Persoonlijk

#3 Personal Update

zwart

De laatste paar maanden leefde ik in een soort van rollercoaster. Terwijl deze blogpost online gaat, zit ik nog in het vliegtuig op weg naar Bali. Drie volle weken vakantie vieren en ultiem genieten. Een tijdje terug vertelde ik je dat het wat minder met me ging (lees hier & hier). Hoe gaat het nu met mij?

Hoe gaat het met mijn studie?
GOED! Ik ben namelijk klaar! Jaja, het heeft even geduurd maar ik kan nu eindelijk ook zeggen dat ik ben afgestudeerd. Bloed, zweet & tranen heb ik in mijn scriptie gestopt en deze heb ik met een dikke 7 afgerond. Het voelde echt alsof er geen einde aan kwam. Wat een hel! Ik ben zo blij dat deze periode nu is afgerond. Trots dat ik dit toch even heb geflikt, naast mijn werk, de puinzooi én mijn blog. YES!

champagne

Hoe gaat het met werk?
GOED! Ik voel me zo thuis in de Changing Life Hub. Omringd met de leukste collega’s, een gym waar ik in de pauze zelfs even kan trainen, waar ik elke dag kan genieten van een DoorMeal, waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Dankbaar, echt waar. Een betere baan kan ik me niet bedenken. Mensen helpen naar de beste versie van zichzelf, dat is toch prachtig?

Hoe gaat het in de liefde?
GOED! Het is even wennen, weer single zijn but I like it. Zoveel meer tijd voor mezelf en dat heb ik nu echt even nodig. Liefde voor mezelf:) Doen wat ik wil. Maar daarnaast nu ook meer tijd voor vrienden & familie en natuurlijk voor jóú, mijn lezer!

Jenny

Hoe gaat het met bloggen?
Ook GOED! Ik ben jou daarvoor echt super dankbaar. Dat je me blijft volgen, ook tijdens de mindere tijden. Dit is echt mijn passie. Bloggen is wat ik het liefst doe. Je bent nog láng niet van me af. This is just the beginning!

Hoe staat het met een nieuw huisje zoeken?
Wat minder. Ik ben vorige week verhuisd en woon nu tijdelijk bij mijn ouders. Als ik terug kom uit Bali hoop ik gauw een huisje te vinden voor mezelf. Heb je tips? Let me know!

IMG_6431

Hoe gaat het met sporten?
Ook GOED! Hier ging het eind vorig jaar wat minder in maar ik ben weer helemaal back in the game! Training én voeding had even minder prioriteit door alle veranderingen. Stress door mijn scriptie, afstuderen, nieuwe baan, verhuizen en een relatiebreuk. Wel zag en zie ik nu steeds meer in dat het niet alleen gaat om fysiek resultaat. Mentaal heb ik de afgelopen tijd namelijk hele grote stappen gemaakt. Ik heb dingen kunnen afronden waar ik nu heel trots op ben!

Wat gaat dit jaar mij brengen?
Geen idee! We zullen het zien, maar nu eerst BALI! Ik houd je op de hoogte van mijn avonturen!

Heel veel liefde voor jou!

♥♥♥♥♥

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

6 Comments Add New Comment

 1. Wat super fijn om te lezen dat het weer goed met je gaat! Geniet van je dik verdiende vakantie en doe vooral waar jij gelukkig van wordt ?

 2. Super om te lezen dat het zo goed met je gaat. Mooie stappen vooruit heb je gezet en je huisje dat komt vanzelf wel. Geniet van het mooie Bali!

 3. Lieve Jenny,
  goed om te lezen en wat fijn dat je je zo voelt!
  Geniet van je vakantie, dik verdiend en wie weet tot een keertje in de HUB!

  Groetjes,
  Kirsten

 4. Zo fijn om te lezen dat het goed met je gaat! Betekent dat er ook weer hoop voor mij is! Nu sinds 2 weken weer single na een relatie van bijna 6 jaar. Daardoor weer volledig off-track!
  Geniet van alles wat je ziet op Bali!!

  Liefs

 5. Mooi om te lezen dat zo goed met je gaat. Dat huisje vinden moet dan ook vast wel goed komen. Geniet nu eerst maar lekker op Bali :)

 6. Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat en dat je je plekje bij de life changing hub hebt gevonden. En dat huisje komt wel.

  Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *