Persoonlijk

Dankjewel dat je bent gebleven

Allereerst: een fantastisch nieuwjaar. Dat al je dromen maar mogen uitkomen! Ik zal deze blog kort houden maar ik wilde jou gewoon even bedanken. Ik ben in 2018 veel offline geweest, wat heel fijn was maar ik baal er ook een beetje van dat ik niet meer tijd in mijn blog (en dus in jullie) heb gestopt. Ik wil je bedanken dat je, ondanks mijn afwezigheid, toch bent gebleven.

Ik had het denk ik even nodig, wat meer offline tijd met mijn vrienden en familie. Even geen telefoon en camera. Wat meer tijd spenderen met mijn dierbaren en genieten van het hier en nu. Ook genoot ik van het reizen en plekken ontdekken zonder verplichtingen. Het is goed geweest om even afstand nemen van mijn blog. En ik hoef ook geen verhalen te vertellen als ze er niet zijn, of als ze gewoon even niet verteld hoeven te worden. Dat is prima.

Er is namelijk zoveel meer dan de online wereld en ook al lijkt mijn leven online misschien altijd heel leuk, ook ik heb mijn mindere momenten. Zo zijn onder andere mijn ouders gescheiden en had ik het daar heel moeilijk mee. Iets wat ik niet van de daken heb geschreeuwd, wat je misschien wel kan begrijpen. Het is absoluut beter zo hoor maar ik denk wel dat dit de voornaamste reden was waarom ik niet zoveel heb kunnen schrijven en ik hier dus wat afwezig ben geweest. Dit jaar heeft me alleen nog meer in doen zien dat de mensen waar ik van hou het allerbelangrijkste voor mij zijn.

Maak je geen zorgen trouwens, het gaat goed met mij. Ik mis het schrijven op mijn blog alleen heel erg maar het lukte me de afgelopen tijd maar niet om hier gehoor aan te geven. Het lukte me maar niet om te beginnen met schrijven. Ik hoop daar dit jaar verandering in te brengen en deze blog is de eerste stap in de goede richting!

Ik hoop dat je ik dit jaar weer mag inspireren met mijn liefde voor eten, reizen en make-up. Ik duik morgen de keuken weer in om een aantal recepten te maken en deze kun je binnenkort verwachten op de homepage. Stay tuned!

Nogmaals: bedankt dat je bent gebleven en tot de volgende blog! ♡

7 Comments Add New Comment

  1. Vervelend om te lezen van je ouders, maar inderdaad, offline gebeurd er het meeste en natuurlijk ook de minder leuke dingen. Kijk er naar uit om je weer te volgen! Vind het enorm gaaf dat je zoveel reist :)

  2. Fijn weer van je te horen! Kan niet wachten om weer te lezen over alles waar jij blij van wordt :) Misschien een favorieten lijstje? Of dingen waar je dankbaar voor bent?

    1. Lisa! Wat leuk om ook weer een berichtje van jou te lezen. Thanks voor je inspiratie. Mijn eerste happy lijstje staat online <3

  3. Helemaal begrijpelijk, denk dat iedereen vaak wel even behoefte heeft aan een off momentje. Welkom terug in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *