Friday Favorites

#96 Friday Favorites

Oud & Nieuw vieren in Zeeland, een heel tof kerstcadeau van Jelmer, de leukste reismomenten van 2017 en een awesome winactie; voor altijd gladde oksels. Lees je mee?

Favo moment:

Afgelopen weekend pakte Jelmer en ik de trein naar Zeeland. Jelmer zijn broer is daar net naar toe verhuisd en we wilden naar het nieuwe huis komen kijken. Daarnaast wilden we Amsterdam ook ontsnappen met oud & nieuw. Ik vind het nooit zo leuk in Amsterdam, dat ‘verplicht’ moeten feesten is niks voor mij. Goed, Zeeland dus. Het was zo leuk en gezellig met de familie. De dag erna zijn we ook naar het strand gegaan om even uit te waaien en dat was heerlijk. Goed begin van het nieuwe jaar. Ik wil vaker naar Zeeland!

Favo artikel:

vakantie voorbereiden

Ik dacht dat ik vorig jaar helemaal niet zoveel was weggeweest maar toen ging ik scrollen door mijn foto’s op mijn telefoon en kwam ik erachter dat ook 2017 een heel mooi jaar was met een flink aantal mooie reizen. Daar vertel ik je hier alles over. Kijk je weer gezellig mee naar mijn favoriete wanderlust momenten?

Favo winactie:

Jasmine Laser Clinics

Voor altijd gladde oksels, daar dromen we toch allemaal van? Ik ben aardig op weg want twee weken terug had ik mijn vierde behandeling bij Jasmine Laser Clinics en daar lees je hier alles over. Van de lieve meiden van Jasmine Laser Clinics mag ik een laserontharing pakket (wat bestaat uit zes behandelingen) voor de oksels cadeau doen aan één van mijn lezers + vriend(in). Wil je hier kans op maken? Ga dan gauw naar mijn Instagram of Facebook. Good luck!

Favo christmas present:

Wiehoe! Ik heb een Nintendo Switch gekregen van Jelmer. Hoe AWESOME! In Tokyo hebben Jelmer en ik heel veel Mario Kart gespeeld in de arcadehallen en dat vond ik zo ontzettend leuk. Dat wil ik thuis ook wel kunnen spelen. Met de Nintendo Switch kan dat dus en dat heeft Jelmer mij cadeau gedaan. Vind ik helemaal geweldig. Deze gaat ook sowieso mee in mijn handbagage straks, in de lucht Mario Kart spelen!

Favo vooruitzicht:

Kaapstad Diary

Precies een jaar geleden lag ik er zo bij. In bikini met een wijntje genieten van de zon in Kaapstad. Dinsdag vlieg ik weer die kant op. Ik heb er ZO VEEL ZIN IN. Ten eerste omdat Kaapstad helemaal awesome is (lees hier maar) maar ook omdat ik zó klaar ben met de winter in Amsterdam. Heb het hier zo koud, het regent constant, het wordt pas heel laat licht en om vier uur begint het al te schemeren. Ik krijg daar dus heel weinig energie van. Tijd om naar te zon te gaan. Kaapstad, here we come!

Is het trouwens te laat om jullie nog een gelukkig nieuwjaar te wensen?

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

  1. Heerlijk is zo een rustig oud en nieuw! Een Nintendo switch lijkt me ook super leuk! En het is nog niet laat om mensen een gelukkig nieuw jaar te wensen, aan jou ook een gelukkig nieuw jaar gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *