. Net zoals ik geniet van taarten, maar ook van gezond zijn. Daarom zou ik ontzettend graag een exemplaar van het boek willen hebben! Blijf zo door gaan jullie twee :)

 92. Ook ik weet gelukkig dat je slank kan worden zonder taart te hoeven laten staan ;) Maar ben wel mega benieuwd naar dit boek, het zal weer in de typische en oh zo grappige Jelmer stijl geschreven zijn! Liefs, Milou

 93. Ik zelf geloof ook niet in al die extreme diëten en alles. De hoofdregel is simpel; het is alleen lastig om je eraan te houden. Dat is toch wel iets wat ik van Jelmer’s blog heb geleerd! Ik ben dan ook heel benieuwd naar zijn boek of hij hier nog verder op ingaat en hoe. Zijn schrijfstijl is namelijk om van te genieten. :) Bovendien klinkt de titel ook wel heel aantrekkelijk of niet? ;)

 94. Hee Jenny,

  Ik ben heel benieuwd naar de visie van Jelmer ten opzichte van de voedselhype van tegenwoordig. Ik merk om me heen dat veel zogenaamde fitgurls denken dat ze verstand hebben van het nieuwe gezonde voedsel. Ik ben kritisch maar merk dat het wel verleidelijk is om er in te geloven. Ik wil graag de balans vinden en denk dat Jelmer die wel gevonden heeft. Het lijkt me dan ook heel fijn om zijn visie te lezen.

  Liefs, Maartje

 95. Ik zou het geweldig vinden om dit boek te hebben zodat mijn vriend ook eens in gaat zien hoe je taarten en sixpacks kunt combineren!!
  En natuurlijk zijn we allebei (ja mijn vriend stiekem ook) fans van jelmer!!

 96. Ja!! Nu ik als single door het leven ga (geen Personal Trainer meer als wederhelft heb) wil ik mezelf juist verwennen met taartjes ♡ LOVE PIE!
  Maar die sixpack is nodig om van mijn liefdesverdriet buikje en kont af te komen en weer te gaan daten ;) Of om gewoon lekker taart te eten en weer te trainen.

 97. Ik denk dat de voornaamste reden is omdat ik van taart hou. Maarja wie niet? Ik wil m’n overtollige kilo’tjes eraf werken alleen heb ik nog niet de juiste manier gevonden. Van strikt dieeten krijg ik alleen maar vreetbuien. Ik ben een fan van Jelmer’s blogs en hoop dat dit boek me op een grappige (zeer waarschijnlijk) manier kan motiveren om mijn doelen te behalen.

 98. Wat super leuk! Ik wil je feliciteren maar wat zeg je dan? Gefeliciteerd met het boek van je vriend?! Haha je snapt wat ik bedoel :D ik zou heel graag kans maken op dit boek! Ik hou zò van de humor van jelmer! En van taart! En van six-packs! Het lijkt me leuk om een boek te lezen van iemand die zo nuchter in alle dieet hypes staat!

 99. Ik kan duizend en een reden verzinnen waarom ik die zou willen winnen
  Maar kort samengevat niet omdat het moet maar omdat het kan, taart dan he ;) maar het boek moet omdat ik het anders niet kan ;)

 100. Een reden…,, Ik ben heel nieuwschierig naar wat Jelmer te vertellen heeft in dit boek met o zo leuke titel! Dus wil ik winnen☺️

 101. Omdat ik sowieso al fan ben van Jelmers blog, ik al een jaar PBP doe en ik denk dat hun ideeën over gezondheid en voeding wel overeenkomen, ik héél erg van taart hou en Ohja -niet onbelangrijk- omdat ik dit boek nog niet heb (en wel wil!) #fingerscrossed

 102. Ik wil het boek heeel heel heel erg graag toevoegen aan mijn kookboekencollectie! Het lijkt me geweldig om taart te eten en slank te blijven!

 103. JA, JA en nog eens JA!! Ten eerste omdat ik heel erg van taart hou en ten tweede omdat ik heel veel sport en hardloop. Een lange tijd heb ik alleen maar gezond gegeten en alle “ongezonde” etenswaren mocht ik van mezelf niet eten, omdat het “slecht” voor mij zou zijn en ik er dik van zou worden. Nou ik heb het geweten, want op een doodnormale avond kreeg ik opeens zoveel zin in iets lekkers (alles behalve gezond eten). Dat was echt een eye-opener, sindsdien sport ik zo vaak ik kan en eet ik wat ik wil. MAAR met een boek van Jelmer helpt het mij natuurlijk wel om ook een sixpack te kunnen krijgen ;-). #fingerscrossed dus!

 104. Geen hele verhalen waarom ik dit boek zou willen winnen…Maar gewoon heel duidelijke taal…Ik WIL MOET EN ZAL hem winnen!Duidelijk toch?

 105. Ja hoor, doe mij dit boek maar. Ik hou van taart, hoef niet per se een sixpack. Maar ik hou wel van humor en ik ben echt wel een klein beetje klaar met alle hypes. En ik weet eigenlijk gewoon niet meer wat ‘goed’ is, dus ik hoop dat dit boek mij weer nuchter maakt. Niet meer over elk dingetje wat ik eet, ga nadenken. En jullie zijn alletwee gewoon tof!?

 106. Dit zijn mijn redenen waarom ik absoluut dat fantastisch boek moet winnen :-D !

  1) Ik ben iemand die veel boeken leest rond gezondheid. Er is veel informatie overal beschikbaar, maar nooit geschreven in de stijl van Jelmer ;).

  2) Ik ben iemand die studeert om later in de gezondheidssector te werken (fysiotherapeut) en zou heel graag mensen willen helpen met obesitas en andere interne aandoeningen ten gevolge van ’te veel eten’. Dus dit boek zal zeker en vast van pas komen om deze mensen toe te lichten!

  3) Ik wil zelf een sixpack en gewoon lekker eten, maar weet nog niet exact hoe :(.

  – Ik vind Jelmer de Boer hilarisch :).

  Samera

 107. Leuk dat het boek nu uit is! Ik ben 8 weken geleden bevallen en mijn post-bevallings-lijf is wat mij betreft nog niet echt om over naar huis te schrijven… ;-) tijd om naar een beter lijf toe te gaan werken, met als ultiem (laaaange termijn-)doel natuurlijk een sixpack. En hoe beter te starten dan met het lezen van dit boek? (Al squattend, met mijn baby als extra gewicht en mijn man die het boek vasthoudt en omslaat als ik dat zeg, anders komt dat goede lijf er natuurlijk nooit!)

 108. Jelmer is gewoon humor!! Opmerkingen als Hey hier lijkt het net alsof ik iets Souk! Je kan me dan echt oprapen!! Nu dit boek dus! Ben zoo benieuwd! Pas namelijk precies bij het leven dat ik Eigelijk wil leven!! Dag een naar onze plaatselijke Primera maar die dachten echt dat ik een grapje maakte! Ze zouden donderdag weer nieuwe boeken krijgen misschien dat dit boek er dan wel tussen zou zitten? Ben heel benieuwd❤️

 109. Ik wil graag winnen, omdat:
  1. Ik van bakken hou en dit kookboek dus niet KAN missen in m’n boekenkast
  2. Ik dan m’n zusje en moeder (beide (ex)-pbpers), vriend, vader en andere familieleden en vrienden blij kan maken met m’n baksels én ze kan laten weten hoe dit toch in een gezonde levensstijl past
  3. Ikzelf natuurlijk ook raaaazend benieuwd ben naar dit boek!!!

 110. Ik hou van taart (en chocola!!) en ik heb nog steeds geen sixpack! Dus ik heb duidelijk hulp nodig ?

 111. Waarom? Dit wordt dan mijn allereerste ‘boek’ dat ik ga lezen op het gebied van voeding. Wordt gek van al die commerciele zooi. Het sceptische wat Jelmer heeft trekt aan om dit te lezen! Heel benieuwd..

 112. Ik vind z’n columns & filmpjes al briljant…hoe briljant is dan een boek vol met z’n humor maar toch erg rake opmerkingen en overpeinzingen. Nuchter, eerlijk & grappig, precies wat ik zoek in een man…maar aangezien jij dit perfecte exemplaar al aan de haak hebt geslagen, vind ik een boek van Mr. Geen troep wel een fijne troostprijs ;)!

 113. Jaaaaaa eindelijk is het boek uit! Perfect leesvoer op mijn reis naar Costa Rica. Ik volg je al geruime tijd en vind je blogs allen maar leuker worden! Leef het leven is wat jullie doen en jaaaa dan ben ik toch wel een tikkeltje jaloers als jullie weeeeer op reis gaan hihi. Geen wondermiddel voor een 6-pack maar ook geen broccoli met kip en rijst. I love it❤️

 114. Mijn boekenkast SCHREEUWT om dit boek! Ik volg Jelmer al zo lang en ga iedere keer weer stuk om zijn blogs en filmpjes! In eerste instantie dacht ik dat de titel van het boek je op het verkeerde been moest zetten door; EetTaartKrijGeenSixpack hahha! Maargoed, ik houd net als Jelmer (en de rest van de wereld) van zoet; oreo’s, bueno’s, chocolade, taart, koekjes noem maar op! En ik wil dolgraag achter zijn geheim komen hoe je al dit lekkers kan blijven eten zonder rollend door het leven te moeten hahha! Doe Jelmer de groeten en zeg hem maar dat ik hoop dat zijn taarten net als zijn vezelrijkekwarktaart ‘goed te beuken’ zijn! :P

 115. Ook ik heb alle gezondheidshypes geprobeerd. Wat ik nu wel weet, is dat ik het gelukkigst word van gewoon normaal eten. Niet spastisch op alles letten wat je in je mond stopt, maar toch een sixpack creëren ;-) Ik hoop dat het boek van Jelmer me wat meer duidelijkheid hierin kan geven. Het is natuurlijk ook weer niet de bedoeling dat ik volgend jaar 15 kilo zwaarder ben.

 116. Als ik dit verhaal lees over dit boek wordt je spontaan nieuwsgierig! Lijkt me een leuke uitdaging om aan te gaan. Taart eten en er goed uitzien.. love it!

 117. Eindelijk een sixpack krijgen en dan ook nog lekker taart kunnen eten!
  Zou het me dan toch lukken om mijn sixpack te krijgen na mijn zwangerschap zonder al die vieze shakes te moeten drinken? Ik hoop dat het met dit boek op een leuke manier gaat lukken ??

 118. Hebben!! Ik wil dit boek zo graag op mijn boekenplank :) ik ben een bijna afsgestudeerde dietist en jelmer schrijft alles op zo’n leuke manier, maar wat die schrijft is ook gewoon de wetenschappelijke onderbouwde waarheid of zijn visie. Het boek komt sowieso op de boekenplank gekocht of gewonnen dat maakt niet uit! Winnen is wel leuker haha

 119. Nou jij hebt jelmer al en daar ben ik stik jaloers op, geef mij dan op zijn minst het boek!
  Wil je ook nog dat ik vertel dat ik gek op taart ben, en nu ik 41 ben een sixpack willen al een ding op zich is….. dus dat dus

 120. Het lijkt me een straight to the point, maar ook humoristisch boek. Gewoon zonder bullshit vertellen hoe het nou zit en daar hou ik wel van. Toevallig is mn lieve broer dit weekend jarig, dus taart is er al. Nu nog het boek en het plaatje is compleet.

 121. Hilarisch hoe Jelmer zijn kijk op voedsel, mensen…de wereld… op papier weet te zetten.
  Alle blogs hardop lachend op de bank lezen en ze daarna nogmaals (voorlezend aan mijn man, want die wil toch stiekem ook weten wat er zo grappig is hihi)
  Dit boek kan dan ook niet anders dan bij mij op de boekenplank belanden!!

 122. Ik zou het boek heel graag willen hebben! De titel klinkt me TE goed in de oren, benieuwd of het mij kan lukken ☺️

 123. Jaaaaaaaaaaaa me me me! Ik ben niet zo gek op taart, maar wel op sixpacks.

  Lijkt mij top om te winnen!

 124. Aah, wat zou ik graag dit boek winnen, om hem mijn mannetje cadeau te doen voor zijn verjaardag. Hij is zo keihard bezig is met zijn trainings- en voedingsschema’s. Om hem dit boek onder zijn neus te schuiven en hem over te halen om die heerlijke cheesecake of Ben & Jerry’s te eten, gewoon omdat het van Jelmer mag! En natuurlijk omdat hij dan jarig is. Wat zou hij dat een leuk cadeau vinden!

 125. Jelmer heeft ontzettende goede en leuke humor, daarom ben ik erg benieuwd naar zijn boek! En taart eten en ondertussen een sixpack hebben wie wil dat nu niet? Ik dus wel!

 126. Omdat ik nét jarig ben geweest en heb gesnoept van een taartje, maar mij wel schuldig voelde. Nu hoeft dat niet meer! Ontzettend leuk verjaardagscadeautje

 127. Ik zou hem graag willen winnen omdat ik altijd helemaal dubbel lig om zijn youtube video’s en instagram posts. Daarnaast kan ik zijn ongezouten (ha-ha) mening altijd enorm waarderen.

 128. Waarom ik dit boek moet winnen? Omdat ik heel graag lekkere dingen eet, maar toch ook echt aan m’n body moet blijven werken haha… herkenbaar voor iedereen lijkt mij!

 129. Omdat ik super gek ben op eten en ik heel bewust bezig ben met mijn voeding! Zojuist mijn eerste halfjaar PBP afgerond en 20 kilo lichter en vetpercentage van boven de 40% naar de 17%! Lijkt mij zo gaaf om dit boek te krijgen en alles te maken! (En ik denk dat de mensen in mijn omgeving het ook leuk vinden om alles te proeven???)

 130. Ik zou ‘m erg graag winnen, omdat ik van z’n nuchtere, droge kijk op onzin hou en benieuwd ben hoe hij daar een heel boek van vol heeft geschreven :)

 131. Ja, dit boek zou ik graag willen winnen voor mijn man! Hij probeert al jaren een six pack te krijgen door het eten van taart, maar het is hem tot op heden nog steeds niet gelukt, haha! Toevallig is hij deze week de magische leeftijd van 30 gepasseerd , dus zou dit boek een leuk en mooi cadeau voor hem zijn!

 132. Gewoon, omdat ik heel erg benieuwd ben naar wat hij te vertellen heeft. En omdat ik zijn schrijfstijl gewoon geniaal vind.

 133. Mega nieuwsgierig hoe Jelmer zo strak kan blijven met al dat eten wat hij naar binnenwerkt. Ik wil WINNEN WINNEN WINNEN!!!

 134. Hi Jenny, Wat een super leuke foto op Instagram van jullie!! Ik word altijd super vrolijk van jullie verliefde kiekjes! Ik heb veel boeken over voeding maar een boek als deze is er maar een!! Ik wil hem dolgraag lezen!! Groetjes Ellen

 135. HEEEEEEEL graag hzou ik het boek ‘eet een taart, krijg en sixpack’ winnen! Ik vind het heel leuk om met humor kennis op te doen en humor zit sowieso in dit boek, want ik vind Jelmer geniaal. Ik heb jullie allebei geliked op jullie facebookpagina! Ik hoop enorm dat ik hem win!!!

 136. Dit lijkt me een gaaf boek, echt iets wat ik nodig heb aangezien ik het allemaal niet meer weet in de jungle van wat nou goed voor je is en wat niet. Kom maar door met het sixpack, die van mij is namelijk nog erg verlegen.

 137. Jaaa dit boek zou ik super graag willen winnen. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal in het boek instaat!

 138. Omdat ik met alle dieten en fitgoeroes door de bomen het bos niet meer zie. En daar verdrietig van word..

 139. Ooooh. Ik zou eentje graag willen winnen. Voor mijn vriend. Hij is al 10 kilos kwijt (best wel knap vind ik zelf) en heeft het verdient. ☺

 140. Geen diepzinnig complexe reden waarom ik dit boek wil. Het lijkt mij gewoon een leuk boek om te lezen.

 141. JA IK WIL! Ik volg jou en Jelmer ondertussen al een hele tijd en toen bleek dat dit boek uitkwam wist ik direct dat ik het wilde hebben!!

  Nadat ik intensief ben gaan sporten (4 keer in de week in m’n studentenleventje :D) was ik 1 van die typetjes die dacht dat je niet echt goed bezig was als je niet bij elk product wist hoeveel calorieën erin zaten en was ik op zoek naar iemand die mij kon vertellen wat nou daadwerkelijk de waarheid was… en die heb ik gevonden toen ik op jelmerdeboer.nl keek!
  Eindelijk iemand die gewoon ongenuanceerd zegt wat hij vind; i love it! Dit boek zou de kers op de taart zijn :)

  Dus waarom ik dit boek graag wil?….. omdat ik elke keer weer blij word als ik een nieuwe blog zie op zijn site en ik elke zondag weer uitkijk naar een nieuwe mailupdate hihi

  Liefs
  ps. Jenny; volgens mij bof je ontzettend…. ;)
  pps. Jelmer; volgens mij heb je heel erg geluk met zo’n trotse vriendin ;)

 142. Lastige vraag waarom dit boek op mijn boekenplank moet komen. Ik denk dat voordat ik dit boek win wel eerst langs de Ikea moet om een boekenplank te halen. Zo’n boekenplank vind ik er ook wel intellectueel uit zien en met een leerzaam boek er op maakt het mijn kamer toch wel helemaal in detail af.

 143. Ik zou zou dit boek graag willen hebben omdat, bla bla bla bla! Ik wil dit boek PUNT! No nonsens, tell it like it is en dat is precies wat ik van het boek van Jelmer verwacht.

 144. De simpelste formule: minder eten. Maar zo moeilijk in de praktijk. Ik ben nieuwsgierig hoe Jelmer dit met humor verwoord in zijn boek.

 145. Ik ben hardlooplover, havermouttrutje en #teamyescardio en dat is volgens mij alles wat ik volgens Jelmer niet moet zijn. Daarom ben ik heel benieuwd of mijn meningen veranderen na het lezen van dit boek.

  PS: ik wil gewoon weten hoe je taart eet en een sixpack krijgt.

 146. Ik zou dit boek heel graag willen hebben, niet voor mezelf maar voor een hele goede vriendin. Ze is gek op alle soorten taarten, van carrot cakes tot kinder bueno oreo nutella taart. Daarnaast vind ze een fitte levensstijl ook belangrijk, dus dit boek lijkt me erg leuk haar binnenkort cadeau te doen.

 147. Na alle dingen die je er op internet over voorbij ziet komen ben ik mega benieuwd naar het boek (en Jelmer zijn leuke en gevatte manier van schrijven). Ik houd zelf niet zo van taart maar mijn vriend des te meer ?

 148. Jaaaahhhhh!! Eindelijk!! Ik lig elke keer helemaal dubbel om zijn manier van schrijven. Dit boek lijkt me een heerlijke eye-opener, eerst lezen en dan werken aan m’n sixpack! (taart maken kan ik al ;-))

 149. Wauw super leuk! En vooral zo leuk dat je zo trots bent :-)

  Mijn vriend probeert al jaren uit hoe hij met taart (en chocola en chips en cola) en sixpack krijgt.. na 8.5 jaar nog steeds niet gelukt. Boek of geen boek… ik ben ook trots op mijn vriend. (Nog) zonder sixpack

 150. owww joehoe!!! Eindelijk een boek die al de onzin de nek om draait! Ga zo door Jelmer?. Ik ben ook verschrikkelijk benieuwd wat je er in je boek allemaal over kwijt wilt. Vandaar dat ik hem dolgraag wil winnen natuurlijk, en dit is zonder onzin?

 151. Ik vrees dat het krijgen van een sixpack niet tot mijn mogelijkheden behoort. Ik ben, als volwassene zal ik maar zeggen, ooit een tijdje slank geweest. Maar dat had te maken met ernstige schildklierproblemen. Toen had ik echt postuur anorexia. Nee, ik vrees dat ik er de bouw niet voor heb. Maar een poging wil ik zeker doen, zeker als ik daar taart bij kan eten. (Die luxe permitteer ik me maar zelden eigenlijk.) Verder heb ik inmiddels begrepen dat die gast een leuke schrijfstijl heeft, dus het is vast een heel onderhoudend boek.

 152. Hi Jenny!

  Ik zou het boek graag willen winnen om eindelijk een keer niet zo’n mainstream gezondheids/voedingsboek te lezen onder het genot van een stukje taart (wat ik anders overigens ook vaak deed).

 153. Ik eet ook taart, maar krijg geen sixpack! Tell me: wat doe ik niet goed? Ps jullie zijn té leuk samen!

 154. Ik hou echt enorm veel van voeding, gezondheid en alle theorieën erachter en ik volg Jelmer al voor een lange tijd en nog elke blogpost leer ik iets van hem en lach ik me dood tegelijk. Ik zou dus ook graag ‘eet taart krijg een sixpack’ lezen, omdat ik weet dat het net zo goed zal zijn als al Jelmers posts bij elkaar en ik nu al zin heb om het in een keer uit te lezen.

 155. Because it’s the truth, ‘gezond’ is een nogal breed begrip. Daarnaast lijkt het boek me gewoon enorm grappig!

 156. Hoi lieve Jenny,

  Ik volg jou al een hele tijd ik kwam je tegen via Tom Barten, omdat ik zelf had besloten een half jaar PBP te gaan doen. Ik was herstellende van een eetstoornis en wilde meer leren over gezonde voeding en balans. Uit mijn half jaar PBP haalde ik ontzettend veel positiviteit en energie. Ik zag jou, Jelmer en joy vaak langskomen op foto’s en was heel nieuwsgierig. Ik vind jullie alle drie waanzig tof op jullie eigen manier. Ik vond het heel bijzonder dat je op je blog hebt gedeeld dat ook jij een tijdje de balans kwijt was. Dit vond ik enorm inspirerend en ontzettend dapper en ik ben dan ook heel erg benieuwd wat de toekomst jou gaat brengen. Het boek van Jelmer lijkt me heel erg leuk. Ik hou ervan om me te omringen met mensen en dingen die luchtig praten over voedsel, vaak is het zo beladen en gebonden aan allerlei regels. Ik ben heel erg benieuwd!! :)

 157. Omg ik doe zo hard mee!!!! Tuurlijk wil ik deze boek winnen omdat ik ook een zoetebek ben maar geen sixpack of een ideale lichaam heb. Ik ben super benieuwd hoe hij dat kan een sixpack hebben en veel zoetigheden eten.

 158. Ik wil het boek zo graag hebben! Ik geef geen geld aan dertien-in-een-dozijndieetboeken omdat je alle (al dan niet effectieve) tips & tricks op het internet kan vinden. Die inhoud is al zo uitgemolken! Daarom ben ik zo benieuwd naar wat Jelmer allemaal schrijft. Hij heeft een unieke kijk op de dingen. Bovendien geniet ik als taalkundige echt van zijn manier van schrijven, waarvoor mijn complimenten!

 159. Gefeliciteerd beide! Naast het feit dat iedereen taart wilt eten en toch een sixpack wilt krijgen, is het een prima boek om na dat ik zelf uit heb gelezen aan vriendinnen te geven. Want de frustratie die bereikt wordt met die hele green happy killer body hype wordt komt nu tot een redelijk hoogtepunt.

 160. Jenny, ik kan me heel goed voorstellen dat jij een ontzettend troste vriendin bent en wat bijzonder dat jij dit leuke maar ook spannende proces van dichtbij hebt mogen meemaken! Nog leuker dat je 3 boeken mag weggeven, ik ben heel erg benieuwd! Wie houdt nou niet van taart en lekker eten maar stoeit met zijn gewicht… ik namelijk wel en ik ben heel benieuwd wat Jelmer daar allemaal over geschreven heeft. Ik ga heel hard duimen!

 161. Super leuke actie! Volg jullie beide al een tijd en ben echt heel erg benieuwd naar het boek van Jelmer. Eindelijk eens geen healthy trend maar gewoon eerlijk en recht voor z’n raap. Fingers crossed!

 162. Mijn vriend mag ook wel zo’n mooie sixpack krijgen! En natuurlijk wel samen taart eten… Dat ik dan ook een sixpack krijg is natuurlijk heel mooi meegenomen!! Leuke actie en zo te zien heel leuk boek!

 163. Ik krijg al een halve sixpack van het lachen om zijn blogs en posts…de rest mag hij afmaken met zijn kookboek dan ben ik in evenwicht ???

 164. Omdat je eindelijk een keer een win actie ook voor mannen hebt :) ! En natuurlijk omdat ik erg benieuwd ben naar het boek zelf.

 165. Omdat ik tot nu toe van chips nog geen sixpack heb gekregen, wil ik het met taart (en het boek natuurlijk) wel eens proberen!

 166. Oh leuk,ik ben benieuwd naar het boek,en zal het ook mijn vriend laten lezen zodat hij ook een sixpack krijgt misschien ;-)
  Ik like de FB pagina’s

 167. Wat een heerlijke winactie, ik volg jullie beide al een aardige tijd en hou van jullie eerlijkheid en leuke verhalen.
  Dit boek moet in mijn boekenkast komen te staan, om natuurlijk gelezen te worden door iedereen en te genieten van de heerlijke schrijfwijze van jelmer.
  Ik vind het fantastisch en ben onwijs benieuwd. En weet zeker dat het een toevoeging zal zijn! #fingerscrossed

 168. …omdat ik nog maar één boek nodig heb voor de opvulling van het voedingsgedeelte in mijn Ikea-kast. Lees, het kersje op m’n vezelrijke kwarktaart. De laatste 6 van m’n invisible sixpack. Bueno?

 169. Omdat er, als ik naar m’n nieuwe huis ben verkast, nog mensen langskomen (als de nieuwigheid er vanaf is dan komt er natuurlijk niemand meer). Kan ik dit boek een mooie prominente plek geven (#instagramworthy) en observeren hoe men erop reageert.

  Jen, zorg je ervoor dat er in het boek dan wel een kusje van Jelmer in zit? En een kusje van jou, uiteraard.

  Liefs, Tina

 170. Ben zo benieuwd naar dit boek. Eerst lezen en daarna als “eye catcher” in mijn kamer neerzetten. Gewoon als statement ???

 171. Ik zou ‘m heel graag willen winnen om in het gezicht van m’n moeder (“Ik eet geen vet want ik wil juist minder vet”) te duwen. Heel hard.

 172. Leuk! Ik zou wel willen winnen. Ik heb alleen geen Facebook, dus ik weet niet of dat mijn kans kleiner maakt maar dat geeft eigenlijk ook niet. (Goed verhaal..).

 173. Hooi,
  Ik zou het boek heel graag willen winnen om een paar redenen. Ten eerste omdat ik Jelmer zijn manier van schrijven en de kritische kijk op dieeten erg vermakelijk en humoristisch vind! Ook omdat ik het boek graag zou willen delen met mijn moeder, ze is erg bezig met gezond eten en sporten maar vergeet daarbij soms te genieten van bijvoorbeeld taart ;) om haar te overtuigen dat taart eten wél kan in combinatie met een gezond lichaam zou het erg leuk zijn als ik haar het boek zou kunnen laten lezen. Ten derde vind ik de lay-out van het boek erg mooi en zou het mooi in mijn kamer staan haha. Ik zou het super leuk vinden om het boek te winnen! X

 174. Wat leuk vriendinnetje van Jelmer!
  Gefeliciteerd voor jullie beide, hij is echt een baas.
  Ik ben heel erg nieuwsgierig of er oreo taart recepten in dit boek staan.
  Jelmer heeft mij vorig jaar over een aantal obstakels geholpen tijdens mud masters. Graag wil ik zijn geheim weten hoe hij zo fit is terwijl hij van de “no cardio” en orea/taart is.
  Als ik zijn boek win dan beloof ik dat ik zijn boek zal promoten op mijn blog waarmee ik gister ben begonnen.
  Hoe gaaf zal het zijn als ik mensen met een stempel of die slecht in hun vel zitten kan inspireren om je vriendje zijn boek te lezen.
  Alleen de humor van hem zal al een glimlach bezorgen op vele gezichten.
  Erg waardevolle content als er op mijn blog word geschreven over taart en een six pack.
  Dit maakt het leven meteen een stuk minder complex.

 175. Leuk! Ik denk dat dit boek goed naast mijn bakboeken staat, zodat ik mij wat minder schuldig hoef te voelen als ik weer eens zin heb om taarten te bakken! ;)

 176. Omdat ik mijn “uber-gezonde-healthy-food” boeken een beetje zat ben en deze dus perfect zal afsteken tegen mijn huidige collectie en echt een aanwinst zal zijn! X Bente

 177. Omdat ik mijn “uber-gezonde-healthy-food” boeken een beetje zat ben en deze dus perfect zal afsteken tussen mijn huidige collectie en echt een aanwinst zal zijn! X Bente

 178. de keuken heb ik al ontworpen, nu nog een boek vol met taarten om mn sixpack te ontwerpen!

  oh ja, eet taart en krijg nog lekkerdere billen!

 179. Het lijkt me leuk om eens wat te winnen, aangezien ik nooit iets win. Verliezen is meer mijn ding, vooral elastiekjes en 41 kilo.

 180. JAAA ik wil dit boek!
  Kan ik mijn vriend nog meer gek maken met mijn gelach om Jelmer.
  Ik vind zijn humor echt briljant. En kan echt genieten van zijn comments op Instagram.
  Inmiddels kan mijn vriend soms al zeggen als ik achter mijn beeldscherm zit te lachen. ….zit je weer bij je vriend geentroep. ;)
  Hij heeft geen Instagram, maar ik stoor hem vaak genoeg met het delen van de humor van Jelmer.
  Ik durf het boek niet zelf te kopen (mijn vriend ziet me aankomen)maar als ik hem win dan heb ik gewoon veel geluk toch ;)
  En krijgt hij een mooi plekje tussen Ilovehealth en Rens.
  En taart voor ontbijt, wie verzind het!
  Maar ik (en mijn vriend) vinden het briljant!

 181. JAAA ik wil dit boek!
  Kan ik mijn vriend nog meer gek maken met mijn gelach om Jelmer.
  Ik vind zijn humor echt briljant. En kan echt genieten van zijn comments op Instagram.
  Inmiddels kan mijn vriend soms al zeggen als ik achter mijn beeldscherm zit te lachen. ….zit je weer bij je vriend geentroep. ;)
  Hij heeft geen Instagram, maar ik stoor hem vaak genoeg met het delen van de humor van Jelmer.
  Ik durf het boek niet zelf te kopen (mijn vriend ziet me aankomen)maar als ik hem win dan heb ik gewoon veel geluk toch ;)
  En krijgt hij een mooi plekje tussen Ilovehealth en Rens.
  En taart voor ontbijt, wie verzind het!
  Maar ik (en mijn vriend en zijn train buddy’s stiekem ook) vind het briljant!

 182. Ik hou van Jelmer (niet zo veel als jouw natuurlijk haha)! Nee serieus ik vind zijn humor echt geweldig, en lees altijd met veel plezier zijn blogs. Eerlijk en zonder alle onzin de verder overal geschreven staat.
  En ik hou van taart, dus dat komt even goed uit!

 183. No way! Een boek vol met de sarcasme en humor van Jelmer? Yes please.
  Ik zou graag winnen maar ik woon en werk in Zweden. Dat maakt mijn winkans waarschijnlijk nihil.

  Jelmer de boer schrijft en blogt met een dosis humor waar ik heel blij van word. Hilarisch! Z’n filmpjes en blogs lees en kijk ik met veel plezier. You’ve got a good one there Jenny als hij in het echt ook zo grappig en leuk is als op papier.

 184. Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn vriend Bart. Hij houdt van taart, chocolade, lekker leven en zijn vriendin (als ’t goed is). Maar heeft geen sixpack (sorry Bart). Zijn tante heet ook niet Gerda, maar mijn oude buurvrouw wel… Ps. Stiekem wil ik het boek zelf ook gewoon graag hebben!

 185. Leuk actie! Ik ben toch wel erg benieuwd. Naar mijn idee weet ik toch al wel het een en ander door wat blogjes te lezen, maar hopelijk zit hier nog nieuwe verhelderende informatie in. Het is soms zo lastig om door de bomen het bos nog te kunnen zien!

 186. Super leuke actie! Omdat ik mijzelf in het verleden al veel te veel lekkers heb ontzegt, smaakt een extra taartje uit een tof boek vast naar meer!

 187. Mijn vriend en ik zijn in de zomer gestart met crossfit en wij willen naast het fanatieke sporten ook graag ons voedingspatroon aanpassen! Wat extra informatie zou hier goed bij helpen! Anders komt het boek op het verlanglijstje voor kerst, klinkt erg leuk en interessant!!

 188. Leuk ik ben heel benieuwd!! Ben op de goede weg na een half jaar PBP dus voor verdere ondersteuning van discipline lees ik graag dit boek :D

 189. Leuk! Ben echt enorm benieuwd (dat is denk ik niet een heel goede reden, maar is gewoon de waarheid). Snap dat je enorm trots bent, zou ik ook zijn!

 190. Terecht ben je trots als een pauw! Het boek lijkt me hilarisch: alle artikelen die Jelmer schrijft zijn al zo heerlijk sarcastisch, lekker nuchter en down to earth. Als je “door de bomen het bos niet meer ziet” laat hij je wel ff zien dat het zo moeilijk niet is. Al is het moeilijk alles aan te nemen als jonge vrouw in deze maatschappij, dus natuurlijk blijf ik strugglen al heb ik na 2 eetstoornissen mezelf aardig op de rit. Ik ben dan ook heel benieuwd naar Jelmer’s wijze lessen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *