Acties

WIN | I love Yoga

Een aantal maanden geleden kreeg ik advies van een personal trainer waar ik een aantal keer mee had getraind om aan yoga te doen. Ik zit namelijk helemaal vast. En met helemaal vast bedoel ik dat ik echt zo stijf ben als een hark. Door al het krachttrainen ben ik al mijn lenigheid kwijt geraakt. Ik vind dit zelf heel vervelend maar het heeft ook echt invloed op mijn training zelf. Ik merk dat ik bepaalde oefeningen gewoon minder goed kan doen. Ik kreeg dus als advies om thuis elke dag te rekken en strekken en om 1 keer per week yoga te doen. Tijd om er nu echt wat aan te doen: Ik wil op yoga! Mijn eerste stap? Op zoek naar fijne yoga kleding want dat is toch echt mijn grootste motivatie!

Al snel kwam ik uit op I love Yoga! I love Yoga is een webshop van Magreet Oranje van der Heide. Haar passie van Yoga is ontstaan tijdens haar allereerste yoga les.  Zij heeft ook twee yoga opleidingen gevolgd en daarnaast ook nog een opleiding bij TMO, een hogeschool voor modemanagement. Ook werkte zij part-time bij KLM als stewardess waardoor zij op vele mooie locaties kwam waar zij ook yogascholen bezocht en wat ze daar zag? Super hippe outfits. Dit mistte zij in Nederland. Deze twee passies bracht zij samen en zo ontstond Iloveyoga yogawear.

Ik heb lang op de site gezocht maar eigenlijk wist ik het vanaf de eerste minuut al. De Love the Adventure Hot Pant wilde ik echt hebben. Dit is een Teeki Legging. Deze legging zijn geproduceerd van gerecyclede PET-flessen. Hoe awesome! Ik heb hem nu al een aantal keer aangehad, ook gewoon in de sportschool en ik vind hem heel erg fijn. Hij is super stretch en ik vind de print erg leuk!

En nu het allerleukste; ik mag een Love The Adventure Hot Pant Legging t.w.v. €69,95 weggeven aan een van mijn lezers! Wil jij deze legging winnen? Dit is wat je moet doen:

 • Like de Facebook van I Love Yoga
 • Like de Facebook van Healthyfans
 • Reageer hieronder met waarom jij deze legging moet winnen!

Ook krijgen jullie met de kortingscode YOGAFANS de hele maand november 10% korting op de gehele collectie. De winnaar van deze win-actie maak ik volgende week bekend! Good luck!

Liefs,

Jenny

Volg Healthyfans ook via BloglovinTwitterInstagramFacebook en snapchat (username: Jenalvares)

De win-actie is gesloten en de winnaar is bekend gemaakt! Vere, gefeliciteerd en heel veel plezier met je legging! 

94 Comments Add New Comment

 1. Wauw, wat een toffe legging! In januari start ik aan een nieuw avontuur; het volgen van een yogaopleiding, een droom die uitkomt! Hoe mooi past de Love the Adventure Hot Pant hierbij?! Té mooi!

 2. Ik zou deze legging TE graag willen winnen, omdat ik er al maanden op zit te azen, maar er nog geen geld voor heb kunnen op zij leggen omdat ik dat kwijt ben aan mijn yoga abo en gezond eten (en oke, een beetje aan beter en leuk & lekkere cappuccino’s). Waarom ik hem wil? Kijk nou!!! Je zit met je hoofd meteen in Hawai als je hem ziet. Vrolijkt me op tijdens deze koude winterdagen, maakt me blij als ik naar beneden kijk in een vooroverbuiging, laat me misschien weer eens een rondje rennen buiten en misschien gebruik ik dan zelfs mijn yogamatje thuis. En maak ik er gewoon lekker de blits mee in dagelijks leven hoor. En dat allemaal als ik deze win!

 3. Ik zou deze legging graag willen winnen omdat ie gewoon geweldig leuk is, en ik hem zeker goed zou kunnen gebruiken! :)

 4. Ik wil hem heel graag winnen omdat ik net finaal uit mn legging gescheurd ben tijdens een yogales. Het is dus echt voor iedereen beter dat ik deze mooie nieuwe legging win en mijn mede yogi’s rustig hun oefeningen kunnen doen zonder naar mijn onderbroek te hoeven kijken :-)

 5. Omdat met dit grijze en grauwe weer zo’n zomerse legging (in combinatie met een heerlijke yoga les) wel eens erg opbeurend kan zijn :D

 6. OMG wat is die leuk! De koude winter komt er weer aan en zeker hier in Zwitserland zijn de eerste sneeuwvlokjes in de bergen al gevallen. Met een Nederlandse moeder, die van de zon en het stand niet genoeg kan krijgen en een Zwitserse vader heb ik bloed uit twee heel erg verschillende werelden. Deze tights kunnen mijn winter echt niet stuk maken als ik naast het skiien en het skilesgeven van Nederlandse peutertjes ook weer kan ontspannen tijdens mijn yoga-uurtje in tights die me doen denken aan warme zomeravonden! Twee maanden geleden ben ik begonnen gezond en bewust te eten en sport daarbij ook veel meer, waar yoga een keer per week natuurlijk ook bij hoort :). Ik voel me met mijn nieuwe lifestyle echt beter dan ooit, waardoor ik er als de dood voor ben om straks twee weken in en chalet te zitten waar helaas geen sportschool in de buurt is… Met mijn roze yogamatje en deze topper kan de yogamarathon dus beginnen! en wie weet motiveer ik de hele familie om met me mee te doen… :)

  Liefs Olivia

 7. Zojuist ben ik met Yoga begonnen, dit is in verband met de behandeling die ik onderga voor mijn eetstoornis. Ik heb nog geen outfit kunnen scoren, dus zo’n yoga legging zou een geschenk uit de hemel zijn.

 8. Niemand heeft ooit een regel bedacht dat sportkledij lelijk en vooral niet stijlvol moet zijn, toch? En helaas is dat meestal wel het geval : heel comfortabel, makkelijk wasbaar, optimale bewegingsvrijheid en al wat je wil, maar mooi… ho maar, dat niet… Deze legging is hemels mooi en maakt dat iedereen zin heeft om te sporten, te yoha’en enzomeer en dat is toch wat we willen : er goed uitzien, ons goed voelen en energie opbouwen, dus waarom zouden we ons daar niet mooi voor aankleden! Ik ben momenteel begonnen aan mijn tweede jaar yoga-oefeningen en ik voel me er super bij, intussen is het helemaal ingebouwd in mijn routine van elke dag, maar in het begin was het echt op mijn tanden bijten. Nu ben ik bijzonder trots dat ik volgehouden heb, zelfs tijdens de vakantie, dus eigenlijk vind ik dat ik een ‘beloningske’ verdien…

 9. Ik zou het super vinden om de legging te winnen! Wil al een tijdje beginnen met yoga, ben namelijk echt een ontzettend onhandig en onlenig persoon. Dus een stok achter de deur in de vorm van deze legging zou mij tot yoga aanzetten.

 10. Ik wil al een hele lange tijd met yoga beginnen maar heb nog niet genoeg actie ondernomen! Het zal mij een steuntje in de rug geven als ik deze broek thuis gestuurd krijg om toch te beginnen. Zo’n mooie legging wil je toch showen!! En je bent een grote inspiratie voor mij, echt super!

 11. Wauw deze legging is echt supermooi! Ik ben de laatste tijd een beetje off-track geraakt helaas.. maar ik merk dat nieuwe sportkleding mij altijd motivatie geeft. Ik heb niet zo’n groot budget, dus mezelf een keer verwennen met zo’n supermooie legging lijkt me echt geweldig!!!

 12. Ten eerste; HALLO DIE GEWELDIGE PRINT!
  Ten tweede; ik moet eigenlijk echt een nieuwe, mijn primark legging is eigenlijk bedoeld om te rennen/fitnessen en niet om yoga mee te doen. Maar ik ga verhuizen en je weet hoe veel geld dat kost, en ik heb dus echt geen geld voor een goede nieuwe (en mooie) legging.

  :)

 13. Wat zou ik deze graag willen winnen! Dan heb ik geen excuus meer en moet ik er wel aan gaan beginnen. Zoals jullie zelf al zeggen: deze kleding zorgt voor DE motivatie!!

 14. IK BEN HELEMAAL VERLIEFD OP DEZE LEGGING. ZO GA IK VROLIJK EN VASTBERADEN AAN MIJN YOGA POGING BEGINNEN! HOOP HEEL ERG DAT IK GELUK HEB! NAMASTE!

 15. Ik heb geen Facebook, maar wil wel even zeggen dat ik die legging echt ge-wel-dig vind! Leuk, zo’n kortingsactie! :-) Ik voel me er helemaal hawaiian van ofzo hihi (door de print dan hè..)

 16. Ik ben druk aan het trainen voor de marathon van Rotterdam (mijn eerste marathon!) en door hardlopen worden je spieren steeds korter, net als door de krachttraining die ik er naast doe. Ik heb eigenlijk net zo’n probleem als jij. Deze broek is zo mooi dat hij mij zeker zal motiveren om meer aan yoga en stretchen te doen en dat heb ik heel erg nodig!

 17. Wat een gave actie, ik doe super graag mee! Ik volg een aantal blogs over healthy lifestyles.. Daar zie ik dat echt bijna iedereen aan Yoga doet, ik zit zelf al een aantal jaar op Yoga en vind het mooi om te zien dat het nu zo’n enorme trend is.

  Zo’n legging lijkt me helemaal fantastisch, ziet er tof uit en lijkt me heerlijk zitten. Daarom doe ik graag mee!

 18. Jaa <3 na ziek te zijn geweest weer bezig sport etc op te pakken en dit is natuurlijk een perfect welcome back present!

 19. Ik wil deze graag winnen, omdat nieuwe (en mooie!) sportkleding inderdaad de beste motivatie is om te beginnen met yoga! Ontspannen kan ik wel gebruiken door alle stress van mijn studie, thesis, werk, krachttraining, proberen een sociaal leven te onderhouden, etc. etc.

 20. Ik zag de yogalegging bij Steffi en vond ‘m geweldig! Heb er online naar gezocht en kwam zo bij jou terecht! Ik word er heel blij en positief gestemd van. Nu maar hopen!

 21. I am not afraid of colour and not afraid to show it. Tijdens mijn yoga lessen, die ik al zo’n acht jaar volg, hou ik van kleurige outfits die me een blij gevoel geven. Deze broek heeft ook zeker dit resultaat. Ik zou het heerlijk vinden om deze broek aan te kunnen doen, wat een leuk design! Ook super dat de legging gemaakt is van gerecyclede PET-flessen!

  Kus Krista

 22. Omdat ik precies het zelfde probleem heb als jij! Ik doe veel krachttraining en heb de laatste tijd allemaal pijntjes en blessures. Mijn fysiotherapeut zegt dat allerlei dingen in mijn lichaam waar beweging in zou moeten zitten vast zitten. Ik wil al tijden (weer) met yoga beginnen maar zie er een beetje tegen op, juist omdat ik zo’n stijve hark ben. Naar aanleiding van deze post heb ik mij direct ingeschreven voor een cursus. Als ik deze legging aan zou hebben zou het helemaal niet opvallen dat ik er eigenlijk niets van bak…
  Oja, de legging zou heerlijk vloeken met mijn Victoria’s Secret PINK kniekousen. Must have dus ;-)

 23. Omdat ik precies het zelfde probleem heb als jij! Ik doe veel krachttraining en heb de laatste tijd allemaal pijntjes en blessures. Mijn fysiotherapeut zegt dat allerlei dingen in mijn lichaam waar beweging in zou moeten zitten vast zitten. Ik wil al tijden (weer) met yoga beginnen en naar aanleiding van deze post heb ik mij direct ingeschreven voor een cursus.
  Let’s Go!
  Oja, de legging zou heerlijk vloeken met mijn Victoria’s Secret PINK kniekousen. Must have dus ;-)

 24. In januari ga ik de halve marathon van Egmond lopen. De laatste tijd let ik dus veel op mijn voeding en mijn activiteiten. Sinds een tijdje ben ik thuis zelf aan de slag gegaan om leniger te worden, omdat ik gelezen heb dat het hardlopen hierdoor makkelijker wordt. Er zit vooruitgang in maar er kunnen wel wat professionele lessen bij komen. Nu zou deze broek helemaal super zijn om hiermee voor de eerste keer in de les te komen.

 25. Jaaaa die wil ik heel graag winnen, omdat ik meer sportkleding draag dan gewone kleding :D en mijn sportkleding nu echt even weer aan vervanging toe is. Zou een leuk verjaardagskado zijn hihi

 26. Ik doe nu zo’n 2 jaar, bijna dagelijks aan yoga, naast mijn hardloop trainingen en de sportschool. Verschillende mensen raden mij dit aan vanwege het feit dat yoga echt overal goed voor is. Ik heb zware astma en yoga helpt daarbij om beter op mijn ademhaling te letten. Ik doe nu ook dagelijks de surdashan kriya (een ademhalingstechniek), die bij de yoga lifestyle past. Afvalstoffen raak je voornamelijk kwijt door ademhaling. Naast astma heb ik ADHD en ben ik altijd druk in mijn hoofd, alles gaat vastzitten en ik kan door yoga los laten, mijn hoofd leeg maken en vind door yoga innerlijke rust, zodat er weer ruimte is in mijn bovenkamer ;) Een yoga mat heb ik al, die ik overal mee naartoe kan nemen. Echter beoefen ik yoga in mijn sport- of joggingbroek en dat is niet altijd even handig. Ik zou dus echt graag deze gave yoga Legging winnen om beter mijn oefeningen te kunnen doen en met nog meer plezier yoga te beoefenen. Yoga is echt heerlijk en ik wens je daarom ook veel geniet momentjes toe! Het verrijkt je leven enorm en je ontdekt meer over jezelf. Althans..voor mij was dit het geval :)

 27. Wauww!! Precies wat ik zoek!ik kan wel wat kleur gebruiken, aangezien ik al een paar maanden geen yoga kan doen in verband met gescheurde enkelbanden. Graag zou ik als ik volgende maand weer beginmet yoga met deze legging de les binnen komen.

  Ik hoop dat ik win:)

  Groetjes,

  Stephanie

 28. Echt een leuke actie weer!

  Sinds kort volg ik jou, je bent echt heel inspirerend !
  Heb al best veel receptjes van je uit ge probeert. Heerlijk!

  Ik heb iloveyoga en jou Facebook al geliked.
  Ik sport altijd al veel, maar wist nooit hoe het kwam dat ik niet meer spieren kreeg. Nu heb ik erachter dat ik gewoon te weinig at en dan zeker te weinig eiwitten.

  Nu doe ik yoga op mijn rustdagen, zodat mijn spieren soepel blijven. (Ik ben danseres en behoorlijk soepel) deze legging is echt heel gaaf!
  Hij is zo zomers en vrolijk dat het je gelijk motiveert en de gelijk vrolijk word. Heel Nice!

  Ik hoop dat ik win !

  Liefs,
  Nancy

 29. Wauwie wat een super mooie yoga legging! Ik doe nu ongeveer een jaar aan yoga en zou echt niet meer zonder kunnen! Het geeft me vooral mentaal veel rust en voor mijn lichaam doet het ook veel goeds. Helaas is mijn yogaleraar wegens omstandigheden genoodzaakt om te verhuizen naar een locatie die voor mij te ver weg ligt waardoor ik op zoek moet gaan naar een nieuwe plek om yoga te volgen. Echter zijn er niet veel plekken bij mij in de buurt waar ik yoga zou kunnen volgen, dus ik zit even met de handen in het haar en ben bang dat ik misschien zou moeten stoppen:( Gelukkig zijn er online ook veel filmpjes van yoga-oefeningen te vinden dus de komende tijd zal ik het hier mee moeten doen. Om de teleurstelling enigszins teniet te doen, zou de Love The Adventure Hot Pant me iets kunnen opvrolijken door zijn catchy print, zodat ik toch (thuis) gemotiveerd zal worden om yoga te blijven doen!

 30. Love this legging! Ik doe nu iets korter dan een jaar zelf Vinyasa flow yoga lessen volgen en heb te horen gekregen dan ik binnenkort ook lessen mag gaan geven! Hier ben ik super blij mee maar vind het wel spannend.
  Deze gave legging zou me meer zelfvertrouwen kunnen geven voor de groep te staan! Ik heb deze legging al eerder gezien en was er meteen verliefd op, ik hoop zo dat ik hem win!

 31. Oh yeah love @ first sight!! Wat een geweldige legging. Ook mijn toch wat korte spieren kunnen wat extra yogalessen gebruiken! In deze legging wil ik graag de yogastudio betreden :D

 32. Wat te gek! Ik ben ook helemaal in love met de Love the Adventure Hot Pant. Ik heb toevallig afgelopen week met mn vriend afgesproken om ons meer te gaan verdiepen in meditatie en yoga. Komt goed uit!

 33. Da’s makkelijk! Volg allebei al. Dat is natuurlijk al reden 1 waarom ik zou moeten winnen :-D. No kidding.. Ik herken je verhaal! Ik doe al dik een jaar aan krachttraining, maak progress, squat (bijna) mijn eigen lichaamsgewicht, maar lenig? Uhm nee… Mijn motoriek was al niet zo sterk (denk aan struikelen over je eigen voeten en minstens 1 keer per dag iets laten vallen), maar ik merkte ook echt dat ik lenigheid miste bij bepaalde oefeningen. Daarom sinds een maandje begonnen met Yoga op de zondagochtend en na de eerste keer was ik al om. Heerlijk! Kon ik iedere dag maar zo beginnen… Alleen yogakleding heb ik nog niet, dus deze actie zou heeeel goed van pas komen. Fingers crossed dan maar!

 34. Ik wil graag de Love the adventure legging winnen.. because I love adventure! Ik ga vanaf februari op reis en zou hem elke dag van mijn reis dragen: tijdens het bergbeklimmen in Nepal, tijdens het werken op een yoga- en surfretreat in India (en tijdens het surfen want deze leggings zijn zelfs waterproof!), tijdens het kangaroos spotten in Australië en tijdens de vele yoga en meditatiesessies van de yoga teacher training die ik in Indonesië wil gaan doen. De legging zou in ieder geval genoeg avontuur beleven bij mij;)!

 35. Ooit heb ik de bijnaam panty gekregen van mijn vrienden. Omdat ik een opvallende print panty had. Hoe goed past deze legging dan bij mij. Dit is gewoon een tweede huidje hij zit zo heerlijk! Graag zou ik deze willen winnen zodat ik weer de blits kan maken bij de yogales!

 36. Elke keer dat je yoga doet, elke keer na je yoga les, mag je weer voelen en observeren wat het effect van die achteroverbuiging is, wat het effect van die omgekeerde houding is en wat de pranayama met je doet. Savasana is elke dag weer anders en het effect ervan ook! Op sommige dagen in bepaalde vinyassa/flow lessen of practices voel ik me fierce & krachtig, soms kom ik er ontzettend powerful uit. Op andere dagen wordt ik juist zachter van al die dynamische bewegingen. Soms neem ik de tijd om een paar minuten in een ontzettend relaxte houding te liggen en merk ik dat alles om me heen zacht is, alsof het er bijna niet meer is. Soms voel ik me slanker na een aantal twists, heb ik spierpijn als ik te lang in de krijger houdingen heb gestaan en voel ik me jonger door die schouder en hoofdstand. Soms voel ik me lichter en energieker, wordt ik blij en gelukkig maar soms wordt ik ook nog wel eens verdrietig en keer ik de focus naar binnen. Soms krijg ik de ruimte om mezelf te leren kennen, om eerlijk te zijn naar mezelf, naar wat ik voel, naar wat ik wil en waar ik naar toe wil gaan. Uiteindelijk ben ik altijd dankbaar dat wat ik ook mag voelen, dat het me een stukje dichter bij mij brengt. Of het m’n blijdschap juist versterkt, m’n verdriet erger maakt, dit is wie ik ben en yoga laat me dat zien en accepteren, precies hier, op dit moment!

  We zijn het contact met onszelf al snel verloren in deze wereld, lastig dus om weer terug te keren naar wat we voelen daar we veelal in ons hoofd zitten. Geef jezelf in ieder geval de tijd om te ontdekken, om te herkennen, jezelf wel of geen vragen stellen maakt niet uit. Ervaar wat er naar boven komt, wat er gebeurt in je hoofd, in je lichaam, in je hart. Neem de tijd om jezelf te leren kennen en geef jezelf die ruimte. wees niet te streng als het een uurtje wel lukt, een dag later niet. Voel wanneer je er behoefte aan hebt.
  Het enige wat je echt nodig hebt om die oude patronen te doorbreken, om te kijken hoe je dingen anders aan kunt pakken, om jezelf te leren kennen en om te durven ontwikkelen is de wil om ervoor te gaan. Geef het tijd, geef tijd de tijd, geef het ruimte, geef ruimte de ruimte om alles te laten stromen en zie vanzelf wat er boven komt drijven. Durf er naar te kijken en vanuit daar kun je verder gaan, zolang je durft..

  Byasha

 37. Wauwww Teeki yoga pants, in deze leggings kun je gewoonweg geen nee meer zeggen tegen:
  -Een pittige yogales
  -Een regenachtig hardlooprondje
  -Een zware crossfitles
  Teeki makes me do it with passion!

  En ook heerlijk om ongeneerd mee om de bank te zitten en deze winter mee door te komen;)

 38. Wat een super leuke winactie!
  Zelf ben ik fanatiek bezig met sporten, mijn eigen sport is voetbal en daarnaast sport ik op mijn stage in de sportschool ook flink wat uren.
  Ik wil fit worden en me goed voelen in me lijf. Echter merk ik dat ik wat stijfjes ben, wat vooral komt door het voetballen en door de krachttrainingen die ik doe. Ik heb al van heel wat mensen gehoord over yoga en ik ben hier nu een paar dagen geleden mee begonnen. But… de motivatie is voor mij erg belangrijk en daar hoort leuke kleding bij. Ik zou het heel erg tof vinden om de legging te winnen!
  You inspire me en ik volg je al een hele tijd.

  Liefs Priscila

 39. Hai. Ik zou heel graag willen winnen. Ik doe nu een klein jaartje aan yoga en mijn lichaam maakt echt al progress en geestelijk ook. Ik zie mijn mede yoga ladies ook met deze prachtige legging en zou er ook graag één willen al is de keus moeilijk want ze zijn zo mooi. Ik duim alvast
  Namaste

 40. Jaaaa!!!!! Heel graag wil ik deze teeki! Ik heb de purple haze en ben er helemaal verliefd op! Ze zitten goddelijk. Alsof je in je blote kont rondloopt :) en buiten dat ben je ook nog eens goed voor het milieu bezig. i luv it. Ik doe er niet alleen yoga in, maar sup er ook mee! Kan dus nog wel1 gebruiken :D

 41. Hi Jenny,

  Ik ben een studente van 20 jaar. Ik heb altijd fanatiek gesport maar het de afgelopen paar jaar links laten liggen door allerlei redenen. Zes weken geleden heb ik besloten dat ik het beu was en heb ik het roer volledig omgegooid.

  Ik ben nu op de gezonde toer, d.w.z. ik honger mezelf niet uit maar eet heel constant en best veel eigenlijk om m’n metabolisme op peil te houden. Maar alles wat ik eet is gezond. Ik ben nu al 5kg kwijtgeraakt waar ik enorm blij mee ben. Dit mede doordat ik elke dinsdag avond Bikram Yoga doe en donderdag + zondag hockey. Vandaar dat die mooie Yoga legging goed van pas zou komen!!

  Ik ben enorm gemotiveerd en ga nu voor de volgende 5kg!

  Het is gewoon heel belangrijk dat je van jezelf houdt, want anders kan je ook niet van een ander houden. Daarom moet je een lijf hebben waar je trots op moet en kan zijn.

  Ik zeg tegen mijzelf “I CAN AND I WILL” daar bereik je heel veel mee denk ik!

  Liefs,
  Josephine

 42. Omdat ik sinds afgelopen week begonnen ben met Yoga en deze legging een enorme motivatie is om het vol te gaan houden. De eerste paar keer yoga zijn namelijk niet altijd even leuk!

 43. Wat een super gave kleding! Ik kan deze broek erg goed gebruiken, daar mn andere sportbroeken stuk zijn en ik mijn rits maar aan elkaar heb genaaid

 44. Omdat ik me net heb ingeschreven bij een nieuwe sportschool en daar natuurlijk goed voor de dag moet komen! Daarnaast heb ik sinds deze week mijn sportieve leventje weer een beetje op te pakken en moet ik dus weer op mijn oude niveau komen en mezelf daarna overstijgen! Want van t voorjaar staat mijn eerste halve marathon op de planning!! Super spannend! Zo’n mooie legging geeft zeker nieuwe motivatie!!

 45. Ik doe meeeee!!!

  Waarom ik moet winnen…?
  1. Ik zou t heeel tof vinden als ik win.
  2. Ik heb nl wel sportkleding, maar geen yogakleding.
  3. Begin dit jaar ben ik geopereerd aan mn knie, ik loop nog steeds bij de fysio en kan nog niet hardlopen. Maar ik kom wel in de buurt. :D
  Daarnaast heb ik ook ineens veel (lees: constant) hoofdpijn, hiervoor ga ik binnenkort naar de hoofdpijnpoli. Het lijkt onwijs op migraine, omdat ik ook veel misselijk ben en supergevoelig ben voor geluid. Drama dus n beetje :)
  Meer bewust ontspannen zal mij hierbij iig helpen. Yoga dus!!!
  4. De print is supersuper mooi!! Daar wil je toch in gezien worden
  5. Het is gerecycled!! Echt cool. Hier in huis wordt alles gerecycled wat kan: plastic, papier, glas, kleding. En we hebben n mini moestuin op t balkon.

  Conclusie: je maakt me heeel blij als ik win. (Mss doe ik m wel nooit meer uit, haha!)

 46. I have recently lost over 70lbs and am living a healthy lifestyle. I love these leggings and they remind me of home. I have a hard time finding leggings that fit me and the secure thick waistband keeps the pants from shifting downward as you are in a yoga post or lifting. I would love to win. -robin

 47. Het gaat wat ver om te zeggen dat ik deze legging “moet” winnen. Maar ik zou er wel blij mee zijn. Nou ja, een beetje gemengd gevoel waarschijnlijk in eerste instantie. Ik zou het zien als “het teken van boven” dat ik eindelijk weer eens de yoga moet oppakken. Dat plan is er al een tijdje namelijk. Ooit heb ik enkele maanden yoga gedaan bij een instituut in de buurt. Ik ben om diverse redenen afgehaakt; de belangrijkste was dat het eigenlijk niet haalbaar was qua tijd, in verband met mijn werk. Die baan is er niet meer en zo heb ieder nadeel ook weer zijn voordeel. ;o)

  Deze legging vind ik echt gaaf. De kleurstelling, de print. Lekker anders.

 48. Lijkt me heel gaaf om deze legging te winnen! Ik ga net voor de kerst verhuizen en samenwonen en wil me dan inschrijven bij een sportschool. Ik heb al eerder yoga gedaan en het gevoel na afloop! Wil het straks weer gaan doen in combinatie met krachttraining en dan misstaat zo’n legging natuurlijk niet!

 49. YOGAFANS,

  Y
  Your live, your choices; Ik lees steeds meer over yoga en wat het met je lichaam en geest doe. Ik stress veel, heb slechte darmen en als ik maar eventjes yoga doe, ontspan ik en voelt mijn lichaam beter. Ik moet echt meer Yoga doen

  O
  Ontspanning is nummer één waar ik me meer mee moet bezighouden. Op dit moment ben ik in Noorwegen, en loop iedere dag door nieuwe steden en dorpjes om te genieten. Maar in de avond, voel ik de pijn overal en dan denk ik; had ik maar wat yoga oefeningen om mijn lichaam en geest te doen laten Ontspannen..

  G
  Geluk zit in je “body”. Ik geloof daar wel in. Doormiddel van Yoga kom je tot rust, ontspan je en ontdek je (en neem je de tijd) wat jou echt Gelukkig maakt.

  A
  AAAaaaahw die broek vind ik nou ook gewoon super mooi! ;)

  F
  Fysiek sterker worden. Ik doe veel aan HIIT, hardlopen en krachttrainen. Zoals jij ook zegt; soms voel ik me net een houten hark. Ik wil soepel worden. Zo slangenmeisje. Oke oké niet zo erg, maar heerlijk als je je lichaam onder controle kan hebben.

  A
  Actie en doen! Ik moet het doen. Yoga is goed, ik schrijf het telkens weer, nu zelfs in dit berichtje maar ik doe het steeds maar niet. Is dit dan de laatste drive?

  N
  Niets moet me meer tegenhouden toch? ;)
  of is dit nu heel erg simpel. Ik heb dankzij jou nu wel een fijne site gevonden. Spreekt me erg aan.

  S
  Soeeeeepele Lienke; HERE I COME!

  Nja dat dus; YOGAFANS. Ik wil een echte Fan worden van yoga. Lees alleen maar voordelen. En dat broekje… pff dat spreekt me wel aan :)

  Liefs!

 50. Yoga is mij door een aantal mensen in mijn omgeving geadviseerd. Maar dit ligt echt buiten mijn comfortzone.. Na het lezen van jou verhaal en deze win actie, inspireer je mij toch om een gokje te wagen! En als ik dan toch een gokje ga wagen wil ik natuurlijk wel rocken in deze awesome legging!!!!!! En dat die gerecycled is vind ik helemaal top!!!

  Keep motivating and inspiring people!!!

 51. Wauww!! Geweldige legging!
  Ik ben sinds kort begonnen bij de fitness en ik ben nog steeds op zoek naar een mooie sportlegging (nu sport ik nog in een te warme sweatpants) en deze legging van ILo eYoga is helemaal geweldig!!! Omdat mijn budget helaas niet zo groot is..:( zou het dus super zijn om deze te winnen! X

 52. Deze geweldige yoga legging brengt me in één adem terug naar een super toffe en relaxte yogavakantie in Turkije. De vrolijke kleuren en print herinneren me aan de kleuren in de yogatent, de fijne yogalessen en de mooie ervaring in z’n totaliteit. Zou tof zijn om die herinneringen iedere keer op te halen als ik hem draag tijdens m’n yogalessen in NL. :)

 53. Sinds 2 weken nu begonnen aan het verbeteren van mijn leven. Gezond eten, begonnen aan de kayla itsines workout en 3 keer per week hardlopen. Het bevalt me immens om zo bezig te zijn en wil voor geen goud meer terug naar de couch potatoe die ik af en toe was.
  Bij deze nieuwe levenstijl hoort ook genoeg sportkleding voor een hele week, en laat dat nou net zijn waarom deze mega mooie legging zo goed van pas zou komen. Als beloning voor mezelf zou ik hem graag zelf al kopen wanneer ik een maand bezig ben. Maar als kadootje om te winnen is ie natuurlijk nog leuker :)
  Vanaf maandag ook aan de yoga! Ik ben benieuwd. Veel succes met je yoga avontuur :) Je instagram is in ieder geval super inspirerend! Keep up the great inspiration.

 54. Waarom ik deze moet winnen? Zo een blitse legging is super voor de yoga, rennen en voor op de bank! Iedereen wil hem ben ik bang…..

 55. Hoi jenny, ik heb een tijdje aan yoga gedaan en vond het super alleen toen stopte mijn super lieve juf met yoga les geven. Ik moest toen ook stoppen, daarna had ik er niet veel tijd meer voor en heb er niet meer aan gedacht. Nu ben ik ook hard aan het trainen en heb veel stress van school, ik zou heel graag weer op yoga gaan. Dit zou de ultieme motivatie zijn, hij ziet er super leuk en kleurig uit en ik kan er ook gewoon in hardlopen, helemaal top! :)

 56. Wauwwwwww wat een super toffe opvallende legging! Ook ik moet naast kracht yoga oefeningen gaan doen om meer flexibiliteit te krijgen!!
  De legging zou ik goed kunnen gebruiken, omdat mijn jeans niet meer lekker zitten (Thanks to the quads!) … Omdat het plaatje precies past bij het eiland waar ik in januari naartoe ga emigreren (Sint Maarten paradise baby!) … Omdat legging my middle name is (Waarom nog broeken willen dragen?)… En omdat ie ook nog eens in mijn lievelings kleur is (liefde voor roze!!).
  Need I say more?

 57. Wat een te gekke winactie is dit, zeker doe ik mee! net zoals jij (zoals je beschreef) ben ik heel erg stijf. Een goede tip om dus te beginnen met wat yoga oefeningen. ook heb ik last van mijn rug en raadde ze me op de fysio aan om wat yoga oefeningen te doen. Die legging is dus echt de ideale uitkomst, want specifieke kleding had ik nog niet. Wat zou het leuk zijn om in de sportschool te staan met deze gave broek:)

 58. Hey!
  Wat een superleuke winactie!
  Eigenlijk heb ik heb ik geen specifieke reden om deze toffe legging te winnen haha, op het feit na dat als studentje zoveel mogelijk probeer hard te lopen en te sporten. Maar ik wilde even kwijt dat ie super gaaf is! En dat jouw posts me echt motiveren om gezond te blijven eten naast al die verleidelijke biertjes haha. :)

 59. Wat een geweldige print! Wat zou ik het gaaf vinden om die te winnen.

  Ik heb 4 maanden niet mogen hardlopen door een knie blessure en heb nu eindelijk groen licht van de osteopaat! Hoe gaaf zou het zijn als ik mn eerste ritje kan ‘shinen’ in zo’n gave legging!

 60. Ik zou graag een legging van Iloveyoga willen winnen! Ik volg jullie beiden al enige tijd en jullie inspireren mij altijd weer, zowel op het gebied van voeding als op het gebied van yoga. Ik hoor veel al dat ik in mijn outfits meer kleur kan gebruiken, dit zou een mooie opstap zijn. :)

 61. ik sport 5x per week waaronder yoga en pilates, deze geweldige pants zou ik met plezier dragen naar de sportschool!

 62. Omdat ik naast mn rugby trainingen wel wat soepelheid kan gebruiken. En na mn schouderblessure een tijdje geen kracht meer mag doen, yoga heb leren kennen en het heerlijk vind maar mn rugby kleding iis niet echt geschikt.

 63. Hoi!
  Ik zou de legging heel graag winnen omdat,
  -Hij is mooi, gewoon mooi!
  -Voor extra motivatie, hardlopen schiet er nog wel eens bij in.
  -Lenig worden, door ook yoga te gaan doen, ben ook helemaal niet lenig en een beetje ontspannen kan ook geen kwaad.
  -Zen!
  Daarom dus;)!

 64. Waarom ik? Omdat yoga in m’n hardloopbroek toch niet echt comfi is ivm de stugge boven band.. Ik nu niet mijn balans kan vinden (en nee..ook niet altijd de juiste houding haha) én hij is zwart.. Jep! Boring!;) Liefs!

 65. I love yoga is zo’n geweldige webshop! toevallig zat ik gisterenavond te kijken en te twijfelen of ik een tiki legging zou bestellen. Toch maar even gewacht en nu zie ik dit! Sinds een aantal maanden ben ik ook begonnen met yoga naast mijn krachttraining en HIIT. And i must say; I LOVE IT!
  Het geeft mij zoveel rust, en het zorgt ervoor dat ik weer wat flexibeler wordt. Door alle krachttraining voel ik me soms echt een stijve hark.. Voor mij is het echt de perfecte aanvulling op mijn sportroutine. Heerlijk om s’avonds helemaal ontspannen thuis te komen van een yogales, kopje thee erbij kaarsjes aan en ik ben weer klaar voor een nieuwe dag! I would say, give it a try :) ik raad het je zeker aan!

  Het enigste wat dus nog ontbreekt is zo’n gave legging als deze (om zowel tijdens de yoga als in de sportschool er badass bij te lopen:)) Keeping my fingers crossend!

 66. Wat een gave legging! Ik doe sinds een half jaar aan yoga, nadat ik een burn-out heb gehad en depressieve klachten erbij kreeg. Momenteel gaat het veel beter. Yoga heeft me o.a. heel erg geholpen en mediteren daarbij ook. Naast dat de leggings ideaal zijn voor yoga, lijken ze me ook heerlijk om in te chillen! Binnenkort ga ik op wintersport, dus hij zou ook prima onder mijn skibroek kunnen als thermo-ondergoed. Multifunctioneel!

 67. I’m in!! OMG deze legging is zo tof! Dit zou inderdaad een goeie motivatie zijn om te beginnen met yoga.. Ook ik zit helemaal vast en mijnlenigheid is echt 0.0 en die tight moet ik echt ik mijn collectie hebben! Wauw!! Oh wacht.. Ik heb helemaal geen yoga collectie, oops!

  Liefssss demi

 68. Ik zou m dolgraag willen winnen! Ik geef zelf heel erg veel om het milieu en ik doe er alles aan om te helpen zoveel ik kan. Maar gerecyclede kleding is niet mooi, tot ik deze legging zag. Ik doe namelijk aan yoga en stretching een paar x per week en door de legging ben ik gemotiveerder, zie ik er wel goed uit haha, denk ik vrolijk aan mooie plaatsen in de wereld door de print en help ik het milieu! In een woord: PER-FECT!

 69. Als complete yoganoob, wil je natuurlijk als nog een beetje als een pro overkomen & dan zit je goed met deze tight! Daarnaast kan ik alle mogelijke motivatie gebruiken en wederom is deze tight de perfecte oplossing!

 70. Oooooooh jaaaaa !!! Ik ben normaal niet zo van de winacties maar aan deze doe ik mee, aangezien ik al een paar keer verlekkerd dreamy heb lopen shoppen naar hun leggings maar elke keer toch nog even uitstel omdat ik van dat budget liever nog wat extra yoga lessen neem ☺️
  Yoga die ik nu sinds een half jaar ben gaan doen doordat ik door mijn reuma te veel moest gaan laten op de sportschool, en nee dit is geen ik ben ziek pleasssse geef mij de legging verhaal, want stiekem vond ik de sportschool nooit heel fijn. En doordat ik daarmee gestopt ben heb ik yoga ontdekt, op de sportschool deed ik al wel eens wat lesjes maar dat is zo anders ! Ik doe nu een half jaar saswitha en pilates en ik raad het iedereen aan ! Zo heerlijk !
  Ik zit daar alleen wel al een jaar in m’n flubberende zwarte H&M legging, tussen de hipster moeders

 71. Wauw wat een toffe legging ! Die zou ik graag willen winnen omdat het me motiveert om meer te gaan sporten ik denk als ik die legging in me kleding kast zie dat ik gelijk zin heb om te gaan trainen . En ben ook niet zo goed in leuke en comfy sport outfits vinden dus bij deze hoop ik dat ik win en zou super blij zijn :)

 72. Heel herkenbaar dat de lenigheid ver te zoeken is! Ik ben al tijden op zoek naar n goede yoga school ook om mn mind even tot rust te laten komen.. Heb er nu eindelijk 1 gevonden waar ik echt van de yoga kan genieten focus niet alleen houding maar ook op ademhaling! Lijkt me heerlijk om in deze gave legging mn volgende les te doen! Ik ga sowieso even n kijkje nemen op I love yoga voor een outfit maar zou deze legging graag aan mn sportcollectie toevoegen aangezien ik eigenlijk wel toe ben aan wat nieuws

 73. Ooohh deze zou ik echt supergraag willen winnen!
  Ik doe wel eens yoga- en stretch oefeningen thuis, maar nog niet consequent genoeg.
  Met deze supergave legging heb ik net dat beetje extra motivatie in huis om een ontspannen yoga ‘adventure’ met me zelf aan te gaan.

  & met deze legging zou ik me nog beter mee kunnen laten nemen in een wereld vol ontspanning door de paradijselijke en dream away print <3

 74. Hi! Al enige tijd volg ik jou op insta, eigenlijk ben jij mijn inspiratie geweest om te beginnen met yoga. Matje gekocht en via een online cursus ben ik nu helemaal verkocht. De oefeningen gaan steeds beter maar met deze rainbow broek denk ik dat ik helemaal flexibel kan worden. Hopelijk komt hij mijn kant op! Succes iig met je blog en alles! Nu snel aan de yoghurt met cocosblokjes, fruit en healthy chocolate ;-) fijne zondag

 75. Zo’n super gave yoga legging! Doe natuurlijk weer mee en hoop heel hard dat ik binnekort deze kan dragen!!

 76. Wow wat een mooie legging! Daar krijg je ook gelijk zin in vakantie met die mooie dolfijnen en palmbomen! Ik doe af en toe thuis wat yoga maar ik vind het moeilijk om de motivatie ervoor te vinden. Vooral omdat m’n kat nou net aandacht wil hebben als ik even op een matje wat oefeningen aan het doen ben, haha.

  Deze legging zou ik ook zeker gaan showen in de sportschool! Wat grappig dat ze eigenaar van de webshop dezelfde achternaam heeft als mij :)

  Dikke plus is dat het gerecycled is, wist niet dat dat mogelijk was!

  XX Debra

 77. Geweldige legging! Ik vind het dan ook niet zo gek dat zoveel mensen deze yoga legging willen winnen! Ik zou deze legging heel graag willen omdat ik net bezig ben met het opbouwen van een gezonde leefstijl en ben van plan om op yoga en/of pilates te gaan. Als ik dan binnenkom met deze fantastische en prachtige legging voel ik me zeker weten zelfverzekerd en mooi. En dit kan dan een goede stap zijn naar een goede en gezonde leefstijl.

 78. ‘Forgot to do yoga yestrday. That makes 6 years in a row now.’ Jaa dat slaat dus heel erg op mij. Het zou zo goed zijn bij veel krachttraining, want die handstand pushups en flipovers gaan toch allemaal niet zo makkelijk meer nu + Dat het echt heel goed schijnt te zijn voor je concentratie (en met add lijkt me dat niet zo’n verkeerde vorm van zelfmedicatie ;) ). En woww wat een enorm toffe tight ook! zeker extra motivatie om toch maar weer eens wat lesjes te gaan nemen :). X

 79. Wauw! Waarom ik deze waanzinnige legging graag zou willen winnen? Omdat dit de stap naar Yoga moet zijn voor mij. Ook ik heb het advies gekregen om mijn lichaam wat soepeler te houden door bijvoorbeeld Yoga en dan moet je natuurlijk wel een super vet cool gave Yoga legging hebben, hihi. Count me in!

 80. Een maandje geleden met yoga, omdat ik ook erg stijf ben geworden door al het hardlopen wat ik doe. Ik vind yoga erg leuk, maar vooral erg ontspannend. Ben alleen iedere keer aan het kijken wat ik aan moet doen. Heb alleen hardloopkleren en met die ritsjes is het niet heel erg fijn..
  Daarnaast zijn ze ook niet zo blits als deze!

 81. Wat een super toffe actie! Ik doe heel graag mee, omdat ik na een zware blessure weer mijn spierkracht en conditie moet opbouwen en ik daar wel wat motivatie bij kan gebruiken :)

 82. Sinds twee weken ben ik bezig met het opbouwen van een healthy lifestyle. Ik had zo’n genoeg van het futloze gevoel en weinig pit in mijn leven, dat er echt een verandering moest plaats vinden. Ik heb alle ongezonde voeding in huis weg gedaan, kocht een nieuwe voorraad aan power food, maakte een nieuw Instagram account aan om mijn verhaal te delen en.. ik ben begonnen aan yoga. Bikram yoga eigenlijk (yoga in 40 graden). Het is echt aan te raden. Je wordt er flexibel van, maar je krijgt ook zoveel kracht en focus! Ik heb sinds twee weken bergen met energie en heb nog nooit zoveel concentratie gehad tijdens het studeren!

  Ik ben nog steeds gemotiveerd en ben nog lang niet zo fit als dat ik wil zijn. Yoga blijf ik doen en ik wil binnenkort ook krachttraining beginnen. Ik mis alleen de perfecte hippe yoga legging voor deze nieuwe uitdagingen! De Love the Adventure Hot Pant is awesome om zoveel redenen. De print, het verhaal van Margreet en natuurlijk de PET-flessen! Hij zou mij zeker motiveren voor de volgende weken (en hij past perfect bij mijn nieuwe sport bh hihi).

  Liefs,

  Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *