Events

#girlslove2eat kerstdiner

Waarschijnlijk hebben jullie het al op twitter, Facebook of instagram voorbij zien komen. Maandag hadden wij met het Girls Love 2 Run crew ons eerste echte kerstdiner! Claartje van Foodness en ik namen de organisatie op ons en dat is ons zeer goed gelukt. Wat een top team zijn wij! De dresscode? Jurk + sneakers! We zijn tenslotte wel sporty spices!

Welke schoenen zal ik aandoen?
Welke schoenen zal ik aandoen?

De avond vond plaats in de Yoghurt Barn. Ik denk dat je de Yoghurt Barn ook wel vaak langs hebt zien komen als je me volgt. Daar kun je de lekkerste yoghurtjes krijgen! Maar dat is niet waarom we vanavond naar de Yoghurt Barn gingen. Om 7 uur kwamen de eerste meiden al binnen lopen en om half 8 konden we aan tafel en werden de eerste glazen al gevuld met prosecco. Mooie flessen he? De prosecco zijn van Scavi & Ray. Scavi & Ray Prosecco is een heerlijk frisse Prosecco uit de Veneto streek. Lekker fris, fruitig, aangename mousse en verpakt in een prachtige fles. Tip: Ook leuk als kerstcadeautje vonden wij!

Wat we als voorgerechtje hadden? Brood, heel veel brood met houmous van Sabra en dipjes gemaakt van hangop met bruschetta kruiden van de Yoghurt Barn. Ook hadden we kerstbrood van de Kwekkeboom! Het voorgerechtje was geslaagd dus!

En dan het hoofdgerecht. Houd je van goed italiaans eten? Heb je een liefde voor pasta? Ga dan alsjeblieft eens langs bij Renzo’s Delicatessen! Man o man, wat was dat lekker! Een simpele pastasalade gemaakt van pasta, een tomatensausje, veel knoflook, olijfolie, kaas, rucola en rode peper. Simpel maar echt verrukkelijk!

Ons dessert bestond uit twee delen; we begonnen met cupcakes van Van Ness Cupcake! Red velvet, chocola, vanille. Mijn favoriet was toch echt wel de red velvet. Ik ben echt fan van Red velvet cake dus een mini variant moest ook wel heel lekker zijn en dat was het zeker! Daarna kwam dessert part 2: ICECREAM! En niet zomaar ijs, nee, ijs van de Ben & Jerry. Super lekker! Behalve dan dat ik morgen in de sportschool te vinden ben om al dit lekkers op een correcte wijze te verbranden.

Nog even met z’n alle op de groepsfotooo! Niemand ging natuurlijk met lege handen naar huis! Claartje en ik hebben even geregeld dat we met de crew straks de Strong Viking Run kunnen lopen! Ook krijgen we allemaal het boek Good Food van Laurianne Rumé. Een heel mooi boek! Esmee van Work That Es heeft er al een review over geschreven. Ook kunnen we allemaal nog eens terug komen bij de Yoghurt Barn om van een lekker yoghurtje te genieten! Tja, dat zijn heel veel linkjes in één post, maar dat weet je in ieder geval waar je moet zijn als je zelf een kerstdiner wil organiseren.

Annemerel & Esmee
Annemerel & Esmee

Girls, het was mega gezellig! Special thanks to the Yoghurt Barn, Sabra, Kwekkeboom, Scali & Ray, Renzo’s Delicatessen, Van Ness Cupcake, Ben & Jerry, Strong Viking Run en Laurianne Rumé voor het mede mogelijk maken van deze geweldige avond!

Zo, dat was mijn eerste kerstdiner! Wanneer staat de jouwe op de planning?

Liefs,

Jenny

4 Comments Add New Comment

    1. Resy – Het was ook erg leuk en gezellig! Ja, die prosecco flessen zijn awesome he? Ik heb wat lege flessen meegenomen om als kaarsenhouder te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *