Friday Favorites

#98 Friday Favorites

Deze week deelde ik mijn artikel over afvallen en daar kreeg ik ontzettend leuke reacties op! Ook kreeg ik nieuwe gouden sieraden en deze geweldige blauwe trui op de post en genoot ik van heerlijke Surinaamse Bami naar recept van Francesca Kookt. Lees je gezellig mee?

Favo sieraden:

All the Luck in the World is een geweldige sieraden webshop. Ik draag hun sieraden bijna iedere dag. De sieraden van All the Luck in the World zijn geschikt voor iedereen. Of je nu houdt van opvallende, subtiele of juist wat meer elegante sieraden. Vorige week kreeg ik een mailtje binnen of ik een aantal items wilde uitkiezen uit hun nieuwste collectie. Te leuk! Ik  kreeg ze deze week binnen en op bovenstaande foto zie je welke sieraden ik heb uitgekozen. Het kruisje doe ik cadeau aan mijn zusje maar de andere vier zijn helemaal voor mij. De bovenste twee zijn oorbellen, linksonder is een ketting en rechtsonder is een armbandje. Love it.

Foto van Francesca Kookt

Favo diner:

Ik heb zo’n lekkere bami gegeten van de week! Het recept (plus de foto hierboven) komt van Francesca Kookt. Ik zag hem deze week voorbij komen op haar Instagram Story en ik kreeg daar zoveel zin in. Jelmer dook met alle liefde de keuken in en maakte de bami uiteindelijk met wat minder spaghetti en wat meer groenten. Het was echt heerlijk, zeker een aanrader! Ik gok dat deze bami vaker op het menu zal gaan staan.

Favo aankoop:

In de winter woon ik in warme en comfortabele truien. Onlangs heb ik deze warme trui van mohair gescoord bij H&M. Ik vind de kleur geweldig! Bovenstaande foto is het origineel, dus niet bewerkt, zodat je de kleur van de trui goed kunt zien. Hij is nu in de sale en ook daarom wilde ik hem graag met je delen. Het is een een wijde, gebreide trui van mohairmix met een kortere pasvorm. Ik doe er daarom wel een hemdje onderaan. De trui heeft zoals je kunt zien een diepe V-hals, verlaagde schoudernaden, lange, wijde mouwen die smal toelopen en een ribgebreide boord langs de halsopening en onder aan de mouwen.

Ik wil weer afvallen

Favo reacties:

Ik had het totaal niet verwacht maar wat een leuke reacties kreeg ik van jullie op mijn artikel over weer willen afvallen. Echt awesome, motiveert ook weer. Dankjulliewel! Het gaat overigens nog steeds super goed en ben nog steeds erg gemotiveerd. Ik schrijf snel weer een nieuw artikel waarin ik meer uitleg over hoe ik het aanpak.

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *