Friday Favorites

Unboxing: Body & Fit bestelling

IMG_0695

Gisteren besteld & vandaag in huis. Jacky & Mowgli unboxen met me mee!

Ik heb nog niet eerder een unboxing artikel gepost maar omdat ik redelijk vaak (lees: maandelijks) bestel bij de body & fit en ik vaak de volgende vraag krijg ‘Maar wat bestel je dan allemaal?’ werd het wel tijd! Zoals ik net al zei bestel ik 1 keer in de maand bij de body & Fit. Ik heb er altijd producten in zitten die ik er standaard bestel (zoals de questbars) maar ik heb er ook vaak nieuwe producten in zitten die ik graag wil uitproberen. Kijk je mee? Zie hier mijn meest recente bestelling!

IMG_0698 IMG_0701 IMG_0702

Jacky & Mowgli vinden de doos en de opblaas kussentjes ter bescherming van de producten heel interessant. Ik vind de inhoud van de doos toch interessanter. Op naar de producten!

IMG_0704

Laundry bag – Dit is dus heel handig en heb ik standaard in mijn sporttas zitten. Na het sporten en douchen in de sportschool; kan ik er zo mijn sportkleren en handdoek in bewaren zodat mijn tas niet gelijk nat word of gaat stinken. Eerst bracht ik altijd een plastic tas ervoor mee maar dit is natuurlijk veel fijner!

IMG_0705

Low Carb eiwitbrood –  Lekker als je het nog even in de oven doet en met een dikke laag pindapasta natuurlijk!

IMG_0708

Muscle Muesli – Deze kende ik nog niet en moest dus mijn winkelwagentje wel in. Het is een eiwitrijke ontbijt mix met crunchy protein balls. Klinkt goed dus ik had gelijk beide smaken besteld: Chocolade & strawberry. Beide lekker maar ik ben echt een chocoholic dus mijn voorkeur gaat sowieso daar naar uit!

IMG_0710

Whey Isolaat Advanced – Nigel en ik gebruiken eigenlijk altijd de whey perfection of de isolaat perfection maar deze kenden we dus nog niet.

Wij wilden Whey Isolaat nog beter maken. De absolute #1 Whey Isolaat in kwaliteit, samenstelling, smaak en prijs. Kan dat? Ja, dat kan! Was het simpel? Nee! In exclusieve samenwerking met een vooraanstaande Whey producent in Nederland is het ons gelukt. Zijn wij nu de goedkoopste? Nee, dat niet. Wel hebben we met Whey Isolaat Advanced prijs-kwaliteit 100% de beste whey in de markt. Waarom? Bij ons koop je geen standaard Whey Isolaat zoals je deze eigenlijk overal koopt. Onze Whey Isolaat is simpelweg beter. Whey Isolaat Advanced bevat alleen de beste, “cold processed”, instant micro en ultra gefilterde Whey Isolaat Proteïne en de ultra exclusieve Gehydrolyseerde Whey Isolaat Proteïne, di- en tri peptides, dit zijn zeer korte ketens van aminozuren waardoor de opname nog efficiënter is. 100% gecontroleerde Nederlandse kwaliteit Whey – Body & Fit.

IMG_0711

Dit heeft Nigel besteld. BCAA’s en straps voor tijdens het trainen.

IMG_0718

En nu mijn favoriet: de questbars! Deze eiwitrepen heb ik dus standaard in mijn bestelling. Ik vind ze ZO lekker, niet normaal. Gewoon het perfecte tussendoortje. En dit zijn ook mijn favo smaken: S’mores & Chocolade Brownie. De chocolade brownie is vooral heel lekker als je hem even 15 seconden in de magnetron doet. HEAVEN!

IMG_0722

Triple Strength Cranberry – Ik dacht; doe eens gek! Een keer wat anders, cranberry vitamine pillen. Kan ik wel gebruiken met dit weer in NL.

IMG_0724

Vloeibaar ei eiwit – Oh oh oh… wat ga ik hiermee heerlijke eiwit groente omeletten maken! Ik kan nu al niet wachten om dit uit te proberen.

IMG_0725

Bij je bestelling kan je altijd kiezen voor een gratis proefverpakking. Ik kies hiervoor bijna eigenlijk altijd voor de Whey Perfection. Ik krijg zowat iedereen keer een nieuwe smaak toegestuurd en zo leer ik weer nieuwe smaken kennen.

Vind hier alle artikelen over Body & Fit!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments Add New Comment

  1. Ik ben sinds een tijdje aan het fitnessen, maar gebruik niks van supplementen, shakes of dergelijke. Ik weet hier ook helemaal niks van af – maar begin wel te snappen dat het altijd wel goed is om zoiets erbij te nemen. Ik snap alleen echt niks van al die verschillende producten op de B&F website. Is er misschien iets dat je mij kan aanraden?

    1. Zeker! Ik kan je aanraden om eiwitpoeder of eiwitrepen te bestellen als je het moeilijk vind om aan je eiwitten te komen. Daarnaast vind ik de eiwitrepen ook een lekker tussendoortje en handig om mee te nemen! De smart bars, perfection repen, oh yeah victory bars en de quest bars zijn mijj favoriet. Daarnaast raad ik ook multicitamine aan en omega 3 pillen als je niet vaak vis eet. Dat zijn we de essentiele supplementen naar mijn mening:)

  2. Ik wist niet dat B&F liquid egg Whites verkoopt! Thanks voor de tip. Ben benieuwd hoe het smaakt, gewoon hetzelfde als een echt ei zonder eigeel or..?

    En die tas voor je natte spullen is echt handig. Ik heb een sporttas met zijvakken die ademen dus daar doe ik m’n natte spullen in. Maar als ik eens een andere tas wil gebruiken, is dit wel handig.

  3. Oooow wat staan er handige producten in die “beginners” als ik in de body&fit wereld nog niet kennen. Bedankt voor de post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *