Persoonlijk

10 x leuke date ideeën voor in de zomer

Tokyo

Gesponsord – Op zoek naar leuke date ideeën met je (nieuwe) lover? I’m here for you! Deze activiteiten zijn super leuk, romantisch én geschikt voor het mooie weer dat er nu eindelijk aankomt.

I get it, soms heb je gewoon even helemaal geen idee wat je nu weer met je <3 moet doen. Dat is normaal. Gelukkig is daar het internet! Ik heb 10 hele leuke ideeën die jij kunt gaan doen met je lief.

Get Once

Date ideeënHeb je nog geen lief? Niet getreurd! Tegenwoordig zijn er vele dating apps te vinden. Ik kan je de nieuwe dating app Once aanraden. Deze app is gratis en werkt nét iets anders dan de ‘gemiddelde’ dating app. Je hoeft niet zelf te zoeken naar iemand die bij jou past, dat wordt voor je gedaan. Niet door een machine, maar door een human matchmaker. Er zit een heel team achter die voor jou op zoek gaat naar jouw ultieme match. Tof he?

Elke dag rond het middaguur sturen de menselijke koppelaars van Once jou een match en heb je 24 uur om te beslissen of je met hem of haar wil praten. Doordat het een handgekozen match is, ligt de nadruk op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Je hoeft dus niet meer urenlang te swipen terwijl je nog een to-do list van hier tot Tokio naast je hebt liggen. Download de dating app Once en laat gewoon iemand anders het werk voor je doen ;) Op de facebookpagina van Once kun je meer informatie/tips/ervaringen vinden. Als je nu een leuke match hebt gevonden, hoe zorg je dan dat het niet bij één date blijft? Maak een goede first-date impression door een van de volgende tips te volgen, zo smacht jouw date ongetwijfeld naar meer..

10 x leuke date ideeën

 1. Ga lekker uit eten.
  Liefde gaat immers door de maag! Ga lekker brunchen of s ‘avonds uit eten. Het liefst op een terras, zodat je samen kunt genieten van het zonnetje.
 2. Bootje varen.
  Huur of leen samen een bootje en ga een middag varen met een goed fles wijn en wat lekkere hapjes. Succes gegarandeerd!
 3. Genieten samen van een picknick.
  Neem een goed gevuld picknickmand mee en spreid een kleedje uit. Zeker weten dat jij je date verrast! En is het buiten te koud? Het kan ook gewoon binnen ;)
 4. Ga samen koken
  Again: Liefde gaat écht door de maag. Heeft één van jullie een balkon? Maak het gezellig buiten en geniet daar van jullie samen gekookt maaltje.
 5. Ga naar het strand.
  Lekker bruin worden en genieten van een cocktail terwijl je zijn of haar goddelijk lichaam kan bewonderen. 
 6. Doe een wijnproeverij.
  Wijn en zon; what’s not to like? Wijn proeven is áltijd leuk. Samen praten over chardonnay alsof je precies weet waar je het over hebt.
 7. Speel toerist in eigen land.
  Toerist spelen in eigen land is namelijk heel leuk!  Bezoek samen een museum, ga lekker shoppen en doe een drankje op het terras.
 8. Ga samen naar de stad/het dorp waar je bent opgegroeid.
  Daten jullie al wat langer? Dan is het leuk om eens toeristisch te doen op de plek waar jij of de ander bent opgegroeid. Zo leer je elkaar nóg eens beter kennen!
 9. Boek spontaan een weekend weg!
  Weg van het alledaagse en lekker alleen tijd voor elkaar. Het mooie van een spontaan weekend weg is dat je de weersverwachting alvast kunt bekijken. Tapas in Barcelona of genieten van verse croissants in Parijs!
 10. Bekijk zonsondergang.
  Want het toppunt van romantiek is samen naar een zonsondergang staren.

Waar neem jij jouw date mee naar toe deze zomer?

Advertorial – Dit bericht is samenwerking met Once.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *