Friday Favorites

#97 Friday Favorites

Deze week was fijn want mijn website is in een nieuw jasje gestoken, ik publiceerde mijn artikel over 39 x lekker eten in Kaapstad, boekte een vakantie met mijn beste vriendin, kreeg nieuwe schoenen en genoot van een lekkere pizza van maar 527 kcal.

Favo date:

Dat was deze week samen met mijn beste vriendinnetje Anouk. Niet per se om wat we aten (flamkuchen) maar om het spontane idee om samen Tel Aviv te gaan boeken. We gaan in juni, ZOVEEL ZIN IN! Zes dagen zon, zee, strand en ontzettend lekker eten. Dat wordt een heerlijke vakantie. Hierboven zie je een filmpje van Mark Wiens in Tel Aviv. Mark reist de wereld over om plekken maar vooral gerechten te ontdekken. Ik vind het fantastisch om naar zijn filmpjes te kijken en geniet er elke keer weer van. Ik kan niet wachten om zijn Tel Aviv tips te proberen.

Favo artikel:

eten in kaapstad

Jawel, mijn eigen artikel: 39 x eten in Kaapstad. Afgelopen weekend heb ik mijn nieuwe website online gegooid én heb ik gewerkt aan dit artikel over lekker eten in Kaapstad. In totaal heb ik 12 weken in Kaapstad gezeten en dus meer dan genoeg tijd gehad om de leukste hotspots voor je te ontdekken. Je leest het allemaal hier.

Favo post:

Van Manfield mocht ik weer een paar nieuwe schoenen uitkiezen en ik koos voor deze mooie chelsea boots. Chelsea boots in het zwart zijn mijn all time favoriete schoenen en mijn oude waren nodig aan vervanging toe. Deze zijn van leer en zitten heel fijn. Ik ben er ontzettend blij mee. Thanks Manfield!

Favo diner:

magioni

Zes weken iedere dag buiten de deur eten in Kaapstad is leuk én lekker maar op een gegeven moment merkte dat ik dat ik niet meer zo lekker in m’n vel zat als eerst. Dat is niet erg en kan gebeuren. Ik wil weer wat kwijt dus ik ben weer begonnen met het tracken van mijn eten. Ik heb de app Myfitnespal weer gedownload en ben nu meer dan een week bezig met wat strenger voor mezelf zijn. Bevalt tot nu toe meer dan prima. Ik vind het zelfs leuk om weer te puzzelen met mijn eten. Goed, over bovenstaande foto: deze pizza aten mijn broertje (die net is begonnen aan zijn Personal Body Plan) en ik gisteravond en is echt heel lekker. Bovendien bevat deze pizza 143 gram groenten (=veel) en maar 527 kcal (=weinig voor een pizza). Love it.

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *