Amsterdam Europa Hotspots Nederland

Hotpot: Yoghurt Barn

Kennen jullie Yoghurt Barn al? Ik breng regelmatig een bezoekje bij de Yoghurt Barn in de pijp te Amsterdam. Even een heerlijk ontbijtje of lunch. Wat je bij Yoghurt Bar kunt doen? Je kunt je eigen yoghurt samen stellen! Ook hebben ze high tea’s! Dit stond al een tijdje op mijn to-do list en afgelopen week heb ik bij Yoghurt Barn mogen genieten van wat ze allemaal te bieden hebben tijdens zo een high tea! 

Bijna iedereen eet wel yoghurt, het is lekker en het is gezond. Dus met de komst van de yoghurt barn was ik hartstikke blij. Je kunt kiezen wat voor yoghurt je wilt (hangop, soyayoghurt, geitenyoghurt etc.) en daarbij wat voor toppings je wilt.  De yoghurt die ze hebben zijn allemaal biologisch en komen direct van de boer en dat proef je zeker kan ik je vertellen.

Je ziet het hierboven, we kregen van alles! Lekkere broodjes met een dip (wat ook gemaakt was van de hangop!). We kregen heerlijke sapjes en verschillende yoghurtjes. De yoghurtjes waren de specials die je in de winkel kan kiezen. Ook konden we kiezen uit verschillende theesoorten en niet vergeten de taartjes!! Vooral de brownie vonden we echt ongelofelijk lekker!

 

Ja, dit was zeker een geslaagde high tea. Heerlijk ook in de zomer, zo buiten op het terras. Als toetje kregen we ook nog eens een heerlijke frozen yoghurt met toppings die we zelf uit mochten kiezen. Je begrijpt wel dat we als een tonnetje naar huis gingen? Super lekker allemaal. Heel leuk om eens te doen met je vriendinnen!

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de high tea? De Yoghurt Barns kun je vinden in Amsterdam en Utrecht! De High tea kost €19,95 p.p. Hier kun je nog meer over de high tea lezen en kun je ook gelijk reserveren! Enjoy! <3

 

 

7 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *