Hotspots

DoorMeal is live!

DoorMealOprichtster Hannah Vreugdenhil leefde lang naar dit moment toe. Vrijdag 13:00 was het dan zo ver: DoorMeal is live! Gezonde, verse, gepersonaliseerd en ready-to-eat maaltijden tot aan je deur bezorgd. Yes please!


Hannah’s Verhaal

“In januari 2012 heb ik mijn ongezonde levensstijl drastisch veranderd en ingeruild voor een bewuste levensstijl met sport en voeding. Om jullie mijn passie voor het koken van lekker en gezond eten te laten ervaren heb ik DoorMeal opgericht.

Met DoorMeal wil ik vers, gezond en professioneel bereid eten toegankelijk maken voor een grotere doelgroep. Duurzaam en eerlijk eten staan daarbij centraal waarbij wij diervriendelijkheid en reducering van de voedselverspilling als onze verantwoordelijkheid zien .” – Hannah Vreugdenhil

11154910_1053291988033400_371885821073742401_o

Wat is DoorMeal?
Met DoorMeal introduceert Hannah het gemak van gezonde, verse, op maat gemaakte maaltijden en ook nog eens ready-to-eat, aan je deur bezorgd en op elk gewenst tijdstip. Hannah weet hoe belangrijk voeding is en de impact die voeding heeft op het lichamelijke functioneren. Helaas is het zo dat dit vaak een struikelblok is voor velen. We hebben het tegenwoordig allemaal druk: werk, gezin, studie en sociale gelegenheden. Ook ik heb het vaak druk en dan is DoorMeal de ideale oplossing. Verse, gezonde, voedzame gerechten die met liefde zijn bereid (dat proef je) en die tot aan je deur worden bezorgd.

DoorMeal gelooft er in dat zij een positieve impact hebben op het minimaliseren van de voedselverspilling, het realiseren van een hoogwaardig voedingspatroon en het toegankelijk maken van deze kwaliteit van eten voor een grotere doelgroep.

Wat ik zo mooi vind aan DoorMeal is dat kwaliteit en duurzaamheid ten alle tijden voorop staan. DoorMeal maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit ons eigen land en dan vooral producten uit het seizoen zodat deze hun hoogste piek in voedingswaarde bevatten. Alle producten zijn vers en duurzaam en Hannah heeft het proces van leverancier naar keuken zelf doorlopen zodat zij precies weet wat er gebeurd van vangst, naar productie tot aan jouw voordeur. Ze heeft heel nauw contact met deze leveranciers en dat maakt DoorMeal zo bijzonder.

KingFisher

Hoe werkt DoorMeal?
Simpel; jij kiest je gerecht, DoorMeal kookt en brengt het de volgende dag naar jouw deur. In eerste instantie hebben ze alleen nog diner en bezorgen ze in een bepaald bezorg gebied maar dit wordt in de toekomst uitgebreid. Ik kan in ieder geval niet wachten op de lunch ;)

Je kunt elke dag kiezen uit vis, vlees of vegetarische gerechten. Elke dag is er een ander menu (awesome!) en je hebt drie portiegrootte: S, M of L. Ook kun je aangeven hoe laat je jouw DoorMeal bezorgd wilt hebben. De prijzen voor de maaltijden zijn als volgt (alle prijzen zijn inclusief bezorging):

Portiegrootte S: €10,50
Portiegrootte M: €12,50
Portiegrootte L: €14,50

Ik heb vrijdag 12:59 mijn laptop aangezet en om 13:05 besteld. Zaterdag heb ik heerlijk kunnen genieten van mijn KingFisher menu. Sushi is echt mijn favoriet dus blijer kon DoorMeal me niet maken. Heerlijk zalm Maki, Nigiri en InSide Outs met een verse wakame salade en en een soja dipsaus die er los bij werd geserveerd. De lekkerste zalm die ik ooit heb gegeten. Hannah, ik ben fan! Ik bestel volgende week zeker nogmaals.

IMG_5101

Wil je meer weten over Hannah Vreugdenhil en DoorMeal? Volg Hannah en DoorMeal dan op instagram en vergeet DoorMeal niet te volgen op Facebook. Op de website van DoorMeal kun je ook meer informatie vinden en het menu van volgende week bekijken en natuurlijk jouw DoorMeal bestelling plaatsen.

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *