Acties

WIN | Wat is jouw favoriete smaak Côte d’Or BRUT?

Côte d’Or BRUT

Côte d’Or BRUT

Gesponsord – Wie kent het chocolademerk Côte d’Or niet? Ze hebben drie nieuwe smaken op de markt gebracht en deze mocht ik als één van de eerste proeven! Oja, en daar maak jij nú kans op. Lees gauw verder!

Côte d’Or BRUT

Côte d’Or heeft drie nieuwe smaken op de markt gebracht: Côte d’Or BRUT. Het zijn repen van pure chocolade en melkchocolade, met een grove structuur en erg lekkere combinaties van ingrediënten. En dat komt goed uit want “staying-in is the new going out” heb ik gehoord. Blijkbaar is het één van dé opkomende trends van 2017. Daar doe ik maar al te graag aan mee.

Ik vind het namelijk heer-lijk om binnen te zitten, vooral met deze kou in Nederland. Nodig mijn vriendinnen uit, zet een leuke film of serie op, maak het gezellig met kaarsjes, kussentjes en dekens, zet wat lekkere chocolade op tafel en ik ben happy. Ik mocht de nieuwe smaken van Côte d’Or BRUT als één van de eerste proberen en mag ook drie hele leuke chocoladepakketten weggeven met daarin de drie nieuwe smaken. Leuk!

Côte d’Or BRUT

Drie nieuwe smaken

Côte d’Or BRUT is verkrijgbaar in drie bijzondere smaakvarianten: melkchocolade met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen, pure chocolade met pecannoten en cranberries en pure chocolade met met sinaasappel en amandelen. En het leuke van deze verpakkingen is dat elke verpakking twee apart verpakte repen chocolade bevatten. Dit maakt het dus ideaal om te delen met je vriendinnen tijdens je avondje thuis. En zoals je ziet, zijn ze ook licht voorgesneden, zodat je gemakkelijk stukken kunt afbreken. Ik vind de rode verpakking ook erg gaaf! Het geeft een hele luxe uitstraling.

Côte d’Or BRUTCôte d’Or BRUT

Mijn favoriet

Met de Côte d’Or BRUT heeft Côte d’Or zichzelf zeker overtroffen. Het zijn stevige blokken chocolade met grote stukken noot en/of gedroogd fruit. Ik mocht van Côte d’Or de repen als één van de eerste proberen en dit is wat ik er van vond:

LEKKER! Ze hebben alledrie die grove structuur wat ik zo lekker vind en de combinaties van ingrediënten vind ik heerlijk. Jelmer is helemaal gek op de Côte d’Or BRUT Puur Sinaasappel en Amandelen. De reep heeft hij in één keer opgegeten. Dat zegt genoeg, toch?

Ik vind cranberries en chocolade een top combo dus de Côte d’Or BRUT Puur Pecan en Cranberries vond ik echt genieten. Maar mijn voorkeur gaat uit naar Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen omdat ik een grote liefhebber ben van melkchocolade. Daarnaast vind ik gekarameliseerde noten sowieso onwijs lekker dus die combinatie is voor mijn een grote winnaar.

Côte d’Or BRUT

Hoe maak je kans op een Côte d’Or BRUT pakket?

Ik mag drie hele leuke chocolade pakketjes weggeven met daarin dé nieuwe smaken van Côte d’Or BRUT. Elk pakket bevat twee repen van iedere smaak waardoor jij straks genoeg repen hebt om te genieten van je avondje binnen met vrienden/vriendinnen.

1. Like mijn Facebookpagina

2. Laat een reactie achter in de comments met welke reep jou het lekkerst lijkt én met wie en waarom je deze graag zou willen delen. De winnaars maak ik volgende week bekend!

 Succes!

Côte d’Or BRUT is trouwens nu verkrijgbaar in de supermarkt.


Deze winactie is gesloten en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Advertorial – Deze blog is in samenwerking met Côte d’Or BRUT

58 Comments Add New Comment

 1. Ik zou heel graag de reep met pecan en cranberry willen winnen, wat een lekkere combinatie! Ik zou deze reep willen delen met mijn broers die niet meer thuis wonen, met een lekker kopje thee erbij natuurlijk!

 2. Ik zal net als jou de Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen het lekkerste vinden. Melkchocolade is veel lekkerder dan puur. Binnenkort ga ik een film kijken met een oude bekende die vroeger heel fanatiek was met alleen maar kip, rijst en groente eten. Gister vertelde hij mij dat hij nu alles eet wat los en vast zit. Dit zal meteen een goede test zijn of hij werkelijk alles eet en of hij mijn liefde voor chocolade deelt. :)

 3. Melk met gekarameliseerde amandelen <3! Die lijkt me echt het lekkerst. Helaas verkopen ze hier geen cote dór brut :(

 4. Ik denk dat ik de versie Puur Sinaasappel en Amandelen het lekkerst vind. Ik wil de variaties graag proberen samen met vriendin Rita.

 5. Zo, puur pecan en cranberries klinkt echt hemels! Zo’n beetje al mijn favoriete ingredienten bij elkaar. Ik zou ‘m delen met m’n vriend, maar of dat helemaal eerlijk lukt.. ;-)

 6. JAAAAA! Ik waag ook gewoon een kansje! Sinaasappel + amandel lijkt me heerlijk, lekker delen met mijn lieve mama als ik weer naar haar toe ga!

 7. ahhhh krijg er meteen trek in!! Ik zou de reep heel graag met m’n nichtje delen in het vliegtuig naar Bali binnenkort, zoveel zin in!

  1. Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen, dit zou zeker mijn favoriet zijn. Toch altijd net iets lekkerder dan Puur.

 8. Yes I like! Ik ga sowieso voor de melkchocolade met gekaramelliseerde noten, lijkt me goddelijk en ik deel de reep met mijn bestie Hilde!

 9. Dan ga ik voor puur met pecan/cranberry.
  Ben gek op chocolade kan geen dag zonder!Ik zou deze repen graag delen met mijn man en mijn zusje die net als ik een zwak voor chocolade hebben!

 10. Verslaafd aan chocolade ?! Erg benieuwd naar de Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen, perfecte combinatie, chocolade en noten! Zou deze delen met mijn grote liefde ❤ perfecte combinatie op Valentijnsdag!

 11. Jaaaa ik ben dol op alles wat met chocolade te maken heeft, en dan vooral melkchocolade! Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen wil ik heel graag met mijn lieve vriendin Inez delen, want zij verrast mij heel vaak met een hele lekkere chocolade reep in mijn lievelingssmaak en dat wil ik graag eens voor haar terug doen!
  Plus, liefde gaat bij ons (o.a.) door de maag :)
  liefs,
  Maud

 12. Oooh heel moeilijk!! Maar ik ga voor de pure met sinaasappel. Ik zou hem delen met mijn opa, hij is dol op pure chocola en eet elke dag een blokje pure chocola omdat je er gelukkig van wordt volgens hem ?

 13. Ik zou zoooo graag de Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen proberen, die combinatie klinkt echt helemaal top! Deze zou ik delen met mijn zusje Merel, omdat omze liefde voor chocolade groot is, en we altijd op zoek zijn naar nieuwe favorieten ❤

 14. Melkchocolade met noten en gekarameliseerde amandel lijkt mij goddelijk lekker ?! Ik zou hem delen met mijn allerliefste vriendje die zo gek is op chocola, zodat ik een keertje niet meer wekelijks chocoladebaksels voor hem hoef te maken, hihi. Oh, en laat ik nou net bijna jarig zijn! (17 februari)(

 15. Omg!! Die melk met hazelnoten en gecarameliseerde amandelen lijkt me heerlijk!! Die wil ik samen met mijn vriend testen zodat hij niet zeurt dat ik teveel chocolade eet?

 16. Moeilijk, ze klinken alle drie goed, maar als ik dan moet kiezen dan ga ik voor de puur met pecan en cranberry en daarna een stukje van de melkchocolade. :) Delen doe ik met manlief, op zondagmiddag op de bank met een bakkie thee.

 17. Mij lijkt Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen het lekkerst! Ik zou deze dan ook delen samen met mijn moeder tijdens een grote kop thee op de bank, haha, lekker burgerlijk! :-)

 18. Mij lijkt de Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen het allerlekkerst. Maar daarvoor moet ik ze natuurlijk eerst proeven ?

  Eigenlijk klinkt jouw idee top. Delen met mijn vriendinnen tijdens een gezellig avondje op de bankt met kussentjes, dekens en kaarsen aan. Lekker kletsen en smullen! ?

 19. Puur noot en sinaasappel is denk ik mijn favoriet, maar cranberries vind ik ook heel erg lekker.. Ik denk dat mijn vriend meer voor de melk favoriet zou gaan. we gaan bijna samenwonen dus dan hebben we genoeg lekkers te snoepen tijdens de verbouwing en de verhuizing ?

 20. Ik zou voor melkchocolade met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen gaan. Het liefst eet ik hem alleen maar als ik toch moet delen dan met mijn liefste zusje.. al kunnen we af en toe niet met elkaar maar kunnen zeker niet zonder elkaar. Mijn ushiii ❤❤ op naar de festivals en vakantie! En lekker uitbrakken op de bank met een goed stuk chocola ?

 21. Ik zou graag Puur Pecannoten-cranberries willen proberen. Ik ga hem dan delen met mn lieve vriendinnetje. We hebben de afgelopen jaar beide gestruggeld met de balans vinden. Het ging van obsessief met sporten en gezond eten bezig zijn naar een leven waarin we genieten. Zowel van sporten en gezonde voeding, als van zondigen. We kunnen heerlijk genieten van kleine dingen (zoals n stukje chocolade) zonder schuldgevoel!

 22. De puur sinaasappel en amandelen lijkt me super lekker! Ik hou van de combinatie van chocolade en fruit dus dit klinkt me als muziek in de oren! Ik zou deze reep delen met mijn allerliefste mama. Ik ben student en in de weekendjes dat ik thuis ben legt ze me altijd helemaal in de watten <3 Zo lief, dus dit is een goede thank you daarvoor.

 23. Puur Pecan met Cranberry & de hazelnoot gecarameliceerde noten.

  Tijdens de chill avondjes met mijn vriendinnen gaat er altijd ontzettend veel eten doorheen. Van chocolade zijn wij een groot fan; maar een keer wat nieuws kan zeker gaan kwijt! Ik zeg kom maar op?

 24. Ik zeg: “puur pecan met cranberries en de melk hazelnoot met gekaramelkseerde amandelen!” Deze kan ik dan delen met m’n zwangere nicht & m’n vriendin die ook zoveel van chocolade houd :)

 25. Melk lijkt mij het allerlekkerste! Maar ik ga pure chocolade steeds meer waarderen, voordeel is dat ik bij puur niet de drang heb om in 1 keer de hele reep weg te werken. Ik zou delen met mijn drie kinderen, mijn chocoladeliefde is (nog) niet op hun overgeslagen, ze kiezen bijna altijd voor een koekje of kauwgom ? als ze wat lekkers mogen. Misschien dat de brut repen hier verandering in kan brengen! Zo niet, dan deel ik met mijn collega’s die altijd in zijn voor chocolade. Er moet wel gedeeld worden, want minder chocolade eten is mijn doel in ieder geval tot de Rotterdam Marathon waar ik voor aan het trainen ben.

 26. Natuurlijk deel ik deze reep het liefst met mijn partner! De afgelopen weken waren niet makkelijk, door mijn ziekenhuis opname heeft hij, gelukkig met veel liefde, heen en weer gereden tussen thuis bij de kindjes en in het zkh bij mij. Tijd voor een relax avondje met een heerlijke reep chocolade. We houden beide van noten dus ik ga voor de gekaramaliseerde amandelen. ?

 27. De melkchocolade met noten en gekarameliseerde amandelen lijkt me heerlijk! Mijn vriend mag misschien ook een klein stukje….

 28. Melk!! Zonder twijfel!! En handig dat ze apart verpakt zijn. Misschien red ik het dan een keer om eens niet een hele reep op te (vr) eten. Hahaha! Ennuh delen? Moet dat echt? ;-)

 29. Wauw! Wat een uitstraling hebben deze repen al! De Puur Pecan en Cranberries lijkt me heerlijk! Gezellig samen op de bank met mijn lieve vriendinnetje genieten van een kopje thee met deze heerlijke chocolade erbij! ❤

 30. Ik ga voor de melk hazelnoot en gekarameliseerde amandelen. Deze deel ik samen met m’n vriendlief, he lovesssss chocolate

 31. De Côte d’Or BRUT melk hazelnoot en gekarameliseerde amandelen lijkt mij gruwelijk! Die deel ik met mezelf omdat chocolade mijn tweede naam is??

 32. Ik kan niet kiezen: melk met gekarameliseerde noten of puur met pecan/cranberry’s. Allebei goed! Ik zou dit zo graag met mijn moeder delen die door een hele moeilijke periode gaat. Het ziekenhuis in en weer uit, en daarnaast veel pijn. Ze is dol op chocolade, dus misschien tover ik toch nog een glimlach op haar gezicht door haar hiermee te verassen.

 33. Ik kan wel een heel lang verhaal typen met waarom wat en hoe. Maar ik wil gewoon heel graag alle smaken proeven en dat het liefste in mijn eentje.. ?

 34. Oeeeeh, als ik deze smaken hoor dan weet ik het meteen al: Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen! Ik ben gék op chocolade met nootjes en weet zeker dat ik het binnen no time heb weggesmikkeld ?. Maar ook van chocola in combinatie met fruit kan ik geen genoeg krijgen. Kortom: een droompakket. Hoewel ik het wel misschien goed voor mijn vriend moet verstoppen, want hij is een nóg groter chocolademonster dan ik. Hoewel… delen met mn lief hoort er natuurlijk ook bij.. ?

 35. Oeh ?
  Hier hoef ik niet lang over na te denken. Voor mij is het de Côte d’Or BRUT Puur Pecan en Cranberries, heerlijk.
  Ik zou deze reep delen met mijn vriend. Gezellig samen op de bank met een drankje en een film op tv. Daar kan deze reep dan goed bij.

 36. De melk met gekarameliseerde amandelen en hazelnoot lijkt me het lekkerst! Om te delen met mn vriend, omdat ik op Valentijnsdag voor mijn werk 3 dagen in het buitenland zit en we elkaar dan moeten missen…

 37. O hier hoef ik helemaal niet lang over na te denken.. Ik zag het woord sinaasappel en toen wist ik al meteen dat dat mijn favoriet was haha. Sinds een aantal jaar ben ik pure chocola echt gaan waarderen en dan al helemaal in combinatie met sinaasappel. Van amandelen ben ik overigens ook niet vies..
  Ik zou de reep delen met mijn moeder. Net zo’n gezondheidsfreak (die ook soms van iets ongezonders houdt) en pure chocolade liefhebber als ik.

 38. Oo sowieso Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen! Als ik ze win ga ik ze zeker delen met m’n vriend die is echt chocolade verslaafd en helemaal gek op chocolade met sinasappel. Ik moet ze dan alleen nog even bewaren tot na m’n bikini fitness wedstrijd in mei ? maar dat komt helemaal goed ?

  Liefs
  Olivia

 39. Ik zou deze reep graag willen winnen omdat ik nog een paar kilo MOET aankomen voor de bevalling. Toch zou ik hem oom delen met mijn oudste zoo. Hij is 6 en net als bij mij is Chocolade zijn enige snoep moment!

 40. Ohhhhh wat heerlijk! Mijn favoriet is sowieso Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen! Lijkt me te lekker! En deze repen ga ik uiteraard delen met mijn beste vriendinnetje Lillianne want zij is al zolang ik haar ken (al vanaf dat we 4 zijn!) de grootste chocolade fan :-)

 41. Mij lijkt de melkreep met hazelnoot en gekarameliseerde amandelen het aller lekkerst! Ik zou hem delen met Melanie, mijn beste vriendin. Ik heb een weddenschap met haar dat ze een half jaar geen chocolade zou eten. (omdat ze voorheen elke week minimaal één reep at) Tot nu toe lukt dit haar echt heel goed en ze moet nog maar een paar dagen! Het zou dus heel leuk zijn om deze nieuwe repen met haar te proberen!

 42. Oeh zó lekker chocola van cote d’or! Mij lijkt de melkchocolade met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen de lekkerste, omdat ik gék ben op melkchocolade én op noten ❤ ik deel hem met mijn man die ontzettend hard aan het klussen is na zijn werk nog om ons huis mooi te maken!!

 43. Ahhh Cote dor. Heerlijk
  Mij lijkt de gecarameliseerde amandelen echt de BOMMM!
  Samen delen met Bonnie Aay, mijn zus en beste vriendin.

 44. Ooeh puur pecan en cranberries. Doet me denken aan de reep die mn papa altijd meenam als we gingen wandelen. Zo gelukkig als we dan n stukje kregen. Zou hem dan ook hem mn vader delen!

 45. Hazelnoot en gekarameliseerde amandelen delen met mijn moeder aangezien we 3maanden geen chocolade hebben kunnen eten, omdat ik een buitenlandstage heb gedaan en ik wil laten weten dat ik veel om der geef!

  Liefs,
  Tessa

 46. Mij lijkt de Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen het lekkerst! Ik wil het graag delen met mijn vriend, want hij heeft niet altijd zin in mijn gezonde baksels ??

 47. Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen lijkt me echt heerlijk. Samen met mijn allerliefste zus delen:)

 48. Ik kan bijna niet kiezen welke reep me het lekkerst lijkt! Maar ik denk dat ik toch ga voor de melk reep met hazelnoot en gekarameliseerde amandelen. Deze zou ik samen met mijn broertje op willen eten na een goede krachttraining!

  Liefs Maureen

 49. Côte d’Or BRUT Melk Hazelnoot en Gekarameliseerde Amandelen lijkt me echt heerlijk. Samen met mijn allerliefste zus delen:)

 50. Aahhh Cote d’or heeft zulke lekkere chocolade! Echt net een andere smaak dan andere chocola <3 Mij lijkt de pure reep met amandelen en cranberries het lekkerst! Beetje zurig, hartig én zoet! Om te delen met mn liefse zusje die, net als ik, gek is op chocola!

 51. Die met amandelen en sinaasappel lijkt me super lekker! Lekker met me huisgenootjes smullen na het avondeten. Wat tja, er is altijd ruimte over voor een toetje?

 52. Hi jenny, net als jij ga ik voor de brut melk met noten, ik heb m al op en hij overtrof al mijn verwachtingen ? Graag zou ik deze delen met mijn lief omdat ik hem bij mijn gekochte reep alleen het laatste stukje kon geven (oeps)….

  Liefs Danique

 53. Wat een leuke actie Jenny! De pecan met cranberries reep klinkt als muziek in mijn oren?. Ik ben ook zo’n chocolade verslaafde gek maar dan ben ik vast niet de enige als vrouw zijnde gheghe.

  Het blauwe duimpje is omhoog ?.

  Liefs ,
  Liona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *