Acties

WIN | een Boho-tiffin t.w.v. €39.95

Boho-tiffin

Boho-tiffin

Het is maandag; nieuwe week, nieuwe kansen. Deze week maak je kans op een super mooie Boho-tiffin! Zo heb jij straks een toffe lunchbox voor je mealpreps. Awesome toch?!

Dus weg met de saaie plastic bakjes! Voortaan neem je je healthy lunch & snacks voor op je werk of onderweg mee in deze stijlvolle, handige en eco-friendly Boho-Tiffin. Sluit vast goed aan op een van je goede voornemens;) Ik mag 1 x een Boho-Tiffin weggeven t.w.v. €39,95 en daar maak jij nu dus kans op!

boho-tiffinBoho-tiffin

In de Boho-tiffin kan je in de drie lagen alles kwijt wat je mee wil nemen. En daarnaast ziet het er ook nog eens heel erg leuk uit. De Boho-tiffin is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt zelf helemaal jouw eigen Bohemian lunchbox samenstellen. Ziet er een stuk leuker uit dan zo’n suf plastic bakje, toch?

Boho-tiffin Boho-tiffinBoho-tiffin

Hoe win je jouw eigen Boho-tiffin?

Deze winactie is gesloten en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. 

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

156 Comments Add New Comment

 1. 2 jaar geleden ben ik ‘echt’ gestart met een gezonde levensstijl, meal preppen is daar een belangrijk onderdeel van. Iedereen is tegenwoordig zo druk met werk, sport, vrienden etc. dat planning nodig is om die gezonde levensstijl te onderhouden. Ontbijtjes, snacks, lunches en diners worden vervoerd in mijn tas in veel verschillende bakjes en zakjes. Met deze boho tiffin kan ik eindelijk alles op een ‘fashion verantwoorde’ manier preppen en vervoeren! Zonder duizenden bakjes en zakjes mee te slepen en bonus, nog milieu bewuster ook!

 2. Ik loop altijd met wel 5 verschillende bakjes rond in mijn tas (die er tevens ook niet mooi zien, op school/werk/stage etc) en ik zou het tof vinden om alles hierin kwijt te kunnen+het ziet er nog eens mooi uit!
  En het maakt het preppen ook weer wat leuker :)

 3. Morgen jarig! Dus zou een super leuk cadeautje zijn :)
  Mijn woord voor 2016: BALANS… Daar kan de Boho Tiffin zeker hulp bij bieden en jouw blog ook!

 4. Al enige jaren ben ik bezig mijzelf een gezondere en gelukkigere levensstijl aan te meten. Sporten en eten gaat goed, behalve wanneer ik ergens heen moet. Plastic broodtrommeltje dat niet bepaald erg modieus, charmant of überhaupt mooi is en plastic zakjes die alles behalve goed voor het milieu zijn. Zo’n Boho-tiffin zou veel mooier zijn, plus ik kan voor een hele dag mealpreppen en in een keer meenemen. .Tevens kan ik anderen inspireren om zelf hen eten mee te nemen, na te laten denken over gezondere keuzes. Zelf de regie over mijn eten hebben, zorgt er voor dat ik de balans in het leven heb of ook wel de stabiliteit. Af en toe een taartje is ook niet erg, maar de Boho-tiffin zorgt voor die stabiliteit waar ik altijd op terug kan grijpen.

 5. In plaats van nu met al mijn plastic bakjes en zakjes naar mijn opleiding Creatieve Therapie / dramatherapie. Zou het geweldig zijn om met een Boho-Tiffin op pad te gaan?
  Niet alleen past dit perfect bij mijn opleiding, bij mezelf maar ook nog eens bij mijn nieuw traject met goede voornemens! 3 vliegen in een klap laat dit nou net weer veel te maken hebben met de super hippe 3 laagse Boho-Tiffin

  Ik ben verliefd!?❤

 6. Ik zit altijd onwijs te klooien met tupperware bakjes en hoe ik meerdere gerechten in 1 keer mee moet nemen. Dit is mede de reden dat ik nu in een fase zit waarin ik niet goed let op mn voeding. Ik denk dat ik hiermee wel zeker motivatie krijg ?

 7. Wauw! Deze zijn echt super gaaf! Na 16 kilo te zijn afgevallen.. ben ik het uiteindelijk allemaal weer aangekomen wegens omstandigheden. Hier baal ik enorm van. Maar ik ben weer goed op weg! Nu neem ik elke dag verschillende doosjes mee naar school voor appel, noten, brood etc. Mega onhandig natuurlijk! Zo’n lunchbox van Boho zou daarom erg goed van pas komen! Ik ga duimen!!

  X Esmee

 8. Omdat ik altijd struggle met het meenemen van eten naar school. Ik heb vaak 4 verschillende bakjes mee die enorm veel ruimte in beslag nemen. Dit zou echt ideaal zijn (: Lekker gezonde hapjes meenemen, zoals groente, nootjes en fruit

 9. Ik moet ontzettend vaak ’s avonds eten op werk en heb daardoor altijd een heleboel bakjes bij met eten. De plastic bakjes zijn zo lelijk en daarom ben ik een aantal doosjes gespaard met blue band een tijd terug. Nu zit mijn eten dus ook in prinsessen tasjes en gereedschapskoffers. Helaas is dit niet waterdicht en ieder beetje dressing loopt er meteen uit. Deze geweldig mooie stapelbakjes zouden dan ook helemaal perfect voor me zijn!

 10. Boho tiffen fan,
  dat is iets wat ik snel erken.
  Al maanden staat deze boven aan mijn lijst,
  maar hij is nogal goed geprijsd.
  Voor een student als ik, een grote schrik.
  Boho tiffin fan,
  ja dat ben ik!
  “You only live once, but if you do it right, once is enough” (Mae West).

 11. Super leuke en stijlvolle lunchbox! Ik begin 1 februari met Personal Body Plan, dus deze zou goed van pas komen bij het mealpreppen :) Ik heb er zin in!

 12. gister pelde ik mn geplette mandarijntjes onder uit mijn tas, omdat ze niet meer in mijn lunchtrommel pasten. Ik zou graag de superfancy bohotiffin winnen, dan is dat probleempje ook maar weer uit de wereld

 13. Leuke actie! Ik doe graag mee met de loting want ik ben dit jaar met een nieuwe baan begonnen én een gezond voornemen. Ik neem dus mn eigen lunch en snacks mee in wel 4 of 5 verschillende soorten plastic bakjes. Geen gezicht natuurlijk! En dan in zo een armoedige plastic tas die ik ergens nog heb liggen haha! Zie je mij al zitten in zo een luxe bedrijfsrestaurant :s

 14. Geweldige lunchbox. Ik ben na mijn bevalling helemaal op de gezonde tour en ben nog beter in shape dan dat ik daarvoor was. Mijn zoontje heeft koemelk allergie en lactose intolerantie en sindsdien ben ik aan het koken geslagen om voor hem altijd iets variërends bij me te hebben en hoe te gek is dat in zo’n mooie box. Uiteraard gaat hij hangend mee de wagen op en we wandelen, joggen erg veel! Ik ga heeeeeel erg veel duimen voor ons, want wij zijn fan ;)

 15. Hij ziet er echt super leuk uit en is nog eens super handig! Ik ben verpleegkundige in de wijk en ben vaak op pad. Met de boho-tiffin kan ik al mijn tussendoortjes en maaltijden mee nemen zonder dat het geplet, beurs of minder lekker is!!! Zou helemaal geweldig zijn???

 16. Je komt ze meer en meer tegen en ze roepen naar me :-) Ik hoor zo de ‘oooh’s’ al op het werk! Ik heb geen Facebook maar hoop toch op een kansje.

 17. Goh, deze boho tiffin staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje! Een van mijn goede voornemens is om beter voor mezelf te zorgen. Daar hoort ook gezonde en gevarieerde voeding bij. Deze super gave boho tiffin zou daar perfect bij passen. Hoop dat het geluk aan mijn zijde is ❤️

 18. Aangezien ik net gestart ben met paleo eten, zou mij een boho tihin ontzettend goed uitkomen. Het blijkt dat het merendeel van mijn bakjes lekken , waardoor ik al meerdere malen een kletsnatte tas heb gehad. Dus dit ziet er en geweldig uit en het lekt niet. Ideaal. Ik duim…..

 19. Hi Jenny! Wat een geweldig doosje had ze nog niet eerder gezien. Ik zou deze graag willen winnen mijn koala lunchdoosje heeft na al die jaren zijn beste tijd wel gehad. Daarnaast moet ik altijd aparte doosjes meenemen waardoor ze boven mijn tas uitsteken. En dan zijn mijn geliefde blauwe besjes en frambozen nog een prakje. xx Dounia

 20. Hi Jenny,

  Ik zou dit zou graag willen winnen omdat:

  *ik 17 kilo ben afgevallen mede door je Instagram en van PBP
  *mijn vriend gek word van al mijn bakjes
  *Dit voor mij staat voor gezond, omdat ik hierin mijn geprepte maaltjes in mee kan nemen
  *en daarom altijd een reminder zal zijn waarom ik hiermee bezig ben
  *Owh ja en mijn lievelingskleur is roze ?

  Liefs Yvonne

 21. Ik zou deze lunchtrommels erg graag winnen omdat dit denk ik een goede manier is mijn tas schoon te houden. In mijn normale lunchtrommels willen salades of zelfs een boterham met appelstroop nog wel eens gaan lekken. Gevolg: de hele tas onder de smurrie. :( Daarnaast zijn ze natuurlijk super leuk! :)

 22. Hee Jenny, Super leuke winactie weer zoals altijd:) Ik zou dit graag willen winnen omdat ik nog steeds met mijn lunchtrommels van vroeger loop. De old school nijntje trommels kunnen volgens mijn collega’s en vriendinnen echt niet meer. haha!

 23. Super leuke winactie weer zoals altijd:) Ik zou dit graag willen winnen omdat ik nog steeds met mijn lunchtrommels van vroeger loop. De old school nijntje trommels kunnen volgens mijn collega’s en vriendinnen echt niet meer. haha!

 24. Hoi Jenny! Zeker een must voor mij die iedere dag healthy lunch, healthy snacks én healthy avondeten mee wil nemen: lunch op werk, direct na werk door naar de gym & altijd avondeten in de bus na mijn workout. Zo’n boho-tiffin zou perfect zijn om alles handig in mee te nemen + er ook nog eens super tof uit te zien! Fingers crossed! Liefs!

 25. Wat gaaf!! Ik ben sinds gisteren gestart met een nieuw voedingsprogramma en daar past deze beauty perfect bij! Mijn collega’s zullen jaloers worden denk ik en er ook 1 willen aanschaffen!

 26. Wildebras, veel te grote tas, te weinig plek, teveel bakjes, kan nooit iets vinden… JA! That’s me!!!! Hoe gestructureerd ik ook mijn tas(sen) inpak, het is nooit ideaal! Zoals hierboven beschreven is dit nog maar de helft van mijn frustratie ?
  Wordt tijd voor verandering in 2016! En laat Healtyfans nu net met de perfecte oplossing komen. Ik ben er nu al helemaal fan van!! Stel je voor dat ik eens relax en met veel meer tijd over mijn pauze in ga *WAUW*…
  Ik ga er alvast over fantaseren ✨✨✨

 27. Wildebras, veel te grote tas, te weinig plek, teveel bakjes, kan nooit iets vinden… JA! That’s me!!!! Hoe gestructureerd ik ook mijn tas(sen) inpak, het is nooit ideaal! Zoals hierboven beschreven is dit nog maar de helft van mijn frustratie ?
  Wordt tijd voor verandering in 2016! En laat Healtyfans nu net meer de perfecte oplossing komen. Ik ben er nu al helemaal fan van!! Stel je voor dat ik eens relax en met veel meer tijd over mijn pauze in ga *WAUW*…
  Ik ga er alvast over fantaseren ✨✨✨

 28. Omdat ik het helemaal gehad heb met duffe tupperware-met-boterham-kaas-lunches! Ik ben klaar voor kleurijke, gevarieerde, gezonde lunches in een Boho Tiffin!

 29. Wauw, wat een gave winactie. Ik wil graag deze boho-tiffin winnen omdat ik dit zo’n gave en makkelijke manier vind van food-preppen. Ik maak meestal gebruik van tupperware bakjes maar heb al zo vaak gehad dat de kwark door heel m’n tas liep op fijne blauwe bessen op m’n agenda en spullen. Erg fijn.. Daarom lijkt deze tiffin mij echt een uitkomst. My fingers are crosses!
  xoxo Jony

 30. Wauw! Hier willen mijne hapjes in shinen! Hier wil ik mee shinen!
  Weg met de wegwerpzakjes, op naar wen duurzame lunch ?

 31. een plastic bakje hier, nog 1tje daar.. saaie kleuren en ik kan er nog steeds niet in kwijt wat ik wil…. voor mijn nootjes die ik graag eet in de pauze is geen plek dus die krijgen en plastic zakje… grrrr en zie daar ineens de Boho-Tiffin…. alsof de eerste stap in de nieuwe lunch tijdperk is opgestaan, kleuren die verder rijken dan de regenboog en oneindig veel mogelijkheden om je lunch te verspreiden…. oh waarom is mijn pauze maar 30 minuutjes want hiermee wil ik wel de show stelen…. duimen dus voor de vrolijkheid van deze mooie Boho’s

 32. ? totaly in loveee!
  Midden in je wedstrijdprep zitten is leuk, maar mijn God die bakjes! Overal en elk moment bakjes… hoe leuk is het om mijn dagen makkelijker en leuker te maken met dit preppretbakje. Ik zie mijn visje en broccoli er al helemaal in liggen super stijlvol ?

 33. Je tas matchen bij je outfit is zo 2015… 2016 is je outfit matchen met de Boho-tiffin! Bento box…eat your heart out!

 34. Ik moet deze echt winnen omdat ik net op mezelf woon en ik dit dus nog wel kan gebruiken, want het kost toch behoorlijk wat al die nieuwe spullen ??

  1. Met de boho tiffin kunnen mijn action trommeltjes in de prullenbak en eet ik mijn lunch op mijn gemak. Mijn collega’s lachen mee niet meer uit voor de berg bakjes die ik meeneem. Maar ze zullen jaloers zijn en willen er ook gelijk een!

 35. Wat een superleuk lunchbox
  Alleen omdat ie zo vrolijk gekleurd is vind ik dat ik hem mag winnen…
  Een eyecatcher in de koelkast op mn werk,in het ziekenhuis.
  Weg met de losse tasjes,bakjes enzo

 36. Ik zal het echt super vinden om deze te winnen. Afgelopen jaar een enorme dip gehad op het gebied van voeding en sporten. Boven m’n oude gewicht beland. Nu heb ik eindelijk de draad weer een beetje op weten te pakken. Dit zal een mooie beloning hiervoor zijn! En een goede motivatie om door te gaan!?✌

 37. Wauw wat een leuke win actie! Ik ben op het moment aan het afstuderen van de pabo. Ik heb mijn eigen kleuterklas en het is elke dag een wedstrijd van wie de leukste broodtrommel/bakje bij zich heeft. Ik denk dat ik zeker zou winnen!

 38. Ik wil de Boho-tiffin zo zo zo graag winnen, omdat ik nu healthy lunch uit Tupperware-grootmoeders-tijd-bakjes. Ik lunch dus dagelijks ‘voor lul’ zeg maar.
  En, ik spring 2 meter in de lucht als ik eentje win! Yeeehoeeeeeeeee!!!

 39. Lijkt me geweldig deze te winnen!
  Superhandig om gezonder te eten als het makkelijk mee te nemen is onderweg!

 40. Wauw dit is pas functioneel én stylish! Al die bakjes altijd los in m’n tas is een drama, en een mooie boho-tiffin lost dat allemaal op. En je mag er ook nog eens mee gezien worden! :)

 41. Prachtig dit! Mijn lunchtas is een verzameling van bakjes en zakjes op het ogenblik ? Dit ziet eruit als de oplossing!

 42. Deze zou ik heel graag willen winnen! Ik ben sinds kort begonnen met gezonder eten en dus ook mijn eigen eten mee te nemen naar het werk. Dit gaat nu in allerlei verschillende bakjes en vaak ook nog eens de bakjes van mn kinderen. Ik zou graag deze willen winnen zodat ik echt mijn eigen lunchbox heb en in stijl mijn eten mee kan nemen.

 43. Jaaa dit vind ik gaaf!! Ik zou graag winnen, zit in de derde maand van pbp en iloveit! Maar je eten meenemen in een boho tiffin is natuurlijk veeeel leuker dan in al m’n gekke plastic bakjes. #fingerscrossed daarnaast vind ik jou, je blog en recepten zo motiverend en leuk dat moet ook vermeld worden hihi

 44. Men collega’s wachten altijd nieuwschierig en vol bewondering wat voor lekkers ik bij me heb, dit is nu verpakt in een saaie groene brooddoos dus zou wel leuk zijn als ik stijlvol kan lunchen! Dat maakt het eten nog leuker ?

 45. Leuke winactie! Ik ben sinds 2 maanden bezig met het geweldige PBP! Dat betekent veel gesleur met mijn mealprep bakjes wat betreft ontbijt, lunch en snacks die ik meeneem in de trein na mijn ochtendlijkse gymsessie! Deze boho-tiffin komt dan helemaal van pas :)

 46. Wow! Dit lijkt me ideaal! Ik sleep elke dag met meerdere plastic bakkies s ochtends van huis naar de gym en dan huphup door naar mijn werk. Meal prep to the max gezien mijn super lange werkdagen! Dit zou een uitkomst zijn!!

 47. Wauuuw!! Wie droomt er nou niet van een Boho-tiffin. Die schattige lunchboxen zag ik al wel vaker voorbij komen en waaaaah wat zijn ze toch leuk! Al een paar keer op de site gekeken en geduimd dat er een keer eentje voorbij kwam waaien ……maar helaas zo makkelijk gaat het niet! Mijn wraps, rijstwafels en mijn portie groente of fruit zitten nog altijd in saaie plastic bakjes. JA hoor daar kom ik weer aan met mijn bakkie! Hoe leuk zou deze vrolijke Boho zijn? Dan kan ik de mensen om mij heen misschien ook een keer motiveren om gezond te eten want gezond eten is zeker niet saai! Dit bakje maakt je lunch toch een stuk leuker en kleurrijker.

 48. Whoeeehoeee!!! Omdat ik deze prachtig vind! Ben mn saaie bakjes zat en zo blijf ik toch gemotiveerd om zelf eten te maken & meenemen ipv toch weer wat te halen ?

 49. Wie droomt er niet van om in zo.n handige en top design Boho-tiffin zijn of haar lunch mee te nemen, ik zou wel graag willen :D

 50. Wat een leuke actie en klinkt lekker standaard. ?
  1 januari begonnen als vele Nederlanders met goede voornemens en in de sportschool te vinden.
  Het gaat zo lekker met mijn goede voornemens, dat het een kadotje zou zijn als ik de boho- tiffan zou winnen. ?

 51. Ik wil de zin ‘heb je haar weer met haar bakjes’ niet meer horen. Zou graag de Boho Tiffin willen gebruiken om deze zin te verbannen, voor ruimtebesparing in m’n tas en vooral omdat ik hem gewoon echt mooi vind!

 52. Deze tiffin zou ik supergraag winnen! Zodat ik mijn dagrantsoen allemaal in 1 lunchbox kan stoppen i.pv. in allemaal aparte bakjes en zakjes. Door goed na te denken over mijn eten en elke dag mijn maaltijden voor te bereiden ben ik al 40 overtollige kilo’s kwijt. Elke dag zo’n leuke lunchbox te vullen met heerlijk healthy food lijkt mij een perfectie motivatie om deze gezonde lifestyle door te zetten.

 53. Ik ben al een tijdje bezig met clean eten, alles puur en biologisch. Ben moeder van drie dochters en m’n oudste is al aan het puberen. Heeft veel moeite gekost om de meiden op de gezonde toer te krijgen en dus wil ik de stoere luckboxen graag winnen voor haar om mee te nemen naar de middelbare school! Zou haar enorm stimuleren. Gezond eten voor m’n kids is grote en hoge prioriteit geworden voor me.. Heb al een paar keer meegedaan met een actie van boho-tiffin maar nooit geluk gehad.. Misschien dit keer wel, fingers crossed ;)

 54. Ik zou heeeeeel graag deze boho-tiffin winnen omdat ik heel graag wil afvallen (dmv de 50 days of happiness) zodat ik weer trots ben op m’n lichaam! En hoe kan ik dan beter m’n lunch en gezonde tussendoortjes meenemen als in een super hippe boho-tiffin!!

 55. Heel graag! Omdat er geen leukere bakjes zijn dan deze om mijn fodmap gerechtjes in te bewaren. Die met veertjes…..?

 56. Hoi Jenny,

  Ik hoopte al op zo’n actie! Waarom ik deze Boho Tiffin moet winnen? Omdat ik gelijk door naar de comment section kon omdat ik stap 1 en 2 al gisteren en een eeuw geleden heb gedaan! Daarnaast ben ik mijn duffe tupperware bakjes meer dan zat en heb ik constant mijn moeder op mijn dak omdat ik die van haar niet meer terug breng -.-” Help this sporty student out :) x Pearl

  P.S ik heb altijd gedacht dat ik in mijn vorige leven een hippie was, dus the look valt helemaal in mijn straatje.

 57. Ik ben bezig met de 50 Days of Green Happiness en kan dit goed gebruiken om de creaties in op te bergen en mee te nemen naar werk. Heb net een nieuwe baan en zou zo’n toffe tiffin er graag laten zien! :D xx Kristel

 58. Super leuke winactie!
  Ik zou zoiets niet zelf kunnen betalen (arme student), maar zou het wel heel erg leuk vinden het te winnen!
  In het kader van gezond én duurzaam past dit helemaal bij mijn goede voornemens! Ik ben me langzamerhand steeds meer gaan richten op duurzaam leven, minder afval, minder plastic, beter voor jezelf en het milieu!
  M’n gezonde snacks kan ik er daarnaast ook in kwijt dus hij is echt super handig! :)

 59. Super leuk! Ik ontdekte vandaag jullie Boho Tiffins omdat ik zocht naar een makkelijkere manier om gezonder eten mee te kunnen nemen naar mijn volle werkdagen als dans en zangdocente. Een boho tiffin winnen zou fantastisch zijn!

 60. Super gaaf! Wie wil dit nou niet?? Ik zou graag de Boho Tiffin willen winnen omdat ik ze superhandig vind en het design te gek.

 61. Gaaf! Ik zit al een tijdje te loeren op deze TE leuke Boho Tiffin! Handig voor m’n gezonde lifestyle ipv die ongezonde en lelijke plastic bakjes! Fingers crossed☺️

 62. Hi jenny!
  Sinds een tijdje ben ik ook bezig met mealpreppen en ik ben inderdaad die saaie Tupperware bakjes nu wel is goed zat tijd voor iets leuks! deze supergave Boho-Tiffin zou dus erg goed van pas komen! Nu maar duimen xx Marissa

 63. Wat leuk deze actie! Jullie hebben allebei al een tijd een ‘like’ van mij, dus alleen deze comment is nog een opgave. Kan natuurlijk een zielig verhaal ophangen dat ik al een tijdje een Boho-tiffin wil hebben, maar niet kan betalen (wat waar is ;-)), maar nog veel belangrijker: dat ding is super tof en meal preppen zal nog nooit zo leuk zijn geweest als met een Boho-tiffin. :)

 64. Ik zit nu in de vierde van de middelbare school en ik ben onderhand wel een beetje klaar met alle saaie, kinderachtige lunchtrommels. Deze broodtrommel daarintegen is echt superleuk! Ik ben ontzettend dol op boho/indie stijl en het is echt superhandig en compact. Met alle schoolboeken in je tas komt dit dan echt supergoed van pas. Toffe actie :)

 65. Wat een super win-actie Jenny!
  Ik zou deze boho tiffin niet voor mijzelf willen winnen -maar onder het mom van charing is caring- aan mijn schoonzusje willen geven.
  Ik ben het afgelopen jaar 25 kilo afgevallen mede dankzij de support van mn schoonzus. Sinds december probeert zij minder vlees te eten. Ik ben inmiddels al 15 jaar vegetarisch en support haar nu waar ik kan. Ik wil haar met deze sjieke lunchbox bedankt en steunen.
  Xx Stacy

 66. De reden waarom ik deze zou willen winnen? Ten eerste omdat ze supergaaf zijn!!! Ten tweede omdat m’n ikea bakjes nou niet de spannendste zijn ondanks dat mijn collega’s altijd jaloers zijn op m’n lunch en Snacks. Ten derde dan kunnen diezelfde collega’s nu ook jaloers worden op m’n bakjes!! Hahahahahahaha.

 67. Vanwege mijn drukke week indeling bestaande uit studie en werk ben ik vrijwel elke dag op pad van `s morgens tot `s avonds en omdat ik van creatieve lunches en veel (zelfgemaakte) tussendoortjes houd ben ik altijd in de weer met veel bakjes, vandaag zijn het er 5… Deze box is ideaal! Het is één lunchbox en toch kun je de etenswaren van elkaar scheiden en ook nog eens stylisch meenemen! Nu ik na de zomervakantie ook coschappen ga lopen zou dit helemaal van pas komen want hier kan ik zelfs m’n avondeten in kwijt! Ik duim!

 68. Zelf heb ik geen (leuke) bakjes om mijn lunch en snacks in mee te nemen, zo neem ik dus altijd broodjes mee die platgedrukt worden en een mueslireep die voorverpakt is, met de boho-tiffin zou ik niet meer met dit probleem zitten én kan ik gezonde snacks meenemen naar school! ?

 69. Waarom ik hem wil winnen.. omdat deze tiffin niet alleen handig is is hij ook nog eens super leuk. En als hij dus niet in gebruik is kan hij gewoon pronken in m’n keuken ;)

 70. Ten eerste vind ik ze er mega gaaf uit zien. En zou het voor mij en mijn collega’s super fijn zijn. Wanneer ik deze win. Dan neem ik nl niet meer de hele koelkast op het werk in beslag met al mijn losse bakjes. En hoef ik ze ook niet meer in een grote olastic tas te proppen om evt lekken te voorkomen.

 71. Ik heb deze supertoffe lunchbox al, en doe dus niet mee voor mezelf, maar voor mijn lieve vriendin Mirjam. Een tijdje terug heeft ze haar voedingspatroon om moeten gooien. Ondanks dat het een hele omslag is doet ze het toch maar even! Ik ben heel erg trots op haar en gun haar zo’n mooie boho-tiffin om haar behaalde resultaat te belonen!

 72. Zodat ik mijn tas niet meer zo vol heb met allemaal losse bakjes en zodat ik lekkers voor mijn kids makkelijk mee kan nemen op pad! En om duurzamer te leven en minder geld uit te geven onderweg!

 73. Als extra motivatie :-) ben vandaag begonnen aan #50daysofgreenhappiness# vind de boho-tiffin mooi hip en voor een healthy lifestyle onmisbaar

 74. Ik doe opnieuw mee aan de actie om een boho tiffin te winnen omdat het vorige week bij Charlies kitchen niet is gelukt. Ik ben enorm fan van de gekleurde lunchbox met een net zo diverse inhoud. In het weekend probeer ik van alles uit: mangosnoeprepen, banaanbrood, bountylollies, gezonde appelcrumble, een gezonde salade … maar ja, de verpakking er omheen mag niet vergeten worden! Ik cross mijn fingers voor de 2e keer…. en wie weet wordt mijn lunchbox zo nog meer!

 75. Dit zou ideaal zijn voor mijn werk in de gehandicaptenzorg.. Altijd moet ik tijdens mijn dienst minstens twee maaltijden meenemen,dit zou ideaal zijn! Waaaahh stel je voor!

 76. Hij is niet alleen leuk als lunch”toren” maar ook super leuk bij feestjes voor op tafel en lekkere gezonde snacks in te doen.

 77. Jaaaaaaaaaaaa Jenny..als dit geen motivatie is dan weet ik t ook niet meer hoor! Lunch and dinner in style en naar mijn mening een vet coole knipoog naar de Indonesische Rantang. I love it and would even love it more if it had my food in it?. Ik ga duimen..obrigada, superleuke actie

 78. Natuurlijk wil ik die winnen!! Net begonnen met een healty levenstijl en ben super trots op mijzelf!! Deze boho-tiffin zal de kers op de gezonde taart zijn!

 79. Deze mooie boho-tiffin zorgt voor heel wat extra ruimte in mijn keukenkastje! Ik zou gelijk al die losse plastic bakjes weggooien.
  De kinderen op de BSO zijn altijd erg benieuwd wat voor eten er elke keer weer in mijn bakjes zit. Met deze mooie gekleurde boho-tiffin wordt de nieuwsgierigheid nog groter! Ik zie mij hier wel mee naar de kinderopvang gaan. Tevens kan ik hier mooie food foto’s mee maken voor mijn Facebook site Aafke4food.
  Super winactie!

 80. Deze is zo gaaf! Buiten dat ik hem er super uit vind zien lijkt hij mij ook super praktisch. Inderdaad… ik ga met een stapel plastic bakjes naar mijn werk (yoghurt/salade/fruit/noten/sandwich, noem maar op) overal gaat plastic om heen. Deze zou trouwens fantastisch staan bij mijn aqua licious waterzak!

 81. Ik had geen idee dat er zulke leuke foodbakjes waren! Ik neem bijna elke dag mijn lunch mee in een IKEA tupperware bakje naar werk, maar als je ziet dat er ook zulke leuke bakjes bestaan zoals Boho-tiffin, tsja.. Dan weet ik wel wat ik wil! Soms ben ik wat lui en heb ik geen zin om te preppen, maar als ik zo’n leuk bakje zou hebben, dan zou ik echt wel meer mijn best doen om het elke dag mee te nemen! En misschien dan niet alleen voor werk! :)

 82. Ik volg jullie allebei al langer, wat een superleuke winactie!! Stiekem ben ik een beetje bakjesverslaafd en dan kan deze niet in mijn verzameling ontbreken. Ook sta ik iedere avond te mealpreppen voor de volgende dag en dat zou helemaal te gek zijn in de Boho-tiffin. Koken en bakken zijn mijn hobby’s dus ik zal zorgen dat er een heerlijke healthy inhoud in komt.

 83. Als extra motivatie voor m’n foodprep tijdens mijn pbp journey. En die kan ik zeker gebruiken! Trainingen gaan vanzelf alleen met m’n voeding wil het nog maar niet lukken ? En daarnaast voor het gemak. Dan hoef ik in ieder geval niet overal losse bakjes in m’n tas te gaan zoeken! Alleen heel jammer dat ik Geen Facebook en dus eigenlijk al geen kans maak! :( Maar toch even proberen, wie weet! Ik volg je namelijk al lang via instagram en ik vind je echt een mooie meid!

 84. Net begonnen aan PBP, en merkte dat de saaie Tupperware bakjes het eten toch minder een feestje maken, dit zou geweldig zijn! Dit is fit & fun in een!

 85. Super cool die bakjes, vaak neem ik niets mee naar mijn werk, pak dan gauw wat fruit mee voor het gemak, maar hierin zal ik wat gemotiveerde zijn om de bakjes met gezonde foods te vullen , ziet er ook zo gezellig uit.

 86. Wauw! Met deze mooie Boho-tiffin kan ik al mijn lekkere en gezonde Green Happiness gerechten er ook nog eens fashionable uit laten zien, het oog wil ook wat natuurlijk!

 87. Ik ben begonnen met the 50 days of the green happines.. heerlijk een vegan leefstyl toegpast aan mijn leven, wat tot nu toe erg bevalt. Bij een super gezonde en fijne leefstyl hoort een super coole lunchbox. Wat is er nou fijner om in styl je gezonde maaltijden en tussendoortjes te vervoeren. Finger crossed!

 88. Reden dat ik héél graag een Boho-tiffin zou winnen is omdat ik nu dagelijks met talloze bakjes en zakjes op pad moet. Bakje die open floepen, zakjes die knappen en broodjes die pletten! Een Boho-tiifin zal mijn helemaal blij maken en ik ga met een glimlach pp mijn gezicht naar mijn werk :-).

 89. Ik zou deze boho tiffin super graag winnen! Hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Op mijn werk kom ik altijd aan met twee tassen: eentje voor werkspullen en eentje voor al mijn bakjes met eten. Zou geweldig fijn zijn om gewoon alles in 1 (boho) tiffin te kunnen stoppen!

 90. Om mijn food mee te nemen naar het werk. En dan vooral healthy food. Deze zomer trouwt mijn broer en er mogen nog wel wat kilootjes af.
  Hoe leuk is het dan om mijn gezonde eten de avond ervoor klaar te maken en deze dan in deze mooie tiffin te doen om mee te nemen!?

 91. Super leuke bakjes! En nu ik het programma van The Green Happiness volg moet ik veel eten mee naar kantoor nemen. Kan ik naast als die heerlijke gerechten mijn collega’s jaloers maken met deze bakjes :-)

 92. Tsja ook voor mij geldt dat ik nu vaak rondsleep met plastic bakjes of nog erger, zakjes! dat doet de maaltijd geen goeds en eigenlijk het milieu ook niet natuurlijk….

  Dus zou ik deze heeeeeel graag willen winnen, ik ben al zo goed bezig met een healthy lifestyle, maar dit maakt het nog beter/leuker/completer!

  Fingers Crossed dus!

 93. Wow,
  De Boho Tiffin is te gek, helemaal wauw!
  Zeker die nieuwe print, letterlijk en figuurlijk trots als een pauw!
  De Boho Tiffin staat hoog op mijn verlanglijst,
  en hij is heel erg vereist!
  Lieve Jenny, waarom ik deze graag zou willen winnen?
  Nou, het is een hele waslijst, waar zal ik eens beginnen.
  Ik ben als eerste altijd heel actief in de sportschool,
  en ik heb heel wat sterke vrouwen als idool.
  Ik wil wel graag dicht bij mijzelf blijven staan,
  En met de Boho-Tiffin is dit zo gedaan.
  Wat ik hiermee bedoel?
  Dat ik wil genieten een heleboel!
  Dus gezondheid vind ik heel erg belangrijk, maar ik maak het niet te gek.
  Aan lekker eten dus geen gebrek.
  Ik zou deze Boho-Tiffin dus niet alleen met superfoods vullen,
  Maar heel eerlijk, ook gewoon met brownies, niet zo lullen.
  Want genieten is iets wat je moet blijven doen in je leven,
  want het vliegt voorbij, dat is een gegeven.
  Ik zou wel een gat in de lucht springen, want ; geen losspringende bakjes in mijn tas,
  ja dat is al een aantal keer gebeurd en dus moest alles in de was.
  Dan ben ik niet zo blij als ik op de sportschool ben,
  want ik wil na de training meteen wat eten, dat weet iedereen die ik ken.
  Dus als je dan erachter komt dat niet alleen je eten verpest is maar ook je kleren,
  Nou… die bakjes kregen de wind van voren, maar ze willen het nog steeds niet leren.
  Bovendien ben ik ook nog eens alles kwijt,
  en dat kost toch veel tijd.
  Dan weer een deksel, dan weer een bak.
  Dus deze Boho-Tiffin zou zorgen voor heel wat gemak.
  Ik zou er allerlei lekkernijen in vervoeren,
  zodat ik mijn lekkere trek de mond kan snoeren.
  Uiteraard ook de nodige gezonde dingen voor bij het sporten en fit zijn,
  want ook gezond eten is vaak best een festijn.
  Noten, kwark, eigengemaakte granola en gebak,
  ik vervoer alles met deze beauty met gemak.
  Toch maar niet meteen te veel op de feiten vooruitlopen,
  En voor nu gewoon blijven hopen.
  Want ik weet niet wat ik zou doen,
  ik kan niet meer hopen voor de Tiffin in mijn schoen.
  en ook de kerstman kan niet meer langskomen,
  om iets onder de kerstboom te plaatsen om van te dromen!
  heerlijk mezelf verwennen met goed eten,
  Ja, dat mag iedereen weten.
  Ik eet soms graag mijn buikje rond en vol,
  en ja soms maak ik het iets te dol.
  Aan goede voornemens doe ik niet,
  Maar ik hoop op een mooi 2016 in het verschiet.
  Waarin ik veel sportieve dromen waar kan maken,
  zonder met een blessure om te staken.
  De Boho-Tiffin biljft een mooi ding om te krijgen,
  en helemaal zo voor je eigen.
  Om voor je eigen eten te kunnen zorgen en ook voor mijn schat,
  want samen een dagje uit is soms ook wel wat.
  Dan kunnen we romantisch samen wat oppeuzelen,
  Zonder te treuzelen!
  En de Boho-Tiffin gaat dan zo weer mee naar huis,
  voor de volgende vulling, misschien iets van het fornuis.
  Inspiratie is er genoeg,
  dus ik gooi het mooi over die boeg.
  De Boho-Tiffin is als laatste ook nog eens fotoproof,
  dus aan foto’s straks genoeg.
  Om mee te pronken op social media zoals instagram,
  En dat betekent geen saaie boterham!
  Maar mooie kleurtjes en lekkere variatie,
  Dat zorgt voor heerlijke creatie.
  Leftovers zijn straks gewoon helemaal hip,
  En daar hou ik van, want van afval word ik sip.
  Dus beter voor milieu, buik en uitzicht.
  En daarmee is dit – bijna – het einde van het gedicht.
  Nu duimen tot dat deze Boho-Tiffin actie aan mij komt, echt waar.
  Hopelijk maken jullie mijn Boho-Tiffin droom klaar!
  En eigenlijk zou ik nog iemand weten die dit heel graag zou willen om het zo maar te zeggen,
  En kijken wie ik dit zou willen toezeggen.
  iemand die ik lief vind, en die het goed gebruiken kan.
  En die ook nog eens geniet van lekker eten uit de Boho Tiffin, toe dan.
  De lijst is dan nog wel best lang en groot,
  Dus ergens heb ik gewoon geloot.
  Ik zou er een schenken aan mijn lieve zusje Manon,
  want die werkt hard en is een inspiratiebron.
  Altijd positief en lief steekt ze in elkaar,
  dus dit is voor haar mijn gebaar.
  Zodat ze tijdens haar drukke baan lekker van goed eten kan genieten,
  zonder dat dit erbij in hoeft te schieten.
  Ik kan dan bijvoorbeeld voor ons tweeën wat klaarmaken,
  en zij hoeft dan alleen maar hup aan te haken.
  Even meenemen en genieten maar.
  waarom? Ze staat altijd voor me klaar.
  Ja. Ik zou graag willen dat mijn zusje ook zou willen winnen,
  We zouden beide letterlijk gaan uit onze zinnen.
  Het wordt dus duimen alom,
  En weg met die saaie soepkom!
  Als ik zou winnen zou ik hem dus denk ik tof weggeven,
  want een glimlach op mijn zusjes gezicht dat is altijd mooi om te beleven.
  En daarom zou ik graag deze Boho Tiffin winnen,
  zodat ik mijn zusje Manon kan verrassen, ze gaat buiten zinnen.
  Familie is alles en ze staat altijd voor me klaar,
  dus ik zou haar heel graag hiermee blij maken, echt waar :D

 94. Deze zijn zo leuk en makkelijk! Ik sta bekend om het meisje met de mealpreps en vele bakjes. Ik maak lange dagen waarbij ik vaak elke maaltijd onderweg moet nuttigen. Mijn tas is vaak zo gevuld met de bakjes dat er geen schoolspullen meer bij passen.. Met deze boho zou ik echt nog makkelijker alles mee kunnen nemen en tegenlijkertijd ook de show er mee stelen.. Hopelijk kan ik dan nog veel meer mensen aansporen om maaltijden voor te bereiden en mee te nemen.. Een Goed begin van 2016!

 95. Deze zou ik super graag winnen! Nu gaan mijn foodpreps en lunches mee in een scala aan plastic bakjes maar dat ziet er natuurlijk niet uit. Ik zou echt heel graag met deze boho tiffin door het bedrijfsrestaurant lopen en daarna heerlijk aan mijn homemade, healthy lunch beginnen!

 96. Ik ben al zo goed bezig met gezond eten en dat meenemen alleen….. laat ik mama’s plastic bakjes overal slingeren, ik vergeet ze gewoon mee te nemen, ze zijn te oninteressant.. de boho tiffin laat ik natuulek NOOIT ergens staan.. die neem je trots overal mee naar toe :D
  Ik blij en mama nog veel blijer haha..!!

 97. Ik ben altijd onderweg, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat zeul ik met het OV naar school, werk, de sportschool en de atletiekbaan, sporttas in de ene hand, schooltas in de andere. Deze Boho-Tiffin zou het niet alleen makkelijker maar ook veel leuker maken om op deze lange dagen mijn eigen lunches en snacks mee te nemen. Fingers crossed :)

 98. Ik vind deze echt geweldig maar momenteel boven mijn budget voor een lunchbox. Ik krijg altijd commentaar van mijn collega’s over mijn lunch. “Wat heb je nu weer” en “heeft de kat het al een keer gegeten?” (havermout) en zo nog meer van die dingen. In deze box kunnen ze het niet zien haha, en zit ik nooit meer te klooien met lekke, lelijke bakjes die inderdaad niet in mijn tas passen.

  Groetjes Kim

 99. Ik zou graag deze mooie Boho-tiffins willen winnen omdat ik nooit iets win en ik ben niet alleen dit jaar maar altijd gezond bezig :) Plus mijn collega’s zullen heel jaloers van worden hihi…

 100. Wat een super leuke bakjes! Ook ik loop altijd te klungelen (zoals veel mensen lees ik hier) met allemaal losse saaie bakje is mijn tas. Ik vind het moelijk om buitenshuis ook gezond te eten, maar vind foodprepping wel heel leuk. Meestal kan ik dit niet doen omdat ik simpelweg niet de juiste bakjes heb, of omdat al die losse bakje niet in mijn tas passen. Bovendien zien deze bakjes er ook nog eens erg leuk uit zodat je eten elke keer weer een klein feestje is! Gr. Lisanne

 101. Jaaa! Leuk leuk! Mijn werk als stewardess maakt het proberen te volgen van een healthy lifestyle met daarbij wat gewichtsverlies zeker niet gemakkelijk. Mijn trolley en koffer zijn altijd gevuld tot de max met tupperware om toch op de route gezond bezig te zijn. Maar heee als we kunnen reizen in stijl is dat nog veel leuker! En geloof me, boho tiffin gaat dan heel wat bestellingen ontvangen van jaloerse collega’s, want wie wil dat nou niet! Liefs ✈️

 102. Ik blijf altijd maar plastic bakjes kopen voor thuis, gewoon omdat je er eigenlijk nooit genoeg van hebt. Toch vind ik het nog super lastig om gezond eten mee te nemen, vaak omdat je iets niet zomaar op een boterham gooit en het zakje dicht doet. Koken vind ik fantastisch, maar op de dagen dat ik dus naar de universiteit/werk moet, eet ik helaas een stuk minder gezond, vanwege het gemak. Zo’n lunchbox zou dat dus iets vergemakkelijken & mijn gezondheidstoer verbeteren!

 103. Leuke winactie Jenny! Ideaal om mee te nemen naar school of werk. Ik heb nu steeds 2 of 3 losse bakjes die rondslingeren in mijn te grote tas. Op deze manier is dit natuurlijk allemaal opgelost!

 104. Wat zou ik graag deze bohotiffin willen hebben! Ik loop altijd te klungelen met 3 bakjes mee naar school in een te kleine rugtas? Deze bohotiffin zou me leven echt compleet maken! Niet meer voor gek lopen met lelijke lunchtrommels maar alles perfect in deze tiffin??

 105. Over 1,5 week ga ik samenwonen en ga ik weer beginnen met mn gezonde levensstijl op te pakken. Daarnaast start ik volgende maand met een nieuwe baan en moet ik zelf lunch meenemen. Zou mooi zijn als ik deze gezonde lunch mee kan in een mooie boho tiffin.

 106. Ik zou ‘m zoooo graag willen winnen omdat ik het een fantastisch mooie lunchbox vind! I like to show it of with all the healthy stuff!! Ps: wat zouden m’n collega’s jaloers zijn! ??????????

 107. Laatst zag ik een grappig plaatje waarop stond dat het net lijkt alsof alle sokken die kwijtraken in de wasmachine waarschijnlijk reïncarneren als tupperware deksels. Nou… met zo’n toren van trommels heb je daar geen last van natuurlijk! Ik prep al mijn lunches en tussendoortjes voor de lange kantoordagen die ik heb en mijn eetmomentjes zijn mijn favoriete momenten op de dag. Nu zou een vrolijk gekleurde Boho Tiffin dit alleen nog maar beter maken!

 108. Woooww deze is echt gaaf wat een uitvinding zeg!
  Ik zit altijd te klooien met wat ik nu moet meenemen en vaak neem ik veel verschillende dingen mee omdat ik geen brood meer eet. Ik stop het dan in zakje of bakjes die niet goed sluiten waardoor als ik lunch heb de helft niet meer daar is of niet meer te eten is.Dit zou de perfecte oplossing zijn. Ik ga heel hard duimen

 109. Super cool, deze winactie!! Vorige week al naar deze toffe meeneem ‘bakjes’ gekeken maar vond ze net wat prijzig. Sleep nu dagelijks de sufste bakjes mee naar m’n coschappen maar zo’n leuke, gekleurde toren zou natuurlijk veel beter staan, bovendien denk ik dat de meals die ik erin stop nóg beter zouden smaken!!

  Ps. M’n vriendje is net begonnen als coach bij pbp, als vriendin zijnde moet je deze lifestyle dan toch ook op een hippe manier kunnen laten zien ?

  Liefs, Carola

 110. Je kent dat vast wel…. Altijd maar zoeken naar het passende deksel
  Van je tupperware. Na jaren Tupperware is dit allemaal verbogen, of verkleurd omdat je perse die rode saus in je bakje wilde opwarmen…. Ben wel eens toe aan wat nieuws! Deze boho tiffins zijn zoooo mooi.

 111. Ik zou heel graag meedoen.! Lijkt me de ideale motivatie om niet te vervallen in de dagelijkse routine van elke middag een boterhammetje met kaas…

 112. Ik wil hem graag winnen omdat ik moe wordt van de tupperware, heb regelmatig lekkage van m’n kwark bijv. Dus nu zelfs met plasticzakjes eromheen m’n maaltijden vervoeren.. Dus zou zo’n boho-tiffin veel leuker zijn!

 113. Hi Jenny,

  Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties maar deze vind ik toch wel heel erg leuk! Mijn collega’s lachen mij altijd uit om de hoeveelheid verschillende bakjes die ik elke dag mee zeul.. voornamelijk onpraktisch zeker als ik met de trein naar werk ga, want ik zeul altijd een extra tas mee! Daarom zou deze boho tiffin lunchbox erg van pas komen :) Dan lachen mijn collega’s me vast niet meer uit, maar zijn ze eerder jaloers ;)

  Liefs, Danique

 114. De andere studenten zijn al jaloers op mijn lunches, maar nog niet op mijn ‘lunchtrommel’ ^^. En dit ziet er stevig uit, waardoor niet alles lekt en geplet wordt. Ideaal dus!

 115. Jaaa, deze zou ik super graag winnen!! Omdat ik diverse voedselallergieen heb, kan ik niet zomaar ergens eten kopen, daarom heb ik zelf altijd heeeeel veel eten mee. Moet altijd een extra tas voor die “saaie plastic bakjes” mee nemen, deze leuke lunchbox zou dat gesleep iets minder erg maken!!

 116. Wat een leuke actie! Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar een gezondere levensstijl waar ik mij goed bij voel. Sinds 2012 is er bij mij PCOS geconstateerd, wat er o.a. voor zorgt dat mijn hormoonbalans niet in orde is. Ook moet ik er goed op letten wat ik eet. Iris de Goede is daarbij een enorme inspiratie voor mij. Ik ga deze week beginnen met een nieuw natuurlijk middel (DCI), een stofje dat ik hoogstwaarschijnlijk mis door de PCOS, en hopelijk gaat dat mij helpen mij beter te voelen.
  Daarbij wil ik dus ook heel graag gezonder eten. Dus deze Boho-tiffin zou echt heel goed van pas komen, en het ziet er ook nog eens ontzettend gaaf uit! ?

 117. Het zou zoooo tof zijn om deze te winnen. Eindelijk naar me werk met een mooi boho tiffin in plaats van die saai plastic bakjes!
  Ik zeg kom maar op!:)

 118. Hoe leuk zou het zijn als m’n collega’s niet alleen over m’n “bijzondere” lunches zouden kletsen, maar ook over de manier van “vervoeren”… Ze kunnen beter over je kletsen, dan van je eten ?

 119. Hee Jenny! Ik wil nu toch eens weer wat fitter worden en wat gezonder met mijn leven om te gaan. Motivatie is soms lastig te vinden, maar deze Boho-tiffin zouden zeker helpen! Liefs xx

 120. Wat een super toffe winactie! Lees heel veel op je insta en je website! Sinds 2014 19,5 kg afgevallen en loop nu steeds vaker met losse bakjes te klooien naar het werk.. Lijkt me heel gaaf deze te winnen :D

 121. Hele gave actie, ik ben sinds 4 januari begonnen met een fitter en gezonder leven, naast het 5x sporten in de week prep ik mijn eten in saaie blauwe bakjes. Deze Boho Tiffin vrolijkt mijn maaltijden op :D

 122. Hi Jenny, super actie! Ik wil af van die suffige plastic bakjes, nieuwe start van het jaar met een mooi Boho-tiffin bakje! Eten ik style ;-)) liefs, Sarah

 123. Ahh supergaaf!! Heb ze al vaker voorbij zien komen en ze lijken me echt handig. Ik begin binnenkort met hulp aan recovery van mijn eetstoornis en ik zie er nu al tegen op om alles op mijn eetlijst de hele tijd overal mee naartoe te nemen in bakjes en tasjes. Deze boho tiffin zou hiervoor perfect zijn!! :o

 124. Ik kan hier serieus suffe commentaar op geven maar het ziet er superadorable & supereasy uit om mee te nemen? En I’m all for cute & comfy dus dat schreeuwt gewoon mijn naam! :-) also boho is my thing, dus, het is gewoon een win-win-win situatie! Fingers crossed!

 125. Een hele goede vriendin van me wil heel graag een Boho-Tiffin, want dan kan ze al haar lekkere gezonde hapjes voortaan in stijl gemakkelijk meenemen. Ik heb er al een en ze vindt die van mij zo gaaf. Ik zou deze dan ook graag aan haar geven. Ze is zo goed bezig is met een gezonde levensstijl, zodat ze kan stralen op haar bruiloft deze zomer.

 126. tupperware bakjes zijn echt mijn uitkomst. Ik lijk wel nooit thuis te zijn als ik wil of moet eten. Loop dus altijd rond met minstens 2 bakjes in m’n tas. Deze super toffe lunchboxjes zouden dan zeker zeker zeker van pas komen en ook gewoon nog heel mooi staan. Lunchen in stijl!

 127. Wauw, héél gaaf! Dit is natuurlijk een win-win situatie: super leuk én super handig! Ik neem vaak gezonde maaltijden mee naar school of werk in plasticbakjes maar soms moet ik er wel een stuk of 3 meenemen omdat alles gescheiden moet worden. Bovendien zien die plasticbakjes er ook nog eens saai uit, lekken ze en gaan ze stuk. Dit lijkt me dé oplossing! Haha ik denk dat ik ook nog eens enorm veel reclame zou gaan maken op werk voor deze fancy boho tiffin. Want wie wilt dit nou niet?! Ben heel benieuwd.. Fingers crossed!! Leuk dat jullie vaak van die win acties hebben, blijft altijd leuk om te proberen..

  PS, Complimenten voor jullie site! Dit is en blijft een inspiratiebron voor mij om mijn healthy lifestyle vol te houden! Keep going the good work!! xxx

 128. Oh wauw! Wil ‘m al een hele tijd kopen, maar helaas niet echt geld “over”… Salaris gaat vaak op aan vers fruit, veel groenten en m’n crossfit abonnement! Nu ziek op de bank en kan wel een opkikker gebruiken!
  M’n collega’s spieken altijd in m’n plastic bakjes om te kijken wat ik mee heb naar het werk en sommige collega’s zijn zelfs al overgestapt op de gezonde leefstijl! Zou mooi zijn als de gezonde snacks en lunch in een blikvanger mee kunnen!

 129. Wat een super gave blikjes ? Die zou ik wel graag willen winnen! Ik ben al een tijdje bezig met tracken en voorbereiden van mijn voeding, maar komende week ga ik toch echt eens goed beginnen met het preppen van mijn eten. En daar komen deze bakjes natuurlijk perfect bij van pas!

 130. In 2015 kwam ik tot het besef dat suikers een grote invloed hadden op mijn innerlijke rust. Ik besloot het over een andere boeg te gooien en startte met gezonde, pure voeding. Het gaat met vallen en opstaan maar elke dag leer ik bij en zo word ik sterker, innerlijk en uiterlijk.

  Geluk zit in de kleine dingen en met deze leuke boho-tiffin zal ik mijn gezonde lunch met nóg meer plezier opeten. Wat ziet deze er super leuk uit!!

 131. Oooo wat een leuke actie! Wat wil ik die Boho-Tiffin al lang graag hebben om de gezonde tussendoortjes in mee te nemen naar mijn praktijk. Wie weet kan ik er veel cliënten van mijn diëtistenpraktijk mee motiveren om ook gezonde tussendoortjes mee te nemen. :)

 132. Wat een gave actie! Lijkt me ideaal om mee te nemen naar m’n werk en school. Ik werk fulltime en volg daarnaast nog een studie voeding&diëtetiek, wat betekent dat ik vaak onderweg moet eten. Daarom zou ik de boho-tiffin heel graag willen winnen! Mijn huidige bakjes lekken regelmatig en zijn alles behalve praktisch (en mooi).

 133. Deze zou ik heel graag willen winnen omdat het ten eerste natuurlijk super mooi is! Daarnaast ben ik wel klaar met de saaie bakjes die ik nu gebruik en zullen deze me nog meer van m’n maaltjes laten genieten! Ik doe het pas sinds kort want ben begonnen met pbp dus dan is dit super handig & awesome natuurlijk ?! Fingers crossed ?

 134. Dit is zo handig op mee naar school te nemen als ik een mealprepp heb gedaan voor personal pody plan !! Dat maakt het mealpreppen nog leuker!

  Liefs sandra

 135. Super leuke actie! Had de boho tiffin al een tijdje op het oog! Wat is er nou nog beter dan deze leuk uitziende lunchbakjes die er voor zorgen dat je makkelijk en zonder geplet te worden je eten mee kan nemen! Ik gebruik nu meestal zakjes of saaie bakjes, maar dit is veel leuker!

 136. Heel gaaf! kan ik nog eens een fanshion statement maken met mijn lunchbakjes op werk. Daarnaast neem ik nu altijd drie a vier soorten plastic bakjes mee die ook nog eens lekken.. oftewel onhandig zijn..

  Dit is de ideale oplossing en ze zijn ook nog eens super leuk!

 137. Wat een super gave actie! Naast dat ik de Boho tiffin super mooi vind, lijkt het mij ook ideaal! Vandaag is mijn laatste dag sapvasten. Hierna is het de bedoeling dat ik mijn lichaam weer met goede en gezonde voedingsstoffen ga vullen. De Boho tiffin zou hier ideaal voor zijn! Dagelijks volg ik colleges, dus het is ideaal als er dan niet allemaal losse bakjes in mijn tas zitten, maar ik gewoon deze geniale Boho tiffin meeneem! Fingers crossed!!

 138. Ik vind de boho tiffin zo leuk! Zulke leuke bakjes lijken me een hele goede motivatie om een gezonde lunch en snacks mee te nemen naar m’n werk en het ziet er ook nog super handig uit!

 139. Ik haat plastic bakjes en deze heeft zoveel mooie kleurtjes en patroontjes. Het doet me aan een zeker hoekje denken

 140. Salades die ik meeneem zien er nooit meer zo goed uit als ik ze wil opeten, om dat probleem op te lossen zou ik wel verschillende bakjes mee moeten nemen zodat het gescheiden blijft. Dit zou dus de ideale oplossing zijn! Mooie box ia het ook nog!

 141. Gaaf! Ik zou hem wel willen winnen. Neem nu mijn eten mee in bakjes en in een blauw koeltasje.. Dan ziet dit er toch iets leuker en vooral feestelijker uit haha!

  Leuke actie Jenny!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *