Persoonlijk

#2 Personal Update

Overwelmd door jullie lieve woorden, berichtjes, mailtjes, snapchats, smsjes en belletjes. Jullie lezers zijn echt geweldig. Thanks for the support!

Hoe het nu met me gaat? Het gaat goed. Momenteel zit ik samen met Francien, Fieke en Daphne in Newcastle. Hoe het hier is, vertel ik in een aparte blogpost deze week. Geordie Shore is er niets bij.

Het is even fijn om weg te zijn uit Amsterdam. Dit stond al eerder op de planning, het is dus niet zo dat ik hier naar toe ben gevlucht omdat mijn leven in Amsterdam even een hele andere wedding nam. Natuurlijk wel een goede timing.

Door even niet te bloggen kom ik ook tot rust. Ik vind het daarom des te liever dat je op me wacht. Je bezoekt zelfs elke dag mijn website om te zien of ik al iets gepost heb, maar vooral om te lezen hoe het met me gaat. Vandaar ook deze post.

Maar zoals ik net al zei; het gaat goed met mij! Ik heb de liefste mensen om mij heen, ik heb mijn scriptie in the pocket, volgende week verhuis ik naar mijn nieuwe huis in West en in December begin ik aan mijn nieuwe baan binnen Changing Life. Veel verandering maar ik kijk er naar uit.

Ik hou jullie deze week nog op de hoogte hoe het is in Newcastle en vanaf volgende week ga ik weer volop schrijven. Want bloggen is wat ik het liefst doe. Nogmaals super bedankt voor jouw support. Je helpt mij er onwijs mee!

Jenny

9 Comments Add New Comment

 1. OMG Jen je hebt gewoon je scriptie gehaald!! Ik ben trots op je! Ik hoor het as. donderdag en kan nu al niet meer slapen en eten…
  Genietze nog even daar en ik hoop dat je donderdag bij mij ook een blij berichtje ziet ;)

 2. Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat. Hoop mooie dingen komen je kant op, ga er aub dan ook van genieten. Nieuwe ronde nieuwe kansen.

 3. De donkere wolken worden lichter en voor je het weer weet schijnt de zon ook weer voor jou!! geniet van new castle en ik kijk uit naar je nieuwe artikelen :D

 4. Wat leuk om te horen! Met zo’n leuke vooruitzichten en wetende dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt komt alles weer beetje bij beetje op z’n pootjes terecht!
  Gefeliciteerd nog met je scriptie en nog succes met je tentamens (toch?)

 5. Echt heel fijn om te lezen dat het goed met je gaat en het maakt me blij om je te zien lachen en lol te zien hebben op snapchat :)
  Komt helemaal goed met jou!

  P.S. Ik wist niet zo goed hoe ik op je vorige blogpost moest reageren, omdat ik het zo naar voor je vond, maar nog gefeliciteerd met je scriptie en ik vind het super fijn voor je dat je de katjes mee neemt!

 6. Wat fijn om te horen :) ghihi ja ik ben ook schuldig bekijk elke dag op de site of er nog een update was ;) super fijn dat het beter met je gaat en wat gaaf van je scriptie !!

  Liefs sandra

 7. Wat fijn om te horen dat het goed met je gaat en je dat een leuke tijd hebt in Newcastle met lieve meiden om je heen! Het is kut als dit soort dingen gebeuren, maar je bent sterk en ik weet zeker dat je er nog krachtiger uit komt. Neem je tijd en blijf je lekker omringen met lieve mensen waarbij je helemaal jezelf kan zijn. Geniet nog lekker in Newcastle!

 8. Fijn om te lezen dat het goed gaat! Denk dat het ook helpt dat je straks weer lekker gaat schrijven en aan je nieuwe baan bij Changing Life begint. Toch weer dingen om je op te focussen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *