Persoonlijk

Gezocht: Huis in Amsterdam per juni!

I need your help! Ik heb een keuken nodig (met huis) in Amsterdam waar ik voor jou mijn recepten kan maken! Het is zo lastig zoeken in Amsterdam. Er is weinig aanbod en het is zoooo duur. Maar ik moet en zal een huisje vinden! Ik hoop heel erg dat jij me hierbij kan helpen zodat ik weer allemaal nieuwe recepten kan maken voor jou. Dat zou toch fantastisch zijn?!

Waar ben ik naar op zoek?

 • Een huisje voor mij alleen. Mag een appartement of ruime studio zijn.
 • Binnen de ring van Amsterdam.
 • Niets delen, dus geen huisgenoten.
 • Voor onbepaalde tijd.
 • Huurprijs max. €1000 excl.

Sinds het uit is met mijn vorige relatie, woon ik een beetje overal en nergens. Op het moment woon ik bij mijn ouders maar ik wil natuurlijk heel graag een eigen plekje, met mijn eigen spullen. Mijn eigen thuis. Ik hoop dat jij de gouden tip hebt!

Weet je iets? Laat het mij dan weten in de comments! Een mailtje sturen naar info@healthyfans.com kan natuurlijk ook. Alle tips van eventuele huizen, makelaars, sites, etc. zijn welkom. De gouden tip ga ik belonen met iets moois!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

13 Comments Add New Comment

 1. Hi Jenny – een vriendinnetje van mij gaat over twee weken uit haar appartementje in Oost. Huurprijs ligt rond de 850 excl. Als je interesse hebt kan ik je met haar in contact brengen :)

 2. Aiii een huis zoeken in Amsterdam is echt een ramp. Ik heb binnen een maand een huisje gevonden (aan de grachten nog wel) via Randstadwonen. Ik weet niet of het binnen je budget gaat lukken, maar ze werken daar echt heel snel dus misschien heb je wel geluk!

 3. Camelot (leegstandsbeheer) heeft nog wat studio’s over in de Rijswijkstraat; net niet binnen de Ring (100 meter er van af ofzo), maar een toffe buurt (het nieuwe Oud Zuid, 5 minuten van ’t Vondelpark!) voor iets van 500 of 600 euro, je kunt huurtoeslag aanvragen en per maand dus heel wat geld over houden om te reizen/uit eten te gaan ;) Check de site (daarop staat dat alles al bezet is, maar dat is dus niet zo!) Succes!

 4. Een vriendinnetje van mij gaat haar appartement opzeggen. Het is erg leuk. Wanneer je interesse hebt kan ik contact leggen voorje.

 5. Probeer via InAmsterdamtehuur.nl – appartementen en studio’s – like ons op Facebook. Daar hebben ze soms wel appartementen en studio’s die in jou prijsklasse vallen. en ik heb je op Facebook ook even in een studio getagd van woonruimte aangeboden/gezocht amsterdam. Succes!

 6. Probeer via InAmsterdamtehuur.nl – appartementen en studio’s – like ons op Facebook. Daar hebben ze soms wel appartementen en studio’s die in jou prijsklasse vallen. en ik heb je op Facebook ook even in een studio getand van woonruimte aangeboden/gezocht amsterdam. Succes!

 7. echt bizar hoe duur Amsterdam is, ik woon samen met mijn vriend in Friesland waar de huurprijs van een hele keuken + appartement 320 kost, excl. Damn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *