Persoonlijk

Instagram: 50k followers!

Jenny_50K (10)-1

Ik vier vandaag feest! Want vanochtend werd ik wakker met 50 DUIZEND volgers op Instagram!

Een paar jaar geleden heb ik mijn Instagram account aangemaakt om mezelf te motiveren. Dat het uit zou groeien tot dit, had ik werkelijk waar nooit verwacht. Het is misschien gek maar Instagram is zo een groot deel van mijn leven geworden. Dat een social media platform zoveel voor me zou kunnen betekenen..

Jenny_50K (4)Jenny_50K (7)-1Jenny_50K (11)-2Jenny_50K (6)

Want zonder Instagram was ik waarschijnlijk nooit mijn blog begonnen en had ik Nigel misschien wel nooit ontmoet. Zonder Instagram was ik wellicht nooit coach geworden bij Personal Body Plan, had ik Jacky & Mowgli niet en woonde ik niet in ons huisje. Daarnaast heb ik door Instagram ook zoveel leuke mensen ontmoet (wauw!), nieuwe vrienden gemaakt, zoveel leuke kansen gekregen en fantastische momenten meegemaakt. Echt ongelofelijk.

Jenny_50K (1)Jenny_50K (5)

Ik ben Instagram en vooral JOU zo zo zooo dankbaar. Je moest eens weten. Tranen over m’n wangen nu ik dit zo typ. Ik besef het me eigenlijk veel te weinig maar wat ik heb bereikt is zeker niet niks. Mede dankzij JOU heb ik dit allemaal te danken en daar ben ik JOU zo dankbaar voor. Heel veel liefde voor JOU!

Dankjewel

Jenny

En applaus voor mijn favoriete fotograaf: Joyce Bongers!
Want wat zijn het weer prachtige foto’s geworden!

Locatie: NL Studio

26 Comments Add New Comment

  1. Super Jenny! Je mag trots zijn.
    En Joyce, ook jij mag hartstikke trots zijn en super dat je deze inspirerende vrouw iedere keer weer op de foto mag zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *