Friday Favorites

#99 Friday Favorites

nieuwe foundations van HEMA

Ik vertel je over mijn favoriete foundation kwast ooit (maar €6), over mijn relax middag in W Hotel Amsterdam, over mijn haar transformatie en over heerlijk uit eten gaan in Utrecht. Lees mee!

Favo foundation kwast:

nieuwe foundations van HEMA

Twee weken terug kreeg ik een pakketje van HEMA met daarin hun nieuwe foundations en kwasten. Ik had nog niet eerder zo’n kwast als deze gebruikt en ik moet zeggen dat ik heel verrast ben. Ik gebruik deze kwast nu een week en ik vind hem bij mezelf makkelijker, fijner en sneller werken dan een ‘normale’ foundation kwast of beautyblender. Omdat ik nogal een vloeibare foundation (MAC face & body) gebruik gaat mijn voorkeur sowieso uit naar een kwast. Een beautyblender zuigt zoveel op en dat vind ik heel zonde. Goed, dit is dus een top kwast en voor de prijs (€6) hoef je hem ook niet te laten liggen. Ik ben fan!

Favo date:

Afgelopen zondag waren Jelmer en ik uitgenodigd bij het W hotel in Amsterdam. Niet om te overnachten maar om te ontspannen in de spa. We kregen een hele fijne scrub, een heerlijke massage en een facial. Daarna gingen we nog even naar het zwembad waar champagne en aardbeitjes gedipt in chocolade op ons stond te wachten. We werden écht helemaal in de watten gelegd. Zo’n zondag wil ik wel vaker. Dankjewel W hotel!

Favo haar producten:

droog haar

Hebben jullie mijn artikel al gelezen over mijn haar transformatie? Mijn haar was zo ongezond, beschadigd en droog! Met de juiste behandeling en producten is het nu vele malen gezonder en zit er zelfs weer een beetje glans in. Ik vertel je er hier alles over, inclusief before (en during) foto’s.

Favo diner:

Woensdagavond pakte ik de trein naar Utrecht om samen met Francien (GirlsLove2Run) te gaan eten. We aten bij Pret a Porter en het was heeeerlijk. Ik ging voor de ravioli met rendang als voorgerecht en voor de zeebaars met venkelrisotto en gestoofde octopus als hoofd. Ook de wijn was top. Omdat Francien en ik beide dol zijn op Zuid-Afrika gingen we voor een Kaapse wijn. Dit werd een chardonnay van Barista uit 2016. Ik kende de pinotage van Barista al, daar hadden Jelmer en ik ooit een doos van besteld. Echt een heerlijke rode wijn wat een beetje naar koffie en chocola smaakt. Ik gaf hem een 4 op Vivino. Deze chardonnay geef ik ook een 4. Het is een hele volle en boterige chardonnay op hout gerijpt. Ik hou zo van wijn en van lekker uit eten gaan. Het was een mooie avond, thanks Francien en Pret a Porter!

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *