Persoonlijk

De LINDA. Meiden

LINDA. meiden

Weet je nog hoe zenuwachtig ik was een aantal maanden geleden? Hierom dus!

LINDA. meidenLINDA. meidenLINDA. meiden

De LINDA. meiden is eindelijk uit! Wat zijn de foto’s mooi geworden!! Wat ben ik trots op Christel en Ashley! En natuurlijk ook op mezelf:) En wat ben ik blij met onze lezers. Zonder jullie stonden we namelijk niet in dit tijdschrift. Jullie zijn allemaal echt tof, dat weten jullie wel he?

De LINDA. Meiden is vanaf NU te koop! Ga jij hem halen?

Jenny

32 Comments Add New Comment

  1. Superleuk!! Ik heb m al in huis, dit weekend lekker op mn gemak lezen, nú al zin in! Wat zien jullie er goed uit, echt iets om trots op te zijn! liefsxx

  2. Hoi, allereerst wil ik zeggen dat ik je blog ontzettend leuk vind en dat je echt een voorbeeld voor me bent. Maar ik heb een vraag, ik ben afgelopen zomer ongeveer 8 kilo afgevallen en hield dit goed bij. Maar in november kreeg ik een enkelblessure waardoor ik 2 maanden niet kon sporten en aangezien ik van.lekker eten hou ben ik helaas weer aangekomen. Toen ik weer kon sporten heb ik dat flink gedaan maar nu heb ik aan mn andere enkel een blessure maar wil toch graag een beter en sterker lichaam. Heb je tips? Alvast bedankt xx

    1. Thanks Annabel :) In wat voor opzicht wil je een beter lichaam? Ik weet niet hoe ernstig de blessure is en wat voor oefeningen je wel of niet kan doen. Wil je afvallen? Zorg dan dat je meer verbruikt dan je tot je neemt, creëer een calorietekort. Pas je voeding aan. Neem anders even een kijkje op http://www.personalbodyplan.com, misschien is dit iets voor jou?

  3. Oh wauw, super gaaf Jenny! Het zijn echt prachtige foto’s geworden en je ziet er echt heel goed uit

  4. Als eerste wil ik je een compliment geven voor je nieuwe website, ziet er echt heel mooi en professioneel uit! En in de Linda is natuurlijk ook erg tof, ik ga het snel lezen.

    1. Dankjewel, meen ik echt! Een nieuwe website stond al heel lang op mijn planning. Ik wilde inderdaad gaan voor een stuk professioneler. Fijn dat je dit ook zo benoemt:) Thanks!

  5. Wooow awesome! Jullie zien er prachtig uit, zal het interview gaan lezen als ik hem tegenkom in de winkels :) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *