Events

Rollende keukens 2015

Rollende Keukens

Rollende Keukens

Foodlovers kunnen weer hun hart ophalen want vanaf woensdag konden zij weer genieten van het foodfestival van Amsterdam: De Rollende Keukens!

Op het westergasterrein kun je tot en met zondag genieten van de heerlijkste gerechten. Wij (Francien, Joyce en ik) zijn er donderdag naar toe geweest en we waren helemaal overdonderd van alle rijdende restaurants & foodtrucks. We vonden het echt geweldig! We zullen  je een korte sfeerimpressie geven met de volgende video en foto’s die Joyce heeft gemaakt.

Rollende KeukensRollende Keukens IMG_0915 IMG_0935Rollende KeukensRollende KeukensRollende KeukensRollende KeukensRollende KeukensIMG_1058IMG_1065 Rollende KeukensRollende Keukens

Ik ben zo enthousiast over dit festival dat ik gisteravond weer ben geweest en er vanmiddag gewoon weer heen ga! LOVE IT! Zie ik jou er vanmiddag?

 ♥
Jenny

PH: Joyce Bongers

5 Comments Add New Comment

  1. Wat ziet het er gezellig uit en complimenten voor de foto’s van Joyce, wauw! Misschien dat ik volgend jaar ook maar eens een kijkje neem ;)

  2. Wauw wat een super mooie foto’s en natuurlijk een heel leuk filmpje haha. Ik kan zelf helaas niet naar Amsterdam maar gelukkig zijn ze op meer plaatsen tegenwoordig!

  3. Ziet er echt superleuk uit! Ik wil ook nog heel graag gaan, maar het weer werkt niet echt mee.. Misschien morgen?

  4. Wat een cool filmpje en echt supermooie foto’s <3 Ik ga er morgen heen, hopelijk werkt het weer een beetje mee :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *