Beauty

Mijn favoriete beautyproducten van september

Mijn favoriete beautyproducten
Mijn favoriete beautyproducten
Hier heb ik nog geen make-up op.

Ik laat je in dit artikel zien wat mijn favoriete beautyproducten van vorige maand zijn. Ook maak ik daar een look mee. Kijk je mee?

Zo, er weer een maand voorbij. De tijd vliegt! Zijn jullie al een beetje gewend om beauty gerelateerde artikelen op jennyalvares.com tegen te komen? Ik ben met beide benen de beauty wereld ingestapt sinds ik ben begonnen aan mijn visagie opleiding. Ik leer er ontzettend veel en ontdek daardoor ook steeds meer producten. De afgelopen maand sprongen er voor mij duidelijk enkele beautyproducten uit en ik deel deze 5 favorieten graag met je.

Face & Body
Voorheen gebruikte ik altijd de matte foundation van L’oréal Paris: Infallible in de kleur rose beige. Tijdens mijn visagie opleiding kwam ik erachter dat dit niet de juiste foundation en kleur voor mij is. Door Cindy van De Makeupschool heb ik de Face & Body van M.A.C. ontdekt en ik houd van deze foundation. Hij is lekker vloeibaar en zo lekker transparant. Ik vind dat zoveel mooier dan zo’n dekkende foundation. Mocht je eens in de M.A.C. store zijn; probeer deze eens uit.

Mijn favoriete beautyproducten

Beauty Blender
Ook heb ik eindelijk kennis gemaakt met een échte beautyblender. Ik gebruikte hiervoor eentje die ik had besteld op AliExpress en daarna een van de HEMA. Prima overigens hoor maar het is wel echt een intens groot verschil met de echte beautyblender. Nu ik hier kennis mee heb gemaakt, wil ik geen ‘neppe’ beautyblender meer. Ik gebruik hem overigens niet vaak bij mezelf want de Face & Body van M.A.C. vind ik heel fijn om met m’n vingers aan te brengen. Als ik iemand anders opmaak gebruik ik wel een kwast of beautyblender.

Mijn favoriete beautyproducten Mijn favoriete beautyproducten

Vintage Rose
Ik dacht dat ik nooit zo van de blush was maar ik wist er gewoon niet zoveel van. Nu denk ik er wel anders over; blush maakt je look echt af. Het geeft een gezonde gloed over je gezicht. Deze blush van M.A.C. vind ik geweldig: Vintage Rose. Een hele mooie zachte roze/rode kleur. Hij is ook heel mooi voor op je ogen als oogschaduw!

Mijn favoriete beautyproducten
Hier heb ik de Face & Body, een concealer en de Vintage Rose blush op.

Make-up shoplog Make-up shoplog

Morphe 35O Pallet
Yes, ik heb hem! Dit pallet stond al maandenlang op mijn wishlist maar hij was nergens verkrijgbaar. Uiteindelijk werd het pallet weer aangevuld bij Boozyshop voor €27,99. Ik heb hem meteen besteld!

Zoals je ziet zijn het hele natuurlijke en aardse kleuren waarmee je vrijwel elke look kunt maken. Een natuurlijke look voor naar the office maar ook een mooie smokey look voor als je een avondje op stap gaat. Er zitten zowel matte als prachtige shimmers in. Ik ben hier heel blij mee. Ik heb dit pallet vorige maand heel veel gebruikt. En best budget proof toch? Zoveel kleuren voor die prijs!

Make-up shoplog

Highlighter Revolution
Deze highlighter heb je vast en zeker al een aantal keer voorbij zien komen op mijn Instagram. Ik ben echt verliefd op deze highlighter. Hij is mega glanzend, super gepigmenteerd en lijkt heel wit maar het heeft een gouden ondertoon/gloed. Bovendien budgetproof! Ik geloof dat hij te koop is bij de Etos en Kruidvat.

Mijn favoriete beautyproducten

En dit is het eindresultaat! Voor deze look heb ik alle vijf de favoriete beautyproducten gebruikt.

Wat is jouw favoriete beautyproduct op het moment?

6 Comments Add New Comment

  1. Jenny, weet jij of de face & body foundation van MAC ook geschikt is voor mensen met een gecombineerde/vette huid?
    Ik hoor namelijk veel goede verhalen over de foundation, maar durf het niet goed aan.
    Liefs marjon.

    1. Hmm dat durf ik niet zo goed te zeggen. Ik heb een normale/gecombineerde huid en mijn zusje een vette. Zij vertelde dat haar gezicht, nadat ik haar had opgemaakt, na een aantal uur wel heel oily werd maar dat kunnen meerdere factoren zijn natuurlijk. Ik zou eens de M.A.C. binnen lopen en vragen of je deze mag testen. Dan doen ze de foundation bij je op en dan kun je het zelf even aankijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *