Persoonlijk

#6 Personal Update: van fitgirl naar levensgenieter

In mijn diary van afgelopen maandag vertelde ik je dat het hoog tijd was voor een personal update. Op het moment van schrijven (het is 5 uur ’s middag) lig ik op bed met de gordijnen dicht. Ik heb namelijk al voor de derde dag achter elkaar aan een stuk door knallende koppijn en van de dokter moet ik even rust nemen. Ik verveel me alleen ontzettend en schrijf deze blogpost nu op mijn telefoon. Buiten waait het hard en ik vind het gek om te bedenken dat het nu begin augustus is. De zomer heeft niet lang geduurd in Nederland en ik krijg stiekem al een beetje zin in de herfst.

In mijn laatste personal update kondigde ik aan dat healthyfans.com ging stoppen en ik doorging als jennyalvares.com. Dat was een beslissing die ik niet van de een op de andere dag maakte. Het speelde al veel langer in mijn hoofd maar ik durfde de knoop nog niet door te hakken. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap uiteindelijk wel heb gezet en het nieuwe avontuur ben aangegaan. Want oh boy, wat was en is mijn leven nu een avontuur.

Ik vind het heerlijk dat ik zo lekker mezelf kan zijn online en kan schrijven over alles wat ik wil. Ik heb het afgelopen jaar zoveel mooie reizen gemaakt. Ik vind het fantastisch en doe ook mijn best om in het buitenland mooie foto’s te maken en de beste tips met jullie te delen. Dat jullie mijn tips aannemen en er inspiratie uit halen, maakt me blij.

Wat ik nu verder met mijn blog wil? Ik heb geen wilde plannen. Ik ben blij met hoe het nu gaat. Ik schrijf over wat ik leuk vind, deel lekkere recepten met jullie, heb super mooie samenwerkingen en heb natuurlijk weer leuke reisjes op de planning staan. Eergisteren nog Londen geboekt met mijn zusje Rafaëlla. Dit wordt onze eerste échte vakantie samen. Of weekendje weg eigenlijk. Mochten jullie nog leuke tips hebben om te doen, te zien en te eten in Londen; let me know. We zijn er van 18 tot 21 augustus. We kunnen niet wachten!

Citytrip Londen

Naast mijn enorme koppijn op dit moment, gaat het voor de rest goed met me. Privé (family stuff) zijn er wat dingen die op het moment wat minder goed gaan, maar dat komt uiteindelijk ook allemaal weer goed. En ik ben natuurlijk verhuisd! Mijn vriend, Jelmer, en ik wonen nu drie maanden samen in onze nieuwe appartement. Ik vind het fantastisch en ben dolgelukkig hier met hem. Ons huisje voelt echt als ons huisje. Ik ben nog steeds van plan om binnenkort een kijkje in ons nieuwe huis te geven. Ik wilde dit weekend foto’s gaan maken maar hoe ik me nu voel weet ik niet of dat door gaat. Eerst even beter worden.

We zijn nu alweer een tijd in Nederland. Althans, ik ben alweer een tijd in Nederland. Jelmer is nog wel weggeweest en zit as we speak in Zweden. De eerst volgende trip met Jelmer is pas weer in oktober. Dan gaan we naar Mexico en daar kijk ik heel erg naar uit. Dit wordt een beetje een droomvakantie voor mij. Mexico staat al heel lang om mijn to go list. We zijn er tijdens ‘Day of the Dead‘ en dat is een feestdag waar ik heel graag een keer bij wil zijn.

Misschien gaan we in september nog even naar Frankrijk om wijn te drinken maar dat is nog niet zeker. Sinds Kaapstad hebben we ‘wijn drinken’ aan onze hobby’s toegevoegd. Of eigenlijk ‘wijn proeven’. Er is zoveel wijn, zoveel verschillende soorten wijn. Onze vriend Ted van @ikweetniksvanwijn helpt ons hier meer over te leren. We vinden het in ieder geval reuze interessant en zijn nog lang niet klaar met wijn proeven.

Dus leuke dingen op de planning en veel verandering, nog steeds. Ik ben overigens heel benieuwd wat jij vindt van deze veranderingen. Van extreme fitgirl naar fulltime levensgenieter. Ik hoor het graag van je en je mag me natuurlijk ook altijd even mailen.

8 Comments Add New Comment

  1. Ik heb het afgelopen half jaar in Londen gewoond en weet niet waar te beginnen met tips geven! Als je er op een zondag bent – ga naar Brick Lane voor vintage/foodstalls en kunst. Als je bijzondere cocktails wil drinken kan je naar The Cocktail Trading Company of geheime bar Blind Pig. Voor eten raad ik sowieso The Sky Garden aan als je wat te besteden hebt (vooraf reserveren!), anders gewoon een drankje drinken daar :). Voor healthy food naar The Counter Kitchen! Hope this helps xx

  2. Fijn om te horen! Ik volg je al jaren, en dat zal ik ook nog steeds blijven doen na deze change. Ik merk wel dat ik me nu beter kan relativeren met je post, als je snapt wat ik bedoel. ;) iedereen heeft goede en slechte momenten, en die mogen allebei ‘geshowd’ worden om het zo maar even te zeggen. ;)

    Liefs

    1. Dinne! Wat lief dat je me nog steeds volgt. Dankjewel daarvoor! <3 En precies, iedereen heeft zijn goede en slechte momenten. Part of life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *