Persoonlijk

#4 Personal Update

Het is alweer twee maanden geleden dat #3 Personal Update online ging. Tijd gaat zo snel en er is ook alweer zoveel verandert in de tussentijd.

Twee maanden geleden zat ik nog op Bali en had ik de tijd van m’n leven. Reizen en op vakantie gaan had ik zo gemist. Jaren terug ging ik vaak op vakantie maar de laatste twee jaar, door omstandigheden, helemaal niet meer. Ik heb het zó gemist. Bali heeft me echt heel goed gedaan maar daardoor ben ik ook een beetje in de war. Ik zal het proberen uit te leggen.

Ik heb geen zin meer in Social Media

De laatste weken word ik echt gek van social media. Mensen die vertellen dat ze liggen te huilen in bed omdat ze een workout hebben gemist of net 100 calorieën teveel hebben binnen gekregen. Er is zoveel meer in het leven. GENIET! Foto’s van eten en sport selfie’s trek ik slecht, ook al doe ik het zelf ook nog. Ik ben er gewoon even he-le-maal klaar mee. Ik heb er zelf aan gedacht mijn eigen Instagram te verwijderen maar dat heb ik toch maar niet gedaan. Wellicht is dit gewoon maar een fase.

Ik weet niet zo goed welke kant ik op wil met mijn blog en social. Ik ben nog een beetje zoekende, vandaar dat ik wat minder plaats hier. Ik ben Healthyfans begonnen om gemotiveerd te raken en uiteindelijk is het gegroeid tot juist een motivatiebron. Ik wil er ook zeker niet mee stoppen. Ik vind bloggen namelijk geweldig. Dat ik even in de war ben en zoekende ben, is niet erg. Ik geniet er wel van:)  Ik wil alleen iets met jou delen omdat ik het met je wil delen. Niet omdat ik al een aantal dagen niets heb geplaatst en dus maar gauw iets moet plaatsen. Snap je? Vandaar dat het wat rustiger is aan mijn kant.

new york city

Op naar New York!

Ik wil het reizen ook weer meer oppakken en daarom vind ik het zo awesome dat ik over drie uur in het vliegtuig zit op naar New York. Ik wil meer spontane dingen doen en gewoon wat meer van het leven genieten. LIVE IN THE MOMENT. Genieten van de mensen om mij heen en meer van de wereld zien. New York stond ook helemaal niet op de planning en ook niet hoog op mijn to-go lijstje maar Jelmer ging voor mij mee naar Bali dus ga ik ook maar met hem mee naar New York;) Ik heb er VET VEEL zin in. Can’t fucking wait. Op naar the city that never sleeps. Op #geenfanstretreat. Love it.

Volg je ons avontuur op snapchat? Mijn username is Jenalvares en die van Jelmer is Geentroep. 

Heel veel liefde voor jou!

♥♥♥♥♥

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

28 Comments Add New Comment

 1. Ja mooi! Heb echt precies hetzelfde met social media, terwijl het eigenlijk juist m’n werk is, maar het is allemaal altijd zo perfect en de druk is er altijd om het ALTIJD maar te doen.

  Feel ya girl en leuk om te zien dat NY leuk was:-)

 2. nooit gedaan aan snapchat en instagram. Snap ook de behoefte niet zo. Dus je plaatst een paar foto’s? So what? Ik snap die behoefte echt gewoon niet.

 3. Wat goed om dit te lezen. Ik ben wat sportieve/gezonde mensen gaan volgen omdat ik sportiever en gezonder wil gaan leven, maar juist de -aan de lopende band geposte blije sportschool selfies- schrikken mij ook af. Het lijkt soms wel een sekte. Blij om te horen dat jij vind dat er meer in het leven is dan enkel een #fitgirl zijn :P

 4. Ik geef je helemaal gelijk. Ik zou daarom ook geen blog kunnen .beginnen. altijd maar actief te moeten zijn op social media.
  Plaats een artikel op je blog omdat jij dat wilt. En niet omdat het moet. Doe waar jij je goed bij voelt. Ik blijf je blog wel lezen.

 5. Super herkenbaar .. het gevoel altijd maar “te moeten” plaatsen. Heb een jaar geen facebook gehad en dat was echt heerlijk. In het begin had ik het gevoel dat ik heel veel miste maar uiteindelijk viel dat reuze mee.

  Heerlijk dat je naar NY gaat. Geniet ervan. Ga je volgen op snapchat!

  1. Inderdaad, je denkt dat je veel mist maar dat valt reuze mee. Thanks voor je berichtje en leuk dat je me gaat volgen op snapchat!

 6. Zó mee eens. Afgelopen jaar een bikini wedstrijd gedaan, en besef nu zo veel meer dat er meer is dan het hebben van abs en goed lichaam. Gelukkig zijn is wat telt. Irriteer me ook steeds meer aan dat fitgirl leventje daarom, dus herken alles wat je zegt.

  Geniet in NY!

 7. Ik denk dat veel bloggers dit herkennen, of het nu om sporten en eten of andere onderwerpen gaat. Geniet van NY, maak het hoofd leeg en kijk waar je staat als je weer terug bent. Je accounts verwijderen kan altijd nog tenslotte. Have fun! :)

 8. Lieve Jen,
  Ik vind je echt een onwijs mooie persoonlijkheid, dat mag gezegd worden. Je inspireert zo veel mensen, en daarom ben ik blij dat je niet stopt. Jij bent voor mij, echt een enorme inspiratie, eigenlijk de enige echte. En nu je dit over social media hebt gezegd, vind ik dat nog meer. Social media heeft zoals ik ook vind een hele vervelende kant, een zogename tijdsbesteding veranderd in een tijdsverspilling. Wat je zei over minder genieten door social media is zo waar. Daarom vind ik het zo mooi aan jou en je blog, dat je kunt zien dat je geniet. Ik wens je alle plezier in New York met Jelmer! Jenny, dank je wel.

  Liefs,

  Fem

  1. Femke, dit vind ik ongelofelijk lief van jou. Heel erg bedankt voor je lieve berichtje. Doet me ontzettend goed. Thanks voor je support! <3

 9. Ik begrijp je helemaal. Het voelt meer aan als een verplichting en dat maakt het minder leuk. Ik blog nu ook wanneer ik wil en dat voelt veel fijner aan, rustiger in mijn hoofd en ik kan meer genieten van de dingen die ik doe. Heel fijn! Doe gewoon wat in je opkomt, meestal is dat het juiste! Veel plezier in New York!!

 10. Wow ik snap echt precies wat je bedoeld Jenny! Mijn telefoon was een week lang kapot en ik heb er echt enorm van genoten. Even geen sociale druk om jezelf te moeten bewijzen. Normaalgesproken maak ik van bijna elke maaltijd een foto en komt elke workout of maaltijd wel op Snapchat terecht. Zonder telefoon merkte ik echt dat ik veel meer aan het genieten was van kleine dingen en daarnaast ook meer op mijn intuïtie af ging. Nu heb ik wel weer een telefoon maar nog niet echt de behoefte om alles weer op Snapchat te delen, hetzelfde geldt voor Instagram. Misschien een goede tip voor als je op reis gaat je telefoon gewoon een dagje thuis te laten. Op die manier maak je alles veel bewuster mee en geniet je meer van kleine dingen zoals een wandeling, de vogeltjes die fluiten of interessante dingen op straat die je normaalgesproken niet eens ziet. Fijne reis!

  1. Een week lang? Heavy shit! Maar ik ken het wel hoor. Het is een heel andere wereld zonder telefoon. Al kan ik niet zonder ;) Maar een dagje je telefoon thuis laten als je op reis bent is een goede tip. Thanks!

 11. Wat onwijs herkenbaar Jenny. In schrijf dan geen blog en heb geen druk bezochte instagram, maar ik herken mij heel erg in wat je zegt over dat je moe wordt van social media. Genieten in je leven, ik ben blij dat jij mij dit hebt geleerd in de paar maanden dat je me coachte. Er is zoveel meer dan een strak lichaam. Onwijs veel plezier in New York! Lief Roos

   1. Goed! Sinds ik ben gestopt ben ik op gewicht gebleven, wel met gebruikelijke schommelingen natuurlijk. Het voelt fijn om te trainen wanneer ik dat wil en gezond te eten wanneer ik dat wil en niet als een verplichting die ik mezelf opleg. Zit steeds beter in mijn vel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *