Fashion

ASICS: X-mas Pack

ASICS_XMASPACK_wrap_LR

Advertorial – Het is dus bijna kerst. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. I LOVE DECEMBER. Kerst is echt mijn favoriet van alle feestdagen. Zo gezellig met vrienden en familie. Ik heb het internet rond gespeurd om de leukste fit sport kerstcadeau’s te vinden en met jullie te delen. Vandaag deel ik de eerste met jullie!

ASICS presenteert deze kerst een drietal Gel Sneakers speciaal voor de feestdagen en ze zijn LEUK! De collectie bestaat uit nieuwe colorways van Klassieke Asis Runners die jullie vast en zeker al kennen. Elk paar is uitgerust met twee kleuren die toegepast worden op een basis van suède en mesh!

Dit zijn de drie kerst geinspireerde kleurstellingen! De mini collectie bestaat uit het populaire model GEL LYTE III (Light Grey/ Grey – €130) en tweemaal een GEL SAGA (Dark Green/ Burgundy en Burgundy/ Dark Brown – €120).

Ik vond het moeilijk kiezen maar ben uiteindelijk toch voor de grijze gegaan, al was de rode ook heel leuk geweest onder mijn foute kerstsweater! Voor welke zou jij gaan?

ASICS App

Naast dat Asics deze mini kerst collectie heeft uitgebracht; hebben ze ook een unieke video App voor jullie gelanceerd. Deze Jingle GEL app is speciaal gemaakt ter lancering voor de schoenen hierboven. Met deze app kun je een gepersonaliseerde kerstgroet sturen naar je vrienden. Je neemt een video op en je transformeert zo in een yeti of rendier en rapt mee met Extince. Grappige he?

Share it!

Als je jouw filmpje deelt op Facebook of Instagram en je gebruikt de hashtag #jinglegel, ontvang je meteen een kortingscode van 15% op de gehele ASICS Sneakercollectie bij Front Runner!

De app is vanaf vandaag, 8 december, te downloaden voor zowel Apple als Android! Je kunt de app downloaden via www.jinglegel.com of bij de Appstore! Ik vind de filmpjes echt hilarisch en ben benieuwd naar die van jullie! 

– Dit is een advertorial, zie disclaimer

7 Comments Add New Comment

    1. Als het goed is, volgt dat vanzelf. Gewoon delen via fb/instagram en dan komt je code in beeld! Laat je even weten als het is gelukt?

      1. Bedankt voor je snelle reactie! :) ik had het verkeerd gedaan (eerst opgeslagen tussen mijn foto’s en toen pas geplaatst ;p)

        Thanks nogmaals, en ik neem ook de grijze :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *