Persoonlijk

Een update!

Er verscheen een maand lang geen nieuw artikel. Dat is in de vier jaar tijd dat ik blog niet eerder voorgekomen. Tijd voor een update! Want waarom is het zo stil? Ik ga het je vertellen. De reden dat het zo stil is op jennyalvares.com is om het volgende:

Ik had gewoon geen zin.

Ja, écht. Geen zin. Is dat erg? Ik vind van niet. In de vier jaar tijd dat ik blog heb ik namelijk ook nooit voor een lange tijd vakantie genomen van mijn blog. Dat klinkt misschien een beetje gek gezien ik veel in het buitenland zit. Natuurlijk vier ik dan ook vakantie maar het gaat (bijna) altijd gepaard met werk. Ik sleep overal mijn camera mee naar toe, maak ontzettend veel foto’s, maak onderweg notities en begin alvast met schrijven. Ik vind het namelijk zo ontzettend leuk om jullie up to date te houden als ik aan de andere kant van de wereld zit en jullie te voorzien met mijn tips. Daar geniet ik van. Maar ook ik heb soms even een break nodig.

Begin januari vertrok ik naar Kaapstad en daar zit ik momenteel nog steeds. Hier was ik enorm aan toe. Zon, daglicht, warmte, rust, goed eten en lekkere wijnen. Héérlijk. Kaapstad is fantastisch maar daar vertel ik je een andere keer meer over. Als ik terug ben kun je weer een aantal artikelen van me verwachten over deze stad.

Voor nu wilde ik je eigenlijk alleen even vertellen waarom het hier zo stil is, dat het goed met me gaat en ik hier volop aan het genieten ben. Ik ervaar rust en dat is fijn. Het begon weer even te kriebelen om wat op papier te zetten voor jullie, zodat jullie begrijpen waarom het zo rustig is hier en (misschien) ook nog even zo blijft. Ik wil nog even opladen.

6 Comments Add New Comment

  1. Good for you! (Dat bedoel ik positief.) Vind het fijn om jouw artikelen te lezen hoor, maar er gaat soms niets boven het leven gewoon leven. Niet alles vast hoeven leggen en te verslaan.

    Chill se en tot snel.

  2. Geniet even van dit moment lieverd, ook ik mis je artikelen maar je hebt ook tijd voor jezelf en met Jelmer nodig. Maak er nog een mooie tijd van in Kaapstad, voor je het weet ben je weer in dit kikkerlandje, waar ze volgende week: schaatsen op natuurijs, voorspellen! Hahah.
    LIEFS!

  3. Toevallig, ik dacht laatst nog van hee al een tijdje niks nieuws meer van Jenny gezien. Maar lekker genieten van je welverdiende vakantie hoort er ook bij toch? Ik heb in december ook een maandje een blog break gehad terwijl ik in Sri Lanka zat, heerlijk. Even niet bezig zijn met je blog zorgt er juist voor dat je weer creatief kunt opladen. Geniet van je tijd daar! Liefs, Dalí

    1. Lief! Dank voor je berichtje. Dat doet me goed, te lezen dat m’n artikelen gemist worden. I’ll be back! Met een hoop inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *