Amsterdam Den Haag Europa Nederland Reizen

Op Wijnspijs avontuur met Girlslove2travel

Photo by Joyce Bongers

Afgelopen zondag organiseerde de meiden van Girlslove2travel, Fieke, Manon en Vi, hun allereerste bloggersevent! Wat stond er op de planning? We gingen op Wijnspijs avontuur! We maakte een culinaire wandeling door het centrum van Den Haag, waar we bij zeven verschillende restaurants stopten voor een gerecht met een bijpassend wijntje!

Zeven heerlijke gerechtjes en zeven heerlijke wijntjes, wat een leuk concept! En wat was het super gezellig met meer dan 20 meiden die allemaal dezelfde passies delen. We begonnen ons avontuur bij Caruso waar we een goed glas wijn en een pasteitje kregen gevuld met avocado en garnaaltjes.

Na Caruso gingen we door naar Hotel Corona waar Carpaccio op ons te wachten stond!

En we gaan weer door naar het volgend Restaurant. Trouwens ik vergeet helemaal te melden dat we bij aankomst van het event een SUPER leuke goodiebag kregen! Hoe awesome is deze tas? The world is our playground

Bij het volgende restaurant, Dendy’s, krijgen we een tartaar van makreel met grapefruit, sushirijst en zeewier. Echt een ongelofelijk lekkere combinatie. Ik wil deze namaken!

Joyce Bongers’s working her magic

 

Ennn we gaan snel door naar het volgend restaurant; Restaurant Pierre. Hier stonden pasteitjes met garnalen op ons te wachten en natuurlijk weer een goed glas wijn!

Inmiddels gaan we alweer door naar het vijfde restaurant, ik heb al aardig wat wijntjes op. Het wordt steeds gezellig en leuker hihi. In restaurant Pearl krijgen we heilbot met paddenstoeltjes, hazelnoot, een crème van knolselderij en een jus. SUPER lekker! We krijgen bij dit gerecht een rood wijntje!

En we gaan weer gauw door naar de volgende stop.  Bij Restaurant Fouquet krijgen we een gazpacho met dragon, garnalen en een foccacia. Ik ben niet zo fan van gazpacho maar deze was ontzettend lekker. Het recept heb ik gekregen dus deze ga ik absoluut maken binnenkort!

Ze hebben het lekkerste voor het laatst bewaard want bij Restaurant De Smaak Enzo kregen we een héérlijk stukje Dorade! Dit was echt de perfecte afsluiter!

]

Dit was dan wel het zevende restaurant maar we waren zeker nog niet klaar. We gingen weer richting Hotel Corona waar Bubbels op ons stond te wachten!

 

Tussen al het lekkere eten en heerlijke wijntjes, is er ook heel wat gepraat! Waar het vooral om ging dit event? Om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen en onze krachten samen te bundelen want samen zijn we nog veel sterker. Ik vind het zo fijn om met deze meiden te zijn. We delen allemaal dezelfde passie en kunnen eindeloos met elkaar praten hierover. De beste ideeën komen naar voren, vooral na de zoveelste glas wijn;) Ik ging met een heerlijk gevoel naar huis vol nieuwe plannen en ideeën.

Thanks meiden voor deze super leuke zondag en special thanks to Vi, Manon en Fieke! Wil je trouwens nog meer foto’s zien? Ga dan naar www.girlslove2travel.com

Liefs,

Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *