Persoonlijk

Oranjekoorts

De afgelopen weken heb ik genoten van voetbal. Na vier jaar was het dan toch echt weer tijd voor het WK. Onze eerste wedstrijd tegen Spanje zullen we niet gauw vergeten. Het hele WK zal ik niet gauw vergeten. Oh wat was je mooi.

Heel Nederland werd 1. Overal rood, wit blauw en oranje. Wedstrijd voor wedstrijd zaten we met heel Nederland vastgeplakt aan de tv, onze jongens aan het aanmoedigen. En wat hebben onze jongens gestreden. Ze hebben echt gevochten als leeuwen!  De finale hebben we dan niet gehaald maar jullie hebben een top prestatie geleverd. Ik heb genoten van ons team!

Vanavond is dan de laatste wedstrijd voor de oranje leeuwen. Tegen Brazilië weliswaar. Voor wie ik ga juichen? Voor Nederland natuurlijk. Persoonlijk vind ik zo een troostfinale maar niks en voor zover ik heb begrepen zit het Nederlands elftal er ook niet op te wachten. Daaraan tegen zal Brazilië wel extra gemotiveerd zijn na de afgang van afgelopen dinsdag. Ik ben benieuwd! Ga jij kijken vanavond?

Of we nou winnen of niet, trots ben ik sowieso. Jullie hebben een top prestatie afgeleverd. Bedankt daarvoor!

Liefs,

Jenny

Photo by: Joyce Bongers

Make-up by: Valerie J

 

6 Comments Add New Comment

  1. Ik ga kijken! Zou flauw zijn om niet meer te kijken nu we in de troostfinale staan.. Ik hoop wel dat ze winnen! Kunnen we nog een klein feestje vieren. Want 3e van de wereld is toch een mooie prestatie :)

    1. Hey Jorien, dat vond ik nou ook! Hoe mooi was het dat ze toch die derde plek hebben bemachtigd en een medaille konden halen. Zeker weten een mooie prestatie! Heb je ook de finale finale gezien?

    1. Haha dat klopt wel een beetje maar was zeker voor Nederland! Vond het ook heel mooi te zien dat ze hebben gewonnen en toch een medaille in ontvangst mochten nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *