Hotspots

Review: Hello Fresh

Kennen jullie Hello Fresh? Ik zag het steeds vaker voorbij komen en werd er heel erg nieuwsgierig van! Ik heb hem deze week uitgetest en ben razend enthousiast!

Hello Fresh bezorgt elke week een box bij jou thuis met ingrediënten voor 3 of 5 maaltijden. Deze ingrediënten zijn allemaal vers! Je krijgt er een recepten boekje bij en je kunt gelijk aan de slag met koken! Ben je vegetariër? No problem want je kunt ook een vegetarische box kiezen.

Review Hello Fresh

De box zou maandag om 22:15 worden thuisbezorgd en om 22:15 ging de bel en daar stond de chauffeur met een Hello Fresh box in zijn handen. Het was een hele grote doos. Vol enthousiasme rende ik naar boven om te kijken wat er allemaal in zat. Kip merquez worstjes, couscous, zoete aardappel, bloemkool, koriander, spinazie en nog veel meer!

De recepten zijn allemaal heel duidelijk en eigenlijk ook heel simpel. Ook ben je met elk gerecht niet zo lang bezig. Je legt de ingrediënten klaar en volgt het recept op en binnen een half uur staat het eten wel op tafel! Wat stond er deze week op het menu?

Review Hello Fresh
Vispakketje met zoete aardappelpuree en kruide bloemkool

 

Review Hello Fresh
Kip merguez met couscous, sinaasappeldressing en verse koriander

 

Review Hello Fresh
Spaghetti Integrale met pompoen, spinazie en pijnboompitten

Alle drie de maaltijden waren echt super lekker en eens wat anders dan ik normaal zou eten. Ik vond de Hello Fresh box heel verrassend. Ik hoefde eens geen boodschappen te doen en na te denken wat ik nu weer ga eten. Ook heb ik drie maaltijden gegeten waar ik zelf nooit op zou komen en het was ook nog eens super makkelijk. Voor variatie vind ik deze box erg fijn. Het receptenboekje ga ik zeker bewaren want deze drie maaltijden maak ik sowieso nog wel een keer!

Heb je geen zin om boodschappen te doen of ingewikkelde recepten te volgen of wil je eens wat anders? Dan raad ik je Hello Fresh zeker aan! De prijzen van de boxen vind je hier. Wat vind jij van dit concept?!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

– Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd: zie disclaimer

5 Comments Add New Comment

  1. Ik heb zelf HelloFresh mogen ervaren en ik moet eerlijk bekennen dat ik aangenaam verrast ben. Zelfs zo aangenaam dat ik er een artikel over mijn HelloFresh ervaring heb geschreven op mijn blog. Je kunt het hier lezen en ik ben benieuwd naar de reacties.
    http://www.dieet-afvallen.nl/hellofresh/

    Groetjes Laura.

  2. Wauw! Dat ziet er super lekker uit. Ik heb vaak problemen met het bedenken van lekkere en gezonde recepten dus dit zou echt een uitkomst zijn. Zeker eens proberen! XO

    1. Heel herkenbaar! Ik sta soms ook echt een half uur in de supermarkt omdat ik niet weet wat ik moet eten, zo irritant! Dit was daarom echt heel fijn. Even een keertje niet te hoeven nadenken!

  3. Ik heb afgelopen week net een kortingsbon van Hello Fresh in de prullenbak gegooid, maar daar baal ik nu toch wel even van -.-.. Ziet er lekker uit, vooral de spaghetti!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *